Spannendverhaaltje.nl

Een warme dag in Frankrijk

-
16-08-2010
Het was een warme dag in de zomervakantie toen ik op een camping in Frankrijk in mijn tentje ontwaakte. Mijn vrienden waren al op en stelden voor om naar het strand te gaan. Hier had ik uiteraard niets op tegen. Aangezien we voor het strand alleen een duin over hoefde te klimmen, lagen we even later lekker in de zon. Zoals meestal op een strand, waren de mooie vrouwen in overvloed aanwezig. Mijn oog viel al snel op een meisje. Ze had lang blond haar, behoorlijke tieten en een ongelooflijk lekker kontje. Haar witte bikini gaf bijna licht in de velle zon. Ik keek haar aan maar haar mooie blauwe ogen probeerden mij te ontwijken. Toen ik haar na een tijdje aansprak raakte ik in gesprek met haar.
Ze bleek Nederlands te zijn en heette Kim. Tot mijn grote genoegen vertelde ze dat ze op dezelfde camping stond als ik. We hebben de rest van de middag met z'n allen doorgebracht, mijn vrienden en haar vriendinnen. Toen we om een uurtje of 6 honger kregen besloten we met z'n allen terug te gaan naar de camping. Ik liet Kim expres voor me lopen toen we het duin op klommen, zo kon ik haar kontje nog eens extra goed bekijken. Volgens mij had ze dit wel door maar vond het wel leuk. Bij de camping aangekomen spraken we om 7 uur af bij hun tent om met z'n allen ergens te gaan eten. Ik ging naar mijn tent, pakte mijn toiletspullen en liep daarna naar de doucheruimtes. Hier aangekomen stapte ik een douchehokje binnen, toen ik de deur achter me dicht wilde doen werd deze tegengehouden. Ik keek om en zag daar een ondeugend kijkende Kim staan. Voor ik het wist stond ze in het hokje en deed ze de deur op slot.
Ze begon me langzaam te zoenen. Ik was nog erg overdondert door dit gebeuren maar ik moet zeggen dat ik het niet vervelend vond. Ik begeleidde haar naar het douchegedeelte en zette de kraan open. Ze gaf een gilletje toen ze de koude straal water over haar heen kreeg. Het water begon langzaam op te warmen toen ik haar weer begon te zoenen. Ze trok mijn t-shirt uit en al snel moest mijn zwembroek er ook aan geloven. Ik kuste haar in haar hals en daalde langzaam naar beneden. Haar bikini was met een kleine handbeweging verdwenen en ik begon op haar inmiddels hard geworden tepels te sabbelen. Ondertussen was haar hand gedaald totaan mijn ballen die ze zachtjes aan het masseren was. Toen zei ze geil; ik wil je proeven. Ze ging op haar knieen zitten en begon mijn ballen en pik te kussen. Deze was inmiddels niet meer te houden en stond kaarsrecht overeind. Ze stopte mijn pik in haar mond en begon als een wilde te pijpen.
Het was absoluut heerlijk, deze meid moest dit vaker gedaan hebben. Ze zoog net zolang door totdat ik m'n hele lading achter in haar keel gespoten had. Na deze geweldige pijpbeurd kwam ze weer overeind en fluisterde met een geile stem in m'n oor; Bef me! Dit liet ik me geen 2e keer vragen en voor ze het door had was ik afgedaald naar haar poesje, welke nogsteeds was bedekt met haar witte slipje. Langzaam trok ik het omlaag. Er kwam een heerlijk kaal kutje tevoorschijn. Het geil stroomde al langs haar benen omlaag. Ik begon haar te likken met volle overgave. Ze kreunde het uit, totdat ze rillend klaar kwam. Het enige wat ze toen nog uit kon brengen was; Neuk me! Ze ging tegen de muur staan en ik tilde haar een stukje op. Ze pakte mijn pik en terwijl ik haar liet zakken begeleidde ze mijn harde paal naar haar natte grotje. Ze kreunde als een gek, terwijl ik haar als een beest aan het neuken was.
Ik voelde mijn 2e lading komen en ik neukte haar harder en harder, totdat we beide met een onvergetelijk orgasme klaarkwamen. Toen we weer een beetje op adem waren gekomen zijn samen weer naar de rest van de groep gegaan. Toen we terugliepen verheugde ik me al op de week vakantie die nog voor ons lag. Het zou een onvergetelijke week worden met een hele hoop nachtelijke avontuurtjes.
Aantal keer gelezen:
172
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)