Spannendverhaaltje.nl

Eerste Ontmoeting Zweden

-
21-10-2010
Dit is een waargebeurd verhaal. Het bedrijf waar ik voor werkte doet o.a. Zaken met een bedrijf in Zweden. Na een paar jaar kreeg ik een nieuw contactpersoon daar. Een vrouw van begin 40. Al snel kregen wij goed contact met elkaar en dubbelzinnige opmerkingen aan de telefoon en via de mail volgden al gauw. Voornamelijk van haar kant terwijl ik me zakelijk probeerde op te stellen. Op een dag mailde ze dat ze een banaan aan het eten was en vroeg met een smiley of ik wist waar ze aan dacht. Vanaf dat moment begonnen we voorzichtig sexueele toenadering te maken naar elkaar toe. Erg spannend om elkaar zo af te tasten. Zij is echt een deugniet en ik genot ervan. Na er paar weken waren de kusjes verruild voor tongzoen en het aftasten van elkaars lijven voor likken en zuigen. Ook aan de telefoon werden de gesprekken steeds heter.

Op het werk moesten we voorzichtig zijn maar op een avond belde me ze thuis op. Zij was alleen, haar man en kinderen buitenshuis. Al gauw begonnen wij elkaar te vertellen wat wij bij elkaar zouden doen als we samen waren. Op een gegeven moment hoorde ik haar licht kreunen en vroeg wat ze aan het doen was. Ze vertelde dat ze haar hand in haar broek had en haar klitje aan het strelen was. Op mijn vraag of ze nat was begon ze harder te kreunen en toen hoorde ik smak. Ze zei “ja erg nat en het smaakt heerlijk” Ze was haar vingers aan het aflikken en erop aan het zuigen. Mijn erectie begon nog harder te worden en ik kon het niet weerstaan om mijn broek te openen en mijn natte harde lul in mijn hand te nemen. Langzaam begon ik er aan te trekken terwijl wij elkaar steeds verder opgeilde. Zij vertelde hoe ze mij wou ontdoen van me kleding en mijn lichaam strelen terwijl wij heerlijk met elkaar tongzoende. Ze wou mijn harde in haar hand nemen en er langzaam aan trekken onderwijl zuigend aan me tong, me nekken zoen en haar tong diep in me oor steken gevolgd door de opmerking dat zij mij wou pijpen. We werden geiler en heter en binnen de kortste keren begon zij hard te kreunen kwam heftig klaar. Ik kon gelukkig mijn klaarkomen net voorkomen om er zodoende langer van te kunnen genieten. We gingen door en ze vertelde dat zij nu haar klit met een vibrator aan het strelen was. Wat een geile donder dacht ik bij mezelf. Haar hijgen en kreunen maakte me gek van verlangen. Toen vloekte ze even en vroeg mij te wachten. Ik hoorde haar in het Zweeds praten en bleek dat haar zoon thuis was gekomen. Ik baalde even maar ze had zichzelf opgesloten in haar slaapkamer en we gingen nog even verder. Zij kwam nog twee keer en als afsluiter spoot ik zwaar kreunen mijn zaad de lucht in terwijl zij haar laatste orgasme in stilte probeerde te verbergen.Naast haar normale werk werkte zij ook in een verzorgingshuis. Nadat de visite weg was en voor het voorbereiden van het eten belden wij elkaar voor voornamelijk hete gesprekken. Zij vingerde zich, streelde haar borsten en kwam meerdere malen klaar. Soms de ene na de ander. Ook ik kon me niet inhouden en kwam vaak twee keer klaar. Vreemde sensatie dat we elkaar nooit hadden ontmoet maar toch zo lichamelijk aangetrokken voelden. Het verlang naar haar werd steeds groter en groter. Op een dag vroeg ze of ik niet een lang weekend bij haar kon komen. Zij vertelde haar man dat zij een weekendje met vriendinnen wegging. Geregeld dacht ik nadat ik mijn ticket had gekocht en zij een hotel had geboekt in de stad. Totdat ik mailtje kreeg waarin zij melde dat haar man mijn vluchtplannen had gevonden in haar handtas. Ze kregen ruzie maar ze had het goed gepraat door te vertellen dat ik met haar en haar vriendinnen meeging om Zweden te ervaren. Paar dagen voordat ik vertrok vertelde ze dat hij haar zou afzetten op het treinstation omdat hij mij wou ontmoeten. Oh shit dacht ik, maar hield van me van de domme.

