Spannendverhaaltje.nl

Een warme zomeravond 2

-
21-08-2010
Op een verloren zaterdagavond stond ik samen met enkele vrienden in een stampvolle discotheek. Het was druk die avond en buiten was het benauwd. Het warme weer maakte iedereen vrolijk en de schaars geklede vrouwen waren dan ook behoorlijk in de meerderheid. De zomer brengt je altijd onmiddellijk in de mood. Ik stond aan de bar en bestelde twee pilsjes. Paul, een vriend van mij, stond naast me en keek goedkeurend naar de dansvloer, waar Daniëlle en Saskia uitbundig stonden te dansen. Ikzelf hou niet zo van dat dansen en blijf liever aan de kant staan. Paul had hetzelfde. De barman tikte op mijn schouder en presenteerde ons een lekker glas koud bier. Proost! Op de dansvloer gingen Daniëlle en Saskia stevig uit hun dak. Beide dames waren al lang met ons bevriend, maar gek genoeg is er nooit wat van gekomen. Drinkend van ons bier stonden wij er samen naar te kijken. Daniëlle was 19 en echt een plaatje om te zien. Ze was niet echt lang, zo’n 1.72 mtr, maar ze had mooie benen en prachtig donkerblond haar, dat bijna tot op haar mooi gevormde achterwerk reikte. Saskia, de vriendin van Paul, was een stuk langer, bijna 1.80 mtr, en had kastanjebruin haar. In de discotheek was het bloedheet en hier en daar werden kledingstukken verwijderd. Paul en ik zaten op een kruk aan de bar en keken goedkeurend de discotheek rond. Een mooie blondine kwam voorbij, gekleed in een strak topje, dat haar werkelijk prachtige borsten goed deden uitkomen, en een rokje dat tot op haar dijbenen reikte. Paul en ik keken haar goedkeurend na. Haar lekkere kontje wiegelde heen en weer onder het rokje en steels wierp ze ons nog een blik over haar schouder toe.! Vertwijfeld keek ik Paul aan. “I love the summer.” : zei ik tegen Paul. Paul knikte en keek haar nog eens na. Ze verdween naar het wat rustigere gedeelte van de discotheek, richting de toiletten. Paul stelde voor ook maar eens in die hoek te gaan kijken.
Ik nam de laatste slok van mijn bier en knikte. “Even de dames waarschuwen…” zei ik. Ik liet Danielle en Saskia weten even met Paul wat rond te gaan lopen. Beide dames vonden het best en waren al weer opgegaan in hun dans. Ik liep achter Paul aan richting het rustigere gedeelte. Ik worstelde me door de menigte heen en dat is ook precies de reden waarom ik liever niet naar dit soort plaatsen ga. Veel te druk. Eindelijk kwamen we in rustiger vaarwater en ik was blij dat ik in ieder geval die drukte uit was. Paul ging even naar de WC en ik ging even in een hoekje staan en stak een sigaret op. Genietend van het eerste trekje keek ik de discotheek rond. De discotheek was goed gevuld met allemaal mooie meiden, in alle soorten en maten en ik kan altijd uren doorbrengen door alleen maar rond te kijken. Paul kwam terug uit de wc en vroeg mij ook om een sigaret. Terwijl ik hem een sigaret aanbood werd er op Paul zijn schouder getikt. Paul draaide zich om en daar stond de blondine die een paar minuten geleden nog langs kwam lopen. “Hebben jullie ook een sigaretje voor mij?” vroeg ze brutaal. Ik kon mijn ogen even niet van haar af houden. Ze werkelijk een goddelijk figuur. Niet te dun, maar zeke! r niet te dik. Mooie benen verschenen van onder haar rokje en ze had een navelpiercing. Ik val daar op. Vraag me niet waarom, maar ik vind dat altijd zo geil staan dat mijn paal binnen no-time in de houding stond. Haar borsten waren mooi gevormd, vol en stevig. Ze had een licht bruine huid door de zon en haar lichtblonde haren kwamen net tussen haar schouders. Plotseling voelde in een stoot tegen mijn arm en kwam ik uit mijn trance. “Zou je haar niet een sigaretje geven?” vroeg Paul. Nog even van de wereld stamelde ik een verontschuldig uit en pakte onhandig mijn pakje sigaretten. Zonder mijn ogen van haar af te halen bood ik haar een sigaret aan. “Bedankt!” zei ze, en nam de sigaret aan. Paul voorzag haar van een vuurtje. We begonnen een casual gesprek met haar en het bleek dat ze Margot heette. Ze was 18 jaar en was hier met haar neef.
