Spannendverhaaltje.nl

Een wel heel geil middagje op school

-
16-08-2010
Het klinkt misschien een beetje ongeloofwaardig, maar dit verhaal is echt gebeurd. Het was zo lekker dat ik het graag met jullie deel. Ik ben een jongen van 18 jaar. Bij mij op school loopt een meisje rond, 19 jaar, ze ziet er heel lekker uit, mooi slank, leuk haar, maar hier komt het: ze heeft echt hele grote tieten! Niet zomaar grote borsten maar echt van die dingen waarvan je denkt: who! Ze hangen niet maar ze staan mooi recht naar voren. Verder heeft ze een heel lekker kontje en een lief gezichtje. Het was in de pauze en we stonden met zijn allen een peukie te roken buiten. Toen de bel ging bleef ik nog even, ik had geen zin om al naar de les te gaan. Zij dacht hetzelfde en we gingen om een trappetje bij de school zitten. Daar zaten we met zijn tweeen, en ik kon me ogen maar niet van die tieten van haar afhouden.
Plotseling zei ze (ze is niet zo preuts): Vind je ze mooi? Nou, ik wist even niks te zeggen en flapte eruit: Ja, en ze zijn ook heel groot he? Ze moest lachen en keek me voor de grap heel ondeugend aan en ze zei dat ze inderdaad groot waren. We moesten allebei lachen. Toen zei ze dat het ook door haar strakke truitjes kwam dat ze zo goed naar voren kwamen. Dus dat vindt je wel mooi? vroeg ik. Ze antwoordde dat vooral de jongens het erg mooi vonden. Ik merkte dat ze het leuk vond om met een jongen over haar borsten te praten. Ze vertelde me dat ze ook een shirtje die ze liever niet aan deed want dan had ze altijd inkijk en haar borsten zaten dan helemaal niet lekker. En toen kwam het: ze pakte haar borsten stevig aan de onderkant vast en duwde ze hard omhoog waardoor ze bijna uit haar shirt kwamen. Zover had ik haar borsten nog nooit gezien, ik zag ook dat ze een lichtblauwe bh droeg. Ik zei dat als ze op die manier zaten dat ze dan inderdaad veel inkijk had. Ik had nog nooit een meisje zo ruw met haar borsten zien doen.
Toen kwam ze al dichter tegen me aanzitten op het trappetje, zo dichtbij zelfs dat haar borsten tegen mijn arm leunden. Ze hing aan mijn schouder en hield haar hoofd dicht tegen mijn hoofd aan en ze vroeg of ik ze wel echt mooi vond. Ik wist weer even niks te zeggen en ik zei: ja, ze zijn echt prachtig! Ze begon te blozen en ik merkte dat ze al aardig hitsig was. Ze schoof haar benen steeds heen en weer, volgens mij was ze al nat aan het worden. We wisten toen allebei wat er ging gebeuren, we zeiden niks. Ik had ondertussen al een flinke stijve die ik probeerde te verbergen. Ze ging voor me staan en kwam op me aflopen, omdat ik op het trappetje zat zag ik haar tieten nu van de onderkant. Ze ging wijdbeens bij me op schoot zitten en deed haar schirt los. Ik zag de breede bh-banden die het hele gebeuren recht moest houden. Ze deed haar bh uit en voor het eerst liet ze die geweldige borsten voor mijn gezicht hangen.
Twee harde tepels staken trots in de lucht, en ze begon erover te wrijven. Ze zei me dat ze zo geil werd om haar borsten aan anderen te laten zien. Ze begon wat te kreunen en ik knoopte haar strakke zwarte broek los. Zie je wel! zei ze. En ze had gelijk, haar lichtblauwe string was helemaal nat bij haar kutje en ik haalde hem opzij. Ik stopte mijn vingers bij haar naar binnen en begon haar snel te vingeren. Nu werd ze echt geil, haar borsten gingen ruw heen en weer voor mijn gezicht en al snel riep ze dat ze ging komen. Ohjaaa! Hijgend zat ze bij mij op schoot, ze zei me dat ze niet vaak zo lekker kwam. En ik zat daar nog met een stijve, ze ging onderuitgezakt uitgeput naast me zitten. Nu was het mijn beurt. Mag ik? vroeg ik, ze begreep wat ik bedoelde en pakte haar borsten vast. Ik duwde mijn lul ertussen en heel snel begon ik haar tussen haar prachtige tieten te nemen. Ze duwde ze snel heen en weer en al gauw spoot ik harde stralen warm zaad over haar borsten en haar nek. We hebben ons weer aangekleed en hebben nog wat gezoend. Toen ging ze naar huis om zich te douchen en ik ben naar de volgende les gegaan. De volgende dag zei ze me dat ze het heel lekker vond en zich thuis nog veel heeft lopen vingeren, denkende aan die middag.
Aantal keer gelezen:
591
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)