Spannendverhaaltje.nl

Een zonnige vakantie

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Steve Na een reis van ongeveer 12u parkeerde ik de wagen voor de deur van het landhuisje. Het was prachtig gelegen op een groot privaat terrein. Rustig stapte ik naar het enige andere gebouw in de omgeving, een boerderij. Daar moest ik de sleutel afhalen. Ik was aangenaam verrast toen de boerin de deur opende. Ik had me eerder aan een oudere dame verwacht, maar voor mij stond een vrouw van rond de 30. Ze nam de sleutel en samen liepen we terug naar het huisje waar ze me een korte rondleiding gaf, waarna ze me een prettige vakantie toewenste. Nadat ze vertrokken was haalde ik mijn bagage uit de auto en installeerde mij in het huisje. Een verfrissende douche deed wonderen en ik voelde me goed genoeg om even het terrein te gaan verkennen. Het was een aangename omgeving met heel veel natuur. Een riviertje kabbelde vanuit een aanpalende weide rustig het domein in en verdween even verder in een klein bosje dat ook nog deel uitmaakte van de eigendom. Dit was volgens mij de ideale plek om van de zon te genieten. Ik besloot dan ook om daar s anderendaags al gebruik van te maken. Na een welverdiende nachtrust en een stevig ontbijt trok ik naar het dorp om er de nodige inkopen te doen. Doordat ik het dorpje verkende was het al tegen de middag toen ik terug in het huisje kwam. Snel wat eten gemaakt en buiten op het terrasje binnengespeeld. Gekleed in een short en T-shirt en gewapend met mijn handdoek, boek, zonnebril en zonneolie trok ik naar het riviertje. Al snel lag ik daar te genieten van een mooi boek en het prachtige weer en al even snel kreeg ik het warm en kon ik best een beetje afkoeling gebruiken. Daar ik alleen was en de boerderij op meer dan 150m aan het oog onttrokken was, trok ik alles uit en stapte in mijn blootje het frisse water in. Eerst was het stromende water wel behoorlijk koud, maar het wende snel. Gelukkig was het riviertje behoorlijk diep. Ongeveer 1m, waardoor ik gemakkelijk helemaal onder water kon. Na enkele minuten stapte ik er helemaal verfrist terug uit en ging op de handdoek liggen drogen. Het was heerlijk om de warme zonnestralen op mijn naakt lichaam te voelen. En ook mijn lul,die door het koude water wat ingekrompen was, genoot er van en kreeg zijn normale lengte terug. De rest van de namiddag heb ik daar in mijn blootje doorgebracht, en ook de volgende dagen ging ik s namiddags naar dat plekje aan het riviertje om er helemaal naakt van de natuur te genieten.
Het was zelfs zo rustig op dat domein dat ik het na enkele dagen niet meer nodig vond om een short, laat staan een T-shirt aan te trekken om naar het riviertje te gaan. Beter nog, na enkele dagen liep ik eigenlijk de hele dag naakt rond. Alleen wanneer ik het domein verliet trok ik iets aan. Maar op een namiddag ging ik weer naar het riviertje. Daar aangekomen spreidde ik mijn handdoek open en ging, genietend van de zon, verder in mijn boek lezen. Na enige tijd schrok ik toch wel even toen in iets hoorde in de aanpalende weide. Maar gelukkig was het alleen maar een kudde schapen dat daar stond te grazen en mijn aandacht ging weer helemaal naar mijn boek. Later in de namiddag, begaf ik mij nog eens in het water en genoot van de verfrissing, maar toen ik terug naar de handdoek stapte zag ik nog net hoe de boerin snel achter een struikje verdween. In eerste instantie wist ik niet goed wat doen. Snel de handdoek om me heen slaan ??? Maar al bij al was dat toch al te laat, want het was wel duidelijk dat ze me al een tijdje in de gaten had. Ik besloot dan ook maar te doen alsof ik haar niet had opgemerkt en zette mijn zonnebril weer op en ging liggen op de handdoek en begon weer te lezen, of beter, ik deed toch alsof, want ik hield die struik echt wel in de gaten. En ja hoor, na enige tijd zag ik haar hoofd voorzichtig vanachter het struikgewas tevoorschijn komen om naar me te kijken. Ik moet zeggen dat het me wel een kick gaf. Toen ik na enkele minuten volledig droog was besloot ik om terug naar het huisje te gaan. Ik stond op nam mijn spullen en stapte naakt, en onder het oog van de vrouw naar het huisje terug. Kort nadat ik thuis was, omstreeks 18u, hoorde ik hoe de boerin de schapen bijeen had gedreven. De dag nadien, kort na de middag, ging ik, niettegenstaande ik de dag voordien betrapt werd, weer volledig in mn blootje naar het riviertje. De kans dat de boerin ook die dag zou terugkomen was vrij groot, want de schapen stonden terug in de weide en zouden in de late namiddag wel weer binnengehaald worden. Naargelang de tijd vorderde kon ik me minder en minder op mijn boek concentreren, want de gedachte dat zij elk ogenblik zou toekomen speelde in mijn hoofd. En bingo, iets voor 17u merkte ik dat de schapen onrustig waren en toen ik van mijn boek opkeek zag ik nog net haar hoofd achter een struik verdwijnen. Ze was zelfs nog dichter genaderd dan de dag voordien en zat op 10 15m van me vandaan. Ze was dus een dik uur vroeger gekomen. Na enkele minuten sloot ik mijn boek, zette mijn zonnebril af en ging het water in. Toen ik na de verfrissing terug naar mijn handdoek liep kon ik goed zien hoe ze me door een opening in de stuik zat te begluren.