Ze logeerde bij hem van het weekend en ging zondagavond terug naar Breda. Paul voerde het grootste deel van het gespr! ek en het ging Margot niet dat ik mijn ogen niet van haar af kon houden en die aandacht vond Margot wel leuk. Het was al een tijdje uit met haar vriend en ze stond zodoende al een tijdje droog. Op een gegeven ogenblik zei Paul even bij de dames te gaan kijken en liep terug de drukte in. “Gaan je even mee ergens zitten?” vroeg ze, en ik wist niet hoe snel ik hierop bevestigend moest antwoorden. Ze ging me voor naar boven. Ik liep vlak achter haar en op de trap werd mij een snelle blik onder haar rokje gegund. Even wist ik niet wat ik zag. Ze had geen slipje aan! Ongetwijfeld was dit de bedoeling van Margot en ze keek even steels achterom. Ik kreeg een hoofd als een biet. Ze gooide me een knipoog toe en liep verder de trap op. Boven was het een stuk rustiger dan beneden. Lange rijen lege banken strekten zich uit langs de muren. Hier en daar zaten kleine groepjes, die druk met elkaar in gesprek waren. Ze ging me voor naar een rustige hoek en ging zitten. Ik nam een beetje onzeker naast haar plaats. Ze maakte haar sigaret in de asbak uit. “Bevalt het wat je tot nu toe hebt gezien?” vroeg ze plotseling. Die vraag kwam zo direct dat ik even niks uit wist te brengen. “…Ja…” stamelde ik. “Ik vind je navelpiercing ! heel erg sexy”. Ze pakte plots mijn hand en legde die op haar buik, bij haar navel. “Je mag wel even voelen hoor…” zei ze ondeugend. Ik voelde haar warme huid en merkte dat haar ademhaling sneller werd. Ze ging achterover zitten en genoot zichtbaar van mijn aanrakingen. Wat een verschrikkelijk geil ding was dit. Ik keek even om me heen en zag niemand in de nabije omgeving. Margot legde haar handen op haar borsten en begon ze langzaam te strelen.
Mijn paal in mijn broek schoot als een raket omhoog. Haar tepeltjes staken parmantig door de dunne stof van haar topje. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en legde mijn hand op haar knie. Margot scheen het niet erg te vinden en ik schoof langzaam mijn hand omhoog. Margot’s ademhaling werd sneller. Ik schoof vervolgens mijn hand onder haar rokje en voelde de hitte van haar dijbenen. Mijn broek begon nu toch echt te knellen om mijn steigerende paal. De hitte tegemoet gaand kwam ik bij haar poesje a! an. Toen ik haar zachtjes op haar meest gevoelige plekje aanraakte, kreunde ze even. Ik boog me over haar heen en onze monden vonden elkaar. Vrijwel onmiddellijk zocht mijn toen de hare op en waren we al snel verwikkeld in een hevige tongzoen. Ik streelde zachtjes over haar poesje en tot mijn verbazing was ze helemaal kaal! Ze had haar poesje netjes geschoren en ik kon geen haartje meer ontdekken. Ik had het gevoel dat ik nu spontaan in mijn broek klaar kon komen, zo opgewonden was ik. Ik speelde met haar clitje en ze kreunde zachtjes. Met mijn vrije hand schoof ik onder haar topje en streelde haar toch niet misselijke tieten. Met mijn vingers maakte ik kringetjes om haar tepeltjes die daardoor keihard werden. Ik probeerde om een vinger bij haar naar binnen te krijgen en dit ging wel erg gemakkelijk. Ze was inmiddels zo nat als de Niagara watervallen. Een tweede vinger vond zijn weg naar binnen en met mijn duim speelde ik met haar clitje. Binnen afzienbare tijd voelde ik hoe h! aar spieren zich samentrokken en hevig kreunend beleefde ze een enorm orgasme. Ze gaf me een heerlijke tongzoen en duwde me achterover op de bank. “Eens zien hoe het met jou staat” zei ze, en begon de riem van mijn broek los te maken. Ik keek de verdieping rond en zag dat links in de hoek een groepje nog steeds druk in gesprek was. Ze schenen geen aandacht voor ons te hebben… Ik dacht bij mezelf: “Ik droom, dit overkomt mij niet”, maar op dat moment had Margot mijn broek los en bevrijdde ze mijn afgeklemde paal. “Zo…” zei ze. “Dat is niet misselijk!”. Mijn paal was inmiddels op volledige oorlogssterkte en mijn 19 cm lange pik stond recht omhoog. Ze verspeelde geen tijd en plaatste haar mond om mijn eikel. Met haar tong ging ze om de randjes van mijn eikel en ik leek alle gevoel voor tijd en ruimte te verliezen. Steeds verder ging mijn paal in haar mond en tot mijn verbazing schoof ze hem over de hele lengte in haar mond.
