Spannendverhaaltje.nl

Esther en haar jonge zusje

-
16-08-2010
Weet ik veel dat ze nog een jonger zusje (Van 18) heeft die de slaapkamer bij haar opkomt. Ik was half wakker half en ik meende dat het regende. Toen ik echter mogen ogen openmaakte zag ik door de gordijnen de zon schijnen. Ik lag in het bed van Esther, die echter niet naast me lag. Ik begreep nu het geluid van de regen. Ze was aan het douchen. Ik stond op en liep in mijn naakt naar de badkamer om samen met haar te douchen. Ik liep de badkamer op en maakte het douchescherm open. Voor ik het in de gaten had stond daar een bloedgeile jonge meid. Ik schrok zei gilde en keek me verbaasd aan. Eshter kwam de trap ophollen. Maya, ik dacht dat jij bij je vriendje zou slapen. Esther, wie is die man?
Die man heeft mij ontmaagd en ik heb heerlijk sex met hem gehad. Jeetje zegt Maya die ouwe lul? Pardon jonge meid zei ik. Das een leraar van mij geweest zei Esther. Maar wat doe je hier Maya. Mijn vriendje heeft het uitgemaakt. Jeetje waarom dat dan vroeg Esther die mij inmiddels zoende. Omdat ie me niet in mijn kontgaatje wil neuken en ik hem daarom niet gepijpt hebt. Ze droogde zich af en begon wat te huilen. Ik keek naar Esther en Esther keek naar mij. Kom zegt ze, ik denk dat als je echt wilt genieten jij ook van deze man kan genieten. Maarrr... ze Maya... Ik liep op haar af en zoende haar in haar nek. Ik zal je in je kontgaatje neuken fluisterde ik. Samen met Esther zullen we met zijn drieŽn lekker genieten. We liepen naar de slaapkamer van Eshter die zich uitkleedde. Mijn pik ging weer vanuit het niets recht staan. Hmm zei Maya, die mag er ook zijn. Zeker weten zei Esther die mij stevig tongde.
Ik ging op bed liggen en vroeg of Maya zin had om te tongen. Eshter knikte instemmend naar haar en Maya kwam met haar mond naar de mijne. Ik zoende haar eerst voorzichtig maar al gauw rolde mijn tong over de hare. Ze had kort haar en ik streelde met mijn hand door haar, haar. Esther kwam dichter bij en zoende mijn ballen. Hmm jullie kunnen lekker zoenen fluisterde ik. Maya was ontspannen en ik besloot om maar wat verder te gaan dan alleen zoenen. Ik streelde nu met mijn hand over haar kleine geile borsten. Haar tepels werden stijf en ze begon zachtjes te kreunen. Ik besloot dan ook om eens lekker aan haar stijf geworden tepels te zuigen. Esther kwam naar me toe en ik tongde nu Eshter terwijl ik de hand van maya over mijn pik voelde gaan. Hmm geilde ik. Voor een klein meisje heb je al veel ervaring. Ik ben er 20 hoor, zei ze. Esther en ik lachte.
Ik legde Maya op haar rug en zag nu haar vagina voor eerst echt goed. Ze was kaalgeschoren. En ze spreidde haar benen. Ik besloot haar wat plaagzoenen te geven. Ik ging met mijn mond tussen haar binnen steeds zoenend richting haar spleet, maar net als ik bij haar spleet was ging ik weer weg. Ze kreunde en ik zag hoe Esther met haar mond naar Mayaís mond ging. Ze tongde elkaar zeer innig en toe ik haar weer een plaagzoen wilde geven drukte ze met aar handen mijn hoofd op haar nat geworden vagina. Ik zoende haar schaamlipjes die duidelijk groter werden. Ik rolde met mijn tong over haar clit en ze begon zachtjes te kreunen. Hmm wat lekker fluisterde tegen Esther. Ik besloot om ook maar met mijn tong in haar kutje te gaan. Dat was als olie op het vuur. Ze begon nu veel sap te produceren en ik begon volop te likken. He zei Esther, en ik dan? Ik ging met mijn hand richting haar vagina die nog vrij droogjes was.
