Spannendverhaaltje.nl

Eerste ontmoeting met SM, čn mijn Meester

-
16-08-2010
Een afspraak om 14.00u maar om 9 uur werd ik al wakker van de zenuwen. Nu dan gaat het toch eindelijk gebeuren, na een tijd van redelijk 'veilige sm' op een afstand via mail, wat me tot heerlijke momenten bracht, maar ook tot inzicht in me zelf, ga ik dan nu eindelijk mijn Meester live ontmoeten. Het kledingvoorschrift is in ieder geval al iets wat me redelijk op mijn gemak stelt, ook al mag ik geen slipje en beha aan wat me eigenlijk een beetje naakt maakt voor iedereen te zien. Maar daar ben ik nu ook al aan gewend onderhand dat de Meester dat van mij verlangt omdat hij me dat vaak als opdracht gaf in het verleden. Dus naast onzeker voel ik me wat dat betreft wel opgewonden, te weten dat mijn Meester het sexy en geil vindt, te weten dat ik niks onder mijn rokje en blouse aan heb, en die gedachte maakt me een beetje nat worden tussen mijn benen.
En daarnaast; de stof van mijn blousje tegen mijn blote borsten vind ik altijd een zalig gevoel, daar verheug ik me nu al op. Langzaam ga ik douchen, en laat het warme water op me inkomen, ik droog me af, doe een lekkerlotion op bepaalde delen van mijn lijf en kleed me aan volgens zijn voorschriften, dieik onderhand wel uit mijn hoofd ken. Om half twee stap ik in de auto en rij naar het adres, volkomen overladen met zenuwen, maar ik hou me nog goed. Met trillende benen sta ik op de stoep, voor het huis en aarzel met bellen...maar doe het dan toch maar. En meteen doet ie open en bekijkt me van top tot teen, met een goedkeurende blik. Ik stap naar binnen en sta nu op een paar centimeter van mijn Meester die me de afgelopen maanden zoveel genot heeft bezorgd en dat zelfs over zo'n afstand; hoe zal hij dat in werkelijkheid kunnen?
Plotseling voel ik een zachte, warme hand onder mijn rokje, die controleert of ik thuis heb gelaten wat hij me opdroeg. Vervolgens mijn voel ik zijn nat geworden vingers van mijn kutje omhoog glijden naar mijn borsten; ook dat heb ik goed gedaan zegt de meester, en geeft me een zachte kus op mijn wang. We gaan meteen maar naar boven zegtie, en ik schrik van zijn plotselinge stem, de zenuwen schieten in mijn keel wetende dat het nu dan echt zal gaan gebeuren. Ik mag voorlopen op de trap, zodat hij een goede blik heeft onder mijn ultra korte rokje, wat ik speciaal voor hem nog heb gekocht. Aan zijn blik te zien als we boven zijn was het uitzicht goed. Op de zolder aangekomen zie ik nadat ik aan het weinige licht gewend ben geraakt dat deze sober en niet overheersend is ingericht als sm kamer, wat me wel weer geruststelt, ik was al bang dat het een en al kruizen en doktersbanken zou zijn waar hij me alle hoeken van de kamer zou laten zien, maar gelukkig ziet t er allemaal eerder uitlokkend uit dan afstotend, precies wat bij mijn Meester past, en ik voel een groot zenuwachtig gevoel langzaam uit me wegvallen.
Wat haken en andere dingen zijn in de muur geslagen, en ik zie een rek met sm attributen, waarvan ik op t eerste gezicht er maar weinig ken. Maar daarom ben ik ook hier, om alles van het sm gebeuren te leren, van mijn toegewijde Meester. In de hoek ligt een matras, netjes opgemaakt, en die uitnodigd om er heerlijk samen op te liggen, maar of we dat ook zullen doen...? Inmiddels schiet het al een beetje op, en mijn Meester had me beloofd om 16.00u weer weg te mogen, maar waarschijnlijk zou ik volgens hem dan niets anders willen dan blijven, iets wat ik toen voor onmogelijk hield, maar wat nu steeds meer lijkt te kloppen. Plotsling pakt hij mijn hand nadat ie mij de tijd had gegeven goed rond te kijken, daarbij mij weer aankijkend. Hij neemt me zachtjes mee naar een van de haken in het schuine plafond, en pakt een zacht aanvoelend touw waarmee hij me losjes vast zet aan de muur. Ik zou het zo elk moment los kunnen trekken, maar doe het niet, de mentale band aan de muur waaraan mijn Meester me vastmaakte is niet los te trekken; alleen door hem. Hij zegt me zo losjes vast te maken dat ik in een paniekaanval me zelf zo kan bevrijden en er niks aan de hand is.
