Spannendverhaaltje.nl

Eenmalig Duet

-
21-10-2010
Andrea had een halve dag verlof genomen en kwam als eerste aan op de plaats van de afspraak. Rauwig was ze daar niet om, zo had ze even de tijd om eerst nog even lekker te ontspannen. Goedkeurend keek ze in het rond. Mirjam, haar beste vriendin, die ze wel in vertrouwen had moeten nemen vooraleer ze bereid was om haar vrijgezellenflatje een namiddag ter beschikking te stellen, had in ieder geval keurig opgeruimd. Van een sloddervos als Mirjam, had ze dat niet meteen verwacht. Dat was trouwens de reden dat ze extra vroeg gekomen was, maar nu er niets op te ruimen viel, had ze alle tijd.
Even rustig relaxen, dat kon ze wel gebruiken vooraleer Stef er zou zijn. Ze schopte de schoenen van haar voeten en liep blootsvoets naar het kleine keukentje dat enkel door een muurtje op bar hoogte van de woonkamer was gescheiden. In de ijskast stond een behoorlijk assortiment aan gekoelde dranken. Zelfs daaraan had Mirjam gedacht, de lieve schat. Terwijl ze zich een wit wijntje inschonk, nam Andrea zich voor om haar vriendin daar later op passende wijze voor te bedanken. Even later lag ze uitgestrekt op de bank. Haar gedachten gingen uit naar Stef, ooit een toevallige voorbijganger op het internet. Hij plaatste een leuke en aanmoedigende reactie onder een erotisch verhaaltje dat zij aarzelend op een gespecialiseerde site had gepost. Het klikte direct en na de eerste korte verkennende mailtjes over en weer volgde al snel een periode waarin ze intiemer en vertrouwelijker naar elkaar toe groeiden. Ze volgden elkanders fantasieën, maakten mekaar deelgenoot van hun verzuchtingen en verlangens. Ze corrigeerden elkanders verhaaltjes. Ze zonden mekaar een ‘kuise’ foto. Ze gunden elkaar al mailend steeds meer inkijk in hun beider privé leven. Ze hadden het niet langer alleen over hun levensverwachtingen, maar ook over hun partners, hun relatie, ja, zelfs over hun seksleven.

Het moest ongeveer na een jaar geweest zijn dat ze, aanvankelijk voor de grap, begonnen te fantaseren hoe het zou zijn om ooit een één keer samen te komen. Echt samenkomen welteverstaan, als man en vrouw. Wat lacherig begon, dat had gaandeweg een serieuze vorm aangenomen. Tot in de kleinste nuances stuurden ze elkaar mailtjes over hoe het zou kunnen zijn. Iets waarbij ze hun verlangens niet langer voor elkaar verborgen hielden en elkaar telkens weer aanvulden. Die opwindende mailtjes hadden dat verlangen alleen maar doen toenemen, tot het zo sterk was geworden dat ze allebei bereid waren om zich één keer in elkaar te verliezen. Er waren nogal wat probleempjes op te lossen geweest, maar eenmaal dat het appartementje van Mirjam geregeld was, stond niets het uitvoeren van hun gezamenlijke fantasie nog in de weg en dus ging het vandaag gebeuren. Vandaag zouden ze allebei vreemd gaan, ook al voelde het niet echt helemaal als vreemd aan. Toch was Andrea behoorlijk nerveus. Nu het grote moment eraan zat te komen zag ze huizenhoog op tegen dat eerste moment van begroeting. Zuchtend keek ze op de klok. Nog een kwartiertje en Stef zou er zijn.
Achter de pc was het leeftijdsverschil nooit een probleem geweest, maar hoe zou dat nu gaan lopen, vroeg ze zich af. Zou Stef straks niet op haar afknappen? Foto’s zeggen nu eenmaal niet alles. Hij was pas tweeëntwintig en zij al drieënveertig. In ontelbare mails had hij op haar ingepraat dat het hem niet uitmaakte, maar toch…

Haar gedachtegang deed haar nervositeit alleen maar toenemen. Ze kon niet langer stil blijven liggen, dus liep ze het flatje door voor een laatste, overbodige inspectieronde. In de slaapkamer voor de grote spiegel monsterde ze haar figuur. Zou Stef haar voldoende aantrekkelijk vinden, vroeg ze zich af.
