Spannendverhaaltje.nl

Eerste keer trio.

-
27-08-2012
Ik had er al een hele tijd over gefantaseerd. Ik kwam handen te kort tijdens de sex en ik wilde mijn vriendin Gwen eens heerlijk verwennen samen met iemand anders. We waren al eens in een situatie gekomen dat dit bijna gebeurd was, maar toch was het er niet van gekomen. Die avond hadden we met een vriend afgesproken. Hij zou komen barbequen en gewoon lekker wat drinken. Dat hebben we ook zeker gedaan. We waren alledrie lekker aangeschoten en er hing een relaxte en ontspannen sfeer. Toen het wat later op de avond werd en wij allemaal erg aangeschoten waren zat Gwen naast Mike op de bank. Dit was voor mij het perfecte moment om toe te slaan ;-) Ik ging op mijn knieën voor Gwen zitten en deed haar shirtje een beetje omhoog. Een klein stukje van haar perfecte buikje werd zichtbaar en ik begon haar hier lekker te zoenen. Ze keek me een beetje verschrikt aan zo van: "Wat gaat er nu gebeuren", maar toch liet ze het toe. Ik denk dat ze toen ook wel wist wat ik van plan was. Met 2 handen maakte ik de knoop van haar broek los. Gwen greep verschrikt naar mijn handen en duwde ze een beetje ondeugend weg, maar al vrij snel zaten mijn handen weer aan haar knoopjes en wist ik ze los te maken. Ze keek me aan en ik knikte toestemmend, "laat je maar gaan Gwen" dacht ik en de boodschap was denk ik vrij duidelijk. Aan haar mooie gezichtje zag ik ook wel dat ze deze kans niet meer voorbij liet gaan. Met 2 handen trok ik haar spijkerbroek omlaag en haar mooie witte slipje werd zichtbaar. Mike was zich dit even mooi aan't bekijken en genoot van het geile uitzicht. Langzaam trok ik haar broek omlaag en met wat moeite ging de broek helemaal uit. Daar zat ze dan, in haar mooie kanten slipje op de bank naast Mike die hier nou niet bepaald problemen mee had! Ik liet mijn tong langs haar dijen omhoog glijden en keek haar aan, Gwen genoot ervan maar keek toch ook wel een beetje verschrikt. Ik duwde haar benen uit elkaar en begon haar rondom haar slipje te likken. Met mijn hand trok ik haar slipje van haar heerlijke kutje af en begon haar heerlijk te likken. Toen ik een blik naar boven wierp zag ik dat Mike er ook geen gras over had laten groeien, hij was Gwen al heftig aan het kussen en zijn handen zaten haar borsten te masseren. Het zag er super geil uit en ik was me af aan't vragen wat er allemaal zou gebeuren.

Nadat ik haar een tijdje aan't beffen was ben ik gestopt en keek ik Gwen aan, ze zag er supergeil en heel mooi uit. Ze had nog steeds haar witte stringetje aan en een mooi blauw topje. Met mijn 2 handen trok ik haar slipje uit en ging ik naast haar op de bank zitten. Voorzichtig trok ik haar topje uit en haar mooie borsten kwamen tevoorschijn, verpakt in een mooi strepless BH'tje. Gwen ging op de bank liggen, klaar om helemaal begeerd te worden. Ze had alleen nog haar bh'tje aan en ik begon haar weer heerlijk met mijn mond te verwennen. Terwijl ik dit aan het doen was kleedde Mike zich uit en ging op z'n knieën bij haar mooie koppie zitten. Ook al had Gwen haar ogen dicht, het duurde niet lang voordat ze wist waar ze met haar handen moest zijn. Terwijl ik haar aan't beffen was keek ik wat ze allemaal deed. Met 2 handen was ze Mike aan z'n lul aan't trekken. Ik was me af aan't vragen wat ze zou gaan doen,"zou ze of zou ze niet?" Een paar weken van te voren had Gwen mij verteld dat ze nooit iemand zomaar zou gaan pijpen omdat dit te intiem was. Gelukkig voor Mike bedacht ze zich in 20 seconden tijd en langzaam ging haar geile gezichtje richting de lul van Mike en binnen enkele seconde was ze Mike aan't pijpen. Op dat moment keek Mike naar mij zo van "Is dit wel ok wat ik doe?" Ik stak mijn duim op waarop hij seinde dat hij het ook super geil vond. Dit heeft toch zeker een 10 minuten geduurd, het was heerlijk!. Toen trok ik Gwen omhoog en het werd tijd dat ze helemaal naakt zou zijn. Mike maakte haar bh los, en toen zat ze daar, oogverblindend mooi en super geil, helemaal naakt. Ik duwde haar terug en terwijl ze Mike weer aan't pijpen was (volgens mij scheen ze het toch wel lekker te vinden hahaha) duwde ik mijn superharde pik in haar heerlijke kutje. Ik begon haar keihard te neuken terwijl zij doorging met pijpen. Met mijn 2 handen masseerde ik het heerlijke lichaam van Gwen. Ook de handen van Mike zaten overal waar hij maar bij kon komen. Daar lag ze dan, helemaal naakt, met 4 handen die haar lichaam overal betaste waar het maar kon, een stijve pik in haar heerlijke kutje en een stijve pik in haar heerlijke mond. Ik zag het, Gwen was in de zevende hemel.

