Spannendverhaaltje.nl

Een weekend uit met onze mentor

-
16-08-2010
Dit is een verhaal uit mijn studietijd toen ik net 18 jaar was. Die middag schreef onze mentor al die ideeën op het bord, maar zei ze, je kan ook natuurlijk met ze allen een weekend gaan kamperen. Kamperen, dachten we, is dat dan mogelijk. Ja, zei ze, we huren een grote legertent en daar kunnen jullie in slapen (want we hebben een kleine klas, 10 leerlingen), dan neem ik een kleine tent voor mezelf mee. Ja, dat was een goed idee, maar mag er nog een leraar mee, riep een leerling. Ja, zei onze mentor, wat dachten jullie van Paul, van Frans. Is goed, riepen we allemaal (leuke leraar). Eindelijk was het zover, het was vrijdag middag en we hadden onze spullen in het busje gegooid (gehuurd). We zouden maandag weer terug komen.
Na een uur rijden waren we er. het was bij een meer met een klein strandje. We pakten onze spullen en ruste even uit. Kom riep Paul (die franse leraar) we zetten de tent op. Na wat gedoe en gesjor stond de tent stevig en wel in elkaar. Kom we gaan naar het meer, riep 1 van de meisjes. En daar gingen ze naar het strandje (dat was uit het zicht van het kamp). Wij (de jongnes) gingen nog even voetballen, maar na een tijdje voetballen hadden we het zo warm, dat we ook wilde gaan zwemmen. Bij het meer verluisterde Willem, sssshhhh zachtjes, want kijk eens wat daar ligt? Het zijn de meisjes NAAKT!!! Oooohhh wat was dat geil. Er gingen een paar overeind zitten waardoor we naar hun ruggen keken. Ze waren vanplan om zich met zonnebrand crème in te smeren. Wij waren van plan om hun te verassen door gewoon het strand op te lopen. En dat deden we dus ook, maar de reactie was HEEL anders dan gedacht!
Ze bleven heel rustig en zeiden, hoi! Hoi stotterde ik terug en we zaten hun allemaal aan te gapen. Wat is er, vroeg Inge? Is het omdat we naakt zijn, nou je maakt mij niet wijs dat jullie nog nooit een meisje naakt hebben gezien. En toen keken we elkaar raar aan. Maar goed, na dit gebeuren dacht ik dat dit nog wel eens een raar weekend kon worden. Die avond (om een uur of 0:30) gingen we naar bed. En de jongens lagen rechts naast elkaar en de meisjes links naast elkaar. Maar dat ging al snel door elkaar. Op een gegeven moment zei een meisje ssshhhh, luister eens, en we hoorden zacht gekreun. We liepen naar buiten en we zagen het licht in de tent van onze leraren schijnen, waardoor we de bewegingen goed konden zien. Je kon duidelijk zien en horen dat ze lagen te neuken. We gingen in de bosjes zitten, waardoor we naar de voorkant van de tent konden kijken. Ze hadden de rits van de tent niet dicht, daardoor konden we zo naar binnen kijken.
We zagen dat ze op zijn hondjes bezig waren. Vervolgens werd Paul gepijpt en hij kwam flink klaar. En hij spoot het over Lotte (zo heet onze mentor) heen. Daarna werd Lotte gebeft en ze kreunde hard, volgens mij kon je het in het dichts bij zijnde dorp horen. Ook zij kwam klaar. Wij kropen naar de tent, zonder iets te zeggen. In de tent gingen we naar bed en je hoorde wel dat sommige zich aan het aftrekken zijn (ik ook) of aan het vingeren. De volgende dag gingen we gezamenlijk ontbijten, vervolgens wassen in het meer (onze leraren gingen alleen natuurlijk). Dat ging ook naakt, de meisjes zagen er nu nog geiler uit, na gisteren. Die middag gingen we nog op het strand liggen (de leraren waar naar de stad, boodschappen doen). En we hadden nu (automatisch) een meisje uitgezocht, waar we hevig mee aan het zoenen waren.
Ik had Inge en ik zakte langzaam naar beneden om haar borsten te kussen. Inge was blond, had best grote, maar vooral mooie borsten en was kaal geschoren bij haar kutje. Ik zakte weer lager om haar te beffen. Nu was het zover, ik drukte mijn tong in haar kut en ze schokte even, en kreunde zacht. Ook meer waren er nu lekker meebezig. En nu kwam het echte neuken. Ik draaide Inge om en duwden mij flink stijf geworden lul in haar kut, en ging steeds sneller op en neer. De rest was nu ook aan het neuken, en er werd zelfs een meisje door 2 jongens tegelijk geneukt. Na allemaal wel zo’n beetje te zijn klaar gekomen, gingen we het water in en kleden ons aan. Die avond hadden we weer gebarbecued (wat moet je anders doen, in het bos) en gingen weer naar bed, maar nu met andere ideeën. We hadden ons allemaal uitgekleed en de slaapzakken weggedaan (we hoorde dat de leraren al weer bezig waren). Ik kwam met het idee om een wedstrijd te houden.
De meisjes moesten op een rij gaan liggen en de jongens ervoor. Het was de bedoeling om ervoor te zorgen dat jouw meisje zo snel mogelijk klaarkwam. Het start sein werd gegeven, en we waren zo snel mogelijk aan het likken . De meisjes kreunden hard, en Niko en Kim hadden gewonnen. Nu vonden de meisjes dat het hun beurt was, en begonnen ons zo snel mogelijk te pijpen. Pieter kwam als eerste klaar en had dus gewonnen. Na dit draaide ik Leonie om en drukte mijn lul in haar kut. Ik ging steeds sneller. De rest volgde en de één na de ander kwam voor de tweede keer klaar. Na nog wat zoenen gingen we slapen.
En de volgende morgen (het was nu zondag) waste we ons en gingen we eten. Deze dag hadden we nog gezwommen, gevoetbald en nog wat dingen. Je kon dit echt een rust dag noemen. We gingen niet te laat naar bed, want we moesten vroeg op. De volgende dag pakte we onze spullen en gingen naar huis. Thuis op mijn kamer dacht ik nog terug aan dit fantastische weekend.
Aantal keer gelezen:
613
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)