Die spijkerbroek was alvast een foute keuze, stelde ze met spijt vast. Dat had anders gekund, een strak zittende rok was wellicht veel geschikter geweest om hem te verleiden. Hoe moest ze dat trouwens aanpakken? Moest ze zich alvast maar uitkleden en in bed op hem wachten? Nee, besliste ze. Misschien zou dat Stef wel afschrikken. Het was trouwens beter om het moment van naar bed gaan samen te bepalen, uiteraard nadat ze eerst uitvoerig in ‘real live’ hadden kennis gemaakt. Maar wat kon ze dan wel doen?
Na even denken wist ze niets beters te verzinnen dan haar bloes uit haar broek te halen en los te laten hangen. Een knoopje meer los, dat mocht zeker ook nog wel. Zou ze haar bh alvast uitdoen? Nee, want het zou beslist heerlijk zijn als hij de sluiting vond en haar tieten zou ontbloten.
Plots was er gerommel bij de voordeur van de flat. Iemand tikte de toegangscode in. Buiten Mirjam was het alleen Stef die de code kende. Hij was er, vijf minuten te vroeg! Andrea werd bijna misselijk van de spanning. De deur ging open en daar was hij dan. Dit was de Stef die ze kende van die ene foto. Dat ronde gezicht, de kortgeknipte donkere haren, de donkere schijn van een sterke baardgroei op zijn heel erg mannelijke kin, het guitige brilletje dat zijn gezicht opfleurde als een kostbaar sieraad, ze herkende het allemaal. Hij was echt knap.

Andrea stond zowat op haar benen te rillen toen hij de deur achter zich sloot en met een brede lach naar haar toe kwam. Ze zag hoe ook in zijn blik de herkenning te lezen stond. Als haar voorkomen hem al tegenviel, dat liet hij dat in ieder geval niet merken.
“Hoi, Andrea,” zei hij. Zijn stem klonk zelfverzekerd.
“Hoi, Stef,” antwoordde ze, alles behalve zelfzeker.
“Hier, voor jou, om het ijs te breken.” Vanachter zijn rug haalde Stef een prachtige ruiker vandaan en terwijl hij die in haar hand duwde, drukte hij een vluchtig kusje op haar wang.
“Dat … dat had je niet moeten doen,” stamelde ze, terwijl ze hem vluchtig terug kuste. “Dankjewel, maar ik heb niets voor jou.” Andrea kon zich wel voor het hoofd slaan dat zij niet aan een passende attentie had gedacht.
“Geeft niets hoor,” lachte hij. “Jij bent er, schoonheid. Dat is het grootste geschenk dat ik me kan indenken.”
Andrea bloosde lichtjes. Ooit had Stef haar in een mailtje geschreven dat ze net zo oud was als zijn moeder. Uit de mond van een jonge kerel als hij klonk dit als een wel heel erg mooi compliment.
“Ik zal maar eens kijken of ik een vaas kan vinden.”
Zonder zijn antwoord af te wachten, draaide ze zich om en liep naar de keuken.
'Oh ja', zei ze, terwijl ze de gevonden vaas met water vulde, 'wil je iets drinken?'
“Graag.”
“Wat wil je?”
“Maakt niet uit, wat heb je zoal?”
“Kom zelf maar kijken in de koelkast.” De hele inhoud van Mirjams ijskast benoemen was nauwelijks te doen.

Ineens stonden ze daar in de keuken vlak tegenover elkaar, met enkel de deur van de koelkast als barričre. Het was een magisch moment waarin ze elkaar diep in de ogen keken. Allebei wisten ze met zekerheid dat hetgeen waarover ze samen maanden hadden gefantaseerd nu ook echt ging gebeuren.
“Ik denk …” Stef aarzelde.
“Wat?”
“Ik … ik denk dat ik dat drankje maar tegoed houd … als …als je het niet erg vindt.”
Hij stotterde een beetje, zo kende ze hem niet. Waar was zijn zelfzekerheid plots naartoe? Anderzijds maakte het hem in haar ogen zo veel meer sympathiek en tegelijk verdween haar laatste restje twijfel. Aarzelend nam Andrea het initiatief tot het eerste contact. Ze duwde de deur van de koelkast weer dicht en ineens leunde ze tegen hem aan. Met haar handen enigszins onhandig om zijn middel keek ze naar hem op. Hun blikken hielden elkaar secondenlang gevangen.
