Spannendverhaaltje.nl

Eerste slaafse ervaring

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door Greek Boy Hallo,
Ik ben een 28-jarige jonge man die niet al teveel ervaring had in het homo wereldje maar die er graag wou opdoen en liefst nog onderdanige hier volgt dan ook het relaas van hoe ik mijn meester heb ontmoet.
Ik had een advertentie gelezen op de site van gayron, een sexshop/cinema in Antwerpen. de advertentie vermeldde het volgende: "Meester zoekt nieuwe slaafjes, tryouts nu zaterdagmiddag 15u stipt, prive kamer op het eerste verdiep van gayron, klop 5 keer op de deur en kom dan binnen"
Meer stond er niet, maar het wekte mijn interesse ik had al langer onderdanige gevoelens, en ik was al een paar keer in gayron geweest om daar in de gloryholes anoniem te kunnen pijpen, ik voelde mij daar dus wel veilig. Ik besloot om die zaterdag middag dan ook naar gayron te gaan om mij aan te bieden als het niet leuk was kon ik snel terug vertrekken.
Zaterdag middag was ik heel zenuwachtig en vertrok op tijd naar Gayron, ik kocht er mijn ticketje voor de cinema en begaf mij naar het eerste verdiep waar de prive kamer was en klopte om 15u vijmaal op de deur, en ging binnnen.
Direct volgde het commando vanuit een duistere hoek: "kleed je helemaal uit, vouw je kleren op en zet je naast de andere slaaf" ik volgde het bevel direct op, stripte snel mijn kleren uit en zette mij naast de andere jonge man die ik nu pas opmerkte. Hij was van ongeveer dezelfde leeftijd als ik en zag er goed uit. Na 10 min daar staan wachten in stilte riep hij de eerste jongen bij zich.
Hij keurde hem rustig en fluisterde dan iets in zijn oor, de jongen schudde direct nee en de meester zei dan ook snel tegen hem, "trek je kleren maar aan en vertrek". De jongen verdween snel uit de kamer, zijn kleren nog half aantrekkend.
"Goed kom jij maar eens hier slaaf" gebood hij me.Ik wandelde naar hem toe, hij liep rond me en bekeek me goed, nam mijn penis eens vast en kneep in mijn ballen, "je bent nog niet geschoren, ben je daartoe bereid?" vroeg hij. Snel antwoorde ik met "JA MEESTER". "Goed zo" was het korte antwoord, buig maar eens voorover, snel bukte ik mij. Billen spreiden, snel spreide ik met mijn handen mijn billen uit elkaar zodat de meester een goed zicht had op mijn kontgaatje.
Ineens voelde ik een vinger naar binnen geduwd worden, weliswaar niet onaangenaam en met veel glijmiddel, "hmm lekker strak nog" was de commentaar.Goed slet dit is je eerste opdracht, hiernaast is de sexcinema, ga daar nu naartoe en breng een man mee terug naar hier en pijp hem klaar, je hebt 5min om iemand mee terug te brengen, en vergeet maar dat je je mag aankleden.
Ik schrok wel even, maar besloot toch door te zetten dit was een mooie kans om me te bewijzen. Ik stapte naar de deur, ging naar buiten en stapte de deuropening van de sexcinema binnen, en zag in een oogopslag een 6-tal man zitten, ik raapte men moed bijeen en vroeg met luidde stem wie er een lekkere pijpbeurt wou? De koppen draaide snel in mijn richting, het gezelschap was wat ouder en gelukkig zie ik er vrij leuk uit das kwamen de reacties snel en had ik snel 4 vrijwilligers. Ik wees naar een man van rond de 45 met een lekker grote penis en zei kom jij maar mee voor een lekkere verwenbeurt.
De man volgde mij snel de prive kamer in,hij schrol even toen hij mijn meester zag staan... Die stelde hem echter snel gerust. Geen zorgen dit is mijn slaafje en hij moet je goed pijpen, je mag zelf bepalen of je wilt klaarkomen in zijn mondje of zijn slettenlijf, achteraf had ik graag een score op 10 voor zijn pijpgedrag. De man toverde een brede grijns op zen gezicht en zette zich in de zetel.
Ik zette me op men knieŽn voor hem, en nam zijn ballen in mijn hand. En begon met mijn tong over zijn eikel te likken, zachtjes naar beneden over de schacht, terwijl ik zijn ballen kneedde. Dan zoog ik de eikel zachtjes men mond in en draaide kringetjes rond zijn plasgaatje, hiervan werd zijn lul rap hard en hij groeide dan ook snel tot zijn volle 18cm. Veel homo ervaringen had ik niet maar pijpen kon ik wel al, helemaal opgewonden nu liet ik zijn penis helemaal in mijn keel glijden en begon hem te deeptroathen, het gekreun van de man liet niet lang op zich wachten, ik besloot nog wat te spelen met mijn tong rond zijn eikel alvorens het karwei af te maken. Ik was ondertussen namelijk zelf redelijk geil geworden en genoot van deze pik lekker te pijpen.
