Spannendverhaaltje.nl

Ellen en Marc; deel II

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Henk meer verhalen van Henk Na een poos werd ze wakker, ging douchen en trok een zomerjurk aan. Het werd tijd om de stad in te gaan om wat boodschappen te doen en naar winkeletalages te gaan kijken.
Tegen half zes troffen de drie dames elkaar in de “Quatre Saison”, waar je heerlijk met elkaar rustig kon zitten praten en eten. Eén van de vriendinnen, Marga had nog niet een vaste partner en dat was nogal eens een aanleiding om bij de koffie het gesprek naar de sexuele bevrediging te leiden. Hoe kwam zij aan haar trekken? Het antwoord was een ieder bekend, maar de oplossing had toch vaak een verrassing. Marga deed niet preuts en Olga en Ellen wisten, dat ze vaak met zich zelf speelde, maar dat wist Marga ook van hen. Nee, Marga was bi en naast het hebben van wat losse vriendjes, dook ze ook wel eens met een vriendin in bed. En dat was een onbekend terrein voor de andere twee. Beiden hadden op school wel eens met een vriendinnetje gerommeld en ze wisten, dat dit heel spannend kon zijn, maar gericht met een meisje vrijen was er nooit van gekomen.
Als Marga over de laatste belevenis verslag deed, waren de anderen een en al oor en zo’n verhaal wond hen op. Ze had nu een vaste lesbische vriendin, die er niet genoeg van kon krijgen en Marga moest haar wel eens afremmen. Drie keer achter elkaar komen kon ze hebben, maar de vriendin werd pas na vijf of soms zes keer rustig en dat kon ze niet altijd bijbenen, ook al waren ze langere tijd bij elkaar. Op het laatst was haar klitje niet zo gevoelig meer!
Ellen vertelde, dat Marc naar België was en plots liet zij zich ontvallen, dat ze morgen de dames graag op de borrel uitnodigde. Olga kon niet, omdat ze met haar partner ergens naar toe moest, maar Marga nam de uitnodiging met graagte aan.
’s Avonds in bed overdacht Ellen de situatie en ze kon het idee niet van zich afzetten, dat Marga wel met haar wilde spelen. Enfin ze zou wel zien, wat er ging gebeuren.
Haar hand zocht haar kutlipjes en terwijl ze alle mogelijkheden door haar hoofd liet gaan, bracht ze zichzelf binnen een paar minuten naar een heftig orgasme. Met veel sap in haar kruis, maar door slaap overmand, doezelde ze weg in Morpheus armen.
De volgende morgen was de verleiding groot om haar hand weer een bezoekje te laten brengen aan de lagere regionen, maar omdat ze niet wist, wat de verdere dag nog zou brengen, probeerde ze, door zoveel mogelijk aan andere dingen te denken, de aandacht van de sex af te leiden. Vanavond zou Marc zeker vanuit zijn hotelkamer bellen en meestal werd dan door beiden een nummertje telefoonsex weggegeven.
Ook bij het bezoek van Marga zou er iets kunnen gebeuren. Ze mocht haar krachten dan wel sparen, wilde er ook nog iets voor Marc overblijven.
De hele dag werd besteed aan kleine huishoudelijke dingetjes en het schrijven van een paar brieven.
Tegen half vijf ging de bel en stond Marga voor de deur. Ze zag er appetijtelijk uit met een bijna doorschijnblouse en een korte rok. Ellen had een droge, witte Elzasser koel gezet, omdat ze wist dat zij daar beiden erg van hielden. Verder had ze kleine hapjes op crackers gemaakt. Haar kleding had een zomers uiterlijk.
Het gesprek begon over het lekkere eten van gisteren en vele andere dingen, maar opeens kwam er een sexy achtergrondje. Marga merkte op, dat wij zogenaamd ons vaak zorgen maakten over haar mate van bevrediging, omdat ze niet een vaste partner had.
“Mag ik jou nu vragen hoe jij dat doet, nu Marc een aantal dagen buitenshuis is of heb je dan geen behoefte?”. Dit was wel recht op het doel af, maar eerlijk is eerlijk, ze verdiende een antwoord.
“Ik speel dan met mezelf en dat is ook altijd erg lekker. Heb je het vandaag gedaan? Nee, maar ik moest me wel erg bedwingen om niet even op bed te gaan liggen”.
Het was duidelijk, dat ook Marga het onderwerp opwindend vond, want je kon de tepels van haar kleine borsten door de blouse heen zien priemen. Ook bij mij voelde ik tinteltjes in mijn onderbuik.
“Ik heb me wel zelf verwend vanmorgen voordat ik opstond en gisteravond ook en nu heb ik weer ontzettend veel zin! Ik doe het graag enige keren per dag,” vertrouwde ze mij toe. Ik moest haar wel zeggen, dat ik daar ook geen moeite mee had, als ik alleen was.
Marga stond op en kwam op Ellen af en gaf haar een lange, vochtige kus, terwijl ze een paar knopen van haar blouse losmaakte.