“Andrea,” stamelde Stef.
“Ja,” reageerde zij fluisterend.
Het was een ja van overgave, een ja van bereidheid. Gelukkig begreep Stef dat ook zo. Hun lippen vonden elkaar, eindelijk. Andrea voelde zijn strelende handen over haar rug glijden en ze drukte haan onderlichaam tegen het zijne aan.
Stef liet zijn handen langzaam over Andrea's bloes naar omlaag glijden, tot op haar billen en weer terug. Hij wilde niets forceren haar niet afschrikken. Natuurlijk had hij al aardig wat ervaring als het op vrijen aankwam, maar nu hij zijn mailvriendin, deze best nog knappe en ervaren vrouw in zijn armen had, voelde hij zich alsof hij voor een examen stond. Een examen waarbij geen mogelijkheid op herkansen zou volgen. Ja, hij moest en zou het goed doen.
Terwijl hun tongen een hartstochtelijk gevecht aanvingen, kreunde het zowat in Andrea’s hersenen. Alsjeblieft, had ze willen uitschreeuwen, schuif je handen onder mijn bloesje en zoek mijn blote huid. Ze wilde niets liever dan dat deze knappe jongeman haar lichaam zou verkennen en haar zou begeren.
Toen het even later gebeurde en Stefs vingers voorzichtig onder haar bloesje kropen, haar tintelende huid beroerden, sloeg ze haar armen wild om zijn nek. Nog heftiger kuste ze hem terug, nog steviger drukte ze zich tegen hem aan. Het was haar manier om aan te geven dat hij nu niet meer terug mocht deinzen, dat hij vooral door moest gaan. De manier waarop hij op zijn beurt zijn kruis tegen het hare drukte, gaf aan dat hij de boodschap begreep.Tijdens hun passionele zoen belande Andrea al gauw met haar rug tegen het aanrecht. Ze kon niet meer achteruit maar dat wilde ze ook niet. Wulps en wild van verlangen kronkelde ze haar schoot tegen hem aan, tot ze plots werd opgetild. Stef zette haar op het aanrecht neer. Nu waren hun ogen op gelijke hoogte, dus moest hij wel zien dat ze er klaar voor was. Ze zag hoe zijn ogen helder fonkelden. Ook hij was zover, nu kon ze initiatief nemen, zodat hij door zou gaan. Haar bloes los knopen zou te lang duren. Ze wilde hem geen tijd laten om na te denken en met een forse ruk scheurde ze haar bloesje open. De knoopjes sprongen alle kanten op, maar dat kon haar op dat ogenblik niets schelen.
Stef staarde haar aan met een blik vol ongeloof.
“Andrea,” klonk het hees, “wat doe je nu?”
“Kijk naar me, Stef.” Even was ze bang dat ze hem afgeschrikt had met haar drieste daad. Daar moest ze snel corrigeren. “Kijk naar me, ik wil weten of je me nog altijd even begeerlijk vindt als in jouw fantasie.” Terwijl ze die woorden sprak, schoof ze haar bh naar boven. Ze nam zijn hand en legde die op haar linkerborst. “Doe het, Stef,” voegde ze eraan toe, “tast maar toe.”

Plots sloeg de vonk over en ineens was hij daar. De nieuwe hete kus werd ondersteund door zijn gretige handen op haar blote borsten. Stefs vingers klauwden stevig in haar malse vlees en Andrea ervoer dat als ontzettend lekker. Hun monden leken wel aan elkaar gekleefd toen hij haar weer op de grond zette. Terwijl ze bleven doorgaan met hun vurige tongzoen, trok hij haar bloesje helemaal uit en gooide het op het aanrecht. Haar bh volgde al snel dezelfde weg. Andrea was nu helemaal overtuigd, Stef had niet overdreven en dat ondanks zijn nog jonge leeftijd. Zijn handen waren de handen van een ervaren minnaar. Nu ook hij het laatste restje twijfel had afgelegd, liet hij die handen spreken. Hij kneedde haar borsten, afwisselend kneep en liefkoosde hij haar tepels. Terwijl hij langzaam door de knieën zakte, werden die vingers tijdelijk vervangen door zijn warme vochtige tong. Intussen daalden zijn handen strelend langs haar buik naar omlaag en via een ommetje langs haar heupen gingen ze op zoek naar het volgende doel.