Ze begon me enthousiast te pijpen en ik wist dat ik zo’n behandeling niet lang vol zou kunnen houden. Alsof dat de aankondiging was voelde ik het zaad in mijn ballen opborrelen. Ik waarschuwde haar nog, maar ze bleef onverminderd doorpijpen. Dit was toch echt te veel en met een geweldige explosie schoot ik mijn zaad in haar keel. Golf na golf kwam eruit en ze kon het maar met moeite d! oorslikken. Een klein straaltje liep uit haar mondhoeken naar haar kin. Achterover leunend ontlaadde ik alles en het werd even zwart voor mijn ogen. Ze keek me van beneden aan en alleen al haar aanblik zorgde ervoor dat mijn paal in no-time weer overeind stond. Ze likte mijn eikel schoon en nam daarna plaats op mijn schoot. Haar mond vond de mijne wederom en een heerlijke tongzoen volgde. Ik proefde de zoutige smaak van mijn eigen sperma en dit wond mij enorm op. “Ik wil die paal in me voelen!” zei ze en alsof ze nooit anders had gedaan bracht ze mijn pik voor haar neukgrotje. Zonder pardon schoof ze de paal bij haar naar binnen en zat ik tot aan mijn ballen in haar. Ik schoof haar topje tot boven haar tieten en kneep zachtjes in haar tepels. Als een bezetene begon ze me te berijden, steeds proberend mij nog dieper in haar te krijgen. Ik voelde hoe haar heerlijk strakke kale kutje zich om mijn paal sloot en genoot met volle teugen. Het interesseerde me niks meer of! iemand ons zou zien of niet. Het enige wat me interesseerde was dit geile ding nog verder aan mijn paal te rijgen. Plotseling stopte ze en gaf me hijgend een zoen. “Ik wil je in mijn kont!”. Whow, dat was nieuw voor mij. Wel eens over gefantaseerd, maar het is er nooit van gekomen. Ze nam mijn pik en bracht hem voor haar poepgaatje. Ze zette de eikel tegen haar kontje en drukte zachtjes haar kont naar beneden.
Ik voelde hoe haar nauwe kontje zich langzaam over mijn eikel schoof. Dan zat de eikel erin en schoof ze langzaam verder tot ik tot aan mijn ballen in haar reet zat. Wauw, wat een ervaring voor 1 avond. Ze kreunde en begon me weer te berijden, eerst zachtjes, daarna steeds sneller. “Pak me in mijn kont” kreunde ze en ging op en neer op mijn paal. Haar stevige tieten deinden voor mijn gezicht op en neer en ik nam een van haar tepels in mijn mond. Haar kontje was zo strak dat ik dit nooit lang vol kon houden. Na enkele minuten voelde ik mijn zaad w! ederom opborrelen en zonder aankondiging spoot ik mijn zaad in haar darmen. Ik dacht dat er geen einde aan kwam. Straal na straal spoot ik in haar kontje leeg en ondertussen zoende ze me hevig op mijn mond. Toen ik leeggespoten was haalde ze mijn pik uit haar kontje en likte mijn paal helemaal schoon. Ze stond op en trok haar rokje en topje weer recht. Ik deed mijn broek weer dicht en stond ook op. “Ik denk dat ik maar even naar de wc ga om mij op te frissen” zei ze en ik liep met haar mee naar beneden. Ze gaf me nog een zoen en verdween vervolgens in de toiletten. Toen ze weer naar buiten kwam fluisterde ze in mijn oor dat ik haar eens op moest komen zoeken in Breda en verdween vervolgens in de menigte. Ik bleef volledig uitgeput en beduusd achter… Ik besloot maar een biertje te gaan pakken, want na zoveel inspanning is een beetje vocht om weer op krachten te komen wel nodig. Ik vond een plekje aan een van de vele bars en wenkte de barman om maar gelijk twee pilsjes neer te zetten. Ik stak een sigaret op en genoot nog na van het avontuur wat ik net had beleefd. Ik had nooit gedacht dat dit kon gebeuren en ik wist niet eens meer van haar dan haar naam! Hoe kon ik haar nu opzoeken? Er kunnen wel 100 Margot’s in Breda wonen. Ik zat er eigenlijk niet zo mee. Het was heerlijk en ik zal het als zodanig blijven herinneren. Ik staarde wat voor me en nam nog een trek van mijn sigaret. “Waar heb jij nou gezeten?” klonk een stem achter mij. Het was Paul die samen met Saskia en Danielle aan kwam lopen. “We hebben je gezocht, maar konden je nergens vinden.”. Ik zei dat ik gewoon wat aan het rondlopen was en gaf een seintje naar Paul dat hij het nog wel zou horen. Paul begreep het en ging er niet verder op in…
Aantal keer gelezen:
723
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)