Spannendverhaaltje.nl

Ellen en Marc; deel III

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Henk meer verhalen van Henk Die avond keek ik nog een tijdje rustig naar de TV om tenslotte tegen tien uur naar boven te gaan. Als Marc belde dan was dat meestal zo tussen half elf en elf uur en dan wilde ik in bed met een schoon laken liggen. Het idee, dat er een telefoon uit België kwam begon me weer een beetje op te winden en om me erop voor te bereiden lag ik naakt op bed en speelde een beetje met mijn eigen lichaam. Onder mijn bibs had ik een handdoek gelegd om niet opnieuw een laken te bevlekken. Uit de kast nam ik een hitsig boek, dat ik vaker gebruikte om goed op temperatuur te komen. De telefoon ging en ik nam de hoorn van de haak. “Ik lig naakt op bed en ik denk steeds aan jou. Heb jij nog aan mij kunnen denken? Wat dacht je Marc, dat ik je ineens vergeten zou zijn; dat is onmogelijk en ik lig ook naakt op bed en speel een beetje in mijn natte sleufje. Ben je nog stout geweest? Ja, twee keer op het balkon in de zon nadat jij vertrokken was. En ’s avonds weer. En vandaag heb ik alles bewaard voor nu, want je wilt vast dat we samen stout zijn. Is je lul al stijf? Nou en of en ik heb hem stevig in één hand vast en beweeg die langzaam op en neer. Ben jij nog ondeugend geweest? Ja gisteren voor het slapen gaan heb ik heel erg aan jou en je speeltjes gedacht en eerlijk gezegd wist ik bijna zeker dat jij ook niet als een non in bed zou liggen.
Ellen, zullen we een grote berg maken? Jah, ik ben al bezig met mijn klit, die op haar manier tussen de gezwollen lippen stijf overeind staat. Ik leg nu de hoorn tegen mijn oor, zodat ik beide handen vrij heb. Ik steek nu een paar vingers in mijn schede om jouw stampende lul na te doen. Marc ik hoor jou zuchten. Is het lekker? Ja ik heb de ballen met één hand vast en met de andere schuif ik het vel over de eikel op en neer. Zo deed ik het gisteren ook maar met jouw gezucht in mijn oor en het feit, dat je tegelijk met mij jezelf heel geil zit te maken, maakt dat ik heel snel naar de top klim. Mag ik doorgaan, want ik heb eigenlijk geen zin om te wachten. Ja, Marc, ram maar door. Mijn poes is kleddernat en het sopt overal en ik kan het ook zo laten komen. Mag ik? Ja Ellen, ik voel het punt snel naderen, waarop alles samen gaat trekken. Ohh, daar is het al. Ik voel het zaad naar boven komen. Ik hoor jou ook zwaar hijgen en jaahh zeggen. Daar komt de eerste straal en belandt op mijn buik en daar de tweede Oh, goh wat lekker. Ik hoor jou ook klaar komen. Daar komt de derde en de vierde. Er ligt een plasje zaad op mijn buik en mijn lul schokt nog na. Was het lekker, Ellen? Ja Marc, ook bij mij schokte het hele lichaam vele malen en ik voelde aan mijn vingers, dat het schedetje zeker vijf keer samentrok. Alles is besproeid met mijn sappen. Mijn bibs en de bovenbenen zijn nat van het vele vocht, dat uit de schede kwam. Heerlijke, opwindende vent van mij! Ik ben nog steeds bezig en ik denk, dat het nog een keer gaat komen. Hoor je mijn zuchten. Ik denk aan jouw klaarkomen van zo net en ooh wat wordt het weer lekker. Marc ik ga het weer maken. Ik voel het begin al en als een razende zijn mijn vingers aan het werk. Misschien kan je het soppen horen. Marc, het koooooooomt.” Ze lagen nog wat na te hijgen en Marc vertelde, dat hij hoopte tussen vier en vijf uur weer thuis te zijn. Ik hoef niet meer naar de zaak en rijdt dus regelrecht naar huis. Ze wensten elkaar een wel ter ruste met vele kusjes op alle plekjes. Met opzet had Ellen Marc niet verteld over de ontmoeting met Marga, maar dat zou ze morgen doen, als hij eenmaal thuis was. Hij wil dan toch alle details weten! De volgende morgen werd Ellen wakker en voelde haar bovenbenen nog plakken van de uitspatting van gisteravond. Alleen dit gevoel en het gedachte aan gisteravond samen met Marc maakte haar weer geil. Ze pakte uit het laatje haar kleine vibrator, die ze op haar klitje zette. Met de andere hand kneedde ze een borst, totdat de tepel superhard naar voren wees. Ik laat het nog één keer komen en de rest bewaar ik voor Marc, voor vanavond. Ellen speelde met de vibrator aan de voet van haar klit, want bovenop was te gevoelig. De spanning nam snel toe en daarom ging ze met drie vingers van haar andere hand in haar schede pompen. Weer was het soppig van nieuw sap. Ze drukte haar bekken naar boven, zodat alles nog meer onder spanning kwam te staan.