Andrea ademde zwaar toen ze voelde hoe zijn vingers de knoop van haar broek hadden gevonden. Hij friemelde wat onhandig aan de knoop en zij hield haar buik en haar adem in. Eenmaal de knoop los, ging hij op zoek naar de ritsluiting.
“Mag ik?” mompelde Stef naar haar opkijkend.
“Ja,” hijgde Andrea en terwijl legde ze haar handen liefkozend om zijn hoofd. “Doe maar uit, lieverd.”
Ondanks de zelfzekerheid in haar woorden huiverde Andrea toch heel eventjes toen ze in haar slipje voor hem stond. Nauwlettend hield ze Stef in de gaten. Hij zat nog voor haar op de grond, zijn ogen waren nauwelijks tien centimeter verwijderd van haar broekje. Dat zwartzijden niemendalletje, waarvan ze wist dat het voor het grootste deel doorzichtig was en waardoor hij ongetwijfeld haar kortgeknipte, blonde donshaartjes kon zien.
“Hoe vindt je me?” vroeg ze gespannen. Haar jonge vriend had nog geen enkele opmerking in die zin gemaakt, maar nu ze stilaan hunkerde van verlangen wilde ze dat absoluut weten.
“Je ziet er echt fantastisch uit!” De oprechtheid van zijn woorden werd bevestigd door de blik waarmee hij naar haar opkeek. “Weet je zeker dat je hiermee door wilt gaan?” vroeg hij.
“Oh ja, ik wil het,”absoluut! Als jij mijn broekje niet uittrekt, dan doe ik het wel zelf.”
Stef antwoordde niet met woorden, wel met daden. Zijn geoefende vingers gleden langs haar heupen en haakten achter het elastiek. Langzaam gleden zijn handen naar omlaag. Andrea’s laatste verhullend stukje textiel volgde die neerwaartse beweging tot bij haar enkels. Toch gaf hij haar niet de kans om eruit te stappen. Hij tilde haar simpelweg op en droeg haar in zijn sterke armen naar de woonkamer. Onderweg schopte ze de jeans en het slipje van haar voeten. Andrea wist ze dat ze geen draad meer om haar lijf had, maar dat deerde haar niet. Ze besefte dat hun grote geile avontuur nu pas echt zou beginnen.

In de woonkamer legde hij haar voorzichtig neer op het wollen tapijt voor de bank. Tot Andrea’s tevredenheid lag ze languit, zo wilde ze het. Ze wilde alles zien en alles voelen. Terwijl ze daar zo lag kleedde hij zich met passende haast uit. Ze keek naar hem en spreidde alvast haar benen zo verleidelijk mogelijk. Hij stond vlak voor haar en terwijl hij zij broek uittrok, gleden haar handen strelend langs haar benen tot tussen haar dijen. Met enkel nog zijn boxer om het lijf zag Stef het gebeuren.
“Nee!” zei hij op gebiedende toon. “Niet doen!”
“Wat?” Andrea schrok ervan.
Toch glimlachte hij. “Doe je handen weg, alsjeblieft.”
Zuchtend legde ze haar handen naast zich op het tapijt. Blijkbaar stond hij erop dat hij de leiding nam. Nou ja, waarom ook niet, dacht ze. Ze wist dat ze hem kon vertrouwen en dat hij haar tot niets zou dwingen wat ze niet wilde.
Het boxershort ging omlaag en een prachtig liefdespenseel kwam tevoorschijn, fier rechtop en trots in de houding. Andrea hapte naar adem en vol verwachting trok ze spontaan haar benen op. Stef knielde er tussenin en boog voorover. Hij nam de tijd om de vrouw voor hem in al haar naakte glorie nog eens goed te bekijken. Hij had zich niet vergist. Zijn fantasie had hem niet bedrogen. Ondanks dat Andrea zo oud was als zijn moeder, mocht haar lichaam nog steeds gezien worden. Natuurlijk had ze niet meer het slanke lijntje van zijn vriendin. Hier en daar verraadde een rimpeltje of een zuinig toefje vet dat ze geen twintig meer was, maar in zijn ogen zag deze rijpe vrouw er best nog lekker uit. Deze rijpe en begeerlijke vrouw verlangde bovendien naar hem. Zoals ze in een uitnodigend haar armen naar hem uitstak, viel daar niet aan te twijfelen. Ze wilde dat hij haar zou nemen, dat hij haar tot de zijne zou maken. Stef was vast van plan om Andrea te geven wat ze verlangde en wel op een manier die ze niet zo snel zou vergeten. Langzaam boog hij dieper over haar heen en bracht zijn hunkerende pik tot voor haar schoot.
