Spannendverhaaltje.nl

Eindelijk warm weer

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door storyteller@home.nl En zoals afgesproken zaten ze in de trein op weg naar zee, strand en gezonde opwinding. Ze had ondanks dat ze dat eigenlijk liever geen slip onder haar rokje aan had gedaan een string aangedaan en keek uit naar de strelingen die hij haar zoals beschreven zou geven zodra ze op het strand aangekomen zouden zijn. Alhoewel met een beetje geluk konden ze in de trein al wat ondernemen. Geil waren ze zeker en dat voor een groot deel vanwege de opwindende verhalen over en weer op de chat. Al die dingen konden nu gebeuren, althans als ze een beetje geluk zouden hebben wat betreft het aantal mensen dat met de trein zou gaan.
Het was niet echt druk in de trein dat waarschijnlijk te maken had met het tijdstip en het feit dat er met deze temperatuur maar weinig mensen een paar uur in een warme trein zitten prettig vinden en vandaar zaten ze alleen in een coupe. Ze konden het niet laten en al snel zaten ze lekker met elkaar te zoenen, af en toe elkaar lichaam strelend. Na een tijdje lieten ze elkaar even los en ploften beiden achterover in hun bankje. Het was ook echt warm en ze voelde hoe haar benen tegen elkaar aan begonnen te plakken. Hierop spreidde ze dan ook haar benen iets zodat ze niet meer tegen elkaar aan zaten. Hierdoor hem wel een redelijk goed beeld gevende van haar string onder haar rokje. Hij keek ook zonder enige schaamte en ze zag hoe zijn lul langzaam begon te reageren. Om het allemaal nog wat erger te maken, deed hij zijn rits naar beneden en gleed zijn hand door zijn gulp naar binnen en deed iets met zijn slip..Wat kon ze niet zien, maar ze had het idee dat hij zijn lul uit zijn slip had gehaald. Haar ogen vonden de zijne en daar straalde alleen maar geiligheid uit, iets wat ook zeker uit haar ogen te lezen viel. Om zijn voorbeeld dan ook te volgen spreidde ze haar benen nog wat verder en pakte ze haar slip en deed deze opzij zodat haar kut bloot kwam te liggen. Even boog ze voorover en ging met haar vingers naar zijn mond die hij geil in zijn mond nam, om daarna snel weer achterover te gaan zitten, en haar benen lekker opzichtig te spreiden. Haar net natgemaakt vinger ging nu onder haar rokje en gleed even langs haar schaamlippen. Ze voelde hoe haar lippen zich spreidden en hoe haar vinger een stukje in haar kutje schoof. Zijn hand ging nu in zijn slip ging even over zijn lul en nu haalde hij zijn hand terug en ze zag een doorzichtige slijmdraad tussen zijn vingers zitten…hmm…voorgeil….
Nu ging hij een stuk naar voren en bracht zijn vingers naar haar mond, die ze snel opende. Terwijl zijn vingers haar lippen streelden daarbij het voorgeil over haar lippen smerende, gleed haar vinger steeds sneller en dieper in haar kut, waarbij ook zij wist dat ze zo niet al te lang meer nodig had voor ze klaar ging komen. Goh wat geil was ze en dit was nog maar het begin van de dag…Hij ging nu weer achterover zitten en deed zijn broek nu helemaal los en ging zich opzichtig aan zijn lul lopen trekken daarbij goed naar haar vingers kijkende die in en uit haar kut gingen…Op het moment dat ze bijna ging komen, hoorde ze opeens achter haar een stem: “Kaartjes alstublieft” een schok, haar benen in een reflex bij elkaar en tegenover haar een zelfde reactie… Nu pas drong de lucht van haar geil tot haar door en dat moest ook de conducteur niet ontgaan zijn. Ze ging rechtop zitten en gaf toch met enige vorm van schaamte de kaartjes aan de conducteur. De blik die hij over en weer gaf deed vermoeden dat hij wel degelijk wist wat er aan de hand was. Hij liep na het stempelen door en keek nog even een keer achterom.. De geilheid van hen beiden was zeker nog niet weg, maar op de een of anderen manier werd het wel uitgesteld en lieten ze beiden de handen buiten de broek of rok. Hij had broodjes gesmeerd en meegenomen en al snel ging het gesprek over van alles en nog wat en aten ze een broodje. 2 uur in de trein was toch wel een lange rit, en van seksen krijg je honger…
