Spannendverhaaltje.nl

Eshter wordt ontmaagd deel 2

-
16-08-2010
Ik weet niet hoelang we geslapen hebben maar naar de vrijpartij zijn we arm in arm in slaap gevallen. We werden gelijktijdig wakker en lachte naar elkaar. Je hebt me ontmaagd zij ze en ik heb geen pijn gehad. Ja fluisterde ik en zoende haar op haar mond. Ik voelde haar tong over mijn tong rollen. Ze tongde heel intens. Esther, heb je zin om te douchen. Ik wilde je nog wat vragen zei ze. Wat dan vroeg ik haar. Je zei net dat jij over mij wel eens gefantaseerd hebt; is dat echt waar? Ja zei ik dat is echt waar. Ze omhelsde me en vroeg of mijn fantasie was uitgekomen. Nee was mijn antwoord. Het was lekkerder dan wat ik ooit over jou gefantaseerd heb maar twee uurtjes sex met jou is veel te weinig. Kom gaan we douchen. Ik stond op en liep naar de douche. Esther volgde me en we gingen samen onder de douche staan.
Ik zeepte haar in en we zoende elkaar. Daarna zeepte ze mij in. Mijn paal stond strak naar voren en ze waste hem lekker met haar handen. Ik fluisterde in haar oor dat ik nog nooit zo heerlijk sex gehad had. Weet je, zei ze tijdens het knuffelen - terwijl het warme water over ons heen plensde – ik vind het jammer dat je me niet in mijn mondje gespoten hebt. Maar Esther, je bent nog niet naar huis of wil je zo meteen naar huis gaan. Nee zeg ze, ik ben alleen thuis dus kan hier blijven slapen. Slapen vroeg ik haar lachend. Ze bloosde en zei, je fantasieën delen met mij. Hmmm en ze streelde over mijn ballen. Ik zeepte haar nek in en haar rug en zoende haar op haar billen. Ik merkte dat ze hiervan opgewonden raakte en besloot om door te gaan met likken. En terwijl ik haar billen likte ging een vinger van mij over haar kontgaatje. Ze kreunde zachtjes en fluisterde dat ze die vinger graag in haar kutje wilde.
Ik stapte uit de douche en naam een groot badlaken. We gingen er samen onder en we droogde al tongend elkaar af. Esther fluister ik haar. Wil je echt mijn zaad in je geile pijpmondje hebben. Zeker weten zei ze. Ik tilde haar op en bracht haar naar de slaapkamer. Haar tepels waren stijf en ik begon aan haar tepels te zuigen. Ze kreunde zachtjes en voordat ze het in de gaten had ging mijn hand over haar kutje wrijven. Ze pakte mijn middelvinger en stopte die in haar inmiddels natte spleet. Vinger me geilde ze. En ik ging met mijn vinger heen en weer in haar kutje. Af en toe draaide ik wat met mijn vinger als die in haar kutje was. Ze genoot volop en ik besloot om er maar eens twee vingers in te stoppen. Je zag haar volop genieten en ik besloot om haar kutvocht niet zo maar tussen haar benen weg te laten sijpelen.
Ik ging met mijn mond terwijl mijn vingers nog in haar spleet waren haar vocht weglikken. Niet stoppen geilde ze. En ik bleef haar likken en vingeren tegelijk. Er kwam steeds meer witachtig vocht uit haar spleet en ik besloot om haar maar eens een penetrale bef te geven. Ik haalde de vingers eruit en stopte mijn tong zover ik kon in haar spleet. Ik draaide en met mijn tong in haar kut. Terwijl ik haar geil aan het oplikken was speelde ze wat met mijn pik tussen haar handen. Ze kreunde redelijk luid. Wat een heerlijk vocht zei ik tegen haar en ik ging weer met mijn tong in haar malse doch zeer vochtig kut. Neuk me gilde ze. Neuk me nu aub. maar ik besloot om nog even door te gaan. Ik voelde dat ze begon te trillen en wilde wel eens een meisje klaar beffen. Ik ging wat sneller in en uit haar kutje met mijn tong.
En haar gekreun werd luider en luider. Ik voelde dat ze nu elk moment kon komen en likte stevig verder. Ze begon totaal de gillen en te trillen met haar hele lichaam. Een fikse scheut kutvocht spoot in mijn gezicht en ik stopt nog even mijn tong in haar. Ik merkte dat ik moest stoppen met beffen want het begon minder prettig te voelen voor haar. Ik kwam bij haar met mijn monden en ze begon te tongen. Hmmm ik heb nog nooit een meisje klaar gebeft vertelde ik haar. Haar tepels waren nog steeds stijf en ik streelde haar door haar haar en we kuste elkaar. “Had je geen zin om je pik in mijn kut te stoppen”, vroeg ze me geil. Jawel zei ik maar ik wilde ook eens een meisje klaar beffen. En ik hoop dat je over een paar minuten in staat bent om mijn pik in je te nemen. Hm zei ze, laat ik je dan maar eens pijpen en ze boog zich voorover naar mijn pik.
Ze streelde mijn ballen en haar puntje van de tong rolde over mijn eikel. Hmmm geilde ik haar en toe en ze draaide langs met haar tong om mijn eikel. Ze kwam nu met haar mond om mijn eikel en haar lippen van haar mond masseerde mijn lul. Ze stopte hem van het een op het andere moment diep in haar monde en ging heen en weer. Jeetje wat kun jij pijpen zei ik haar. Soms stak ze mijn paal zo diep tot in haar keel dat ik dat ze er in zou stikken. Ik voelde een zeer geil gevoel in mijn pik en vroeg of ze hem niet in haar wou hebben. Maar Eshter bleef doorgaan alsof ze wist dat dit niet lang zou duren voordat ik haar zou trakteren op een lading zaad. Ik begon harder te kreunen en vertelde dat het niet lang zou duren voordat ik zou spuiten. Die laatste woorden leken wel olie op het vuur voor haar.
Ze begon nu nog heftiger te pijpen en te trekken aan mijn lul. Ik liet me gaan en voordat ik het zelf goed en wel in de gaten had spoot ik haar hele mond vol. Ze stopte en zag hoe mijn pik in haar mond spoot. Ze genoot ervan en begon nu mijn eikel schoon te likken. Ze liet mijn zaad uit haar mond komen en smeerde haar tieten hiermee in. We spraken af dat we elkaar de volgende week weer zouden zien. En na een lekker douche bracht ik haar naar het station. Tot volgende week fluisterde ze. Ja geilde ik haar toe. Dat we beide wisten dat volgende week eerder zou zijn lees je in deel 3.
Aantal keer gelezen:
677
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)