Spannendverhaaltje.nl

Een warme dag

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door jo-jo meer verhalen van jo-jo Het was er veel warmer dan ik dacht, maar gelukkig had mijn hotel een goede airco, zodat ik de eerste middag binnen doorbracht, achter de TV. Om een uur of vijf trok ik mijn zwembroek aan en ging met een pocketboek naar het strandje van het hotel. Hier en daar lagen wat mensen, waarvan een aantal dames topless, maar er was niets bij dat er interessant uitzag.
Al snel ging ik op in het boek, tot er na een half uurtje twee meiden in bikini het strand op kwamen en elkaar begonnen te fotograferen. Ze spraken een zachte Latijnse taal, zeker geen Spaans. Ik schatte hun op een jaar of 25.
Eerst moest de één, die een beetje dikker was dan je in de modebladen ziet, allerlei houdingen aannemen terwijl de ander een stuk of twintig foto’s maakte. Toen ging die ander, die slanker was, op de plaat. De achtergrond was mooi: grote witte wolken en hier en daar schitterde de zon op het water. Ze hadden mooie lange haren: het dikkere meisje geblondeerd, het langere meisje donker (beetje rood) en met veel krulletjes. Mijn boek was opeens een stuk minder interessant geworden. De meiden vonden het duidelijk niet erg om eens goed bekeken te worden en gaven een hele show weg. Verbeelde ik me dat, of keken ze af en toe naar mij?
Ik besloot mijn geluk te proberen, stond op en vroeg hen in het engels of ze het leuk vonden uls ik met hun toestel een paar foto’s van hun tweeën zou maken. Koel antwoordde de dikste dat het OK was.
Ik nam een foto terwijl de meiden schuin tegenover elkaar stonden, en zorgde ervoor dat ze van top tot teen op de plaat kwamen. In de zoeker werd mijn aandacht getrokken door de vier borsten die veilig in hun kuipjes waren opgeborgen. , zoomde in en knipte.
Toen vroeg ik of ze achter elkaar wilden gaan staan. De dikste, die iets minder lang was dan de ander, stond vooraan. De ander ging met haar buik tegen de rug van de dikste staan, sloeg haar handen om haar heen en legde haar gezicht tegen haar haren aan. Twee paar prachtige donkere ogen keken lachend in de lens terwijl ik knipte.
Ze wilden zien wat ik had gemaakt. Eerst de laatste foto, die met een tevreden “aahhhh” werd bekenen. Toen één terug. Daar warenh gewoon twee bikinitopjes te zien, verder niets.
Nu kon het twee kanten uit, dacht ik. Of ze worden boos en schelden me uit voor pervers, of het wordt grappig. De dikste bloosde en keek me onthutst aan. Ze vroeg iets, wat ik niet verstond. Ik was blij dat ik het niet verstond, wanmt het klonk niet alsof ze de grap inzag. Maar de magere meid glimlachte een beetje en zei toen iets tegen het dikkere meisje, die daarop nog harder ging blozen en zachtjes ‘no, no’ zei.
Voordat ik wist wat er gebeurde trok het magere meisje het topje van de bikini van het dikkertje uit. Twee mooie meloenen zagen het zonlicht. Ik kon mijn ogen niet van die zacht wiegende vruchten afhouden en vroeg het fototoestel terug.
Het dikke meisje begon opnieuw te sputteren terwijl het magere meisje mij het toestel gaf en meteen achter het dikkertje ging staan, met haar handen op de borsten. Ze duwde haar heupen tegen de bolle billen aan terwijl ik afdrukte.
Meteen wilden ze allebei het resultaat bekijken. Dit keer zorgde ik ervoor dat ik de camera vast hield, terwijl zij ieder aan een kant van mij kwamen koekeloeren. Hun aandacht was bij het schermpje, mijn aandacht bij die prachtige vruchten die nu vlak naast me meeschudden met iedere beweging die deze godin maakte. Vrolijk stonden twee tepeltjes rechtop naar de horizon te kijken.
Het magere meisje probeerde me iets duidelijk te maken. eesrt begreep ik het niet, mijn hoofd was al wat op hol geslagen, mar toen begreep ik dat ik ook op de foto moest. Nu moest ik achter het dikke meisje gaan staan. Natuurlijk hield ik mijn handen thuis, maar zorgde ik ervoor om mijn inmiddels fors gegroeide jongeheer in haar bilspleet te leggen. Daar zag je per slot niets van op de foto, dacht ik.
Het fotootje was snel genomen. Nu wilde de andere meid met mij op de foto, maar ik moest mijn T-shirt uitdoen. Geen probleem, ik doe alles voor jullie uit dames, zei ik in het Nederlands. Ze keken me een beetje raar aan en vroegen waar ik vandaan kwam. Enfin, zij kwamen uit Brazilië en ze heetten Luisa en Martha (Martha was de dikkere van de twee). Martha trok haar topje weer aan en had wat moeite om die hoeveelheid vlees daarin kwijt te raken. Ze pakte het fototoestel en gebaarde dat wij half in de golven moesten gaan staan. Ik ging met mijn witte blote borst achter Luisa staan en hield haar schouders naar achteren terwijl Martha afdrukte.
