Spannendverhaaltje.nl

Een vrijetijds fantasie

-
16-08-2010
Ik ben een jongen van 18 jaar en had net mijn 6VWO examen afgerond en moest nu nog ruim 2 weken wachten op mijn uitslag. En omdat ik nu al ruim een week binnen had gezeten, besloot ik 's om naar buiten te gaan met mijn beste vriendin Lin, een meisje van 18 jaar en van Aziatische afkomst. Lin en ik waren allebei nogal sportief aangelegd, en omdat het mooi weer was, besloten we een lekker lang stuk te gaan fietsen. Na ongeveer een uur te hebben gefietst, kwamen we bij een open veld waar een verlaten schuurtje stond met een paard in de wei. Omdat we het beide nogal warm hadden gekregen, besloten we om even in de schaduw van het schuurtje te gaan rusten. Ik trok ook meteen mijn T-shirt uit, om nog wat meer stoom af te kunnen blazen.
Langzaam begonnen mijn ogen wat dicht te vallen. Door de warmte en het hele eind fietsen was ik nogal duf geworden. Lin zag het en legde haar hoofd op mijn schouder en ik ruste mijn hand op haar been. Een tijdje later voelde ik wat kriebelen op mijn buik. Ik dacht dat het weer zo'n fruitvliegje was, want die hadden ons al de hele fietstocht lastiggevallen. Met mijn ogen dicht probeerde ik het vliegje weg te slaan. Even hield het gekriebel op, maar nog geen 5 seconden later voelde ik het weer. Nu opende ik heel voorzichtig mijn ogen, en zag vanuit mijn ooghoeken dat Lin mijn buik streelde met een grassprietje. Onverwachts kwam ik overeind en probeerde Lin terug te pakken. Na wat gestoei kwam ik bovenop haar te zitten. 'Eindelijk wakker' vroeg ze me. 'Je hebt bijna een uur liggen slapen.' 'Sorry' zei ik terug. 'Het komt denk ik door de warmte.' 'Geeft niet, misschien kunnen we wel even afkoelen in het vijvertje iets verder in de bossen. Dat heb ik ontdekt toen je lag te slapen' Ik stemde toe, en Lin nam me mee naar het vijvertje.
Omdat we beste vrienden waren, schaamde Lin zich nergens voor en trok haar kleren, behalve haar slip uit. Ik volgde haar voorbeeld en liet mijn shorts aan. Het water was lekker koel en ik zwom naar het midden van het vijvertje. Ik kwam gelukkig nog net met mijn hoofd boven water, dus ik hoefde me niet in te spannen om boven water te blijven. Lin kwam naar me toezwemmen, maar kon niet blijven staan en hing haar armen om mijn nek, om met haar hoofd boven water te kunnen blijven. Ze hield me stevig vast, waardoor haar borsten tegen mijn borstkast aangedrukt werden. Lin is een mooie meid. Dat is ze altijd al geweest. Maar toch hadden we elkaar al die jaren alleen maar als goede vrienden gezien. Toch veranderde er iets, toen we elkaar in de ogen keken, nadat ze zich aan mij had vastgehouden. Ik zag het in haar ogen, en ik weet dat ze het in de mijne zag.
Ik bewoog mijn hoofd langzaam naar de hare, en toen gaven we elkaar een stille, vol passie gevulde kus. Zo bleven we een lange tijd staan. Ik plaatste mijn handen onder haar lieve billen en tilde haar hoger. Ze sloot haar benen om mijn middel. Nu ik mijn handen onder haar billen had, en zij haar benen rond mijn middel, kwam ze wel erg dicht bij mijn penis. Deze begon spontaan te groeien. Lin glimlachde naar me, alsof ze een compliment had gekregen. Ze boog haar hoofd weer naar mij toe en we begonnen nu hartstochtelijk te zoenen. Mijn vingers gleden langzaam naar haar spleetje en schoven haar slipje hier aan de kant. Voorzichtg streelde ik haar lipjes. Ze liet haar hoofd achterover vallen en sloot haar ogen, ik kuste haar hals.
Terwijl ik haar droeg, stapte ik uit het water en legde haar neer in het zachte gras. Weer begonnen we hartstochtelijk te zoenen, en ik plaatste mijn been tussen de de hare. Ik voelde haar lipjes door haar slipje tegen mijn bovenbeen drukken. Ik trok haar haar slipje uit. Ik kust haar mond, haar hals en ging via haar borsten en buik langzaam naar beneden. Ik kuste haar lipjes teder en stimuleerde haar clitje met mijn vinger. Ze begon langzaam met haar heupen te bewegen. Ik likte haar spleetje nu diep. En ze begon nu zachtjes te kreunen. Voorzichtig stak ik mijn vinger in haar en ze genoot steeds hoorbaarder. Maar toen vond ze dat het mijn beurt was. Ze duwde mij nu in het gras en ging al zoenend van mijn mond naar mijn penis. Langzaam likte ze mijn penis van boven naar beneden, tot mijn penis volledig stijf werd.
Toen gaf ze kleine kusjes op mijn eikel en likte het voorvocht dat er uitkwam eraf. Na deze verwennerij nam ze me helemaal in haar mond en masseerde mijn ballen. Op het moment dat ze voelde dat ik kwam, kroop ze omhoog en plaatste zich boven mijn penis. Langzaam liet ze zich zakken tot ik haar vliesje raakte. Ik keek haar vragend aan en Lin knikte van ja. Verder en verder zakte ze over mijn penis, tot ik aan mijn ballen in haar zat. Met haar ene hand masseerde ze haar clitje en met haar andere mijn ballen. We genoten beide heel erg. Toen ik na een poosje zei dat ik moest komen, vroeg ik of ik aan haar moest komen of niet. Ze schudde van nee en ging van mij af. Lin ging op haar knieŽn zitten en ik stond voor haar. Mijn penis hield ik voor haar mond en ze begon te trekken. Toen ik kwam hield ze haar mond open en spoot ik in haar mondje. En dat was het meest lieve en geile wat ik ooit had gezien. Ze zoog me helemaal leeg en we lieten ons in het gras vallen. We kropen dicht tegen elkaar aan.
Sinds die dag zijn we meer dan goede vrienden en genieten we van elk moment dat we samen zijn.
Aantal keer gelezen:
168
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)