Spannendverhaaltje.nl

eindelijk weer eens een trio

-
21-08-2010
Lang, heel lang geleden, had ik tijdens mijn eerste sexervaring iets meegemaakt wat voor vele alleen maar bij een fantasie blijft.
Ik had een triootje gehad met een een stel. Niet zomaar een een stel, maar met een oom en tante tijdens een logeerpartij.
Het is helaas maar bij één keer gebleven, maar ik denk er nog met veel plezier aan terug.
Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en het idee van een trio mvm laat mij maar niet los.
Binnen mij huidige relatie heb ik het wel eens ter tafel gebracht, maar mijn vrouw wil er absoluut niets van weten.
Om toch mijn stille wens eens in vervulling te laten gaan heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb een advertentie op een
erotische datingsite gezet.
Lange tijd geen reactie,....todat er een stel uit de omgeving van Utrecht reageerde. Tenminste, de man. Hij had het er regelmatig over gehad met zijn vrouw
en zij wilde wel eens een trio met 2 mannen doen. Hij wilde hun sexleven ook wel wat opporren en had op mijn advertentie gereageerd.

Na wat heen en weer gemail, hebben we telefoonnummers uitgewisseld en was er snel contact gelegd.
Feit was dat zijn vrouw er nog niets van wist, dus nadat we een paar keer elkaar hadden gesproken, hebben we samen een plannetje bedacht om het zo ver telaten komen.
Alles leek goed te gaan en er was een datum afgesproken om langs te komen, waar het op die avond waarschijnlijk tot een trio zou komen.
Op het laatste moment had zijn vrouw toch de zenuwen gekregen en heeft de hele zaak afgeblazen.

Toch hielden we contact per e-mail en hebben over en weer wat foto's gewisseld. Gewone foto's en verder niets bijzonders.
Ik had hun gezien en het was een gewoon stel, niets bijzonders, alleen zag zij er wel erg lekker uit.
Naat de zomervakantie achter de rug was heb ik toch nog maar eens een mail gestuurd en zowaar kreeg ik na een dag bericht terug dat zij tijdens
de vakantie toch wel een beetje spijt had van het afzeggen van de avond. Ze vond het een stap te ver om zomaar met een wildvreemde vent in de koffer te duiken dus er moest een kennismaking worden gearrangeerd. Nu hebben we toevallig zakelijk een raakvlak, we deden geen zaken, maar het zou zo maar kunnen, dus op die manier was een ontspannen en toevallige ontmoeting te regelen.

Zo gezegd zo gedaan en die avond was het erg gezellig en leuk, en er was de klik. In mijn achterhoofd had ik een hoopje dat het die avond al wel zou gebeuren, maar ik had met Peter afsproken dat dat niet zo zou zijn, en hij stuurde er ook niet op aan.
Vol goede moed heb ik afscheid genomen van het stel en we spraken af de volgende dag te bellen. Gelukkig belde hij eerst met een positieve mededeling, Ik was goedgekeurd. Zij vond mij helemaal leuk en ze wilde graag met mij er bij een trio!
We konden 3 weken later afspreken op een vrijdagavond. Gewapend met een fles lekkere wijn ging ik op pad en stond zoals afgesproken om 18.00 uur op de stoep.

We zouden eerst lekker kletsen en wat eten en drinken. Jacolien werd door de fles wijn lekker losjes. Met een flinke blos op de wangen zij ze tegen Peter dat ze wel eens was prono op de telvisie wilde zien. Na wat zappen langs de pornokanalen op de UPC-box vroeg ze aan mij of ik de films leuk vond.
Ik zei dat ik ze wel leuk vond, maar wellicht dat zij een andere vookeur had? Dat had ze wel en vroeg aan haar man de film in de DvD te starten.
Die ging meteen goed van start met een knaltrio tussen een mooie dame en 2 flink geschapen heren. Zij was inmiddels tussenons op de bank komen zitten en zat direct lekker tussen mijn benen te kneden, zij wist ook wel dat wij (de mannen) wat hadden bekokstoofd en binnen 5 minuten waren de 2 mannen uit de kleren en zat ze heerlij met ons te spelen.

Op een gegeven ogenblik stond ze op en trok haat jurk uit, daaronder had ze niets aan, behalve een prachtige catsuit met alleen maar gaatjes.
Ze ging tegen mij aanliggen en ik voelde eens tussen haar benen, ze was zeiknat, het geil stroomde uit haar kutje.
Met wat dirigeerwerk loodste mij tussen haar benen en wilde maar 1 ding, dat ik mijn pik in haar zou stoppen. Ik vond dat natuurlijk geen probleem.
Ik wilde haar langzaam penetreren, maar omdat ze zo nat en geil was gleed ik er in 1x helemaal in, met een diepe grom werd mijn snikkel verwelkomt en ze trok mij in een moordend tempo op haar heen en weer. Neuken wilde ze dat geile vrouwtje, en dat heb ik gedaan.
Mijn pik was behoorlijk dikker dan die van Peter, en ze wilde hem goed voelen.

We hebben haar om beurten bijna 2 uur lang suf geneukt. Totdat ik het niet meer kon houden. Ik mocht overal spuiten, maar Peter zei dat haar kutje moest volspuiten. Dat heb ik ook gedaan. Mijn eikel was helemaal paars en supergevoelig. Ik had nog nooit zolang achter elkaar geneukt.
Peter kwam ook lekker klaar en daarna hebben we ons lekker gewassen.
Na nog wat te hebben gedronken ben ik naar huis gegaan, het was inmiddels 23.00 uur.
Via de mail hebben we nog ontact gehad, en ze waren helemaal blij en wilden weten wanneer ik weer langskom. Ik hoop gauw.
Zij wil dan iets langer genieten van het voorspel, ik denk dat als we haar genoeg opgeilen, we meteenweer aan het hoofdgerecht kunnen beginnen.
Aantal keer gelezen:
1405
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)