Ik ging op mijn rug liggen en liet de warme zon mijn lichaam drogen. Dat duurde niet lang en ik nam de zonneolie en begon me in te smeren. Eerst mijn gezicht, waarna ik mijn zonnebril terug opzette (zo kon ik haar ongemerkt in de gaten houden). Daarna mijn armen, borst, buik en benen. Voor mijn benen begon ik onderaan en smeerde me verder geleidelijk naar boven toe in tot er uiteindelijk maar n plekje overbleef. Ik goot royaal wat olie op mijn lul en begon die zachtjes in te smeren. De reactie bleef niet lang uit en al vrij snel kreeg ik een erectie. Mijn, van olie glimmende, pik stond mooi overeind. Ik ging nog even door met masseren tot ik voelde dat ik bijna klaarkwam, maar zover liet ik het niet komen. Ik liet mijn pik los en genoot van de warme zonnestralen op mijn kloppende paal. Ik wist dat ik bekeken werd en dat zorgde er voor dat mijn pik langer hard bleef dan normaal, maar van zodra ik toch enige verslapping voelde deed ik het nodige om hem weer fiks overeind te krijgen. De rest van de tijd zorgde ik ervoor om constant een stijve te hebben. Zelfs toen ik nogmaals het water in ging, en door het koele water mn lul dreigde te verslappen, slaagde ik erin om hem overeind te houden. Na die verfrissing ging ik me weer laten drogen er uiteraard zorg voor dragend dat mijn pik omhoog bleef wijzen. Eenmaal droog nam in mijn spullen bijeen en liep mijn wiebelende stijve pik achterna naar het huis toe. Ik merkte dat de boerin nog steeds op haar uitkijkpost zat. Ik was nog geen 10 minuten thuis toen ik hoorde hoe ze de schapen weer bijeendreef. Toen ik later op de avond een avondwandeling deed buiten het domein zat de boerin voor haar deur. Ik stopte even om een praatje te maken. Ze repte met geen woord over wat ze de afgelopen dagen gezien had. Ze heette Paule, haar man was enkele jaren geleden overleden, en nu was ze alleen. Ze had 3 koeien, een 20-tal schapen en een 10-tal kippen. Als ik dus melk, boter of eieren nodig had moest ik het maar komen halen. Ik besloot om van dit aanbod te profiteren en zei haar dat ik s anderendaags omstreek 11u eens zou binnenspringen voor een paar eieren. Ik zette mijn wandeling verder en een uurtje later zat ik weer gezellig in mijn blootje op de binnenkoer van mijn huisje. Nadat ik s anderendaags mijn inkopen had gedaan in het dorp, ging ik tegen 11u naar Paule achter enkele eitjes. Ze was in de stal aan het werk.
