Spannendverhaaltje.nl

Een vrouw met ervaring

-
16-08-2010
Ik was voor mijn werk verhuisd en had een leuk appartementje gevonden. Van een oud-collegaatje met wie ik nog warme contacten onderhield. Ze vertelde me lachend: het zal je hier wel bevallen, de overbuurvrouw gaat regelmatig voor het raam de kleren uit! Dat zag ik natuurlijk wel zitten want mijn laatste relatie was al een tijdje uit en ik rommelde er maar wat graag wat op los. Verder vertelde ze: de buurvrouw naast je is lastig; zij klaagt veel. Maar de eerste dag al kwam die buurvrouw langs. Ze is ongeveer 45 jaar oud en ziet er erg goed uit voor haar leeftijd. Zelf ben ik 32 en mag er ook wel zijn.
Ze was erg vriendelijk en bood zelfs nog wat spulletjes aan die ik mocht gebruiken. Erg leuk van haar natuurlijk en we gingen van af dat moment regelmatig bij elkaar op de koffie. Na een paar weken merkte ik dat ik behoorlijk op haar begon te geilen en keek op onbewaakte ogenblikken vaak naar haar mooie lichaam. Ik dacht: laat ik de goede verstandhouding maar niet kapotmaken en liet het daar dan ook bij. Natuurlijk had ze mijn geile blikken al lang gezien en op een avond begon ze over relaties te praten. Ze vertelde me dat ze gescheiden was en vroeg of ik geen relatie had. Ik vertelde haar dat ik al een tijdje single was. Verder kwam het onderwerp niet ter sprake. Het was een gezellige avond en ik ging met tegenzin weg.
Ik was al bezig naar bed te gaan toen de deurbel ging. Mijn buurvrouw stond aan de deur en ze had een mooi doorschijnend jurkje aan. Ze keek me aan en zei: ik wil nu met je naar bed en volgens mij wil jij mij ook. Ik trok haar naar binnen en begon meteen met haar te zoenen. Mijn handen zochten hun weg over haar lichaam. Mijn kleren waren in een mum uit en toen ging ze op haar knieen voor mij. Ze pakte mijn ontzettend stijve lul en begon me heerlijk te pijpen. Al naar enkele ogenblikken kwam ik schokkend in haar mond klaar en ze slikte alles in. Mijn god, wat kon zij pijpen!! Nu is het jouw beurt, zei ik en nam haar mee naar mijn slaapkamer. Ik legde haar zachtjes op haar bed en begon haar lichaam plekje voor plekje te bewerken met mijn tong. Ze kreunde elke keer als ik haar likte en kwam tenslotte bij haar geschoren doosje terecht.
Ik pakte haar billen en begon vakkundig haar natte pruim uit te likken. Ondertussen vingerde ik haar kontje en na zo’n 10 minuten kwam ze gillend klaar. Daar werd ik natuurlijk weer bloedjegeil van en begon haar toen maar lekker in haar kutje te neuken. Wat een genot zeg!! Als ik eenmaal gekomen ben, duurt het bij mij wel effen voor de tweede keer maar zij kwam bijna elke 5 minuten. En nog wel gillend ook…. Uiteindelijk spoot ik een respectabele hoeveelheid sperma in haar en na wat gepraat te hebben, vielen we in slaap. Je begrijpt dat ik nog regelmatig koffie bij haar ben gaan drinken. Ik heb nu weer een vriendin en dat mijn buurvrouw niet leuk. Maar zolang ik een paar keer per week haar ook laat genieten, heeft ze er vrede mee. Mijn vriendin heb ik nog niets verteld. Wat betreft mijn overbuurvrouw; zij was binnen een week nadat ik in mijn apartementje was gaan wonen, vertrokken.
Aantal keer gelezen:
446
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)