Spannendverhaaltje.nl

Een stukje rijden met een oudere man

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Erik meer verhalen van Erik Ik liep na het uitgaan over straat naar huis. Ik was best wel een beetje dronken. Er stopte een auto met een wat oudere heer erin. Zo te zien een keurige man van ergens achter in de 50. Hij deed zijn raampje naar beneden en vroeg of ik wist hoe hij het snelste naar een dorpje in de buurt kon komen. Ik begon het uit te leggen, maar het was een heel verhaal en hij leek het niet te snappen.
Ik stond met mijn handen op mijn knien geleund naast zijn auto uit te leggen. Mijn jeans spanden strak om mijn ronde billen. Ineens merkte ik dat zijn aandacht af en toe afdwaalde van mijn uitleg naar het mijn geile kontje. Hij leek het benauwd te krijgen en maakte zijn stropdas wat losser.
Toen ik bezig was met mijn derde poging om het uit te leggen onderbrak hij mij en zei: "Ik weet het beter gemaakt. Stap in en wijs me de weg, dan breng ik je hier weer terug naartoe en krijg je 50 euro." Door het raampje van de auto ving ik een glimp op van zijn hand, waarmee hij door de stof van zijn pantalon heen zijn pik kneedde. Nieuwsgierig naar wat er zou gebeurenm, en met een jeukend poepertje, stemde ik in met zijn voorstel en stapte in de auto. Hij had een sjieke slee en ik zakte diep weg in de leren bekleding van de bijrijdersstoel. De auto rook naar dure after shave.
We vertrokken en ik wees hem de weg. Uit mijn ooghoek zag ik zijn grote harde leuter op volle sterkte was kloppen in zijn broek. Toen we bijna de stad uit waren, draaide de oudere man een donkere en verlaten zijstraat in en zette de auto langs de kant. "Dank je wel", zie hij en vervolgde met hese stem: "Zou je nog 50 euro willen verdienen?"
Al sprekend ritste hij zijn gulp open en bevrijdde zijn dikke worst. Hij keek me vragend aan terwijl hij zijn velletje langzaam op en neer trok. Ik stak mijn hand uit en nam zijn pik van hem over. Teder gleden mijn vingers over de huid van zijn lange schacht. Hij had een prachtige dikke lul met grijs krullend schaamhaar en een rimpelige balzak met twee lekkere grote ballen. De dikke warme penis voelde goed in mijn hand. Maar ik wilde hem in mijn mond.
Ik werd zo geil van die heerlijke stijve paal dat ik niet eens de moeite nam om zijn vraag te beantwoorden maar pardoes vooroverboog en met mijn vochtige lippen over zijn glimmende eikel gleed. De oude man kreunde diep en zijn handen woelden door mijn haar. Ik zoog zijn harde lul diep in mijn mond en begon hem langzaam maar diep te pijpen. Ik zoog hard aan zijn oude pik, ik was zo geil dat ik niet kon wachten om zijn warme zaad in mijn bek te voelen spuiten. Ik wilde hem afzuigen tot er geen drippel sperma meer over zou zijn in die twee lekkere dikke ballen van hem.
Zijn vingers gleden intussen achter in mijn broek en kneedden mijn billen, trokken door mijn bilspleet. Zonder zijn lul uit mijn mond te halen sjorde ik mijn broek van mijn kontje zodat hij er goed bij kon en voelde hem mijn anus masseren. Ik draaide met mijn kontje en duwde mijn sterretje tegen zijn vinger. Intussen zoog ik met lange felle halen aan zijn steenharde paal. Ik streelde de rimpelige huid van zijn zak en kneedde de twee grote eieren daarin. Ik voelde dat zijn vinger zich lang maar zeker een weg baande mijn aars in. Ik duwde mijn kontje er dieper overheen en trok mijn nauwe poepertje samen om zijn kootjes.
Het werd hem al snel te veel. Hevig kreunend spoot hij grote kwakken zaad in mijn warme mond. Hij dwong me om zijn oude lul in mijn mond te houden tot ik de laatste druppel had doorgeslikt.
Toen leek hij te denken dat we klaar waren, maar ik dacht er anders over. Ik ontblootte mijn kontje nu echt goed en ging op mijn knieen op de bijrijdersstoel zitten. Ik pakte zijn handen en legde die op mijn geile billen. Toen boog ik me weer over zijn oude verschrompelde pik en begon die weer omhoog te zuigen. Intussen betastte hij hijgend mijn gladde kontje en trok mijn reet lekker open. Een hand gleed achterlangs tussen mijn benen door en streelde mijn ballen en lul. De andere hield zich met mijn poepertje bezig. Ik gaf hem wat glijdmiddel. Al snel begon hij me weer lekker te vingeren.
Toen zijn oude paal weer op kracht was, klom ik op zijn schoot en ging met met mijn rug naar hem toe met mijn opengesperde billen boven zijn harde paal hangen. Toen zakte ik langzaam naar beneden tot zijn eikel tussen met mijn kontje gleed en tegen mijn nauwe anus. Ik zette mijn sterretje zoveel mogelijk open en liet zijn harde kloppende vlees in mijn lichaam toe.
Zijn dikke lul gleed in een keer naar binnen. Hij kreunde en kneedde mijn borst en streelde mijn pik en mijn lichaam. Ik draaide met mijn heupen en kneedde zijn pik met mijn kontje. Toen begon ik hem langzaam maar heel diep te berijden. Telkens liet ik zijn lul bijna helemaaluit mijn aarsje glijden, tot alleen zijn dikke knop nog in mijn anusopening zat, en liet hem vervolgens met een zucht weer helemaal lekker diep in me binnendringen. Ik kon geen genoeg krijgen van zijn harde worst die mijn kontgaatje zo lekker opensperde. Toen begon ik harder en feller te neuken met korte snelle stoten. Zijn stramme oude paal drong z diep, z hard en geil in mijn lichaam door!
Intussen trok hij mij af. Hij hield het behoorlijk lang vol in mijn strakke kontje, maar uiteindelijk kon hij niet meer en spoot zijn warme zaad lekker diep in mijn kontje. Zo bleven we nog even zitten, zijn lul nog in mijn aars. Hij streelde mijn lichaam en trok me klaar. Toen bracht hij me thuis.
Ik kreeg 150 euro.
Sindsdien moet ik alleen nog maar denken aan zijn grijze haren en zijn harde, oude lul. Ik wil door oudere mannen geneukt worden!(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar le_tigre69@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1767
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)