Spannendverhaaltje.nl

Een vuile streek

-
16-08-2010
Het begon met een grap. Ik wist dat een van de meisjes uit mijn klas wel eens op een bepaalde chatbox was. Ik was van plan uit te vinden wie en deed dat op de volgende manier: Ik logde in en er was gelukkig maar 1 andere chatster. Ik deed me voor als iemand van een andere school en ik had al snel een vermoeden wie er aan de andere kant zat. Ik beschreef mezelf als haar droomprins en toen ze vroeg of ze iemand op haar school kende noemde ik mijn echte naam.
De volgende dag kwam ik op school en ja hoor ze kwam recht op me af. Het was zoals ik al had verwacht Victoria. Zij is een best wel kort meisje met donkerblond halflang haar, prachtige ogen, en een slank lichaam met (zo oogde het) 2 flinke borsten. Ze vroeg aan mij of ik Jan (zo noemde ik mij in de chatbox) kende. Ik antwoorde ja maar zei dat ik hem al een hele tijd niet meer gezien had. Ze vroeg aan mij of ik geen afspraakje met hem kon regelen. I "zorgde" daarvoor met plezier. Zogezegd had ik geregeld dat ze ergens afspreekte. Natuurlijk kwam hij niet opdagen en "toevallig" kwam ik haar daar tegen. Ze was er helemaal kapot van en kon bijna haar tranen niet inhouden.
We gingen naar haar huis want natuurlijk liet ik haar zo niet alleen over straat gaan. Onderweg beaamde ik dat Jan daartoe wel in staat kon zijn. Haar ouders waren weg en ik ging met haar naar huis. We zaten op de bank en opeens barste ze in tranen uit. Ze kon het maar niet geloven dat ze was laten zitten. Zo lelijk ben ik toch ook niet voegde ze eraan toe. Ik voelde mezelf best wel schuldig en zij dat ik haar helemaal niet lelijk vond maar juist mooi ( opsomming van feiten). Echt zij ze en ze keek me recht in de ogen. Wat ons op dat moment overkwam weet niemand maar het volgende moment lagen we te zoenen. Ik voelde haar tong mijn mond binnendringen en beantwoorde dat. Ik deed haar jurkje uit en daar stond ze voor mij in haar ondergoed.
Ik deed haar bh uit en masseerde haar prachtige borsten. Ik nam haar tepels een voor een in mijn mond en ze werden lekker hard. Ik zakte af naar beneden, deed haar slipje uit, en likte haar kletsnatte kut. Daarna ontdeed ze mij van mijn kleding en begon me vol overgave te pijpen. Ik kwam klaar en ging verder met likken. Nu kwam zei klaar en ik schoot gewoon in haar. Ik begon met stoten en ze kon het vanaf het begin niet meer houden. We zijn daar nog een uur doorgegaan en toen ging ik naar huis. Ik had eigenlijk nog wel zin en liep door het park. Opeens zag ik daar een stoot lopen. Ik sloop achter haar aan en greep haar langs achter in de kraag.
Ik gooide haar op de grond en blindoekte haar. Ik kleede haar helemaal uit en had weer eens een goede keus gemaakt. Ik begon driftig de kut van mijn worstelende gevangene te likken. Hoewel ze het niet liet merken moest het haar toch wel opwinden want ze werd nat. Ik kwam langs achter in haar en beleefde alweer een orgasme. Ik liet mijn gevange gaan en ging naar huis. Ik wou douschen maar daar trof ik mijn vriendin al in aan. Ik klede me uit en ging er ook in. Ik duwde haar tegen de muur en nam haar anaal. Ik denk dat ik morgen weer een grap ga uithalen.
Aantal keer gelezen:
575
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)