Spannendverhaaltje.nl

Een supervakantie

-
16-08-2010
Het was dit jaar, we zouden met 5 jongens op vakantie naar frankrijk gaan, in 2 tenten sliepen we.Aangekomen op de camping werd al gelijk gekeken of er wat rondliep, en dat zag er allemaal goed uit! het was daar elke avond uitgaan en mooie vrouwtjes, zelf ben ik 18 jaar en m'n vrienden ook. Opeens zag ik een ontiegelijk mooi meisje staan en ik kon m'n ogen niet van haar afhouden. Dit leidde ertoe dat ik besloot naar haar toe te gaan. (het is immers toch vakantie) na een half uurtje met haar gesproken te hebben en wat te hebben gedronken bleek dat ze bij ons op de camping stond met ook een groep vriendinnen.
We hebben gedanst en ik pakte haar bij haar heupen en ze hapte toe door haar handen op de mijne te leggen. M'n handen gingen over haar buik, over haar kont, en op een gegeven moment draaide ze zich om en we zoenden! zo hebben we de halve avond gestaan en wat afgesproken voor de volgende dag. Die avond ging hetzelfde als de avond ervoor, beetje dansen en een beetje zoenen.We liepen de camping op en ze vroeg of ik niet bij har wilde slapen die nacht. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen! Ze hadden een apart tentje waar maar 1 iemand in sliep en die is in een andere tent gaan liggen zodat wij in die tent konden.
Zij zou vast de tent ingaan want ik moest nog ff tegen m'n vrienden zeggen dat ik bij haar bleef slapen. Toen ik dat gedaan had kwam ik aan bij haar tentje en kroop erin. Daar lag ze al op het luchtbed in haar kleren. Ik was nog geen 3 seconden in de tent of ze kwam overeind en begon me te zoenen! We gingen er heel relaxt bij liggen en ik vond het allemaal oke. Ze wilde maar doorzoenen maar ik stopte op een moment.Ze zei: ga door, daarop antwoorde ik dat ze zich moest ontspannen en ik alles wel zou doen. Dus zij ging liggen met haar ogen dicht. Ik gaf haar een gewone lange kus en draaide m'n hoofd weer weg.
5 seconden later herhaalde ik dit, na dit 10 keer te hebben gedaan gingen we weer verder met zoenen. Ze zei: 'heb je het niet warm in die trui?' ja nogal antwoorde ik. Dus ze hielp me uit m'n trui. Daaronder had ik een blouse aan en die knoopte ze gelijk maar ff los, ondertussen verder zoenend ging ik met mijn hand haar lichaam maar eens verkennen. Van haar gezicht naar beneden gaand, kwam ik aan bij haar borsten. Ze had welgevormde borsten die goed aanvoelden dus ik bleef even op die hoogte hangen.
Haar antwoord hierop was: 'kan je niet onder m'n trui gaan. Dat vind ik veel lekkerder! dus ik zei:'kan die dan niet gelijk uit, want jij zal het ook wel warm hebben gekregen onderhand. Het truitje ging dus uit en daar lag ze in haar mooie witte bh..ik werd gek en ging verder met het masseren van haar borsten. Ondertussen nog steeds zoenend Op een gegeven moment zeg ik:'zal ik je eens masseren?' Dat was goed en ze kwam overeind, ze ging voor me zitten en ik masseerde haar over haar armen, over haar rug en kwam steeds over haar bh-bandjes heen.
Haar reactie hierop was: 'zitten m'n bandjes niet in de weg?' ' ja eigenlijk wel ja' was mijn antwoord en ze vroeg me haar bh los te maken. Die ging na wat gekloot los en daar zat ze in alleen nog broek en slip. Ik legde haar weer neer en ik masseerde haar borsten ondertussen nog steeds zoenend. Ik ging met m'n hoofd naar beneden en likte in haar inmiddels hard geworden tepels. Zo af en toe beet ik erin en ik hoorde een licht gekreun. Dat was voor mij een goed teken en ik ging verder op onderzoek uit met mijn hand.
Ik ging verder naar onder en kwam uit bij haar gevoelige plekje. Ik wreef er een paar keer overheen maar wist niet hoe ik verder moest want ik had nog nooit een meisje gevingerd.ze hielp me door te zeggen:'nou, zullen we die ook maar uit doen dan?' ja graag, zei ik. Dus hup, daar ging haar broek uit en ik ging met m'n hand over haar slipje. Het voelde nat aan en ik besloot met m'n hand het slipje binnen te dringen. Ik voelde haar lippen en haar klitje. Vele malen beter dan ik had voorgesteld.
Bij het aanraken van haar klitje kwam weer een licht gekreun. ik ging door met het masseren van haar klitje en terwijl ik dat deed beet ik zachtjes in haar tepels. ik hoorde een iets harder gekreun en even daarna zei ze:' nu ben jij aan de beurt.'dus ze legde mij ineens neer op het luchtbed en deed kuste me. Na weer even gezoend te hebben ging ook zij met haar gezicht naar beneden en likte over m'n borst en beet ook bij mij zachtjes in m'n tepels. Wat een heerlijk gevoel was dat! Ze zoende verder naar beneden en was al op de hoogte van m'n buik met haar handen begon ze al aan m'n riem te pulken.
Ze deed hem open en ze maakte de knopen van m'n spijkerbroek open. Ik had de hele nacht al een stijve maar het leek dat hij op dit moment het hardst was. Ze trok langzaam m'n broek uit en gooide hem opzij. Ze begon m'n penis te masseren over m'n boxershort heen. Langzaam trok ze m'n boxershort uit en sloot haar hand om m'n penis.heel langzaam ging ze op en neer en ik dacht dat ik gek werd. steeds snellere bewegingen maakte ze.
Toen ik dacht dat ik ging komen stopte ze. En keek me aan met zo'n blik van: mag ik? ik keek haar aan en knikte. Ze ging weer met haar hoofd naar beneden en nam m'n ondertussen superharde penis in haar mond! Dit had ik dus niet verwacht want vaak lees je toch dat meisjes pijpen niet zo lekker vinden. Langzaam draaide ze met haar tong cirkeltjes om m'n eikel. Daarbij rustig met mijn voorhuid op en neer gaand.
Ze stopte en zei: 'wil je me neuken?' Ik had dat dus nooit gedaan en had gelukkig van een vriend voor de zekerheid 2 condooms meegekregen. Ik zei :' een ogenblikje' en pakte het condoom uit m'n portemonnee. Ze deed hem los en schoof hem over m'n penis. Ze ging liggen en zachtjes kwam ik in haar. Het was allemaal nog heel nauw want het bleek achteaf ook haar eerste keer te zijn. Rustige stoten gevolgd door steeds iets hardere neukte ik haar. Weer kwam er gekreun en dat wond me op zodat ik harder stootte.na een tijdje dit gedaan te hebben zei ze: 'ga jij eens op je rug liggen.
'Ik deed dit dus en ze ging met haar mooie poesje op m'n lul zitten en ging snel op en neer. Na enkele malen omhoog en weer naar beneden geweest te zijn gegaan kwam ze klaar. Ik hield het ook niet meer en ze vroeg of ik op haar borsten klaar wilde komen. Ik rolde het condoom af en spoot mijn geil over haar borsten. ze haalde het er weer af met haar vingers en likte het op. We waren na 3 uur gevreeen te hebben helemaal uitgeput en zo vielen we in elkaars armen in slaap. We hebben sinds die nacht afgewisseld waar we gingen slapen.
Aantal keer gelezen:
764
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)