Andrea stak haar hand uit om zijn penis te pakken, met de bedoeling hem tot voor haar kutje te leiden, maar Stef hield haar tegen.
“Deze jongen gaat zonder hulp jouw schoot in, of helemaal niet.” Ondanks dat hij de woorden zacht uitsprak, klonk het behoorlijk dwingend en heel eventjes voelde Andrea zich als een kind dat een standje kreeg.
'Het is nu zo ver', zei hij terwijl hij langzaam tussen haar benen naar voren schoof. “Weet je het zeker, Andrea? Je kunt nu nog terug.”
“Heel zeker, Stef. Ik wil niet terug, ik ben al helemaal...”
“Nat!” nam hij haar de woorden uit de mond.
“Ja,” hijgde ze “zeiknat.” Zijn gepraat, zijn getalm ook, maakte haar dronken van geilheid.
“Mooi,” antwoordde hij. “Zullen we dan maar?”Stef wachtte niet op antwoord, maar drukte zijn eikel tegen haar schaamlippen. Toen hij wat druk uitoefende trok Andrea met beide handen haar benen uit elkaar en op dat ogenblik gleed hij in haar, zacht en soepel.
“Zie je wel,” glimlachte hij, “Hij heeft geen hulp nodig.”
Andrea ontving de voor haar vreemde indringer met gemak op. Het voelde heerlijk, zoals hij haar oprekte en helemaal vulde. Er leek geen eind aan te komen, zoals hij langzaam bezit nam van haar schoot. Maar niets is oneindig en weldra drukten zijn ballen op haar kutje. Even langzaam richtte hij zich weer op en trok zijn lid haast helemaal terug, om meteen daarna weer diep ik haar te stoten.
Als een zwaard in een schede, dacht Stef. Allemachtig, wat was het zalig toeven in Andrea’s goed gerodeerde en zompige kutje. Het was voor het eerst dat hij een al wat rijpere vrouw neukte, maar dat het zo lekker zou zijn, dat had hij nooit kunnen denken. Haar schaamlippen zogen zich als het ware vast om zijn ondertussen keiharde paal en verderop in haar schacht voelde hij hoe haar spiertjes zijn lid kneedden, telkens hij diep in haar kwam. Het zette hem er al gauw toe aan om wat sneller te gaan stoten, iets wat Andrea een kreetje van verrassing ontlokte. Hij keek haar doordringend aan en in haar ogen las hij opwinding en verlangen. Dat hij dat bij deze rijpe vrouw teweeg kon brengen, maakte hem zelfs een tikkeltje overmoedig.
'Ik ga je neuken', zei hij, “hard čn lang.”
Andrea knikte glimlachend. Een beetje overmoedige bravoure was haar jonge minnaar blijkbaar niet vreemd
“Ik ga je helemaal suf neuken. Je kunt er nu nog mee stoppen. Als ik eenmaal goed bezig ben niet meer,” vervolgde hij.
Weer knikte Andrea. “Zeg het!” commandeerde hij
“Neuk me,” hakkelde ze hees.
Het was hem blijkbaar niet overtuigend genoeg, want hij bleef haar afwachtend aankijken.
“Neuk me hard,” hijgde ze snel, het duurde haar stilaan wel wat lang. “Neuk me helemaal suf...doe het zoals jij het wilt.”

Van bij de eerste felle stoten stond haar schoot in vuur en vlam. Ritmisch maar op een bepaalde manier bedachtzaam, pompte hij zijn harde lid telkens opnieuw haar hete schachtje in. Net alsof hij iets wilde uitproberen. Andrea sloeg haar armen om haar jonge minnaar en toen ze onder hem begon mee te gaan in zijn cadans, wist Stef dat hij goed zat. Plots voerde hij het tempo zodanig op dat Andrea alle zeilen bij moest zetten om hem bij te blijven.
