Spannendverhaaltje.nl

Een zware storm

-
16-08-2010
Vrijdagavond zware storm en na een tijdje wordt het eindelijk rustig buiten. Ik ben helemaal alleen thuis en opeens gaat de bel. Ik open de deur en daar staat een man, helemaal nat, rillend van de kou. Ik kijk hem aan en laat de geheimzinnige man binnen. Rillend vraagt hij of hij mag douchen en zijn kleren mag drogen. Hij kijkt je heel lief aan en je smelt als sneeuw voor de zon. Je vraagt hem nog om zijn kleren uit te trekken omdat je niet wilt dat het hele huis kleddernat wordt. De vreemdeling kijkt je wat verward aan, maar de kou haalt het boven de schroom en vlug stropt hij zin natte kleren af en ik toon hem de weg naar de douche.
Terwijl hij een douche neemt, haast ik me om de woonkamer op te ruimen. Een avondje alleen thuis zorgt al vlug voor een complete ravage. Na een paar minuutjes komt de man de woonkamer binnen, waar ik me intussen in de zetel genesteld heb. De idee dat er een naakte man in huis rondloopt windt me wel op en langzaam maar zeker had ik mijn poesje beroerd. Wanneer de man binnenkomt kan ik nog net op tijd mijn hand uit mijn slipje laten glijden en heel onschuldig kijken, maar ik weet heel zeker dat hij mij ontdekt heeft. Hij vraagt me of ik soms een droge T-shirt heb om aan te trekken. Vlug spring ik recht en ik ren naar mijn kamer op zoek naar een droge T-shirt.
Wanneer ik terug in de woonkamer kom, ligt hij languit in de zetel naar TV te kijken. De handdoek rond zijn middel is wat verschoven en ik vang een glimp op van zijn pietje. Hij gaat verschrikt van mijn plotse verschijning rechtop zitten en de handdoek valt op de grond. Hij doet een poging de handdoek op te vissen, maar opeens bedenkt hij zich en blijft zitten. Ik weet geen houding voor mezelf en ik voel me steeds natter worden. Langzaam loop ik op hem af en ik ga naast hem zitten. Hij kijkt me lang en doordringen aan en.
Plots voel ik zijn zachte lippen mijn lippen strelen en in een passionele kus voel ik zijn pietje groeien tot ongekende hoogtes. Mijn poesje wordt steeds natter. En ik voel hoe zijn hand tussen mijn benen schuift. Zijn handen lijken overal te zijn en voor ik het weet beroert hij mijn tepeltjes met zijn zachte handen. Mijn shirt gaan uit en even later valt ook mijn broek naar beneven. Er volgt een ongelooflijk spel van passionele kussen en vlugge vingers. Ik voel zijn vinger in mijn poesje glijden en ik begin zijn pietje te strelen.
Hij kreunt en geniet te volle. Hij speelt heel gevoelig met mijn poesje en tepeltjes en komt boven op me liggen. Hij kust mijn oortjes, mijn tepeltjes, mijn ganse lichaam. Hij daalt af naar mijn poesje en begint het te likken. Ik word helemaal wild van verlangen en ook ik begin een verkenningstocht over zijn lichaam. Hij kreunt en zijn ademhaling laat me weten dat hij het leuk vindt. Ik neem zijn pietje in mijn mond en begin met mijn tong het topje te beroeren.
Ik beweeg steeds heviger op en neer en wanneer zijn ademhaling bijna op een hoogtepunt komt schuif ik naar boven en kus hem op de mond. Hij komt op mij liggen en heel langzaam dringt hij mijn poesje binnen. We bewegen samen op en neer, altijd maar sneller. Onze ademhaling gaat luider dan de wind buiten en na een ongelooflijk lange beurt komen we samen klaar. Terwijl ik lig uit te blazen begint hij mij opnieuw te strelen.
Aantal keer gelezen:
705
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)