Een paar dagen later zat ik op een bankje voor het station te wachten. Ik had een licht blauwe overhemd aan, spijkerbroek en bruin leren schoenen. (Ik was toen 29, normaal postuur, zwom regelmatig, kort donker blond haar) Heel nonchalant zat ik daar toen haar op een gegeven moment aan zag komen lopen. Ik deed alsof ik haar niet zag tot ze vlak bij me was, met haar man aan haar zijde. Zij was toen 42, ongeveer 1,70 lang, donker krullend haar tot ver over haar schouders. Ze droeg zwarte laarsje, een spijkerbroek met erop een witte bloes met een paar knopjes open, maar net niet ver genoeg om haar borst te kunnen aanschouwen. Haar borsten zat strak omvangen in haar bloes en ik gokte dat een grote C of D cup maat moest zijn. Ze zag er heerlijk uit. Ik deed alsof het heel normaal was, stelde me netjes voor aan beiden. Hij spraak geen woord Engels. Na schijnbaar zijn goedkeuring liepen we naar hun auto toe om haar weekend tas eruit te halen. Zij zeiden gedag en hij reed weg. Daar stonden we dan. We liepen terug naar het station, vinders in mijn buik, om eerst een bakje koffie te drinken. Het was erg gezellig en het ging alleen over koetjes en kalfjes terwijl van binnen mijn hormonen raasden. Eindelijk besloten we om een taxi naar het hotel te pakken. Onder het lopen, legde ik mijn arm om haar heen en trok haar even tegen me aan voor een knuffel. Mijn hart bonkte in me keel en in me broek begon gelijk wat te groeien. Zij voelde dit en drukte zich wat steviger tegen me aan. Ik voelde haar warme lippen in me nek kleine kusjes geven terwijl haar handen over me rug streelde. Ik deed hetzelfde bij haar en gaf haar een zachte kus op haar lippen. Al gauw opende haar mond en ik voelde haar tong tussen mijn lippen persen opzoek naar de mijne. Ik weet niet meer of het 10 seconden of paar minuten was maar ik was even van de kaart. Zij wist wel van aanpakken en liet er geen gras over groeien. Ik stelde voor om maar naar het hotel te gaan om onze tassen weg te zetten voordat we de stad in gingen. We pakte een taxi en waren al gauw bij het hotel.

Bij het inchecken keek de man achter de balie een beetje vreemd op, vooral omdat zij de kamer terplekke met cash betaalde. We liepen samen de trap op, opende de kamer deur en eindelijk waren we samen, waar niemand ons kon storen. Ik zette me tas weg en zij die van haar op het tafeltje. Ik riep haar naar me toe en naam haar in mijn armen. Een stevige omhelzing volgde. Ik streelde de achterzijde van haar nek en de ander over haar rug. Zij kreunde zachtjes en begon mijn in me nek te kussen weer. Kleine likjes met het puntje van haar tong richting mijn oor om te fluisteren hoe blij ze was om mij samen met haar te zijn gevolgd door haar tong in mijn oor. Het voelde heerlijk aan, die eerste aanrakingen, mijn lul begon gelijk weer te groeien en zij kreunde goedkeurend in mijn oor zachtjes. Ik naam haar hoofd tussen mijn handen haar daarbij diep kijkend in haar ogen en bracht mijn lippen naar die van haar. Onze lippen begonnen langzaam strelend te bewegen, lichtjes eraan te likken en te zuigen aan die van haar. Haar lippen opende zich verder en langzaam vonden onze tongen elkaar. Sensueel begonnen wij te zoenen terwijl ik haar steviger in mijn armen naam. Zij drukte haar lichaam tegen de mijn, ik voelde haar borsten tegen mij aandrukken en haar heupen tegen mijn onderlichaam. Ik werd gek van geilheid maar wou niet te snel van stapel gaan. Ik hou ervan om de spanning op te bouwen. Ik onderbrak onze omhelzing en liep naar het raam toe om de omgeving in me op te nemen.

