Spannendverhaaltje.nl

Een tweede SMS-je

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door JayJay meer verhalen van JayJay Versuft wordt je wakker. Het is donker en je kijkt om je heen. 6 uur. Waar ben je wakker van geworden? Je ziet dat de display van je telefoon aan staat. Een SMS-je van HEM! Dan herinner je wat er de vorige keer gebeurde na een SMS-je van HEM en je wordt spontaan bloedgeil. Snel lees je het berichtje: "9 uur. Zelfde opdracht. Geschoren, schoon, GEEN ORGASME. Zorg dat je geblindoekt bent.". Je leest hem nog een keer en een siddering gaat door je lijf. Je bent zo geil dat je op het punt staat om jezelf klaar te laten komen maar je beseft ineens dat HIJ dat verboden heeft. Met een zucht ga je weer liggen en besef je dat je nog 3 uur moet wachten. 3 uur waarin je verlangen steeds groter wordt. 3 uur waarin je opwinding tot ondragelijke hoogte wordt opgestuwd. Je licht alleen maar te woelen. Je kunt niet meer in slaap komen en besluit op te staan. Aangezien je tijd genoeg hebt besluit je in bad te gaan en jezelf te verzorgen zoals HIJ bevolen heeft. Het kost je heel veel moeite om jezelf niet even lekker te laten gaan in het warme water en je geile verlangen wordt nog groter. Na het bad trek je een badjas aan en ga je een ontbijt maken maar je krijgt geen hap door je keel. De tijd gaat tergend langzaam en om kwart voor negen ga je nog snel even naar de wc en wast je nog even en loopt dan naar de hal. Met trillende vingers zet je de deur op een kier. Het is 5 voor 9. Je pakt een zwart sjaaltje en gebruikt dat als blindoek. Je gaat met je rug naar de deur staan en wacht. Het zijn de langste 5 minuten van je leven. Je kutje is zo nat dat je de druppels geil op de grond hoort vallen. Je zenuwen staan tot het uiterste gespannen.
Dan hoor je de deur zachtjes opengaan. Je begint zwaar te hijgen. En wacht angstig op wat komen gaat.
Het eerste wat je voelt is een leren riem die strak om je middel wordt gedaan. Dan krijg je banden om je polsen. Je hoort 2 metalen klikken en je polsen zijn vast gemaakt aan de riem. Dan worden er banden om je enkels gedaan en je benen worden uit elkaar geduwd. Weer 2 klikken en je kunt je benen niet meer bij elkaar doen. Er zit een "spreaderbar" tussen je enkels...
"Ze is klaar MEESTER" hoor je een onbekende vrouwenstem zeggen. Je schrikt je wild. "Ze gaat je klaar laten komen" fluistert HIJ plotseling in je oor, "maar je moet het minimaal 5 minuten uitstellen maar je krijgt maar 10 minuten." Een vrouw gaat mij laten klaarkomen? denk je verschrikt. Je hebt nog nooit seksueel contact gehad met een vrouw. Je bent helemaal niet lesbisch. Terwijl er in paniek allerlij gedachten door je hoofd schieten voel je een paar onbekende handen over je buik omhoog strelen richting je borsten. Je lichaam reageerd gelijk en het lijkt wel in brand te staan. Je staat op het punt om klaar te komen maar uit alle macht probeer je het tegen te houden. Dan, vlak voordat ze je borsten bereikt gaan haar handen weer naar beneden richting je kutje. Zwaar heigend vecht je tegen het aanstormende orgasme. Hoe lager haar handen komen hoe dichter je bij het orgasme komt. Dan net voordat haar handen bij je kutje zijn, verdwijnen de handen maar gelijkertijd voel je een warme natte tong tegen je klitje. Dit is te veel en met een denderend geraas ontsnapt alle opgebouwde spanning van de afgelopen 3 uur in een daverend orgasme. Het is zo heftig dat je dikke stralen geil uit je kutje spuit over de vrouw heen die nog steeds je klitje aan het likken is. Je raakt alle besef van tijd en ruimte kwijt, er is alleen de ontlading en een tong. Je hebt geen idee hoe lang het orgasme duurde maar je knieen beginnen te knikken en je valt achteruit. Weg is de tong. En je wordt op gevangen door 2 sterke handen. ZIJN handen gaat het door je heen en het orgasme wat net uitgeraasd was komt weer in alle hevigheid terug. HIJ doet niks. HIJ houd je alleen maar vast terwijl je siddert en schreeuwt van genot. Als je uitgeraasd bent, zet HIJ je weer op je benen. Wankel probeer je te blijven staan totdat je een hand op je rug voelt die je hard naar voren duwt. Je valt voorover en je probeert met je handen je valt te breken. Maar dat lukt niet, ze zitten vast aan de riem om je middel. Je gilt van angst, vlak voordat je zacht op een schuimrubber matras neerkomt. Dan wordt je door 4 handen opgetild en verlegd op het matras. Je hoofd valt naar benenden. Er zit een gat bij je hoofd. Je voeten hangen over de rand. Dan wordt er een ander matras over je rug gelegd. Er gebeurd van alles maar je hebt geen idee wat. Je hoort alleen nog maar gedempte stemmen. Dan plotseling beweegt de wereld. En je voelt dat je voeten weer grond raken. Dan hoor een zacht gesis en je ruikt een ether achtige lucht. Vervolgens verlies je het bewustzijn.