Op het moment dat ze het station van Den Haag binnenreden, wilde hij zijn tas inpakken, maar opeens schoot hem wat te binnen… Voor ik het vergeet zei hij, en pakte iets uit zijn tas. Het was een soort van ei, en ze had daar wel eens wat van gelezen. Het moest zo’n tril ei zijn met van die balletjes erin bedacht ze zich… Hmm…wel een geil idee. Hij pakte het ei tussen zijn vingers en duwde langzaam haar benen uit uit elkaar, en op het moment dat ze bijna stilstonden en zo goed als het perron op reden, duwde hij langzaam het ei tussen haar lippen door in haar kut. Een touwtje bleef erbuiten hangen, maar verder zat hij lekker in haar kut en ze voelde zich lekker gevuld. Ze kon eigenlijk niet wachten tot ze kon gaan lopen en de balletjes voelen bewegen. Na uitgestapt te zijn, liep ze dan ook hoopvol het perron op, alleen moest helaas zeggen niet al te veel te voelen. De teleurstelling was blijkbaar van haar gezicht te lezen aangezien hij haar vroeg of er wat was. Ja ik voel niets was haar antwoord waarop hij haar alleen maar zei geduld te hebben. Het was een klein stukje lopen naar de bussen en ze kon het niet laten om toch wat meer te bewegen dan noodzakelijk om zo dat ei beter te voelen trillen, echter niets..helemaal niets voelde ze…
De bus zat in tegenstelling tot de trein wel vol en ze moesten staan in het stukje dat normaal gereserveerd was voor mensen met kinderwagens. Daar leunende tegen de reling aan kwamen ze vanwege het schudden van de bus geregeld met hun lichamen tegen elkaar aan. Zij manoeuvreerde daarbij haar lichaam op zo’n manier dat ze steeds met haar tepels langs zijn arm schoof en voelde hoe ze nog geiler werd. Hij haalde nu een klein vierkant apparaatje uit zijn broekzak en hield deze lichtelijk opzichtig vast. Er zaten twee knoppen op en hij drukte nu op een van de knoppen. Opeens voelde ze een lichte trilling in haar kut en positief verrast concentreerde ze zich op het gevoel in haar kut.. Hij drukte nu nog een paar keer en plotseling voelde ze het behoorlijk trillen in haar kut, daarmee gelijk de link leggende tussen het apparaatje en het trilei….een afstandbediening dat was het..!!!
Ze voelde het ei nu trillen in haar kut en begon langzaam behoorlijk geil te worden. Hij drukte nog eens en ze had nu het idee dat iedereen in de bus het ding ook moest horen zo hard trilde het in haar. Gezien de saaie en dode blikken van de reizigers en de onverstoorde gesprekken was dit niet het geval, maar ze begon zich nu wel zorgen te maken hoe ze ervoor moest zorgen dat ze niet teveel geluid ging maken. Hij pakte het apparaatje nu en stopte het in de rugzak, haar daarbij aankijkend. Ze zat nu in een tweestrijd, moest ze het ding pakken en zorgen dat ze niet klaar ging komen in een volle bus, of moest ze toegeven aan het geile gevoel in haar kut.
Ze zag de pret in zijn ogen die haar tweestrijd veroorzaakte, pakte het apparaatje en duwde nog een paar keer op de plus kant, om na een tijdje hem toch uit te zetten en hem daarbij het apparaatje in zijn broekzak stoppend. Verrast door haar geduld gaf hij haar een tongzoen en daarbij met zijn hand zonder op te vallen langs haar borst glijdend. De bus was aangekomen, ze stapten uit en via een weggetje dat langs de drukke boulevard liep, kwamen ze bij de eerste duinen aan. Ze liepen verder door dan de meeste mensen en na een fikse wandeling kwamen ze waar nog helemaal niemand lag voor zover ze konden zien.
