Spannendverhaaltje.nl

Een vurige wens

-
16-08-2010
Het was een lekkere donderdag avond in april, toen Karen met haar vriendinnen naar de Fitness ging. Lekker vertellen over de dag en hun vet verbranden. Vandaag zou Rob een verrassing hebben bij thuiskomst en ze was toch een beetje benieuwd wat hij voor haar in gedachten had. Ze had hem al gewaarschuwd, dat er niemand anders naar hun huis mocht komen, er zou iemand iets kunnen gaan vermoeden. Onder de douche met de dames dacht ze vaker na hoe het toch zou zijn met een man of vrouw erbij. Ze keek naar Monique’s lichaam en vroeg zich af of ze met haar zou durven zoenen. Ook haar borsten, maatje C staken vooruit en daagde uit om aan haar tepeltje te zuigen. Zou Karen dit durven? Zou ze een andere vrouw aan de borsten durven te zitten en zichzelf laten betasten door een andere vrouw. Laat staan een befbeurt geven aan een andere vrouw.
Zou ze haar tong liefelijk in het grotje van iemand anders durven vleien, de smaak proeven van het vocht en haar tot een hoogtepunt likken. Ze had wel eens bij Rob geproefd, nadat hij haar gelikt had, en het smaakte niet vies. Maar alleen de gedachte maakte Karen al bijzonder heet. Na de douche gingen ze alledrie nog wat drinken, terwijl de gedachten toch waren bij Rob. Eenmaal thuisgekomen in een schijnbaar leeg huis, had Rob haar opgedragen om naar de badkamer te gaan en zichzelf uit te kleden. Met een toch zenuwachtige hartslag trok Karen naar boven en ging naar de badkamer. Hier kleedde ze zich uit en bond een blinddoek voor, die Rob alvast voor haar had klaargelegd. De blinddoek bond ze zich zo voor dat ze echt niets kon zien, dat was een gedeelte van het spelletje. Ze klopte op de deur, die daarna open ging.
Haar tepels stonden stijf van opwinding en ook haar grotje stond in vuur en vlam. Ze werd begeleidt door Rob, althans dat dacht ze. toen ze aan de ademhaling hoorde, dat het iemand anders was, verstijfde ze een beetje. Wie was dat, een man, een vrouw. “Het is in orde”, hoorde ze Rob op de achtergrond zeggen en gewillig liep ze mee naar de slaapkamer. De persoon die haar begeleide drukte haar op het bed en ging ernaast liggen. Karen haar hartslag was omhoog gegaan, ze wist immers niet wie naast haar lag. Ze Lag helemaal naakt met een string aan. De benen hield ze toch nog bij elkaar. De eerste aanraking deed haar hele lichaam rillen. Het moet een man zijn, gezien zijn grote handen. Rob wist dat ze van mannen hield met grote handen. Met de topjes van de vingers naam hij een tepel beet en kneep erin. Dat was het sein voor Karen om helemaal wild te worden. Dit vond ze lekker en haar klit werd nog natter.
De handen van de man masseerde haar borsten. Ze had een grote cup D dus de handen waren goed gevuld. Af en toe kneep de man in haar tepels. De hijgende adem van de man in haar nek. Karen wilde wel, maar durfde niet haar hoofd te draaien naar de man toe, het zou eens voorkomen dat ze met hem zou zoenen. Langzaam dwaalde hand van de man over de buik naar haar schaamstreek. Ze had zichzelf nog de dag van te voren haar bikinilijn onthaard, zodat een schattig streepje overbleef. De man wreef voorzichtig door haar schaamhaar, maar omdat Karen de benen bij elkaar hield kwam deze weer naar haar borsten. Ze vroeg zich af, wat ze zou doen. Van Rob wis ze dat hij het opzettend opwindend vindt , dat hij haar ziet vrijen met een andere man, waarbij hij zou toekijken. Dat moment was nu aangebroken en toch was ze verlegen. “wat zou het” dacht Karen en spreidde haar benen.
Na weer in haar borsten te hebben geknepen, waarna Karen zachtjes kreunde ging de hand weer naar beneden. Haar hart klopte in haar keel van spanning. Toen de man over haar klitje wreef kreunde ze heftig. Nadat een vinger haar grotje betaste en in haar kletsnatte kut ging, draaide Karen haar gezicht en kuste met de vreemdeling. Deze beantwoorde haar gezoen door nat terug te zoenen. Het speegsel stroomde langs haar mond en zo ook het vocht uit haar spleetje. De vreemdeling stopte het gekus en ging met zijn hoofd naar beneden. Op het moment dat hij zijn tong over haar klitje haalde kreunde ze weer heftig. De tong draaide over haar klit en ze werd steeds geiler. Stiekem hoopte ze dat hij haar zo meteen zou platneuken, terwijl Rob… Oh ja, deze was ook nog steeds in de kamer.. zou toekijken. De tong stopte en even gebeurde er niets.
Toen voelde ze twee vingers, die haar lippen uit elkaar drukte. Zou hij haar nu nemen? Karen hoorde gezoem en herkende het geluid van haar vibrator. Deze werd tegen haar lipjes geplaatst. Wat een gevoel, duw hem erin, echter de man deed iets anders. Hij liep om het bed en haalde zijn knots uit zijn broek. Voorzichtig knielde hij neer en plaatste zijn paal tegen Karens mond. Deze ging open en de man schoof zijn pik in haar mond. Pijpen kon ze wel echter de lul was zo groot. Gretig likte ze zijn knots en met haar hand nam ze de schacht in haar hand. Met de andere hand nam ze zijn ballen en kneedde deze zachtjes. Terwijl de vibrator haar lipjes masseerde zoog ze steeds harder aan de giga paal. Hij stootte flink diep en toen ze een orgasme aan voelde komen schreeuwde ze het uit van genot. De man trok even zijn paal terug en hijgend lag ze bij te komen. Op de achtergrond hoorde ze Rob aan zijn paal trekken.
De man frommelde wat een ze hoorde iets scheuren. Dat is het condoom dacht ze. Ze hoorde de man om het bed lopen en deze daalde voorzichtig over haar neer. Ten de kop van de eikel tegen haar grot voelde, hield ze even aar adem in. Toen drukte hij zijn paal door haar grot en ze kreunde hard. Neuk me…Neuk me schreeuwde ze, terwijl de man zijn tempo versnelde. Na een diepe zucht spoot ook deze zijn knots leeg. Rob kwam nar voren en pakte Karen bij haar haren en bracht haar hoofd naar zijn knots. Zuigen kreng, commandeerde hij. Karen voldeed aan zijn commando en zoog heerlijk aan zijn lul. Het duurde niet lang of ook rob spoot zijn zaad. Karen slikte zijn zaad door, terwijl een klein beetje sperma langs haar wang droop. Hijgend plofte rob op het bed en rustte even uit. Nadat de vreemdeling stilnar beneden liep en Rob hem achterna ging nam Karen haar blinddoek af. Toen Rob weer naar boven kwam en Karen vroeg wat ze ervan vond, zei ze geweldig…, maar wie was…. Sssst zei Rob, een vreemdeling, die belust was op jou spleetje. In elkaar gestrengeld vielen ze in slaap.
Aantal keer gelezen:
531
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)