Oh ja, daar kwam de eerste golf en de volgende en nog één. Haar gezicht was vertrokken tot een grimas en haar lichaam schokte bij elke klaar-kom-golf. Langzaam trok het gevoel weg en ze liet het met opzet wegzakken, want het leek haar niet verstandig om het nu nog een keer te doen. Het werd tijd om uitgebreid te douchen en heerlijk te ontbijten. Vanavond zou Marc hier weer zijn en die had vast wel leuke plannetjes. Maar daar moest ze nu even niet aan denken. Ze ging de stad in om allerlei boodschappen te doen. Beiden hielden ze erg veel van mosselen en die vond ze tenslotte bij de visboer. Met de fietstassen vol kwam ze uiteindelijk weer thuis om een broodje te eten. De middag bracht ze door met het doen van veel kleine dingetjes en tegen vieren begon ze een borrelhapje met jumbo garnalen te maken. De witte wijn stond koel en nu was het wachten op de komst van Marc. De telefoon ging en het was Marc, die vanuit de auto belde, dat hij met een uurtje thuis zou zijn. Het was erg druk op de weg en hier en daar schoot het niet erg op. Even na vijven reed de auto het garagepad op. Ze omarmde hem, terwijl hij nog bij het autoportier stond. Ze drukte haar heupen tegen hem aan en fluisterde lieve woordjes in zijn oor. Ze hielp hem met het dragen van de weekendtas, terwijl hij de diplomatenkoffer, laptop en andere zaken onder de arm nam. Heerlijk, Marc was weer thuis! “Ik ga me boven even opfrissen en wat makkelijks aantrekken en dan is het borreltime!” Samen zaten ze gezellig met een goed glas wijn in de tuinstoelen op het terras; Marc vertelde over zijn werk in België en Ellen zei, dat ze voor het avondeten mosselen en stokbrood gekocht had. Tegen zessen ging zij naar de keuken om met de eerste voorbereidingen voor de maaltijd te beginnen. Plotseling stond Marc achter haar en omvatte met beide handen haar borsten, die hij meteen stevig begon te kneden. De tepels reageerden en priemden door de blouse. Hij drukte zijn heup daarbij tegen haar billen en fluisterde in het oor, dat hij nog steeds op haar geilde. Nu, dat hoefde hij niet zeggen, want Ellen voelde iets tegen haar bibs zwellen en omdat ze echt de aandacht bij het koken moest houden vroeg ze haar man om nog even rustig te blijven. “Zo voeren we de spanning op en vanavond gaan we niet te laat naar bed, OK?” Toen hij zich met moeite met een lange kus van haar losmaakte zag zij in zijn broek een stevige bobbel. Marc stelde voor om ook op het terras te gaan eten en daarom begon hij de tafel vast te dekken. Het was een prachtige zomeravond en het echtpaar zat in alle rust de mosselen met de dipsaus en het stokbrood op te peuzelen. Dezelfde wijn van het aperitief werd geschonken. Marc wilde even over sex beginnen, maar Ellen wees dit af. “Ik kan je zeggen, dat ik iets bijzonders beleefd heb, maar dat vertel ik je straks allemaal.” De koffie werd gezet en een drankje werd erbij geserveerd. Het was een compleet feestmaal en dat nog wel op een doordeweekse dag.
Langzaam ging het schemeren en Ellen stelde voor om de zaak hier op te breken en naar boven te gaan. Op de slaapkamer aangekomen was een van eerste dingen, die Marc zag, de vibrator, die op het nachtkastje lag. “Nu weet ik wat er gebeurd is; jij hebt vandaag uitgebreid met je hulpspeeltje gemasturbeerd! Ja en nee. Ik ben vanmorgen bij het wakker worden inderdaad een keer stout geweest en heb mijn klit een snelle behandeling gegeven en ben toen vergeten de vibrator op te bergen. Nee wat ik je wilde vertellen is, dat ik met Marga gistermiddag hier op bed gesexed heb”. Ze vertelde precies wat er allemaal gebeurd was. Ze waren zich ondertussen aan het uitkleden en toen Marc in zijn nakie stond kon Ellen zien, dat het verhaal hem zo opwond, dat zijn penis al recht vooruit stond. Maar ook bij haar gaf het relaas prikkeltjes in de onderbuik. Ze gingen beiden bloot op het bed liggen en Marc trok zijn vrouw naar zich toe en kuste haar steeds maar weer., terwijl Ellen het verhaal afmaakte. “Ik had stiekem wel eens willen zien, hoe jullie elkaar aan het verwennen waren. Is het lekkerder dan met mij? Nee,” was het oprechte antwoord en zij vertelde, dat ook Marga daar naar vroeg. Marc wilde nog weten hoe Marga eruit zag en nu wist hij ook, dat ze helemaal een kale kut had. Ellen pakte met één hand zijn harde lul en trok die zachtjes af en met de andere streelde zij haar poes. Marc begon in haar borsten te knijpen en de tepels te kussen. Zijn mond ging daarna langzaam over de buik naar beneden, overal kusjes achterlatend. Hij draaide zich om en ging langs het schaamhaar naar het doel: een fiere klit, die tussen de al