“Ooooooh....” kermde ze van genot. Wat kon deze jonge kerel naaien. Dit was neuken met een hoofdletter. Het werd nog beter toen hij verder doorzakte en zijn jonge gespierde lijf bovenop het hare vleide. Zijn handen gleden onder haar oksels door en grepen haar stevig bij de schouders vast. Zijn buik schuifelde over de hare en zijn borstharen schuurde zalig over haar platgedrukte tieten. Haar billen kletsten op het tapijt, haar handen maalden door de lucht, op zoek naar houvast. Terwijl haar schoot steeds meer in brand leek te staan, klemden zij haar armen strak om zijn middel. Het zette Stef ertoe aan om nog sneller te gaan. Nog driester ging hij tekeer.
“Oooh...!” Vanuit haar kut vertrokken duizenden kleine vlammetjes die zich verspreidden over haar hele lijf. Andrea jammerde, schreeuwde en kermde. Rillend van genot en badend in het zweet was ze ten prooi aan een eerste orgasme.
Nog naar adem happend moest ze vaststellen dat haar minnaar haar geen rust zou gunnen. Heel even trok hij zich terug en met een felle ruk aan haar heupen dwong hij haar op de knieën. In een wip zat hij achter haar en boog over haar heen.
“Aaaah...” kreunde hij bij haar oor, terwijl hij zijn lans langs achter in haar schede boorde. Stefs penis leek wel tot aan haar nagelbuik te komen, zo diep leek hij in haar door te dringen. Zelden was ze op zo’n drieste manier ‘gepakt.’ Andrea gierde en tierde toen ze binnen de minuut alweer een orgasme voelde komen aanrollen.
Maar nog was haar minnaar niet voldaan. Onvermoeibaar bleef Stef op haar inbeuken. Zijn grote handen omvatten haar zwoegende en zwiepende borsten op het ogenblik dat hij aanzette voor de finale. Zijn ademhaling werd zwaarder, zijn kreunen feller. Grommend gaf hij aan dat hij haar zou volspuiten en met een hees piepstemmetje gaf Andrea te kennen dat het goed was, dat ze niet anders wilde. ... Met een laatste gezamenlijke krachtinspanning, wisten ze elkaar tot het uiterste op te zwepen en samen gingen ze onderuit in het niet langer uit te stellen eindschot. Schokkend loosde Stef zijn hete brij in Andrea’s stuipende kut. Zij verloor alle besef van de realiteit, terwijl hij spoot en spoot ... en spoot.

Andrea wist niet hoe lang ze ingedommeld in Stefs arm had gelegen, vooraleer ze weer helemaal terug op haar positieven was. Toen ze haar ogen opende keek ze in zijn lieve gezicht en spontaan ging ze aan het glimlachen. Hij drukte een kusje op haar lippen en glimlachte terug. Woorden waren niet nodig om uit te drukken hoeveel ze allebei genoten hadden van hun samenzijn. Hun blikken zeiden genoeg.
“Ik denk dat ik dat drankje nu toch maar aanneem,” zei Stef even later lachend.
“Geef me nog een paar minuutjes lieverd,” pufte Andrea. “Ik ben nog kapot, de leeftijd hé.”
“Blijf nog maar rustig liggen, schat, je hebt het verdiend. Je was geweldig.”
“Jij anders ook, Stef. “
“Ik ben blij dat ik je niet teleurstelde, Andrea.”
“Oh nee, beslist niet! Maar euh ... zullen we dadelijk in bed verdergaan? Nog een keer op die harde vloer, dat red ik niet meer.”
“Goed, op een voorwaarde.”
“Ah zo,” lachte Andrea, “meneer gaat al eisen stellen.”
“Jazeker.”
“Welke voorwaarde?”
“Dat we beginnen met jouw favoriete standje. Jij bovenop, weetje nog?”
“Deal,” antwoordde ze lachend. Hij had het onthouden.
Toen ze vervolgens naar hem toe boog, vonden hun lippen elkaar opnieuw. Wat volgde was een wulpse, opwindende tongzoen, waarbij twee paar gretige handen ongegeneerd op zoek gingen naar wederzijdse erogene plekjes. De voorbereiding op wat in de slaapkamer volgen zou, was alvast begonnen.
Aantal keer gelezen:
930
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)