Volkomen gedesorienteerd open je moeizaam je ogen. Het beeld wat je ziet is wazig maar wordt langzaam duidelijker. Het lijkt of de wereld ronddraait maar het is niet de wereld die draait. Heel langzaam groeit het besef dat je op z'n kop hangt en plotseling realiseer je je dat je kan zien. Je bent niet meer geblindoekt. Angstig kijk je om je heen. Je ziet allemaal SM attributen. Zwepen in alle soorten en maten, klemmen, boeien, kettingen. Maar ook kooien, pijnbanken, takels. Je kijkt nog eens en in een van de kleine kooien zit een vrouw. Haar hooft steekt boven de kooi uit en haar knieen zijn helmaal opgetrokken tot haar borsten. Haar handen zijn aan de binnenkant van de kooi vastgemaakt. De kooi hangt met kettingen aan het plafond en aan de onderkant zie een stok die op de grond staat. Dan besef je ineens dat die stok in haar kutje zit en het hele tafereel wind je enorm op. Vooral als je ziet dat de vrouw in de kooi naar een orgasme aan het gaan is. Steeds heftiger begint ze te hijgen en dan, met een hard gekreun begint ze wild te schokken en te kreunen en komt ze wild klaar de dildo blijft haar opzwepen en het duurt lang voordat ze tot rust komt. Nog naschokkend zit ze verdwaasd voor zich uit te staren.
Dan hoor je ineens voetstappen. Maar aangezien je op je kop hangt kun je niet zien waar ze vandaan komen. Je probeert de andere kant op te kijken maar kunt niets zien. Opeens voel je opeens de scherpe pijn van een cat-o-nine-tails op je billen. Je schreeuwt het uit. Genadeloos worden niet alleen je billen bewerkt, maar ook de achterkant van je benen. Keer op keer komt de kattenstaart zweep op je huid. De hitte die van de striemen afkomt giert door je lijf en je kutje reageert gelijk. Helemaal als de zweep ook tussen je benen en op je kutje neerkomt. Pijn en genot, de enige twee emoties die je lichaam nog waarneemt. De pijn drijft het genot tot zulke hoogten dat je schreeuwend klaar komt. Terwijl je lichaam zich laat gaan worden de slagen harder waardoor het genot steeds groter wordt en je orgasme lang blijft razen. Heel langzaam ebt het orgasme weg maar de slagen blijven komen, op je benen, je billen, je kutje, je rug. Overal voel je de zweep neerkomen. Maar alles wordt een waas. Ver weg hoor je de vrouw in de kooi weer klaarkomen. Je orgasme is voorbij maar de opwinding is er nog steeds. Dan verplaatsen de slagen naar de voorkant. Je benen, je buik, je borsten, overal laat de zweep zijn sporen na. Dan concentreerd de geseling zich op je kutje. Vlak na elke slag hoor je een kreet van pijn. Je beseft niet dat het je eigen schreeuwen zijn. Een nieuw orgasme dient zich aan en explodeerd in je lichaam. Hefig schok je en met elke slag wordt het orgasm sterker. Kreunend en schreeuwend spuit het geil uit je druipnatte kut. En telkens weer komt de zweep op je supergevoelige schaamlippen en klitje neer. Dan stoppen de slagen. De storm in je lichaam gaat langzaam liggen. Uitgeput hang je daar. Het zweet druipt van je lichaam en het zoute vocht prikt in de striemen op je huid.
Een klap in je gezicht brengt je in een keer weer terug bij je positieven. Verschrikt gil je het uit en je wang brandt waar de hand je geraakt heeft. "Mond open!" beveelt HIJ je. Wijfelend open je je mond en vervolgens trekt HIJ je bovenlichaam aan je tepels naar zich toe en HIJ stoot hard zijn lul in je mond. Doordat je in de lucht hangt, hangt nu een groot deel van je gewicht aan je tepels en de pijn schiet weer door je lichaam heen, alsof er electrische ladingen vanuit je tepels direct door je kutje heen schieten. Hij wiegt je lichaam aan je tepels waardoor je mond heen en weer schuift over ZIJN harde pik. De pijn en het gevoel van zijn pik in je mond zorgen ervoor dat je weer klaarkomt. Je raakt uitgeput en dit keer is het orgasme veel korter. Dan laat HIJ je los en je slingert in de lucht totdat je stilhangt. Je hoort de vrouw in de kooi gillen maar je bent te moe om je hoofd te bewegen en je kan haar dus niet zien. Je hoort haar alleen maar. En je hoort een zweep. De slagen van de zweep worden gevolgd het gillen van de vrouw en het rammelen van de kooi. Dan wordt het stil. Je hoort alleen nog maar het hijgen van de vrouw. Als je eindelijk haar richting uit kan kijken, zie je dat de benen van de vrouw buiten de kooi bungelen, vol met rode striemen. Haar hoofd hangt voorover en haar haren zijn nat van het zweet. De dildo zit nog steeds diep in haar kut.
