Spannendverhaaltje.nl

Eerst de gordijnen dicht

-
25-10-2010
Voordat ik m地 waargebeurde verhaal vertel , wil ik me eerst graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Theo , ik ben 19 jaar en heb geen vriendin ofzo. Ik zie er normaal uit ( vind ik zelf ) en m地 grootste hobby痴 zijn motor rijden en als ik thuis ben , kijk ik graag een seksfilm. Ik ben begonnen toen ik nog vrij jong was met het ( stiekem ) kopen en huren van zulke films , en ik heb ondertussen al een aardige collectie opgebouwd. Op een zondagmiddag stond ik me , nu ongeveer een week of drie geleden , thuis gekomen na een lange rit op de motor , te douchen om een beetje warm te worden. Buiten was het best guur weer en eigenlijk niet echt geschikt voor de motor. Onderweg had ik tot drie keer toe een regenbui op m地 kop gehad en was doordrenkt. Ik had er flink de balen in en beloofde mezelf om lekker te douchen en daarna m地 films een beetje op orde te brengen. Door m地 slordigheid waren er films in de verkeerde hoezen terecht gekomen , en het leek me een ideale middag om dit , best wel vervelende klusje , te klaren.

Nadat ik , en het leek wel een uur , onder de douche had gestaan en me afgedroogd had , ging ik naar beneden. Het was toen al ongeveer een uur of 17.00 en het begon al heel licht te schemeren buiten. Het was eigenlijk nog iets te licht buiten om de gordijnen dicht te doen , maar ik dacht 殿ch wat.stel je voor dat er iemand voor het huis langsloopt en ik zit net een filmpje te kijken dus ik trok toch de gordijnen ,vroeger dan normaal , dicht. M地 kasten puilen langzaam uit met dat soort films en ik wist niet goed waar ik moest beginnen , dus trok ik de dichtstbijzijnde kastdeur open en de eerste banden kwamen me al tegemoet. Ik moest best wel lachen om m地 eigen slordigheid en pakte de stapel van de grond om ze vervolgens uitgespreid over de hele vloer neer te leggen.Zo kreeg ik van kast nr. 1 een compleet overzicht. 典ering wat een zooi 電acht ik bij mezelf. Ik opende de eerste hoes en zag dat de titel bepaald niet overeenkwam met de titel op de hoes , dus dat werd zoekenik vond de bijbehorende band niet snel , dus dat werd zoeken geblazen. Nu wil het feit dat niet alle banden voorzien zijn van een etiket.Er zat dus niets anders op dan de tv en de videorecorder aan te zetten om te controleren wat waar bij hoorde. Na verschillende banden te hebben bekeken , had ik de juiste eindelijk gevonden ! Het moet 鳬n van m地 allereerste banden geweest zijn denk ik. Het beeldmateriaal kwam me slechts vaag voor en de kwaliteit liet ook te wensen over. Na een minuut of tien van de film gezien te hebben , besloot ik om de band verder te bekijkenik moet toegeven dat het me best wat deed en ik had al een minuut of wat geleden door dat m地 pik al een iets andere vorm had aangenomen.

Natuurlijk gebeurde het vaak dat wanneer ik geile film zat te kijken , dat ik een stijve kreeg en me tijdens het kijken naar , lekker begon af te trekken. Ook nu zou het zo gaan..ondertussen had ik wat te drinken gepakt en was er echt even goed voor gaan zitten. Buiten was het inmiddels pikdonker geworden en was blij dat de gordijnen al dicht waren. De film zal ongeveer halverwege geweest zijn toen ik m地 broek los deed en m地 lul eruit haalde. Ik keek naar m地 pik en zag dat m地 eikel al licht glom van geil.voorzichtig begon ik m地 ballen iets te strelen en begon me in een langzaam tempo te masturberen .