opgezwollen lippen naar buiten stak. Marc hield het niet meer uit; met twee vingers spreidde hij de lippen en zijn mond pakte de stam van de clitoris en schoof met zijn lippen op en neer er over heen. Met zijn tong beroerde hij het puntje. Hij voelde het lichaam van zijn vrouw zich verstrakken en toen hij twee vingers in haar schede drukte en daarmee een in en uitgaande beweging maakte drukte hij een vinger van zijn andere hand tegen haar aarsje. Ellen had het niet meer, ze kreunde en waarschuwde dat ze zo zou komen, maar Marc wilde dat juist en hij bleef doorgaan. Opeens kwam het bekken naar boven, een kreet kwam uit Ellen’s mond en haar lichaam stond als een boog gespannen. Haar schede perste vocht langs Marc’s vingers, maar hij bleef doorgaan. Onbarmhartig misschien, maar hij wist dat Ellen hem gewoon volgde. Hij drukte nu een vinger voorzichtig langs de sluitspier naar binnen en bewoog die ook heen en weer. Ellen kreeg geen tijd om even tot rust te komen. Ze bleef maar kreten uitstoten, haar handen kneedden haar borsten en weer kwam een rilling door haar lijf. Weer stond alles strak en gespannen en weer vloeide meer kutsap langs de pompende vingers naar buiten. “Marc, houd op, houd op, want anders ga ik echt gillen; ik kan even niet meer!” Maar Marc ging nog steeds door en zei, dat het niet erg was, als ze ging gillen. Zijn mond en tong bewerkte de klit, die – als zij kon - op barsten stond. Het duurde nu langer, maar weer voelde hij haar spieren spannen en weer begon de schede ritmisch samen te trekken. Voor de derde keer voelde hij zijn vrouw en nu gillend of was het huilend het orgasme inrollen en toen stopte hij om haar rust te geven. Hij ging naast haar liggen en kuste haar mond. Haar ogen waren gesloten en ze hijgde intens. Haar wangen waren hoog rood en de ademhaling ging snel. “Oh Marc, zo snel ben ik nog nooit drie keer achter elkaar klaar gekomen. Het was net of je me kapot wilde maken, want dit kan voor het lichaam nooit goed zijn.
Waarom deed je dit? Waren het totaal acht of negen minuten? Drie hele lange en hoge bergen; het liep gewoon in elkaar over. Mijn hele lichaam bleef trillen. Dat kan toch niet! Ik heb geen enkele energie meer! Je hebt me totaal leeg gemaakt! Mijn schede en clitoris zijn compleet ongevoelig geworden. Maar ik vond het op een heel bijzondere manier heerlijk. Maar dit moet je niet te vaak met me doen, want het was een beetje angstig, omdat ik niet kon afdalen na een piek. Gun me tussendoor toch even tijd om tot rust te komen! Goh lieverd, je hebt me binnen tien minuten plat gesexed! Ik kan niet meer.” En zo sprak ze maar door, terwijl Marc haar bleef kussen. Langzaam aan kwam zij weer terug in de bewoonde wereld. Haar ogen gingen open en ze lachte hem flauwtjes toe. Ze sloeg haar armen om hem heen en trok hem aan haar borst. Ze voelde zijn harde lul tegen haar lichaam opdrukken, maar ze vroeg nog om meer rust en dat kreeg ze natuurlijk. Na enige tijd ging Marc op haar buik zitten, terwijl hij met één hand zijn penis bewerkte. “Je hoeft niets meer te doen. Ik zal je onderspuiten en mijn zaad zal je nieuwe kracht geven”. Hij begon zich serieus zelf klaar te maken. Zijn lul was vlakbij de mond van Ellen, die klaar was om het zaad op te vangen. Met haar hand steunde zij zijn ballen en ze zag, dat Marc zijn gezicht op de bekende manier in een grimas trok. Zij voelde het moment van klaar komen snel naderen. Zijn lippen waren op elkaar geklemd. Zijn ogen waren gesloten en zijn hand pompte ritmisch het zaad naar boven. Zijn buik en benen spanden zich en ineens stootte hij een langgerekte kreet uit. De eerste straal trof doel, maar ook de tweede en de derde en niet alleen de mond van Ellen werd gevuld, maar haar hele gezicht zat eronder; zelfs op haar donkere haar zaten een paar slierten. Een vierde en nog een kleintje tot slot besloten de explosie. Ellen slikte zaad door, maar het liep ook uit haar mondhoeken. Alles zat onder de melkachtige vloeistof. Marc stond voorzichtig op en ging naast haar liggen. Nu was het zijn beurt om uit te hijgen! Ellen deed een voorstel: “ik ga nu onder de douche om me schoon te maken en ik zou het heerlijk vinden, als jij ondertussen een goed glas rode wijn van beneden ophaalt. Dan drinken we samen voor het slapen gaan nog een slok.” Op het laken zaten een paar grote, natte plekken en daarom zocht Ellen nog een schone op en deed die op het bed. Ze trok het dekbed over beide naakte lijven heen, ze dronken heerlijk van hun wijn en kusten elkaar innig “wel ter ruste”.
Aantal keer gelezen:
634
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)