Zij haalde een fles witte wijn uit haar tas die ik vervolgens opende en voor ons beide een inschonk. Zij ging op bed zitten en ik er tegenover zodat ik haar in me op kon nemen. Ik zag dat ze een knopje van haar bloes had los gedaan waardoor ik de aanzet van haar mooie borsten kon zien. Ze had een stoute blik in haar ogen. Ik probeerde haar te plagen door het over hoe leuk ik vond om in Zweden te zijn maar al gauw vroeg ze om een kusje van me. Ik liep naar haar toe en ging naast haar zitten. Zij wierp zich gelijk in mijn armen en kuste me vurig. Haar tong wild in mijn mond en haar hand zat al in mijn overhemd strelend door mijn borst haar en over mijn buik. Wat was zij geil. Ik moest me inhouden om haar niet te bespringen. Onze tongen verwende elkaar terwijl ze in me mond kreunde. Ik streelde over haar dijbeen heen en weer langzaam, over haar armen en nek. Maar haar hand ging al gauw naar beneden en over mij harde lul heen. Dit voelde zo goed. Ze probeerde hem door me broek heen beet te pakken en begon er langzaam aan te trekken. Maar dit was niet genoeg voor haar en ze begon mijn riem open te doen en aan de knoppen van me broek te friemelen. Ik pakte haar hand beet en zei “rustig aan” met een knipoog. Ik duwde haar achterwaarts zodat ze op haar rug lag en ik ernaast. Ik bekeek haar weer, zag de glinstering in haar ogen en begon haar zachtjes met mijn vingertoppen langs haar kaaklijn te strelen, over haar schouder en nek. Ze keek me diep in me ogen aan en likte over haar lippen. Ik gaf haar weer een kus maar trekte me terug voordat zij haar tong in me mond kon stoppen. “je bent me aan het plagen”zei ze. Ik kon alleen een grote glimlach voor haar laten verschijnen.Ik ging verder met strelen, langs haar armen, spelend met haar vingers en weer omhoog. Ik herhaalde dit meerdere malen waarbij me hand steeds dichter langs haar borst gleed. Door haar bloesje heen zag ik dat haar tepels hard probeerde door haar bh te prikken. Mooi zo dacht ik. Ik begon haar weer in haar nek te zoenen richting haar oor en fluisterde “vind je het lekker?” Ja antwoordde ze en drukte hierbij haar been tegen de mijne. Langzaam bewoog ze haar heupen tegen mij aan en ik voelde dat het al warm was tussen haar benen. We begonnen elkaar hartstochtelijk te zoenen en ik kno het niet laten om mijn hand over haar borst te laten glijden. Wat voelde die heerlijk stevig aan. Maar ik raakte niet haar tepels aan. Ze kreunde van verlangen en drukte steeds harder tegen mijn been aan. Haar hand had mijn overhemd ontknopt en begon me te strelen en te zoenen. Haar andere hand gleed over mijn benen, tussen mijn dijen en uiteindelijk over mijn ontzettend harde lul. In mijn broek zat al een behoorlijke natte plek en ze wreef er overheen. Nu maakte ze wel mijn broek open en gleed gelijk met haar hand over mijn boxer. Weer kreunde ze terwijl mijn pik af begon te trekken door mijn boxer heen. Wat een geile vrouw is dit dacht ik bij mezelf. Al gauw zat haar hand in mijn boxer, haar vingers om mijn harde lul en begon ze me heerlijk af te trekken terwijl ze me geil aankeek. Ze likte over haar lippen en perste die op de mijne gevolgd door haar tong. Haar heerlijke warme tong speelde met de mijne. Haar vingertoppen gleden over mijn natte eikel en dan begon ze weer te trekken afgewisseld door mijn ballen te masseren. Ze begon weer in mijn oor te likken, me nek te zoenen en me borst en tepels te verwennen met haar lippen. Zo werkte ze haar weg naar beneden en voelde haar tongetje over mijn lul heen glijden. Van me ballen tot over mijn eikel op en neer. Ze keek me aan en ik zag haar lippen openen en om mijn eikel heen glijden. Haar tong likte erover heen en zachtjes zoog ze eraan tussendoor. Langzaam naam ze mijn lul dieper in haar mond terwijl haar hand mijn ballen masseerden. Wat een vrouw, wat kon zij lekker pijpen. Door de spanning van deze hele situatie voelde ik dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen. Ik liet haar nog even begaan om nog even te genieten van dit heerlijke schouwspel maar trok haar daarna omhoog om haar een heerlijke tongzoen te geven voordat ik me zaad in haar mondje zou spuiten. Ze was een beetje teleurgesteld maar de tongzoen maakte een hoop goed. Ik proefde mijn eigen vocht op haar tong en dit wond mij nog meer op.