Ik haalde mijn lul uit haar kutje en ze kwam omhoog. Ik zei "Zal ik maar een condoom gaan halen?" dat is prima zei Gwen. Mike bleef geen seconde van haar lichaam af. Toen ik naar boven liep en boven op de slaapkamer op zoek was naar een condoom dacht ik "Boaaahhh wat geil, Gwen zit beneden met iemand anders te vrijen, het idee dat het voor haar super lekker en spannend zou zijn maakt het voor mij misschien net zo geil" Ik liep naar beneden toe en was nieuwsgierig wat ik aan zou treffen. Toen ik de kamer binnen kwam zat Mike op de bank en Gwen zat met haar heerlijke naakte en vrouwelijke lichaam op hem, ze waren elkaar heftig aan't zoenen. Ik gaf Gwen de condoom. Gwen deed de condoom om bij Mike, ze stond een klein beetje op en trok haar heerlijke billen een beetje naar achter. Toen begon ze Mike geil te neuken, en terwijl ze hem aant neuken was zoenden ze elkaar. Het was echt een super geil gezicht ik kon even niets meer doen dan kijken! Ik ben op de bank gaan zitten om et allemaal te bekijken. Mike had helaas iets teveel gedronken, het lukte allemaal niet zo goed, maar daar wist Gwen wel raad mee. Ze stopte met neuken en begon hem te trekken. Gewillig ging ze op de bank liggen en spreidde haar benen iets uit elkaar zo van "kom maar" ... Mike boog over haar heen en toen neukte hij haar. Gwen zag er super geil uit. Het duurde niet lang voordat Mike klaarkwam. Mike stond op en liep weg. Nu wilde ik dat Gwen ook lekker klaar zou komen en terwijl ik haar omhoog trok begon ik haar heftig te kussen, ze pakte mijn lul weer vast en begon me heerlijk te trekken. Terwijl ze dit aan't doen was kwam Mike terug, trok haar benen uit elkaar en begon haar heftig te vingeren. Het ging er best wel hard aan toe maar het zag er super lekker uit. Gwen stopte met kussen en begon me lekker te pijpen terwijl Mike met z'n gezicht tussen haar benen ging om haar heerlijk te beffen. Toen ging Gwen liggen en hebben we haar heerlijk overal betast en gemasseerd. Nu wilde ik echt dat ze klaar zou komen!, ik begon haar te beffen en te vingeren en Mike was haar aan't kussen en haar heerlijke tieten af aan't lebberen. Het duurde niet lang voordat Gwen kwam, ze probeerde stil te zijn maar stiekem heb ik toch een kreuntje gehoord! ;-) Toen was het mijn beurt, het beeld van toen Gwen op Mike zat vond ik zo geil dat ik ook zo geneukt wilde worden. Ik ging op de bank zitten en Gwen kroop op me en begon me heerlijk te neuken. Mike ging achter haar staan en begon haar tieten te masseren. Met dit uitzicht ben ik heerlijk in haar klaar gekomen. Gwen ging van me af en zocht snel haar kleren bij elkaar. Ik moest zelf nog even bijkomen en volgens mij Mike ook. Even later kwam Gwen terug met een blik in haar ogen: "Heb ik dit nu echt gedaan" ??? En ik dacht: "Ja lieverd, en dit is beslist niet de laatste keer!!!" ...
Aantal keer gelezen:
1203
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)