Spannendverhaaltje.nl

Een weekendje met Isabelle

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Het is zes uur als de deurbel gaat. Dat zal Isabelle wel zijn. We kussen elkaar op de wang. Ze zet haar tas neer, we gaan in de bank zitten en drinken en blowen wat. Na een uurtje besluiten we een pizza te gaan eten in de stad. Na de pizzeria bezoeken we ook nog even de koffieshop. Thuisgekomen gaan we douchen. Isabelle eerst en daarna ik. Als ik uit de douche kom en aangekleed ben, zit ze in de kamer. Ze heeft een shirtje aan met een diep decolleté, zodat je een goede kijk hebt op haar borsten. Ze heeft eigenlijk best wel flinke borsten. Ik heb er al eindeloos over gefantaseerd.
We stappen in de auto en rijden naar Gilles en vandaar uit rijden we naar Cherry Moon. We hebben alle twee een beetje speed gesnoven en een half pilletje gepakt. Later op de avond nemen we elk nog twee halve pilletjes. De tussenstand is nu anderhalve pil en we zijn lekker aan het flippen. Het is niet echt een goede avond en we besluiten naar Tom te rijden om daar nog een jointje te roken. Een paar jointjes en enkele uren verder besluiten we op te stappen en rijden we terug naar Breda.
Aangekomen in Breda ploffen we neer op de bank. De pilletjes die we eerder op de avond genomen hebben zijn nog niet uitgewerkt. Isabelle blijkt nog een pilletje te hebben en stelt voor om ieder de helft te nemen. Een half uurtje later begint het te werken. We babbelen wat, en regelmatig werp ik een blik naar haar borsten in dat mooie decolleté. Dan kijk ik haar aan en zeg haar dat ik behoorlijk opgewonden ben, wat ook niet te verbergen valt door mijn lul die ondertussen behoorlijk hard
geworden is. Ik kijk haar aan met een geile blik op mijn gezicht. Als ik haar zo eens bekijk, denk ik dat ze behoorlijk geil geworden is. Ik ga naast haar op de bank zitten en we beginnen te zoenen.
Minutenlang zijn onze tongen in elkaar verstrengeld terwijl ik teder over haar kont streel. Langzaam maar zeker gaat mijn hand naar boven om voor de eerste keer aan aan borsten te voelen en dit wondt me dan ook nog meer op, mijn pik werdt nog harder en nog groter. Langzaam ontdoe ik haar van haar shirtje en beha, zodat ik eindelijk haar fantastische borsten kon bewonderen in volle glorie !!
Isabelle is me ondertussen over mijn hele lichaam aan het strelen. We ontdoen elkaar van onze resterende kleding en hebben enkel ons slipje nog aan. Ik begin haar te zoenen en aan haar borsten te likken en te zuigen, terwijl ik deze met met handen aan het kneden ben. Langzaam zakt mijn hand af naar beneden en ik wrijf over haar kruis terwijl ze haar slipje nog aan heeft. Aan haar tepels te voelen die best wel hard waren geworden, vondt ze het lekker als ik zachtjes over haar kutje wreef.
Haar hand is ondertussen in mijn slipje verdwenen en ze schuift mijn slipje al snel naar beneden om mijn harde pik de ruimte te geven. Ik help haar ook uit haar slipje en kijk naar haar kutje, wat lekker geschoren is. Er staat alleen nog een streepje gemillimeterd schaamhaar.ik streel zachtjes met een vinger over haar schaamlippen en haar clitoris. Ze licht zachtjes te kronkelen van genot.