We begonnen een gesprek terwijl zij verder deed. Ze was bezig met de voederbakken van de dieren te vullen daarvoor had ze een kruiwagen vol met voedsel, en daarmee ging ze de rij af. Ik besloot om snel een handje toe te steken en verplaatste voor haar de kruiwagen. Zo moest zij alleen nog het eten in de bakken doen. Hiervoor bukte ze zicht telkens en daardoor kreeg ik de kans om in haar los bloesje haar borsten te aanschouwen, want een bh had ze niet aan. Ik verdenk haar er van dat ze het speciaal gedaan had. Ik heb het me in ieder geval niet beklaagd, wat ze had prachtige tieten met donkere tepels. En toen de job er op zat en ze recht voor me stond kon ik duidelijk zien dat haar tepels hard stonden. Ik kreeg de eieren en trok naar mijn huisje. Na een omeletgerecht trok ik terug naar mijn geliefkoosd plekje bij de rivier. Ik ging onmiddellijk het water in want het was echt een hete dag. Het viel mij op dat er geen schapen op de weide waren. Spijtig, want ik vond het wel leuk om begluurd te worden, maar dat zat er voor vandaag blijkbaar niet in. Ik ging dan maar snel op mijn buik op de handdoek liggen en met enkel een zonnebril begon ik te lezen. Ik onderbrak het lezen even om mij in te smeren, maar minder intens dan de dag voordien. Af en toe ging ik in de schaduw van het bosje een beetje koelte opzoeken, en het is op n van die momenten dat ik plots wat beweging zag in het struikje waar Paule gisteren had gezeten. Zou ze daar terug zijn ? Of is het n of ander dier ? Ik besloot het in de gaten te houden. Vanuit de schaduw stapte ik het water in voor een extra afkoeling, en van daaruit hield ik de struik in de gaten. Er was wel degelijk beweging in dat struikgewas en op een zeker ogenblik kon ik duidelijk het gezicht van Paule zien in een kaler gedeelte van het bosje. Maar dat was niet alles, heel even zag ik haar handen boven het bosje uitkomen en kon ik duidelijk vaststellen dat ze haar bloesje aan het uittrekken was. En er was nog meer beweging in het struikje, af en toe zag ik een tiet door die open plek. Ik denk dat ze ook haar jeans uitgetrokken had en daar net als ik in haar blootje naar mij ging zitten kijken. Ik keerde terug naar mijn handdoek en ging op mijn rug in de zon liggen. Zonder dat ik iets deed begon mijn piemel, die vrij klein was door het koude water, te groeien. Ik wist dat Paule dat kon zien en zelfs toen hij zijn normale grootte terug had bleef hij maar zwellen tot ik daar zomaar met een erectie lag. Ondertussen was ik weer zo goed als droog en nam ik weer de zonneolie en begon net als gisteren met me in te smeren. Ook hield ik mijn pik weer stijf, de hele namiddag lang. En heel die tijd zat Paule naar me te kijken. Tegen 18 u, net voor ik terug naar het huisje zou gaan week ik af van het scenario van de dag ervoor.
Ik deed nog flink wat olie op mijn pik en begon die nog eens extra in te smeren. Mijn glimmende paal gleed in mijn hand. De spanning in mijn pik werd alsmaar groter, ook mijn ballen tintelden van genot. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren voor ik klaar zou komen, maar dit keer vertikte ik het om op te houden. Met langzame bewegingen schoof de voorhuid heen en weer over de paarsrode, blinkende eikel. Met de andere hand speelde ik met mijn ballen. Geleidelijk verhoogde ik het ritme tot ik plotseling spuitend klaarkwam. Grote klodders sperma kwamen terecht op mijn buik en borst. Ik lag te kreunen van genot. Ik moest even wat blijven liggen om terug op adem te komen. Na enige tijd ging ik terug naar het riviertje om me een beetje te wassen. Ik stond net zover in het water dat mijn pik nog boven water was en ik waste hem zorgvuldig zodat ik weer een erectie kreeg. Wanneer hij terug goed hard stond ging ik nog even liggen drogen waarna ik weer mijn boeltje bijeennam en terug naar het huisje ging. En zo ging het bijna elke dag. Op enkele keren na kwam Paule stiekem gluren en zorgde ik dat ze te zien kreeg waarvoor ze kwam. Maar op en dag kwam daar verandering in. Ik was net terug van het dorp en liep al terug naakt rond. Zoals elke middag zou ik buiten eten en voor vandaag had ik een barbecue voorzien. De houtskool lag al in de barbecue en ik kwam net buiten met de lucifers toen ik bijna tegen Paule opliep. Ze bekeek me alsof ze me nog nooit in mijn blootje had gezien en begon iets te stamelen over eitjes die ze voor me meegebracht had. Zoals de vorige keren had ze geen bh aan, dat was duidelijk te zien aan de harde tepels die door het stof van haar topje staken. Ik probeerde ze te kalmeren en verontschuldigde me voor mijn naaktheid. Maar zij vond dat het haar fout was en niet zomaar had moeten komen aanlopen. Uiteindelijk kwam er dan toch een normaal gesprek op gang. Voor zover je het normaal kan noemen dat iemand in zijn blootje met een gekleed iemand staat te praten. Maar uiteindelijk is ze zelfs blijven eten. Een barbecue met twee is toch nog altijd veel gezelliger, zelfs als er eentje in zijn adamskostuum bij zit. Tijdens het eten vertelde ik dat ik elke dag zo rondliep en in de namiddag naar het riviertje trok. Ze liet niet blijken dat ze dat al wist. Ik heb haar dan ook maar uitgenodigd om eens langs te komen indien ze de tijd zou hebben. Pas na twee dagen is ze dan ook echt komen opdagen. Ik lag al te zonnen toen ze ineens mijn naam riep vanuit de weide. Ze klom over de omheining en kwam naar me toe. Ze ontdeed zich van haar kleren en kwam gezellig bij mij zitten. Tijdens de twee volgende weken, tot het einde van mijn vakantie dus, hebben we daar nog leuke momenten beleefd. Samen in het water, samen op de handdoek en je weet wel wat er daar gebeurde.
Aantal keer gelezen:
1317
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)