Ik wist al een tijdje dat hij de man was die mij van mijn 'sm-onervarenheid mocht ontmaagden en dit bestempeld dat alleen maar. Hij knoopt mijn blousje langzaam los en mijn borsten worden steeds meer zichtbaar, tot zichtbaar genoegen van mijn Meester, die als het blousje helemaal los is, het naar achteren trekt zodat het om mijn polsen blijft hangen. Nu pas voel ik me echt machteloos en vooral naakt, en dat terwijl ik mijn rokje nog aan heb. Maar een opwinding en wat gaat er gebeuren. Hij maakt mijn rokje los, en laat het vanzelf naar beneden vallen, tilt een voor een mijn benen op en haalt het eronder vandaan. Nu ben ik dus echt naakt, en voel nog meer opwinding in mij komen. Hij kijkt keurend op een afstandje naar me, loopt om me heen, en maakt met zijn wijsvinger een rondje om mijn lichaam, van mijn billen naar de voorkant en weer terug. Trillend van opwinding onderga ik alles wat gebeurt en probeer te denken wat nog zou kunnen gebeuren, maar er komt niks in me op. Hij zegt plotseling dat ik er goed uitzie, en dat hij blij is met zo'n goedvolgende slavin die precies doet wat hij zegt. Ik bedank hem voor het compliment. Hij loopt van me af naar het rek met attributen en pakt tot mijn opluchting een dildo.
Hij zegt dat ik wel een beloning heb verdiend, en gaat voor me staan, met een hand op mijn kontje, en de andere met de dildo tegen mijn kutje aangeduwd, zodat ik er iets van voel, en verlang naar dat hele ding in mij. Langzaam voel ik de dildo in me glijden, maar tot maar een paar centimeter, dan trekt hij weer terug. Met mijn onderlichaam draai ik van verlangen m helemaal in me te krijgen, maar de Meester herhaalt dit keer op keer, tot ik zuchtend en steunend draai met mijn onderlichaam en me zelf omlaag wil laten vallen om dat ding maar in me te voelen, wat hij handig voorkomt; dit moet hij vaker gedaan hebben. Ik word steeds geiler en opgewondener, maar de Meester geeft er niet aan toe. Hij zegt dat ik me toch echt beter in de hand moet houden, kreunen en steunen van geilheid mag, een beetje draaien ook, maar Hij en hij alleen bepaalt wanneer het verder mag, en niet de slavin. voor straf mag je niet klaarkomen vandaag, ook niet als je weer thuis bent. Vingeren mag, maar niet klaarkomen. Dat is iets wat je goed zult moeten leren slavin, dat je klaarkomt wanneer de Meester dat wil, en geloof me dat heeft voor jou ook voordelen, al zie je die nu misschien nog niet.
Hij gaat met de natte dildo over mijn lichaam en draait cirkeltjes rond mijn borsten, steeds kleiner tot dat hij mijn tepels aan zou moeten raken, wat ie dan net weer niet doet. Je moet jezelf in de hand houden slavin, alleen Ik bepaal wat er gebeurt en wat je mag, en niet jij. Hij gaat naar mijn andere borst en doet daar hetzelfde..ik probeer me meer in te houden, wat me slecht afgaat. Plotseling maakt hij me los, leidt me naar het matras en zegt dat ik op het randje moet gaan zitten, met mijn benen zo wijd mogelijk. Ik doe wat hij vraag en eenmaal zittende voel ik me naakter dan ooit, met het zicht zo recht tussen mijn benen. Hij geeft me de dildo en gaat op een stoel voor het matras zitten, recht voor me, zo'n 5 meter van me vandaan. Speel maar met jezelf slavin, doe met die dildo wat je wilt, laat je gaan... Maar..je mag niet klaarkomen, dat weet je. Ik aarzel wat en laat de dildo wat over mijn borsten glijden, raak natuurlijk meteen mijn tepels aan, wat lang niet meer zo opwindend is als wanneer hij dat zou doen. Hij zegt er niks van. Ik glij langzaam naar beneden, en mijn benen beginnen te trillen van opwinding.
Ik glij met de punt van de dildo in mijn kutje, en wil proberen de Meester te laten zien dat ik ook mezelf onder controle kan houden en glijd 3, 4 keer een klein stukje naar binnen en dan meteen weer eruit. Het voelt lekker, maar het verlangen naar die lange staaf in mijn kutje wordt steeds groter en ik hou t niet vol, wat mijn Meester een glimlach bezorgt. al gauw begin ik te steunen en zuchten, en wordt mijn kutje natter en natter. ik leg mijn hoofd achter in mijn nek en glijd heerlijk in en uit en voel mijn einde naderen. Plotseling zijn hand op de mijne die de dildo overneemt en hem weglegd op de plek. Automatisch breng ik mijn vingers naar mijn klitje en kutje en vinger mezelf verder, maar de Meester weet er net op tijd een einde aan te maken, en hij zegt bestraffend dat dat dus niet de bedoeling is. Sorry Meester stamel ik, half hijgend en kreunend van opwinding. Hij zegt me me zelf weer aan te kleden, alleen nu geen blousje aan. Ik doe het en hij zegt me te volgen naar beneden. Op de klok daar zie ik dat 't al na vieren is, terwijl ik voor mijn gevoel daar maar een half uur ben geweest.
Hij geeft me mijn jas aan, en stopt de blouse in mijn tasje. Vragend kijk ik hem aan of ik zo over straat moet, en een simpele knik van zijn hoofd zegt me dat dat inderaad de bedoeling is. Ik kan niet helder meer denken en laat het maar over me heen komen, en doe wat hij zegt. Hij geeft me een kus op mijn mond en zegt dat ik een goede slavin voor hem zal worden en dat hij van me genoten heeft. Wat hij zegt geeft me een warme tinteling door mijn lichaam en een intens geluksgevoel. Hij mailt me nog zegt hij, en doet de deur open waardoor ik naar buiten loop.
Aantal keer gelezen:
648
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)