Ik legde haar weer op haar rug en begon haar lichaam langzaam en zachtjes te strelen. Haar nek, over haar schouders en armen. Dan van haar hals, over haar mond, waarbij zij mijn vingers likte en probeerde te zuigen. Daarna weer langs haar hals naar beneden beetje plagend over de bovenkanten van haar borsten, onder haar bloesje door tot de rand van haar bh. Ze begon zachtjes te kreunen maar ik wou haar nog niet geven waar zij naar verlangde. Mijn vingers volgende zijn weg tussen haar borsten door om haar over haar buik te strelen tot aan de rand van haar broek. Dit herhaalde ik meerdere malen voordat ik haar over haar dijen begon te strelen zover ik kon reiken zonder dat mijn lippen de huid van haar nek kon verlaten. Steeds langzamer gingen mijn vingers naar de binnenkant van haar dijen en steeds iets hoger. Zij deed haar benen wat verder van elkaar dus vond ik het tijd om maar weer haar armen, schouders en nek te strelen. Speels richting haar borsten en onder haar bloes door. Ik vond het heerlijk om haar te zien kronkelen en te horen kreunen van verlangen. Ik verlichte de druk van mijn vingers en gleed langs de buitenkant van haar bh, ik volgde de lijnen van haar stevige borsten, eromheen cirkelend maar haar tepels ontwijkend. Ze begon een beetje te kronkelen met haar lichaam en ik kon het ook niet langer meer uitstellen. Mijn vingertoppen vonden eindelijk haar tepel. Die staken inmiddels hard omhoog en het voelde heerlijk. Ik genot ervan haar zo op te geilen door alleen mijn vingers en mond te gebruiken. Terwijl ik borsten zachtjes door haar bh begon te masseren gingen mijn kussen steeds langer over haar borst heen afgewisseld door likjes. Ik knopte haar bloes open en daar lag ze in haar bh, ontblote buik die nog mooi strak was voor haar leeftijd, geboorte van 2 kinderen mede dankzij dat zij regelmatig sport. Ik kon het niet nalaten om elk stukje ontbloot lijf te strelen met mijn vingers en haar tong. Terwijl mijn hand haar buik begon te strelen en haar dijen ging ik haar likken over de ontblote delen van haar borsten, kusjes op haar bh richting haar tepel. Daar aangekomen, stak ik mijn tong uit om er overheen te likken. Ze werden nog harder en ik sloot mijn lippen er omheen door haar bh en begon er aan te zuigen. Langzaam werd haar bh natter en kon ik haar tepel nog beter voelen. Ze kreunde harder en mijn hand begon nu hoger tussen haar dijen te strelen. Ik voelde de warmte stralen en voorzichtig streek ik er overheen. Warm en klam voelde het aan. Zij drukte haar bekken tegen me hand, dus trok ik hem weg en streelde haar buik en de borst die ik niet met mijn mond aan het verwennen was. “Je maakt me gek!!” Zei ze. Weet ik was van enige dat ik uitbracht en ik ging weer verder. Ik trok haar bh naar beneden en begon het zachte vlees van haar borst te zoenen, haar andere cup trok ik ook naar beneden zodat ik die met mijn hand kon masseren. Wat voelde dat lekker. Ik likte langs haar harde tepel en naam hem in mijn mond. Ik sloot mijn lippen er omheen en zoog eraan. Ze kreunde en voelde haar hand mijn boxer in glijden. Ze begon me weer af te trekken. Met een hand gleed ik over haar buik en deed de knopen van haar broek open zodat ik er met mijn hand in kon glijden. Ik streek over haar onderbroekje heen en een zucht ontsnapte toen ik haar klitje raakte. Ik bleef met mijn vinger over haar gevoelige knopje strelen en zuigde wat harder aan haar tepels. Haar hand kneep hard om mijn harde natte lul heen en ze begon me harder af te trekken. Ik was zo geil dat ik mezelf amper kon beheersen nog. Ik wou haar hebben maar hield me toch in. Ik wou haar gek maken van verlangen.Ik gleed met