Ik streelde met mijn vingers over haar schaamlippen terwijl ik in Mayaís kutje met mijn tong heen en weer ging. Ik merkte dat Esther hiervan opgewonden raakte en ik besloot dan ook om haar een geile befbeurt te geven. Kom op je rug liggen zei ik haar terwijl ik nog wat vingerend bezig was met Maya. Esther ging op haar rug liggen en al snel ging ik met mijn tong over haar Clitje. Ik weet inmiddels dat zij het lekkerder vindt om over haar clitje dan in haar kutje gelikt te worden. Toch befte ik haar zo nu en dan even in haar vagina. Haar sap was lekker geil. Maya begon aan mijn pik te likken en dat deed ze als ik eerlijk moet zijn beter dan Esther. Ik vond het tijd worden om Maya met want anders te verwennen. Kom zei ik en ik ging op mijn rug liggen. Laten we eerst eens je doosje verwennen voordat we je kontgaatje gaan penetreren. Eshter begon me te zoenen terwijl Maya op me kwam. Ze nam mijn pik tussen haar hand en bracht hem naar haar geile kut. Ze stopte hem er voorzichtig in en ging langzaam heen en weer.
Hmmm kreunde we wat lekker. Kom met je vagina bij mijn mond geilde ik naar Esther. En dat deed ze dan ook. Ik begon haar clitje te likken terwijl Esther Maya tongde die mij weer aan het neuken was. Wat een geil gedoe. Hmmm. Na een paar minuten wisselde Maya en Esther. En daar waar Maya beter was in pijpen, was Esther weer beter in neuken. Ze wist precies op het juiste moment als ze heen en weer ging. Terwijl ik Maya befte besloot ik om eens met een vinger in haar kontgaatje te gaan. Een kreet van geiluit kwam uit haar mond. Hmm en ik besloot om dan maar wat te vingeren in haar kontgaatje. Ooooh hoe zou het voelen als ik je lul in mijn kontgaatje zou voelen. Nou zei Eshter geiltjes. Vreselijk lekker en ze pakte het glijmiddel en smeerde mijn pik in en het kontgaatje van Maya. Voorzichtig bracht Eshter mijn lul naar het kontgaatje van Maya. Het duurde niet lang of ik drong met mijn pik ik Mayaís kontgaatje.
Zowel Maya als ik kreunde van genot. Esther intussen vingerde zichzelf en zoende mij. Maya vroeg of ik haar ook in doggy in haar kontgaatje wilde nemen. Ik had daar geen problemen mee mits ze dan wel Esther zou beffen. En zo gebeurde het dat ik Maya van achter in haar kontgaatje nam terwijl zei Esther befte. Haar kontgaatje was krap en ik moest dan ook niet te snel gaan omdat ik dan te snel zou komen. Ik vond dat het tijd werd om Esther anaal te nemen en het duurde dan ook niet lang voordat ik in het kontgaatje van Esther binnendrong. Ze was weer zangerig aan het kreunen. Maya vroeg ook weer om mijn pik en zo was het de ene keer Maya die geneukt werd en even later weer Esther. Ik wilde Esther nog even in haar kutje nemen. Want haar vagina was werkelijk super lekker. Ik legde Esther op de rug en ging nu snel in haar stoten.
Ik had niet in de gaten dat Esther zo snel kwam en dus besloot ik om Maya ook nog even te neuken. Maya en ik kwamen gelijktijdig klaar ik spoot het zaad uit mijn zak in de gezichten van Maya en Eshter. Deze pijpte en likte mijn eikel om beurten. Die dag hebben we met zijn drieŽn nog twee keer uitgebreid gevreeŽn. ís Avonds heb ik nog Esther alleen sex gehad alsof we de hele dag nog geen sex gehad hadden. Ik moest naar huis want de dag erna moest ik voor 3 dagen werken. Toen ik thuis kam van mijn werk lag er een brief van Esther op de deurmat. Lieve jongen, jij hebt mij ontmaagd en op een bijzondere manier laten genieten van sex. Jij bent het die mij zoveel zelfvertrouwen hebt gegeven dat ik iemand op wie ik al jaren ben heb durven vragen. En hoewel ik niet zo lekker sex heb met hem als met jou, denk ik toch dat hij de man van mij dromen is, met wie ik gelukkig wil worden.
Aantal keer gelezen:
964
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)