Vervolgens probeerden we een beetje kennis te maken. Zij waren collega’s van elkaar die op een kantoor werkten. Wat ze precies deden begreep ik niet, iets met papieren en verkoop van ? spullen. We dronken een cocktail uit Brazilië die ik niet lekker vond (geef mij maar een pilsje), toen Luisa en Martha even met elkaar fluistrden en giechelden. Luisa ging toen de foto’s opnieuw bekijken en kreeg opeens een idee: ze legde uit dat zij en Martha al langer mooie foto’s van zichzelf wilden hebben, zonder iemand anders. ‘Only you in the picture?’ vroeg ik. ‘Nee’, antwoordde ze, ‘foto’s maken op een plaats waar verder niemand is en met ons toestel, want we willen daar niet mee op internet komen, of zoiets.’
Toen viel bij mij het kwartje: ze wilden hun mooie lijfjes laten fotograferen, zonder textiel. ‘Daar is Ome Gerard niet vies van’, zei ik en ikvroeg: ‘Your place or mine?’ ‘Our room’, was het antwoord.
Daar liep ik dan met bonzend hart met de dames door de gangen van het hotel, tot we bij hun kamerdeur kwamen. Binnen was het een grote rotzooi, maar alles werd aan de kant gelegd in de badkamer, ook de dekens werden van het bed gehaald. Vervolgens stripten de dames: de bikini’s gingen ook in de badkamer en ik kreeg het fototoestel in mijn hand gedrukt.
Het begon onschuldig. Ik nam foto’s bij de vleet van mooie ronde borsten van Luisa, van dichtbij en van verder weg. Luisa bewoog zich alle kanten op om haar parmantige tietjes zo goed mogelijk uit te laten komen. Teon draaide ze zich om en liet haar billen bewonderen. Wouw, zo strak en afgetraind had ik tot dan toe alleen maar tienagers gezien. Ze zette haar benen iets uit elkaar, waardoor opeens een zee van ruimte tussen haar benen ontstond. Ik knipte en knipte, terwijl ze zich langzaam voorover boog en een lang spleetje zichtbaar werd. Opeens hoorde ik een reutelende zucht naast me. Ik keek en zag Martha met een vinger razendsnel tussen haar benen heen en weer wrijven. De bobbel ik mijn strakke zwembroek schtreeuwde om ruimte, maar ik zwaaide de camera naar Martha toe en knipte. Geil keek ze recht in de lens, terwijl ik allerlei hoekjes van haar lichaam voor de eeuwigheid vastlegde. Het liefdesvocht droop langs haar benen en haar ademhaling werd steeds oppervlakkiger.
Opeens werd ik van achteren vastgegrepen en op het bed getrokken. Martha gaf een gil en dook op mijn zwembroek af, die in niet-ontvankelijk time aan één van mijn enkels hing. kloppend lag mijn paal te pronken. Martha’s mond kreeg een pruimvorm, terwijl ze naar die fiere paal keek.
Zacht streek ze met haar hand over mijn knieën, langzaam hoger en hoger. Mijn pik werd steeds opgewondener van die vingers, die opeens mijn ballen raakten en langzaam hun weg vervolgden. Nu pakte ze me daar stevig vast en hield mijn paal recht omhoog. Ik zag Luisa het bed op klimmen en mij met haar rug naar me toe bestijgen alsof ik een paard was. Haar prachtige billen staken wat naar achteren en daartussen glinsterden twee lipjes, die doelgericht op die recht overeind staande genotsknots afgingen. Toen ze mijn eikel raakten, ging er een siddering van lust door me heen. Ik kon me niet inhouden en duwde mijn billen naar boven, zodat ik in één keer diep in haar grotje verdween. Luisa liet een gilletje en zakte toen stevig over mij heen. Even zat ze heel stil, terwijl ik haar hartslag voelde kloppen rondom mijn paal. Toen begon ze langzaam draaiende bewegingen te maken. Al snel drommde ik weg, terwijl ik af en toe zag hoe ze zicht oprichtte, mijn kletsnatte paal even liet glinsteren in het licht van het bedlampje, en daarna weer hard over me heen zakte. Het ritme ging steeds sneller, terwijl Martha daar achter iets met Luisa uitspookte. Ik voelde dat ik het niet lang meer kon uitstellen en verheugde me al op mijn klaarkomen. Opeens hield ze stil terwijl ik diep in haar stak en legde haar hoofd in haar nek. Haar rug was hol, haar billen staken naar achteren en om mijn knalharde pik trok haar kut zich krachtig samen. Een lange, luide jammering van genot vulde de kamer terwijl ze schokkend op mijn lul klaar kwam.
Loom maakte ze plaats voor Martha, die begerig keek naar mijn paarse kliederige paal.
Martha was iets heel anders van plan: ze pakte mijn pik stevig vast en likte hem af. Toen liet ze haar mond erover heen glijden tot ik buijna in haar keel stak. Ik voelde haar een beetje kokken. Met haar lippen stijf op mijn stang zoog ze als geen ander. Mijn eikel werd opgeblazen en stond op barsten. Binnen tien seconden welde het sperma in mij op en spoot ik mij leeg in haar warme keel.
Wat een warme dag!
Aantal keer gelezen:
562
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)