“Zullen wij samen spelen?Waarom moeten we hitsig blijven, als de oplossing zo dicht voor de hand ligt?” Ik moest lachen om de woorden “voor de hand”, want ik zei vaak tegen Marc dat de oplossing tegen geilheid altijd onder handbereik lag.
We schonken onze glazen nog een keer vol en ik troonde Marga mee naar de slaapkamer. De zon scheen nog door het raam naar binnen. Alsof het afgesproken was, trokken we beiden tegelijk onze kleren uit. Marga had een mooi, atletisch lichaam. Twee kleine parmantige borstjes met erg forse, bruine tepels en een volkomen glad geschoren kut, die een beetje door het vocht glinsterde. Ze liet haar vinger door het gleufje gaan en ik kneedde mijn borsten. Goh, wat was ik heet!
Ik sloeg het dekbed terug en we gleden beiden op het laken. Marga liet haar hand over mijn buik en borsten gaan, terwijl ze commentaar gaf over de aangetroffen schoonheid. Plotseling omvatte één van haar handen mijn rechter borst en haar andere hand gleed in de richting van mijn poes. We zeiden niets, terwijl ook ik mijn hand op zoek liet gaan naar haar kut. Die was glad en nat en ik liet twee vingers door het gleufje glijden en zocht haar knopje om die te strelen. Met mijn mond omsloot ik een bruine tepel en zoog erop. Die werd nog groter en stak fier rechtop. Marga pakte door en zocht mijn klit, terwijl haar andere hand mijn borst naar voren drukte, waardoor de tepel strak gespannen stond.
“Wat heb jij een grote clitoris en wat laat die zich heerlijk strelen. Mag ik haar met de mond zoenen?”
Zonder antwoord af te wachten draaide zij zich naast mij om. Haar gezicht lag in mijn kruis en haar poes was nu uitnodigend vlak voor mijn gezicht. Ik zag de natte, gezwollen lippen en ik ging weer op zoek naar haar knopje. Ik voelde, dat Marga met haar lippen over mijn poes ging en recht op haar doel af naar mijn clitoris, die tussen haar beide vingers werd vastgehouden. Mijn klit werd afgezogen, alsof ik Marc zijn lul pijpte.
Marga drukte haar hele, natte kut naar mijn mond om duidelijk te maken, dat ik met mijn lippen en tong haar moest bespelen.
In standje 69 lagen we elkaar op te hitsen: zuchten en hijgen, het bewegen van het bekken en de tong, die snel de teerste deeltjes beroerde.
“Ik houd dit echt niet lang vol en dan komt het,” kreunde Ellen, omdat haar klit zo vakkundig werd behandeld. De snelheid en de kracht konden niet beter. Marga drukte haar kut nog iets vaster op Ellen’s mond en ze schoof licht met haar poes over mijn lippen en tong heen en weer.
Ineens verkrampte haar hele lichaam en een golf van sap spoelde op mijn gezicht. Dat was de laatste stoot voor Ellen en ook zij stortte zich met een langgerekt ohhhh in een geweldig orgasme.
Nadat bij beiden de heftigste gevoelens waren weggeëbd lagen ze even op elkaar uit te rusten, maar Ellen voelde dat Marga nog een keer wilde. Ze voelde, dat haar klit met de mond en de lipjes met de vingers gestreeld werden. Een paar vingers werden in de natte schede gedrukt. Zelf trok ze met haar armen de billen en de poes van Marga weer naar haar gezicht en begon te zuigen en likken. Onderwijl liet ze een vinger snel over het knopje wrijven. Met haar tong drong ze zo diep mogelijk in het grotje. Er werd zo hard gewerkt, dat binnen een paar minuten bij beiden tegelijk het lichaam verkrampte. Marga liet een gesmoord ohhh jaaaa horen en Ellen kreunde alsof ze erge pijn had.
Na enige tijd roerloos naast elkaar te hebben gelegen stonden ze op en keken elkaar diep in de ogen. Marga likte haar vingers schoon van het kutsap van Ellen en Ellen wist niet beters te doen dan hetzelfde. De smaak was sexy!
Op het door en door verkreukelde laken zaten natte plekken. Ellen zette de douche aan en beiden gingen ze eronder staan. De handen wilden nog weer op verkenning uitgaan, maar Ellen stelde voor om zich aan te kleden en beneden nog een glas te drinken.
Ze toosten elkaar glimlachend toe.
“Vond je het lekker?” wilde Marga weten. Ellen moest toegeven, dat ze enorm fel was klaargekomen.
”Nog beter dan wanneer je het zelf doet! En met Marc?. Dat vind ik niet te vergelijken. Met Marc is het bijna altijd intens, maar wel anders dan dit. Ik kom bij Marc altijd één of meerdere keren klaar en na die tijd ben ik compleet uitgeblust. Marc trouwens ook. Hij kan hem dan eigenlijk niet echt meer stijf krijgen, wat ik ook doe!”
We spraken af, dat we tegen Olga niets over dit vrijfestijn zouden zeggen. Dat moest een onderonsje blijven!
Toen Marga vertrokken was, ging ik naar de keuken om iets warms te maken. Een grote eieromelet met peper en zout zou het worden en een stevig glas wijn erbij.
Aantal keer gelezen:
660
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)