Dat was echter zonder de man gerekend die mijn hoofd hardhandig naar beneden duwde en zijn pik helemaal naar binnen, en bijna direct klaarkwam met een zware kreun, en ook flinke stralen sperma die hij in mijn keel spoot terwijl hij mijn hoofd naar beneden bleef drukken. Ik moest bijna kokhalsen maar slikte stevig door de paar druppels die ontsnapte likte ik van mijn kin af zodra de man mijn hoofd losliet, ik besloot snel zijn penis helemaal proper te likken om een goede indruk te maken op mijn meester.
Nadat ik klaar was hoorde ik hem zeggen, zet je maar in de hoek slet, handen achter de rug en zorg maar dat je stijve lul terug slap wordt! Aan de man vroeg hij een cijfer op 10; wel zei de man volgens mij heb je daar een echt geil sletje ik geef hem 8,5/10 als je hem nog eens wil uitlenen ik ben kandidaat. Dank u voor u hulp, zei mijn meester en de man vertrok.
Test 1 heb je gepasseerd, 1 man bevredigen, tijd voor test 2. Hij kwam naar me toe en deed me een halsband om. "Omdraaien en handen achter je rug" volgde, en ik voelde een paar handboeien rond mijn polsen klikken. Nu nam mijn meester de leiband vast en leidde mij naakt aan de leiband de kamer uit. Hij ging de sexcinema ernaast binnen en stopte me aan de ingang, met luide stem zei hij: "Ik ben deze nieuwe slaaf aan het testen, ik nodig iedereen op het bovenste verdiep aan de gloryholes uit voor een pijpbeurt van hem, en hij trok me weg, dit herhaalde hij op het andere verdiep, en boven aan de gloryholes voor de mensen daar aanwezig.
Hij zette me achter een gloryhole en bevestigde mijn hoofd met een strap vast aan het paneel. Het duurde niet lang voor ik de eerste penis in mijn mond geschoven voelde, ik pijpte dat het een lieve lust was en de eerste pik kwam snel klaar, en werd al snel vervangen door een andere. Toen zei mijn meester, aangezien jullie met zoveel aan het aanschuiven zijn zal ik mijn slaaf hier losmaken en jullie mogen allemaal tesamen achter het paneel komen om het te gebruiken, maar er wordt niet geneukt, geef ons 5min.
De mannen wachtte ongeduldig ondertussen werd ik losgemaakt van het paneel en werden de handboeien ook losgemaakt, zodat ik de mannen ook kon aftrekken.En dan schoof de meester eerst nog een vinger in mijn kontgaatje en rekte mijn kontje wat open, snel trok hij zijn vinger weg en stak er een buttplug in, die hij netjes vastmaakte zodat hij niet eruit kon schuiven.
"Kom maar binnen riep hij" in een oogopslag zag ik een 15 tal mannen binnenkomen, snel pakte ik de eerste vast, terwijl er een tweede in men mondje werd geduwd. Ik startte met pijpen en rukken alsof ik nooit anders gedaan had en genoot met volle teugen, zo hard zelfs dat ik bijna klaar kwam, maar mijn meester moest het gezien hebben want er volgde een harde tik op mijn penis. De mannen bleven maar komen en ik bleef gewillig pijpen hier had ik vroeger alleen maar van kunnen dromen, ik werd gebruikt door meerdere mannen die allemaal door mij wilden gepijpt worden.
1 voor 1 kwamen ze klaar de ene in men mondje de andere in mijn haar of gezicht of op mijn lichaam, het pijpfestijn duurde zeker 2uur aangezien er nieuwe mannen bijkwamen en sommige voor een 2de ronde kwamen. Dan was het gedaan ik was volledig uitgeput, mijn haar stond stijf van de opgedroogde sperma, mijn gezicht en lichaam hingen onder, ik voelde mij een echte slet, juist wat ik wou...
Maar 1 ding stak me tegen, de penis van mijn meester had ik nog niet mogen proeven nog hem aanraken, en ik besefte dat ik al een als een echte slaaf naar mijn meester verlangde. "Goed zo" zei mijn meester ineens je bent geslaagd voor test 2. Ik voelde mij heel fier, en hoopte nu dat ik mijn meester mocht plezieren.
Maar dan kwam de volgende boodschap: "We gaan je nu opfrissen, dan volgt test 3 hier nog, als je daarvoor slaagt neem ik je mee naar huis" Ik was blij te horen dat ik naar zijn huis zou mogen gaan, maar ook wel zenuwachtig voor wat test 3 zou zijn....
(Als u genoten hebt van dit verhaal reageer gerust op mijn e-mail of geef een cijfer, bij goede reacties het vervolg van mijn tot nu toe fantasie, echte meesters die mij zo willen behandelen mogen mij ook altijd contacteren)
XXXX (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar greekboyhistory@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
2305
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)