M地 lul mag er best wezen in deze toestandeen fijne harde pik en ik vond het heerlijk om er weer eens mee te spelen. Het was zeker al een week of twee geleden dat ik mezelf verwend had , dus ik was er wel behoorlijk aan toe. Het duurde niet lang voordat ik dat heerlijke gevoel bereikte en ik wist mezelf tot rust te manen. Snel liet ik m地 lul los en bleef er even af.Ik wou het orgasme nog even uitstellen. Ik heb de ervaring dat wanneer ik dat doe , het uiteindelijke klaarkomen en het spuiten van m地 geil dan met veel meer kracht naar buiten komt. Als een explosie als het ware . Nog even keek ik zonder mezelf af te trekken naar de hete film en ik werd er steeds geiler van. Ik kon het daarna niet meer echt lang volhouden en pakte m地 pik weer vast..ondertussen had ik m地 hele onderlijf ontbloot en kneedde af en toe even in m地 ballen die , waarschijnlijk door de warmte in huis , heerlijk vol en losjes in m地 balzak hingen. Een mooi klokkenspel.bijna kogelronde ballen die ik om de paar dagen scheer. Ik vindt het heerlijk als ze zo glad zijn. In een niet al te snel tempo begon ik mezelf weer af te trekken en toen zag ik het ! De schrik sloeg me om het hart en liet van schrik m地 lul los.hard en geil als die was bleef dat ding natuurlijk gewoon rechtop staan.
Tijdens een geile bui , en het kijken naar een film , ben ik vaak alle realiteit om me heen vergeten en heb me helemaal ingeleefd in dat waar ik naar zit te kijken. De vriendin van m地 oudste zus ! Ze kwam wel eens vaker , maar dan s知iddags.nooit s誕vonds dus. En dan kwamen ze meestal met hun beiden om even bij te kleppen. Daar stond ze nuachter het huis met haar neus bijna tegen het raam gedrukt. 滴oelang stond ze daar al ? .wat heeft ze gezien ? wat moet ik doen ? Ik voelde me enorm betrapt en zag even geen uitweg. Verschrikt en met een rooie kop stond ik op en trok vlug m地 broek naar boven , met een weinig moeite wist ik m地 lul ook terug te stoppen. Normaal zou die binnen een seconde natuurlijk gelijk slap zijn geweest , maar uitgerekend nu moest het stijf blijven. Ik liep naar de achterdeur , bijna m地 nek brekend over alle films .die kon ik natuurlijk nooit meer zo snel opruimen ! Ik kon geen excuus bedenken en liet het maar wezen. Ik zou bij de achterdeur gewoon vragen wat er is en haar niet binnenlaten. Een wijs besluit ! Die kloten achtergordijnen ook.ik had er niet aan gedacht om die ook dicht te doensukkel die ik er ben . 滴oi Syl.wat kom je doen ? Ik noemde haar meestal Syl , maar ze heette eigenlijk SylviaZe had natuurlijk alles gezien .ik kon het aan haar kop wel zien. Achteraf gezien keek ze zelfs al een beetje wazig .

滴oi Theo.ik heb een probleempje en weet even niemand om erover te praten .. Dan zoek je Yvonne toch op ? ze is tenslotte je beste vriendin賠...gaf ik als antwoord. 哲ou , vervolgde ze , dat is ook het probleem.ik kan haar nergens bereiken , en aangezien ik jouw ook heel goed ken.. De blik in haar ogen veranderde naar pure onschuld en ik besloot haar binnen te laten. Ze had duidelijk een probleem en ik ben niet van steen. Ik verontschuldigde me door te zeggen dat ze maar even niet op de troep moest letten en ging haar voor de kamer in. 敵a zitten Syl.wil je iets te drinken ? vroeg ik nog.

Syl keek verbaasd op de grond en haar bezorgde blik veranderde al snel in een ondeugende. ze leek wel een kameleon ofzo..ze nam plaats op de bank waar ik gezeten had猫ekker warm plekkie dit zeg zei Syl. Ik fatsoeneerde m地 kleren zo snel en ongezien mogelijk en zei dat ik daar net gezeten had. 笛a.ik heb je net wel zien zitten hoor.配elfs Sylvia bloosde een beetje nu. OK.ze had me betrapt en ik zag plotseling geen reden meer om me nog langer te verschuilen voor het feit dat ook Theo , het broertje van haar beste vriendin wel eens een geile bui had. 纏eg eens Syl.heb je daar lang staan kijken ? Ik wou weten wat ze gezien had , en wat niet.misschien viel het allemaal nog wel mee ! Syl gaf eerlijk antwoord en bekend dat ze al meer dan een kwartier had staan kijken. Vanaf het moment dat ik me opnieuw begon te strelen was ze het tuinpad opgelopen en had vanaf dat moment alles gezien dus. 哲ou mooi is dat dan.en ? vond je het prettig om er naar te kijken ? 砺roeg ik. Syl kleurde opnieuw en bekende dat ze normaal was weggegaan , maar nu niet..ze vond het best een opwindend gezicht hoe een jongeman zichzelf ligt te bevredigen.

