Spannendverhaaltje.nl

Eindexamen Galabal

-
16-08-2010
Dit verhaal gaat over de mooiste ervaring die ik ooit gehad heb. Het was rond mei, iedereen uit onze klas had examen gedaan en zo kwam het dat de tijd voor het galabal was aangebroken. Op dit bal moest iedereen verplicht in avondkleding komen. Zo ook Ingrid. Ingrid was een mooie blondine van 18 die iedere jongen zo gek kreeg als een deur, ook al liep ze alleen maar langs. Aangezien ik graag naar meiden keek zat ik ook vol spanning te wachten tot ze zou verschijnen. Om 21.00 was het zover, ze verscheen in een schitterende donkerblauwe jurk die een klein beetje doorscheen op sommige plekken. Met het water in de mond keek ik naar haar, nog niet wetend wat er ging gebeuren.
Toen het wat later werd, en we al aardig wat gedronken hadden, kwam ze naar me toe en vroeg of ik haar naar huis wilde brengen. Daar was ik niet bepaald vies van, dus zaten we 5 minuten later op de fiets. Aangekomen bij haar huis vroeg ze -gelukkig- of ik nog wat wilde drinken. Ook hier zei ik geen nee tegen, dus zat ik even later met een biertje op de bank. "Kom, zei ze: Ik wil je iets laten zien". Vol verwondering liep ik achter haar aan de trap op. Toen we boven waren liepen we haar kamer binnen. "Doe de deur maar even dicht" zei ze, en nadat hij in het slot viel, liet ze ineens haar jurk zakken. Daar stond ze dan, alleen met een slipje aan. Ik was verbouwereerd en ik kon niks uitbrengen, gelukkig begon ze me te zoenen. Zonder na te denken zoende ik terug en ze begon me uit te kleden.
Mijn paal was inmiddels tot grote hoogten gestegen en ik begon langzaam haar mooie ronde borstjes te likken. Zonder haast zakte ik naar beneden en trok haar slipje uit. Nadat ik alles eens goed had bekeken, duwde ik langzaam twee vingers naar binnen en begon haar tegelijk te likken. Ga door en laat me komen"fluisterde ze. Na een minuut of twee flink gevingerd te hebben kwam ze met een gigantische kreun klaar. Mooi dacht ik, nou wil ik ook eens lol hebben. Alsof ze gedachten kon lezen zakte ze naar onder en begon me flink te pijpen. Langzaam, maar steeds het tempo iets opvoerend. Ik genoot met volle teugen, en naar mijn gevoel begon zich een gigantisch orgasme te ontwikkelen.
Ze haalde mijn paal uit haar mond en ze vroeg of ik haar eens flink van achter wilde pakken. Natuurlijk, zei ik met zwoele stem en drukte mijn paal haar kutje in. Met een flink tempo begon ik te bewegen, en zonder dat ik merkte kwam ze weer klaar. Nu jij, zei ze, en pakte mijn lul vast. Snel begon ze er aan te trekken en na een seconde of 10 vloog het sperma tegen haar gezicht aan. Zichtbaar genoot ze, en ze haalde met haar hand de sperma van haar gezicht af en zoog het op. Voldaan lagen we daarna naast elkaar, tot de bel ging.
Aantal keer gelezen:
632
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)