Hier aangekomen spreidden ze de badlakens uit op het strand tegen de duinen aan, en deden de kleren uit. Ze zag dat hij een natte plek in zijn zwembroek had zitten en wist dat het voorgeil tijdens de trein en busrit waarschijnlijk rijkelijk uit zijn lul was gelopen. Zelf voelde ze haar geil zelfs tussen haar benen zitten en toen ze dan ook haar hand tussen haar benen liet glijden voelde ze hoe haar hand lekker glibberig werd van haar geil. Ze liet het lekker zitten zodat ook hij het zo kon zien en voelen. Hij vroeg of hij haar even zou insmeren en aangezien ze geen zin had om gelijk de 1e dag te verbranden stemde ze toe. Wetende dat in hun chat het niet alleen bij insmeren bleef..
Ze ging op haar buik liggen en bood hem een goed uitzicht op haar rug en haar lekkere billen. Hij pakte de fles en spoot daar een dikke klodder crème uit op haar rug en haar billen. Ze kon de crème tussen haar billen naar beneden voelen glijden en wachtte tot zijn handen het zouden uitwrijven. Dit gebeurde niet en hij liet de crème langzaam zijn weg tussen haar billen vinden en ging bezig met het uitsmeren van de crème op haar rug. Hierbij masseerde hij haar rug, haar nek en de spieren van haar schouders, waardoor ze heerlijk ontspannen lag te genieten. Opeens voelde ze het ei weer trillen in haar kut en daarmee gelijk de crème sneller naar beneden laten glijden. Ze kon het nu ook niet laten om met haar lichaam wel te bewegen wetende dat er nu niet allemaal buspassagiers om haar heen zaten of stonden. Door het bewegen voelde ze hoe haar kut over de handdoek heen bewoog daarmee een lekkere wrijving veroorzakend.
Zijn vingers gleden nu via de zijkant van haar bovenlichaam, langs de zijkant van haar borsten, naar beneden, verder over haar benen om daar via de binnenkant weer omhoog te gaan. Ze spreidde haar benen nog iets meer en voelde nu duidelijk hoe zijn handen steeds iets verder gingen en steeds brutaler te werk gingen. Af en toe gleden zijn handen onder haar slip en gleden vol door haar schaamlippen. Glibberig van de crème en haar eigen kutgeil, gleed hij af en toe dan ook door haar lippen heen daarbij het ei dieper in haar kut duwende. Na een tijdje pakte hij haar string vast en deed deze een stuk naar beneden maar niet te ver, zodat ze wel het idee had dat ze bloot lag maar toch het gevoel van een slip duidelijk tegen haar kut aan voelde. Zijn hand gleed nog een paar keer tussen haar lippen door en over haar kontgaatje omhoog om dan weer terug te glijden tussen haar billen door. Haar heupen begonnen nu als vanzelf op en neer te bewegen steeds zijn hand tegemoet komend en daarmee steeds meer van zijn handen voelend. Na een tijdje voelde ze hoe de trillingen van het ei nog heftiger werden en voelde ze ook hoe een orgasme zich van haar meester maakte. Ze duwde haar kont nu verder omhoog en door het spannen van haar kutspieren gleed het ei uit haar kut, echter gelijk opgevuld door zijn vingers die haar orgasme lekker lang vasthielden.
Toen ze na een tijdje eindelijk wat rust kreeg voelde ze hoe zijn vingers langzaam uit haar kut gleden. Hij proefde even haar kutgeil en liet zich daarna uitgestrekt op zijn badlaken vallen. Met gesloten ogen lag hij lekker na te genieten, toen hij opeens iets tegen zijn lippen voelde. Hij verwachte haar mond en opende daarom ook zijn mond in afwachting van haar tong. Hij proefde echter niet haar tong, maar gleed met zijn tong langs haar tepel die hij al snel lekker hard voelde worden. Hij vroeg zich af wat ze voor had, en besloot dit rustig af te wachten en hield zijn ogen gesloten in afwachting wat ging komen.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar storyteller@home.nl)
Aantal keer gelezen:
1440
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)