Spannendverhaaltje.nl

Een warm welkom

-
16-08-2010
Ik was net 21 jaar geworden en omdat ik in een dorpje woonde met weinig voorzieningen, besloot ik dat het tijd was om het ouderlijk huis te verlaten. In die tijd ging ik nog naar school en ik had een bijbaantje waarmee ik genoeg verdiende om rond te kunnen komen. Na een korte tijd vond ik een klein appartement dat uitstekend was om alleen in te wonen. Ook de huur was goed op te brengen dus ik besloot dat dit mooi was om te starten. Een paar weken later had ik de sleutels en kon ik aan de slag. Mijn ouders waren met vakantie naar het buitenland dus ik besloot om maar met mijn onderkomen te beginnen. Ik had me goed voorbereid en binnen een week was ik al aardig opgeschoten. In de tweede week was het echter snikheet en ging het niet zo snel met werken maar ik was al aardig opgeschoten dus was het ook weer niet zo erg.
Eigenlijk kon ik de volgende dag al beginnen met verhuizen als ik ergens maar een busje kon krijgen om mijn spullen over te brengen. Ik kreeg dorst en maakte wat koffie klaar en ging even op het balkon zitten. Hoewel ik liever een koud frisje wilde dan koffie was dit nog niet mogelijk omdat de koelkast de volgende morgen pas geleverd zou worden samen met het andere witgoed. Ik stak een sigaret op en genoot van het mooie uitzicht ik zat tenslotte op de hoogste etage en had hierdoor een leuk uitzicht over de buurt. Het was maar 4 hoog maar goed nog altijd beter zicht over de voortuin en straat dan de lagere etages. Ineens schrok ik van een stem ik keek op en zag een meid het haar hoofd over de schutting naar mij kijken. "Hallo" zei ze nog eens. "Kom jij hier wonen?" Ik antwoordde bevestigend en ze toverde een glimlach op haar gezicht.
We spraken wat met elkaar haar naam bleek Rebecca te zijn en ze was nu net ff een weekje bij haar tante op bezoek. Ook Rebecca kwam uit een klein dorpje en hoewel dit stadje niet echt groot was, was er altijd nog meer te doen dan in een dorpje. Na een tijdje excuseerde ik me omdat ik nog wat werk binnen moest doen. Ze vroeg of ze even op mijn balkon mocht komen zonnen omdat er zo mensen bij haar tante een nieuwe vensterbank en deur kwamen plaatsen. Ik zei dat ik geen bezwaar had dat ze even wat kwam zonnen. Twee minuten later stond Rebecca bij mij voor de deur. Ik deed de deur open en liet haar binnen. Ze bedankte me met een glimlach en liep meteen door naar het balkon en nestelde haar in een ligstoel. Wat een mooie meid was dat toch.
Ze was 18 jaar en had een mooi vol kontje en niet al te grote borsten. Ik ging verder met mijn klusjes en hoorde wat later een paar mannen aan de andere kant van de muur aan het werk. Al snel hadden ze hun werk gedaan en hoorde ze ook weer weg gaan. Zo'n 15 minuten later hoorde ik Rebecca naar mij roepen ik liep naar de kamer en vroeg haar wat er aan de hand was. Ze vroeg of ik haar rug even in wilde smeren. Ik liep naar buiten en ik zag Rebecca op haar buik liggen. Tot mijn grote verbazing zag ik dat ze haar korte broekje had uitgedaan en daar in een string lag te zonnen verder was ze helemaal naakt. Ik pakte de zonnebrand olie en smeerde haar benen in en langzaam ging ik omhoog maar sloeg haar goddelijke billen over. Ik smeerde haar rug langzaam in. Toen ik weer opstond draaide ze haar hoofd iets om en zei tegen me dat ik nog een plekje was vergeten. Ik pakte de zonnebrand olie op en masseerde die langzaam maar stevig over haar billen. Mijn hemel wat waren die mooi en stevig.