Syl wond er niet langer doekjes om en vroeg : 纏ou je het nu ook durven Theo ? Ik bedoel .met jezelf spelen terwijl ik naar je zit te kijken ? Ik heb je nu toch al gezien.. Het was best een lachwekkende situatie.het ene moment kleurde zijen nu kreeg ik weer een rooie kop ! Wat moest ik daar nou op zeggen ? Ik kon toch niet zomaar verder gaan waar ik gebleven was zeker ? Stel ik zou het doen.wat dan ? Het zou Sylvia zeker niet onberoerd laten..ik keek wel vaak naar haar en het was me natuurlijk allang opgevallen dat ze een gezonde jonge Hollandse meid was met alles erop en eraan.maar op di manier had ik haar nog nooit bekeken. Ik kon lullen wat ik wou , maar blijkbaar was Syl vastbesloten.. 的k wil het graag van dichtbij zien Theo.doe je het ? Even kreeg ik het Spaans benauwd .. 溺aar Syl tochals ik het al zou doen , je denk toch niet dat ik nog steeds een stijve heb ? Sylvia痴 blik ging even snel onderzoekend richting mijn kruis en moest ook constateren dat d疸 niet het geval was. 摘n als je nou de videorecorder weer aanzet ? Na het zien van z地 filmpje krijg je toch wel weer een harde lul ? Alleen al bij deze woorden voelde ik m地 pik weer harder worden en was het geile gevoel van daar straks nog niet vergeten.langzaam kwam het weer boven borrelen en besloot het spelletje mee te spelen.. 敵oed 奴ei ikik zal kijken of ie nog weer hard wil worden. Ik pakte de afstandsbediening van de video en drukte op 叢lay着snel daarna waren de beelden al te zien.de tv vertoonde een stelletje verwikkeld in een soort van standje 69.beetje moeilijk uit te leggen.Ik keek natuurlijk naar de film , net als Syl , maar keek net zovaak naar haar om te zien hoe ze reageerde op de film.zo onopvallend mogelijk hield ik haar ik de gaten.Sylvia droeg een oversized wollen trui en een strak zittende lichtroze legging.Ik zag dat haar trui steeds een klein beetje verder omhoog ging en naar enkele minuten zien van de film leek het alsof haar benen vanzelf steeds iets verder uiteen gingen.Syl lette helemaal niet meer op mij , ze ging helemaal op in de tv , wat mij de mogelijkheid gaf om haar van top tot teen te bekijken. Ik bedoel ; een geile film kan lekker zijn , maar als er 馗ht iemand naast je zit , die er dan ook nog eens lekker uitziet.Ik was gefascineerd door haar lippen in haar kruis. Het leek alsof de twee helften bijna uit haar broek puilden.配ou ze z geil zijn ? vroeg ik me af , of had ze gewoon dikke schaamlippen? Iets wat me bijzonder opwindt bij vrouwen is dat wanneer ze lekkere volle schaamlippen hebben. Ik kon m地 blik er dan ook niet vanaf houden. Opeens hoorde ik mezelf zeggen : 笛ullie vrouwen hebben maar mooi geluk zo h? Wat bedoel je ?牌roeg Syl.

哲ou.gewoon.als jullie geil zijn , zie je het niet , maar als wij geil zijn , hebben we een probleem als we het willen verbergen !. Syl lachte en haar blik dwaalde weer af naar de tv. Ik zocht een weg om dichterbij haar te komen , wat kon ik bedenken om te voelen of haar kut echt zo dik was ? Ik waagde de sprong en zei : Of heb ik het mis , en ben je geil geworden van hetgeen je allemaal ziet ?. Syl lachte alweer.祢k heb geen stijve h .dus kun je het ook niet zien ! Ik vervolgde m地 poging .. Die bultjes in je broek zijn anders aardig dik Syl , misschien heb je toch iets stijf ?