Ik zoen haar en zak af naar beneden, om eerst haar borsten eens lekker te likken en te voelen. Even later sta ik oog in oog met haar inmiddels behoorlijk nat geworden poesje. Ik begon zachteje met een vinger op en neer te bewegen tussen haar schaamlippen, terwijl ik tegelijkertijd met mijn tong zachtjes over haar klitje begon te likken. Ze ligt te schudderen van genot en het duurt niet lang voor ze een orgasme krijgt en luid kreunend klaarkomt en me heftig begint te tongzoenen. Zachtjes streelt ze met een paar vingers over mijn harde pik. Na een tijdje hebben alle vijf de vingers mijn pik omarmd en begint ze zachtjes, maar na verloop van tijd toch stevig mijn pik te masseren. Zachtjes wrijft ze over mijn redelijk groot geworden eikel, die erg gevoelig is. Dan begint ze zachtjes met het puntje van haar tong over mijn eikel te likken. Ik wordt gek van geilheid als ze mijn pik in haar mond neemt en heerlijk aan mijn pik te likken en te zuigen en steekt een vinger in mijn poepgaatje. Ze is me nu echt supergeil aan het maken. Ik begin haar overal te strelen, voelen en likken. Na een tijdje is Isabelle haar kutje zeiknat en haalt ze een condoom uit de verpakking en schuift hem langzaam over mijn geile pik.
Terwijl ik op mijn rug lig komt ze over me heen hangen en ik wrijf met mijn lul over haar schaamlippen en klitje. Langzaam maar zeker glijdt mijn lul naar binnen in haar natte grotje, steeds een stukje verder. Isabelle spreid haar benen nog iets verder en mijn lul verdwijnt bijna helemaal in haar kletsnatte kutje. Ze begint langzaam op mijn lul te rijden om steeds iets meer van mijn lul in haar spleetje te krijgen. We liggen allebei zalig te kreunen. Omdat ze over me heen hing kon ik heerlijk aan haar keiharde likken en zuigen. Omdat ik een paar pilletjes had genomen wist ik dat het wel een redelijke kon duren voordat ik een orgasme kreeg. Na een tijdje leg ik haar op haar zijde en schoof langs achteren, tussen haar benen door mijn nog steeds keharde pik naar binnen en begon hem zachtjes, maar na verloop van tijd sneller en dieper tussen haar schaamlippen op en neer te bewegen. Het duurde niet lang voor Isabelle schreeuwend van genot klaar kwam en begonnen weer heerlijk te tongen.
Ondertussen begon ik zachtjes over haar kutje te strelen. Het duurt niet lang voordat mijn vingers weer een nat kutje voelen. Ik lik nu wat steviger over haar klitje en beweeg mijn vinger ook wat sneller tussen haar natte lippen. Ik begrijp de boodschap als ze na verloop van tijd steeds harder over mijn pik begint te wrijven. Terwijl ik naast de bank zit spreid ik Isabelle’s benen wat verder en lik nog wat aan haar heerlijke klitje en lipjes. Als ze harder aan mijn pik begint te trekken ga ik met mijn vingers naar haar kutje om dat een beetje open te houden als ik mijn lul er in steek. Ik wrijf eerst weer zachtje over haar klitje en haar lipjes zonder naar binnen te gaan. Ze wordt er echt supergeil van. Ze pakt mijn lul vast en dirigeert hem naar haar zeiknatte genotsgrotje. Ik steek mijn pik langzaam, maar toch stevig en diep in haar heerlijke kletsnatte kutje. Na ieder orgasme herhaal ik hetzelfde ritueel. Na vele geile standjes en posities. We waren zo geil dat we de hele dag door op allerlei mogelijke plekken en standjes binnen, Op de bank, op de aanrecht, in het schuurtje en in de tuin geneukt hadden met als toppunt nadat ik gechecked had of er niemand van de buren thuis was op de trap in het halletje, waar we een enorm risico liepen om betrapt te worden. Het idee dat we betrapt konden worden, maakte ons supergeil en na verloop van tijd kwam ik ik luid kreunend klaar. Ik had een behoorlijke hoeveelheid geil in die condoom gespoten in haar heerlijke geile kutje. Ze haalt de condoom van mijn pik af en begint deze zachtjes schoon te likken. Isabelle’s kutje krijgt van mij dezelfde behandeling. We brengen elkaars tongen voorzichtig met elkaar in contact en liggen naakt tegen elkaar aan nog wat te zoenen tot we besluiten maar eens samen in bad te gaan en hebben elkaars kruis heerlijk gewassen met een zachte spons en zijn daarna in elkaars armen in slaap gevallen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar marco@baarti.cistron.nl)
Aantal keer gelezen:
655
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)