Toen ze het wel goed vond draaide ze haar om en vertelde me zonder blikken of blozen dat ze haar voorkant ook wel ingesmeerd wilde hebben. Ik masseerde haar benen weer in met zonnebrand olie en haar borsten kregen extra aandacht. Ik had ondertussen een behoorlijke bobbel in mijn broek van dit gebeuren en besloot er dan ook maar zo lang mogelijk van te genieten. Ook zij moet er van genoten hebben want haar witte string was ondertussen behoorlijk nat geworden. Uiteindelijk vond ze het wel genoeg en vroeg of ik niet wilde zonnen. Ik zou niets liever willen maar dat ik nog met de laatste puntjes bezig was in het appartement. Maar zei ik tegen haar dat kan ik vanavond ook nog doen. Ik trok mijn T-shirt uit en ging in een tuinstoel zitten. Eigenlijk was dit ook wel even nodig dacht ik bij mezelf even tot rust komen. Nu vertelde Rebecca me dat ik maar even op de ligstoel moet gaan liggen dat zou zij mij wel even insmeren. Ik ging op mijn buik liggen en zij begon me in te smeren met de zonnebrand. "Is die 3/4 broek niet een beetje lang voor dit weer?" vroeg ze.
Eigenlijk had ze wel gelijk en zij paradeerde hier tenslotte ook in haar string dus ik trok mijn broek uit en lag ik alleen nog in een boxershort. Langzaam masseerde ze mijn benen in de zonnebrand en vroeg me om me om te draaien zodat ook mijn voorkant kon insmeren. Nu begon ze met mijn benen en werkte langzaam omhoog. Toen ze klaar was stond mijn staaf helemaal omhoog dit had ze allang opgemerkt maar zei er niks over. Ze ging niet van me af maar ging juist op me liggen ik voelde haar keiharde tepels op mijn borst en onze tongen vonden elkaar. Binnen een paar seconden had ze met haar hand mijn stijve lul gevonden en begon er aan te trekken. Mijn handen kneden haar billen en al snel vonden mijn handen haar kutje en ik begon haar snel te vingeren. Ik kon me nu niet meer beheersen en scheurde haar string van haar lijf. Meteen trok ik ook mijn boxershort uit.
Ze ging meteen weer op me liggen na een paar keer plagend met haar schaamlippen over mijn eikel te wrijven gleed mijn neukstaaf haar liefdesgleuf in. Wat was dit een geile meid ze neukte alsof haar leven er van af hing. Niks rustig aan beginnen meteen een hoog tempo en ik hoorde alleen maar ons gekreun en het soppende geluid vanuit haar kut en het kletsen van onze onderlichamen. Het was intens genieten van dit geile kutje die superstrak om mijn pik zat. Snel wist ik haar van me af te tillen en zette haar op de stoel. Ze zat op haar knieŽn en haar kont daagde me uit. Snel stampte ik mijn lul weer haar kut in. Mijn handen pakten stevig haar kont beet en ik stampte mijn lul hard in haar kut. Ze kreunde zo hard van genot dat ik dacht dat de iedereen ons kon horen maar dat kon me nu niets schelen.
Het moedigde mij alleen maar aan om haar nog harder te neuken. Ik voelde haar schokken en ze gilde het uit JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Ik ga komen gilde ze uit. Ik stond ook op barsten maar wilde dat ze eerst ging komen voordat ik aan mijn trekken ging komen. Nog harder stootte ik mijn lul diep in haar. Mijn ballen ramden tegen haar billen bij elke stoot. Ik voelde dat ze klaarkwam en een paar stoten later kwam ik ook met een geweldig orgasme klaar en spoot mijn ladig diep in haar kut. Hijgend ging we op de stoel zitten. We tongzoenden nog even. Ik zag dat mijn sperma uit haar kale kutje droop. Langzaam haalde ze haar vingers door mijn zaad en zoog het van haar vingers. Ze gaf me nog een kus, kleedde zich weer aan en verdween weer naar haar tante's appartement.
Aantal keer gelezen:
655
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)