Spannendverhaaltje.nl

Een warm onthaal in een koude douche.

-
21-08-2010
Na een lange rit met de caravan arriveerden we op camping Eurocamp ca. 100 km voorbij Bordeaux. Zodra de caravan stond, nam ik een douche en Conny mijn vrouw ging aan de gang met het eten. In het naseizoen is één serie douches open, mannen en vrouwen gebruiken dezelfde serie. Ik moest even wachten en achter mij stond Anneloes. We raakten aan de praat en al snel was ik aan de beurt. Nou tot ziens zei ik, bofkont zei ze ik moet nog wachten. Hoeft niet zei ik nonchalant je mag ook met mij mee. Onverwacht spontaan stapte ze direct bij mij in de doucheruimte. We kleedden ons beide uit en als eerste stapte ik onder de douche, en stapte opzij zodat zij zich kon natmaken. Intussen zeepte ik mij in en draaide mij naar haar toe. Waarop zij me vroeg haar in te zepen, en gaf me een knipoog. Ik nam haar shampoo en begon bij haar schouders en gezicht, en daalde langzaam af via haar borsten, buik en benen. En als laaste haar intieme delen. Zodra ik daar aankwam spreidde ze haar benen ligt zodat ik haar goed kon "raken" Met mijn vingers ging ik langs haar klitje naar haar kontgaatje en terug. Mmmmm kreunde ze en ik meende haar geilheid te merken.
Ik stond op en gaf haar een dikke tongzoen, die zij beantwoordde. Het gevolg laat zich raden, ik neukte haar staande in de douche en bij het klaarkomen slaakte ze een forse kreet. Daarna hurkte ze en pijpte mijn harde lid om een heerlijke manier waarbij zij steeds een vinger in mijn aars perste. Na mijn orgasme douchten we af en verlieten het hokje. De drie wachtenden keken verbaasd toen wij samen naar buiten kwamen. Met een tongzoen namen we afscheid.
De dagen erna dacht ik aan het voorval maar kon haar niet meer ontdekken op de camping. Later die week kwamen we haar en haar vriend Peter tegen in de winkel en groette zij naar mij en Conny. Wie is dat vroeg Conny, en ik zag bij Anneloes eenzelfde soort conversatie met Peter. Ik zei dat ik haar had gesproken bij het wachten etc. Die avond had ik gekookt en was Conny na het eten gaan douchen, plotseling stond Anneloes bij de deur. Hallo, ben je alleen. Ja zei ik Conny is naar de douche.
Ik heb Peter verteld dat je me zo lekker geneukt hebt en hij vond je een leuke vent en wil met jullie kennismaken. Kom je vanavond een borreltje halen. Verrast door haar verschijning, kreeg ik spontaan een bobbel in mijn short die haar niet ontging. Of kun je soms niet zo lang wachten voegde ze spontaan toe. Tegelijktijd trok ze mijn short omlaag en begon me in de deuropening te pijpen. Al snel bereikte ik een orgasme en spoot in haar mond, ze slikte alles door. Omdat ik Conny hoorde aankomen fatsoeneerden we snel onze kleding en herhaalde ze haar uitnodiging. Moet ik even aan Conny vragen zei ik luid, ze is naar de douche. Wat moet je vragen zei Conny toen ze de voortent inliep. OH hallo zij Anneloes, je bent al terug. Peter en ik willen jullie uitnodigen voor en borrel vanavond. Nou wat mij betreft prima zei Conny. Toen Anneloes vertrokken was, zij Conny erg geil te zijn geworden onder de douche en wilde graag een neukbeurt voordat we op visitie gingen. Ze rook lekker en omdat ik net was gekomen zou ik het lang uithouden.
Ik neukte haar naar alle hoeken van onze caravan, met als hoogte punt een standje op de tafel waarbij ik haar op haar buik liggend in haar kontje neukte. Toen ze daar luid gillend klaar kwam spoot ik in haar reet. Maar tegelijktijd spoot de urine uit haar kutje. Zij baadde in haar plas en ik pakte snel een handdoek om het op te vangen. We poetsten elkaar schoon en gingen opnieuw naar de douches. Toen we bij Anneloes en Peter aankwamen zaten deze in de voertent, Anneloes in een kort jurkje dat van boven goed inkijk bood. Ze droog geen BH. Peter droeg een short met T-shirt. Anneloes schonk in en ik meende te zien dat zij niet droeg onder haar jurkje. Na enkele wijntjes werden de tongen losser en vertelde Conny dat we eerst nog even hadden geneukt. De zee en zon maakt zo geil zij ze. Anneloes vroeg haar verder en Conny vertelde dat ze nog nimmer zo'n lekkere beurt had gehad. Spannend zij Anneloes, dat zou ik ook wel willen meemaken. Nou zij Conny een beetje aangeschoten, mijn Jan kan er wat van. Grootspraak blufte Peter, ik geloof er niets van. Bewijs het maar zij Anneloes, ik keek van Peter, naar Anneloes en weer naar Conny. Waarop die dronken en geil zij je hoort ze toch waar wacht je op, geile beer van me neuk ze suf.
Ik was verbaasd maar voegde de daad bij het woord, ik pakte Anneloes bij haar arm en gaf haar een diepe tongzoen, tegelijkertijd trok ik haar jurk omhoog en vingerde zowel haar kut als haar sterretje. Toen mijn vingers nat werden van haar geil draaide ik haar op de buik op tafel en stootte in haar kontje. En met twee vingers bewerkte ik haar kutje. Ze kwam kort na elkaar enkele keren klaar. Tussendoor gaf ik haar flink water te drinken en na haar vierde orgasme begon ze zowaar te pissen terwijl ze klaar kwam. Haar plas gutste over de tafel, en haar jurk was drijfnat. Dit was te veel voor Peter hij trok haar op de grond naar zich toe en duwde zijn pik in haar kut en begon haar hard te neuken. Conny geil en dronken knielde boven haar gezicht en liet zich door haar likken. OOk zij kwam opnieuw tot een orgasme. Ik vond het zo'n geil gezicht dat ik achter Conny knielde en mijn pik in haar aarsje stopte. Zij genoot ervan maar we kwamen niet meer tot een orgasme. Anneloes kraaide van genot en wilde meer. Echter wij konden niet meer en tenslotte zijn we met ons vieren gaan douchen. Ieder in een apart hokje. Toen ik naar buitenstapte kwam Anneloes samen met een jonge bink van ca. 25 jaar uit haar cabine. Ze legde een vinger op haar lippen en haar ogen verraadde wat er had plaatsgevonden.
Intussen zijn Anneloes en ik al 15 jaar bij elkaar en is Timo (de jongen uit de cabine) al die tijd onze huisvriend. Timo bleek bi en ik heb er veel van geleerd.
Aantal keer gelezen:
654
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)