Spannendverhaaltje.nl

Eindelijk neuken

-
16-08-2010
Het was vrijdagavond, ik was alleen thuis en had mijn vriendin uitgenodigd. Het is een jong knap ding van 18 met strakke mooie tietjes. We hadden elkaar al honderden keren gepijpt en gebefd, maar deze avond wou ik meer. De bel ging, ik doe de deur open, daar was ze, in een strak truitje, met een minirok. Hoi zei ze. Ik zei tegen haar dat ze binnen moest komen. Ze was nog maar binnen, of we stonden allebei al naakt voor elkaar.
Zij dacht dat we gingen pijpen en beffen, maar ik was meer van plan. Ze is altijd bang geweest voor een ongewenste zwangerschap en daarom hadden we alleen nog maar gepijpt en gebefd. Eers wou ik het spelletje nog mee spelen, dus ik zette me op mijn kniŽen, en begon zachtjes aan haar knopje te zuigen. Ze gaf een licht gilletje. Haar mooie kut begon natter en natter te worden, en ik begon harder en harder te beffen. Ze begon te trillen op haar benen, Oh Karel ik kom riep ze. En op hetzelfde ogenblik kreeg ik een heleboel geil in mijn gezicht.
Voldaan zakte zij nu op haar kniŽen. Mijn paal was intussen al steenhard geworden, ze begon al van in het begin hard te pijpen, en stak hem helemaal in haar mond. Ondertussen wreef ik met mijn handen over haar stijve tepels, puur genot voor allebei. Het duurde niet lang of ik kwam tot een hoogtepunt, maar vlak voor ik gign spuiten zei ik STOP! Ze keek me verschrikt aan en vroeg wat er scheelde. Ik zei dat ik iets anders wou proberen, blijkbaar begreep ze wat ik bedoelde want ze legde zich neer.
Haar angst voor zwangerschap was blijkbaar weggezonken. Ik zei "eindelijk". Haar kut was nog zeer nat van het beffen an van het pijpen, dus dit was geen probleem. Langzaam stak ik mijn paal in haar glanzende kutje. Ze gilde, want haar maagdenvlies werd gebroken. Langzaam ging ik verder, en toen de pijn over ging in genot bij haar, zei ze dat ik rapper moest penetreren. Ik twijfelde geen moment en begon ongeloofelijk snel te pompen. Harder harder riep ze. Nu zat ik echt op maximum. Gillend kwam ze klaar, en op hetzelfde moment spoot ik mijn zaad in haar geile kut. Maar ze was nog niet voldaan.
Ze likte mijn lul schoon, en die begon weer mooi rectop te staan. Nu zei ik dat ik nog iets anders wou proberen. Ik draaide haar op haar buik en stampte mijn lul in haar kont. Dit was vrij pijnlijk voor haar, maar ik bleef voort gaan. Uiteindelijk vond ze het na een tijd ook lekker. Het duurde niet lang of ik kwam nogmaals klaar. Voldaan trok ik mijn lul terug uit haar kont, en begon nog een beetje over haar knopje te strelen. Maar ze zei dat ik moest ophouden omdat mijn ouders ieder moment zouden kunne thuiskomen. Dus gingen we rap samen in de douche, en daarna hebben we nog een filmpje bekeken. De dag nadien zei ze teen mij dat ze blij was dat ik het initiatief had genomen om eens te neuken. Sindsdien is het iedere dag neukdag.
Aantal keer gelezen:
637
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)