En toen zei ze het.als ik eraan terugdenk krijg ik weer een harde pik: 纏eg Theo.als ik nou m地 legging eens uitdoe , en met m地 benen iets uiteen ga zitten , kun je het ng beter zien h dan weet je of ik dikke lippen heb .. Het duizelde me heel even voor de ogen.ik wist niet wat ik hoorde ! Geen slecht idee Syl敗tamelde ik. Sylvia voegde de daad bij het woord en stond op. Ze hield haar trui iets omhoog en stak die onder haar kin.Ik dacht even dat ik gek werd en voelde dat er van alles met me gebeurde.wat een geil gezicht. Syl had een heerlijke string aan , witafgezet met kleine roosjes . IK had gelijk ook nog ! Syl ging weer zitten en zoals ze gezegd had.haar benen in ieder geval zover uiteen dat ik een prima kijk had op haar kruisje. Op band had ik al heel wat kutjes gezien , en ook met dikke schaamlippennu zag ik ze 馗ht. Ik keek nu recht in haar kruis terwijl Syl weer naar de film keek.ze gaf me alle gelegenheid om haar goed te bekijken. Wat een heerlijke volle lippende twee hete helften van haar kut staken heel duidelijk af in haar slipje , en niet alleen dat. Dat ze ook geil was geworden was nu wel heel duidelijk.een flinke natte plek was nu goed te zien. Wat heb jij een heerlijk kutje zo te zien Syl.wat ziet dat er lekker vol uiten je bent ook behoorlijk geil h , je slipje is zeiknat . 天indt je het gek.eerst zie ik je stiekem met je lul spelen en nu zit ik hier met een geile vent naar een pornofilm te kijken.zou m地 kutje echt zo nat zijn als het slipje doet vermoeden ? 的k heb geen ideezal ik eens voelen dan ?牌roeg ik. Syl keek me aan.念nder 鳬n voorwaardeJe mag aan m地 kutje voelen , als je me laat zien hoe je met jezelf aan het spelen bentdan mag het zei Syl.

Dat was niet tegen een dove gezegd en ik haalde m地 lul uit de broek. Natuurlijk was ie al zo hard als steen .het zien van haar geile volle lippen , de film.haar natte slipje. Zonder schaamte pakte ik m地 stijve lul vast en begon de voorhuid langzaam op en neer te bewegen.elke keer als m地 eikel even tevoorschijn kwam , zag je dat die al nat was van m地 voorvocht. Telkens keek ik even naar m地 lul en dan weer naar Syl痴 kruis.het leek alsof ze steeds natter begon te worden en was de tv bijna vergeten.vol aandacht keek ze wat ik aan het doen was. 溺ag ik ook eens ? 砺roeg SylZonder een woord te zeggen wenkte ik haar met m地 vinger en daar kwam ze al aan.ze ging naast me zitten en liet haar hand naar m地 lul gaan. Ik voelde hoe stevig ze m地 geile pik vasthield. 展at is ie hard zeg.zal ik nu op en neer bewegen ? Heel langzaam deed ze me na.ik keek ernaar en zag opnieuw hoe elke keer bij het naar beneden schuiven van de voorhuid m地 eikel even zichtbaar werd. Je vergeet mij niet h ? Ik mocht je kutje voelenje hebt het beloofd. Sylvia stopte even.寧e hebt gelijknu mag je even aan mijn lipjes voelen Ze draaide een beetje bij en opnieuw zag ik haar lippen strak in het broekje staanalleen al van het aangezicht kon ik wel klaarkomen.eindelijk.ik liet m地 hand voorzichtig via de binnenkant van haar been naar boven gaaneerst streelde ik een beetje langs het randje van haar slipjedit hield ik niet lang vol en liet vervolgens m地 vingers over haar kut gaan.ik voelde hoe haar geil dwars door het slipje heen kwam. Voor een paar tellen bleef ik haar zo strelen , maar ik wilde haar nat voelen.dat heerlijke geile kleverige geil wilde ik het liefst proeven ! Met 鳬n hand schoof ik het slipje opzij , terwijl ik met m地 andere hand haar lippen streeldewat was ze nat zegze dreefmet m地 vingers begon ik nu rondjes om haar clit te draaien .af en toe duwde ik haar heerlijke volle lippen iets uit elkaar en dreef twee vingers tegelijk in haar. Met het grootste gemak ging ik in en uit..ik werd helemaal dol en haalde m地 vingers weer uit haar .ik wou het proeven .ik zou en moest haar geil proeven. Sylvia genoot volop en haar handen zochten een weg naar m地 lul. Wat heb je een ongelooflijke lekkere geile kut Syl.zou je het erg vinden als ik je hete plekje met m地 tong bewerk ? Syl zweeg in alle talen en had m地 stijve paal weer gevonden..af en toe moest ik haar even stoppen.ik stond op knappen en doorgaan betekende 粗inde oefening 槽Ondertussen wilde ik haar het liefst helemaal naakt hebben , ik wou haar huid tegen de mijne voelen en stelde het haar voor. Enkele minuten later waren we naakt..Syl droeg geen bh .kleine ronde tietjes sierden haar bovenlichaam , daar bovenop staken twee mooie donkerbruine tepels af op haar vrij blanke huid. Ik deed een stap dichterbij en liet m地 handen via haar rug naar beneden gaan.zachtjes en toch ook weer stevig begon ik haar billen te kneden en zocht haar mond op..ze beantwoorde m地 kussen directik voelde hoe vol en warm ze haar tong in m地 mond roerde , met een vlot en opgewonden hoorde ik haar tijdens het heerlijke geile tongspel kleine geile geluidjes makenm地 handen waren nu overal tegelijk.ik voelde haar billen en borsten en alles geloof ik..af en toe bracht ik m地 mond even naar haar borsten en zoog zachtjes aan haar tepels. Terwijl we daar zo een poosje midden in de kamer stonden , voelde ik m地 keiharde pik tegen haar buik aan schuiven..ik merkte dat ik kleine neukbewegingen maakte en als ik zo doordeed , dan zou het niet lang meer duren.Ik duizelde , was helemaal dizzy van al dat gegeil.staan hield ik ook bijna niet meer vol en ik leidde haar weer naar de bank.