mijn vingers verder naar beneden en voelde hoe nat ze was door het stof heen. Langzaam spreidde ik mijn vingers en liet ze langs te buitenkant van haar schaamlippen glijden, tergend langzaam heen en weer. Ze spreidde haar benen verder maar besloot dat het toch in de weg zat en trok haar spijkerbroek gauw uit. Haar mooi gespierde benen kwamen tevoorschijn. Terwijl zij haar bloesje uitdeed en bh ook trok ik mijn overhemd maar ook uit. Ze kwam tegen mij aan liggen en drukte haar kutje tegen mijn been aan. Haar hand gleed weer in mijn boxer en begon me af te trekken terwijl wij vol passie aan het tongen waren. Wat was haar kutje heet, ik voelde het door me broek heen. Ze reed hard tegen mij aan en begon me steeds harder af te trekken. Het voelde heerlijk aan hoe haar zachte hand mijn vocht over mijn stijve heen wrijfde en weer aftrok. Ze kust me nek en borst, likte aan me tepels en naam ze omstebeurt tussen haar lippen. Ik keek hoe ze over mijn buik heen likt en mijn broek uittrok. Ze spreidde mijn benen en kwam er tussen hurken. Ze likte over haar lippen heen, en liet een vinger tussen haar benen in glijden haar slipje in. Ik zag hoe ze over haar klitje streelde terwijl haar andere hand haar borsten onderhanden naam. Ze stond op en trok haar slipje uit en voor het eerst zag haar kale kutje, met een streepje erop. Haar lippen waren nat van het vocht en ze liet er een vinger tussendoor glijden en erin. Langzaam stond zij zich te vingeren voor mijn ogen en ik kon het niet nalaten om mijn eigen stijve in me hand te nemen. Ze kreunde toen haar vinger diep haar kutje in verdween terwijl ze mij geil aankeek. Ze trok haar vinger eruit en begon even snel over haar klitje te strelen voordat ze hem in haar mond naam en afzoog.

Daarna kwam ze weer tussen mijn benen in met die geile blik in haar ogen en naam mijn natte lul in haar hand. Langzaam trok ze eraan en ik keek hoe ze eroverheen likte. Toen naam ze hem in haar mond en zoog aan mijn eikel terwijl ze aan me lul trok. Ik begon te kreunen van genot en dit stimuleerde haar om mij lul dieper in haar mond te nemen. Wat kon zij pijpen. Met lange natte halen gleed ze met haar mond over mijn lul. Met haar hand masseerde zij mijn ballen en de ander streelde ze haar klitje. Niet te geloven dacht ik. Dit ging ik niet lang volhouden duwde haar op haar rug. Weer keek ze me teleurgesteld aan totdat ik over haar heen krop. Ik streelde haar klit en schaamlippen met mijn eikel terwijl ik haar heerlijk begon te tongen. Ik voelde dat zij mijn eikel tussen haar lippen in probeerde te krijgen maar ik hield mijn afstand. Nog niet zei ik. Ik wil je lul in me voelen, als je blieft, neem me. Ik ben zo geil. Maar ik gaf niet toe. Ik ging haar lichaam strelen en zoenen, langzaam naar beneden, zorgend dat er geen plekje werd overgeslagen. Uiteindelijk belande ik tussen haar benen en zag haar schaamlippen al open staan. Ik gaf kusjes om haar kutje heen en likte langs te buitenkanten van haar schaamlippen. Ik keek omhoog en zag haar haar eigen borsten masseren en aan haar vinger zuigen. Ze kreunde zachtjes toen ik haar lipjes in mijn mond naam en eraan begon te zuigen. Daarna liet ik mijn tong er tussen glijden en likte tergend langzaam hoog en omlaag. Over haar natte gatje heen, wat proefde ze lekker. Ik likte rondjes en stak me tong er tegenaan. Daarna ging ik omhoog een plaagde haar klitje. Dit maakte haar gek en ik hoorde haar luider kreunen ohhhh jaaaa lik me klitje, ik ben zo geil Ed. Lik me klaar als je blieft, lik me klaar. Ik bleef haar klitje maar likken en haar lichaam begon te schokken, ze kreunde steeds harder en harder en mijn tong liet haar klit