Spannendverhaaltje.nl

Een verjaardagsfuif of sm fuif?

-
16-08-2010
Op een dag komt er een vriend bij mij langs om te vragen of ik dit weekend zin heb om mee te gaan naar een verjaardagsfuif van een schoolvriend. Hij zou graag gaan, maar heeft niemand om hem te vergezellen dus had hij aan mij gedacht. Ik had die zaterdag toch niets te doen dus waarom niet. Het is 21uur en Pascal komt me afhalen om naar de verjaardagsfuif te gaan. We komen op een domein met een gigantische villa. Hij klopt aan en de deur gaat open, een boom van een man vraagt iets aan Pascal en hij fluistert iets in zijn oor.
Alles is binnen verlicht met wel honderden kaarsen. De man toont ons de weg en leid ons binnen in een kleine ruimte war we ons moeten uitkleden. Hij doet de deur dicht en we horen hem nog enkel zeggen dat er in de andere ruimte gepaste feestkledij zal liggen. Ik begin na te denken en vraag aan Pascal wat voor een fuif dat wel is. Hij vraagt me om hem te vertrouwen en hem nu niet in de steek te laten. Dus we kleden ons uit. Opnieuw een boom van een man die ons zeep en toebehoren geeft, daarna leidt hij ons binnen in een soort van douchezaal. Achter ons gaat de deur dicht en we zitten opgesloten.
Het is er enorm donker en koud, je hoort enkel water stromen zo erg dat we elkaar bijna niet verstaan. Het wordt warmer door het water dat een aangename temperatuur heeft. We beginnen ons te wassen in de hoop dat ze ons opnieuw zouden vrijlaten. Na 5 minuten gaat er langs de andere zijde een deur open en het water begint minder en minder te stromen. We hebben net de tijd om ons goed af te spoelen. Hier is er opnieuw kaarslicht, maar geen kleding en ook niemand te bespeuren. De deur van de douchezaal slaat plots dicht en drie mannen nemen mij beet en andere drie nemen Pascal beet. Ik probeer me te verzetten, maar veel haalt het niet uit. We worden op een tafel gelegd en vastgebonden. We kunnen geen kant, we krijgen een prop in onze mond en een kap over ons hoofd.
Ik voel dat er iets over mijn hele lichaam wordt gesmeerd. Ik krijg een branderig gevoel. Ik kan het bijna niet uithouden van de pijn. Ik word met tafel en alles opnieuw onder de douche gereden. Ik word omgedraaid en opnieuw ingesmeerd met iets dat opnieuw enorm begint te branden. Opnieuw word ik onder de douche geplaatst. Ik word afgedroogd en opnieuw met tafel en alles verreden. De zak wordt van mijn hoofd genomen. Nu zie ik pas wat ze gedaan hebben! Ik heb geen enkel haartje meer staan. Enkel op mijn hoofd. Er wordt een kap om mijn hoofd gezet met een rits aan mijn neus, mond en ogen. Pascal ligt naast mij.
In dezelfde positie. De tafel gaat naar beneden en ik zie allemaal mensen rond om mij staan helemaal naakt, enkel een kap over hun hoofd. Ik krijg een buis in mijn mond met een grote trechter aan de andere zijde. Voor ik goed weet wat ik zal ondergaan begint er iemand te plassen in die trechter en wordt de rits van mijn neus dicht gemaakt. Ik moet slikken of anders krijg ik geen lucht. Na de derde man werd de rits opnieuw open gemaakt en werd de buis verwijderd. Nu werd de tafel kleiner gemaakt zodat mijn billen net over de plank komen. Ik kijk naar Pascal en ik zie hoe er bij hem een gigantische kunstpenis in zijn ster wordt geschoven. Mijn benen worden naar mijn hoofd gebracht en vastgebonden.
Die Pascal wordt tot aan mijn kont gereden. Mijn sterretje wordt ingesmeerd en er komen twee mannen aan mijn hoofd staan om de tafel vast te houden. Ik word dichter bij Pascal gereden en ik voel een druk tegen mijn sterretje. De kunstpenis in Pascal heeft nog een einde dat nu bij mij in mijn darmen komt. Ik schreeuw het uit van de pijn. Ik krijg een prop in mijn mond en de rits wordt dichtgemaakt. Ik voel de lul dieper in mij komen. Ze laten ons een tijd zo liggen en daarna worden we opnieuw naast elkaar gereden. Nu worden we geneukt door alle mannen. We worden met ons hoofd naar achter geplaatst om zo de vrouwen hun poesje te likken. Als we dat niet goed doen dan wordt er in onze tepels gebeten en soms in onze eikel. Na een hele poos worden we los gemaakt aangekleed en buiten gegooid. Ik heb niets meer van Pascal gehoord sindsdien.
Aantal keer gelezen:
584
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)