Syl plofte op de bank en ik liet me voor haar op de grond vallen..ik duwde haar benen weer uiteen en kuste mezelf een weg naar bovennu zou ik haar geil proeven.ik hield het bijna niet meer..met m地 duimen masseerde ik opnieuw haar natte schaamlippen en duwde ze nu uiteenik zag haar gezwollen clit , bijna afwachtend , tussen haar vrouwelijke plooien zittenNu kon ik het helemaal niet meer uithouden.vol nam ik zoveel mogelijk van haar kut in m地 mond en begon te likken en te zuigen op allesik kreeg moeite om m地 mond op die plaats te houden want Syl draaide alle kanten opondertussen voelde ik telkens hoe dikke druppels geil uit m地 pik naar buiten stroomden. Haar geil smaakte heerlijk , de geur die haar poes verspreidde rook pittig en kruidigik kon er geen genoeg van krijgen.. 鉄ylzal ik m地 lul eens in je steken ? Sylvia was blijkbaar niet meer in staat om ook nog maar iets zinnigs te zeggen , dus ik nam aan dat ze alles wel goed vond..ik lag al voor haar , het enige wat ik hoefde te doen was iets omhoog komen en ik haar gaan.zo ging het dus ook. Even hield ik m地 eikel tegen haar lippen aan en liet het wat over haar clit glijdenzonder m地 handen te gebruiken schoof ik m地 geile lul in haar..ik pakte haar tietjes en begon nu op en neer te bewegen.Syl kroop zowat ineen en bewoog alle kanten op.ze was al net zo wild als mij geloof ik.念w Theo ik hou het niet meer hoor.ik ga komenkus me ik wil je tong in m地 mond voelen 套..Opnieuw zocht ik haar mond op en begon wild met haar te tongen.ik voelde hoe haar kutspieren zich om m地 lul spanden .onze gezichten waren drijfnat van tongen nu , ik verhoogde het neuktempo en voelde hoe het hoogtepunt naderde.

We kwamen tegelijk klaar..of eigenlijk was ze iets eerder dan ik. Luid kreunend kwam Syl en kort daarna trok ik m地 loeiharde pik uit haar schede en spoot met een enorme kracht alles wat ik in me had over haar buik en borsten heen. Daarna bleven we nog even door vrijen. Ik wou eigenlijk m地 video collectie opruimen vandaag 奴ei ikik was weer bij zinnen en het drong nu pas door wat er gebeurd was Ik wil je er wel mee helpen hoor ! Syl痴 aanbod was leuk , maar van opruimen zou er dan niet veel van terecht komen was ik bang. Het hoeft ook nu niet direct toch ? Ik kom je een andere keertje wel helpen 奴ei Sylvia. 典rouwens.ik dacht dat je een probleempje had.wat was dat nou Syl ?牌roeg ik .

溺ijn probleempje is opgelost Theo , ik was van tevoren al enorm heet , en kon dit alleen maar hopen. Gelukkig zag ik je spelen en toen kon het eigenlijk niet meer stuk. Syl lachte ondeugend naar me ik kon haar ook niet anders dan gelijk geven dat ze het zo gespeeld had. Zo af en toe kijken we nog wel eens naar een lekkere film.hoewel het niet nodig isvan nature zijn we al heet genoeg , alleen met een film erbij wordt het extra geil.Binnenkort koop ik weer een nieuwe , en dan nodig ik Syl weer uit.alleen doen we dan wel alle gordijnen dicht !
Aantal keer gelezen:
230
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)