Je voelt een schok in je benen en je zakt langzaam naar de grond. Je komt op een matras terecht en de takels blijven zakken totdat je languit op je rug ligt. Dan zie je HEM. HIJ loopt naar je toe en maakt de stok tussen je benen los. HIJ pakt je onder je oksels en zet je op je voeten. Wankel zoek je je evenwicht en als je weer stabiel staat voert HIJ je mee naar een van de houten tafels die dicht bij de vrouw in de kooi staat. HIJ legt je op je rug en bind je benen wijd gespreid aan de tafel. Vervolgens maakt HIJ een voor een je handen los en maakt ze gespreid boven je hoofd aan de tafel vast tenslotte gespt HIJ een riem om je voorhoofd aan de tafel. Je kan je hoofd niet meer bewegen en alleen nog maar omhoog kijken. Een scherpe pijn in een van je tepels ontlokt een rauwe kreet. En nog een als HIJ ook op je andere tepel en stalen klem dicht laat klappen. Even trek HIJ aan alletwee de klemmen, wat opnieuw scheuten van pijn en genot veroorzaakt, maar dan loopt HIJ weg. Je hoort een zachte natte plop, gevolgd door en zachte kreun. Daarna hoor je allerlei metalen geluiden. Je vermoed dat de vrouw uit de kooi gehaald wordt en wacht gespannen af.
Dan hoor je de opgewindende geluiden van 2 mensen die aan het neuken zijn. Je hoort het soppende geluid van een pik die in een natte kut aan het stoten is, het kreunen en kermen van een vrouw die genomen wordt en het kletsen van vlees op vlees bij elke stoot. Steeds sneller worden de stoten en je voelt het verlangen door je lichaam gieren. Jij wilt ook genomen worden. De opwinding wordt steeds groter. Ook bij de neukende mensen stijgt de opwinding tot grote hoogte. "Ohhh MEESTER, mag ik klaarkomen, ALSTUBLIEFT?" hoor je de vrouw smeken "Toe sletje, kom maar lekker klaar?" Hoor je ZIJN stem. En een langegerkte kreun wordt gevolgd door een woest gegrom. Een grom die je zo goed kent van die keren dat HIJ zijn zaad in jouw lichaam spoot. Dan volgt er stilte. Je voelt iets op de tafel en HIJ kruipt over je heen. Zonder waarschuwing stopt HIJ ZIJN halfslappe lul in je mond en gretig begin je de vermengde sappen van HEM en de vrouw op te likken en aan ZIJN pik te zuigen. Langzaam maar zeker komt er weer leven in en als HIJ op volle sterkte is haalt HIJ hem uit je mond. Dan voel je weer wat op de tafel klimmen en vervolgens zie je de wijd opengesperde kut van de vrouw boven je gezicht. Klets nat van haar eigen sappen en het sperma van HEM. Ze brengt haar kut naar je mond en HIJ beveeld je om haar schoon te likken. Aarzelend begin je haar te likken. Haar smaak, vermengd met ZIJN smaak brengen je weer tot opwinding. Als je dan eindelijk zijn harde paal in je kut voelt stoten lik je haar vol overgave schoon. En terwijl je haar aan het likken bent komt ze schokkend klaar waarbij je getrakteerd wordt op een overvloedige golf geil. Dan stapt ze van de tafel en zijn er alleen nog maar ZIJN stoten. Je borsten gaan bij elke stoot ruw heen en weer en de klemmen sturen daarbij pijnscheuten door je hele lichaam. Bij elke stoot kom je dichter bij je orgasme en als het dan bijna zover is smeek je met een hese schokkende stem of je mag klaarkomen. "Ga je gang" zegt HIJ en op het zelfde moment haalt HIJ de klemmen van je tepels waardoor het lijkt of er vlammen uit je borsten schieten. De extra pijn duwt je over de rand en gillend en schokkend kom je heftig klaar terwijl HIJ hard in je kut stoot. Als je orgasme eindelijk afzwakt komt HIJ grommend in je kutje klaar.
Dan wordt alles rustig. Twee paar handen maken je los van de tafel en liefdevol wordt je weer op de been geholpen. Dan komt de vrouw voor je staan, slaat haar armen om je nek en begint je hardstochtelijk te zoenen en te tongen. Onwennig zoen je terug en sla je je armen om haar middel. Als ze je weer los laat, tilt HIJ je op en legt je zacht op een groot bed en zoent je ook hartstochtelijk. Dan kruipt HIJ naast je in het bed en de vrouw kruipt aan je andere kant. Zacht strelen 2 paar handen je lichaam en jou handen glijden over ZIJN en haar lichaam. Nagenietend van een zeer opwindende ervaring voel je jezelf loom worden en langzaam zak je weg. "Ik weet niet eens hoe ze heet" is je laatste gedachte voordat wegzakt in een diepe dromeloze slaap.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar dajo18plus@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
591
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)