niet met rust. Cirkelde eromheen, eroverheen, en naam hem tussen mijn lippen. Ahhhhh jaaaaaa ik kkkkkkkom, ik kom ik kom gilde ze en ik bleef doorgaan met likken terwijl ik met twee vingers tussen haar lipjes gleed en langzaam in haar duwde. Langzaam neukte ik haar met mijn vingers en bleef haar klit likken. Ze gilde het uit van genot en niet lang erna kwam ze weer en weer klaar. Het bleef maar doorgaan en ze kreeg er geen genoeg van. Na nog een orgasme stopte ik met likken en stak me tong diep in haar kutje. Ik plaatste mijn lippen om haar gatje heen en zoog haar geil uit haar kut. Toen kroop ik omhoog en plaatste mijn lippen op die van haar. Haar tong gleed snel in mijn mond en ze proefde haar eigen geil. Onze tongen speelde ermee. Mijn lul gleed door haar lippen heen en over haar klitje. Na een tijdje drukte ik mijn eikel tegen haar hete grotje aan en drukte mijn eikel naar binnen. Ik liet hem stil en trok hem er weer uit, en er weer in en herhaalde dit totdat ze me smeekte om hem dieper in haar te stoppen. Ik drukte mijn lul langzaam helemaal in haar natte hete kut en hield hem stil. Wij begonnen weer geil te tongen en kutspieren masseerden mijn lul. Ik deed alles in slow motion, ik trok mijn lul er weer uit en helemaal erin. We begonnen beiden te kreunen en na een tijdje voerde ik het tempo op. Neuk me hard schreeuwde ze. Neuk met je harde lul, diep en hard. Maar dat deed ik niet.

Ik trok mijn lul er weer uit en ging haar kut met mijn tong verwennen. Ik likte haar gevoelige genotsknobbeltje terwijl twee vingers diep in haar kut gleden. Ze werd er gek van en na een paar minuten kwam ze weer gillende klaar. Meteen stopte ik mijn lul diep in haar, haar benen over mijn schouders en begon haar eindelijk diep te neuken. Mijn hormonen stormde door mijn lichaam heen en we neukte als beesten. Met een hand streelde zij haar borsten en harde tepels en met de ander streelde ze snel haar klitje. Weer kwam ze klaar maar nu met mijn lul in haar. Dit voelde zo goed dat ik het niet lang meer ging houden. Ik waarschuwde haar en zei dat ik samen met haar wou klaar komen. Ze bleef haar klit strelen in een razend tempo en schreeuwde spuit me vol, ik je voelen spuiten in me kut.Kom op neuk me, neuk me, ik ga komen. Ik neukte haar zo hard als ik kon, ik drukte haar benen verder naar haar toe en zei dat ik ging komen. Ik bleef haar neuken in haar natte kut en met een gil begon ik mijn zaad diep in haar geile lief te spuiten. Ook zij kreunde dat ze kwam en ik voelde haar lichaam trillen en het geil uit haar kut langs mijn neukende lul stromen. Ik bleef maar door spuiten en zij bleef zichzelf over haar klit strelen. Ik ging door en zij kwam weer klaar maar nu kon ik echt niet meer. Langzaam liet ik mijzelf over haar heen vallen en gaan haar een kus. Haar benen vielen langs mij neer en omsloot mij in mijn armen. Ik voelde het zaad en haar geil uit haar kutje lekken langs mijn slaap wordende lul. Onze tongen streelde elkaar langzaam. Wat was dat geil en dit was nog maar het begin van het weekend.

Het hele weekend door zijn wij geil geweest en ik ben daarna nog een aantal keren heen geweest voor meer hete weekenden. Op deze website staat ook een verhaal Zweeds contact, dit is een email die ik laatst had gevonden die ik naar haar had gestuurd een aantal jaar geleden. Alleen is die wel in het Engels aangezien zij geen Nederlands spreekt.
Helaas is het al twee jaar geleden dat wij elkaar gezien hebben. Op de een of andere manier trek ik wel vaker getrouwde vrouwen aan. Ik vind het spannend en sta er ook open voor...
Aantal keer gelezen:
723
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)