Spannendverhaaltje.nl

Een spannende en boeiende avond

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Slavin B Het was een rustige avond. Mijn meester en ik (zijn slavin) hebben samen op de bank een film zitten kijken. Na de film kreeg ik plotseling van mijn meester de opdracht in inspectiehouding te gaan staan. Dat betekend broek en string uit, benen wijd, kontje omhoog en handen tegen de muur. Zo snel als ik kon ging ik in deze houding staan. Mijn meester liet me daar even zo staan en kwam toen naar me toe voor de inspectie. In spanning wachtte ik af, gelukkig werd het allemaal goed gekeurd. Ik wist dat ik nog wat straf te goed had, de afgelopen dagen was ik best wel ongehoorzaam geweest en de straf was opgelopen tot 150 klappen. Omdat ik niks van mijn meester gehoord had over het veranderen van mijn houding bleef ik zo staan. Ik hoorde hem achter mijn rug om rommelen, dat betekende niet veel goeds. Mijn meester vroeg me hoever mijn straf ondertussen was opgelopen. Braaf antwoorden ik dat de teller op 150 stond. Mijn meester houd ervan me met mijn neus op de feiten te drukken, daarom moest ik het een aantal keer herhalen. Zo ook de reden. Hij wil me goed leren gehoorzaam te zijn en laat mij daarom benadrukken dat ik straf krijg omdat ik ongehoorzaam was. Na deze conversatie voelde ik de eerste klap op mijn billen landen. Mijn meester had net iets nieuws gekocht, namelijk onze eerste zweep en wilde deze op mij uitproberen. Nou dat heb ik gevoelt… In het begin was het voor mijn meester nog even uitproberen hoe hard hij kon slaan, maar toen hij dat eenmaal door had wist hij niet van ophouden. Hij wisselde zijn slagen af met zijn handen, een liniaal en een spatel. Toen hij deze ‘slagwapens’ had uitgeprobeerd trok mijn meester ruw mijn shirt omhoog, mijn bh werd losgemaakt. Mijn meester trok hard aan mijn tepels die toen al aardig stijf waren. Op de linkertepel werd een klem gezet, ik slaakte een zucht van pijn en genot. Voor ik me kon herstellen moest mijn rechtertepel hetzelfde lot ondergaan. In deze houding ging mijn meester verder met het geven van mijn straf. Ik moest de 150 slagen hardop meetellen. In het begin ging het goed, ik kon rustig meetellen en vond het eigenlijk wel lekker. Mijn meester kreeg dit mee en verhoogde de straf daarom met 10 klappen. Jeetje, 160 das echt wel heel erg veel. Ik was wel blij dat mijn meester steeds de ‘slagwapens’ wisselde. Dat gaf mij namelijk de tijd mezelf even te herstellen. Bij de 70 a 80 klappen kreeg ik er toch steeds meer moeite mee hardop mee te tellen. De klappen werden harder en mijn billen steeds gevoeliger. De laatste 10 klappen waren bijna niet vol te houden, maar ik heb me net in kunnen houden het stopwoord te gebruiken. Als mijn meester niet steeds gewisseld had, had ik denk ik niet de 160 klappen vol kunnen houden. Na de straf werden de klemmen gelukkig van mijn tepels gehaald. Ik had de klemmen door de harde klappen bijna niet meer gevoelt maar toen ze verwijdert werden kon ik een kreet van pijn niet onderdrukken.
Na deze straf bleef ik moe staan, nog steeds met mijn handen tegen de muur, benen gespreid en kontje zoveel mogelijk omhoog. Ik moest me even herstellen van het ondergaan van mijn straf. Ik hoorde achter mij mijn meester weer rommelen tussen alle spulletjes. Ik hoopte dat het voorbij was voor deze avond, maar dit beloofde mij dat we nog lang niet klaar waren. Ik moet stiekem ook wel toegeven dat het me allemaal erg opwond en ik het dus eigenlijk niet erg vond dat we doorgingen. Mijn meester zei me plat met mijn buik tegen de muur aan te gaan staan, met mijn armen recht omhoog. Ik deed dit. Mijn polsen werden met touw vastgezet. Het touw liep naar beneden, naar mijn middel, een paar keer daar rond om heen. Langs mijn borsten. Met mijn armen omhoog werd ik naar de bank geleid. Daar moest ik gaan liggen en werden mijn benen vastgemaakt aan de bank. Ik kon ze amper bewegen, ik werd er erg opgewonden van. Ook het touw rond mijn polsen werd ergens aan vastgemaakt zodat ik me niet meer kon verroeren. Daar lag ik dan, helemaal vastgebonden, ik kon geen kant op en ik vond het heerlijk. Toen ik daar lag zag ik mijn meester weer aan komen met de tepel klemmen. Mijn tepels moesten er weer aan geloven. De klemmen zijn met een stangetje aan elkaar verbonden. Toen de klemmen er eenmaal op zaten trok mijn meester ze gemeen omhoog door aan het stangetje te trekken. Dat was erg pijnlijk. Hij heeft even naar me staan kijken. Ik vond het heerlijk dat hij me een aantal keer duidelijk maakte dat ik van hem was, dat ik nu wel naar hem moest luisteren omdat ik niet ander kon, ik kon me niet mee bewegen. Ik werd er geil van. Mijn meester trok nog een paar keer aan het stangetje tussen mijn tepelklemmen. Hij pakte de zweep erbij en ging me ook hiermee plagen. Zachtjes de strengen van de zweep over mijn buik borsten en kutje laten glijden. Ik was gespannen omdat ik een slag verwachtte, maar deze kwam niet. Af en toe zachtjes slaan. Ik vond het heerlijk, maar ondertussen was er die spanning in mij, die spanning die verwachtte dat mijn meester zou slaan. Tussendoor trok hij ook nog af en toen aan mijn klemmen. En toen kwam de klap waar ik zo op wachtte, maar die zo onverwacht kwam. Terwijl mijn meester aan het stangetje trok sloeg hij met de zweep tegen de onderkant van mijn borsten. Erg pijnlijk en gemeen. Mijn hele lichaam kreeg de klappen van de zweep, soms hard, soms zacht. Over mijn hele lichaam verspreid. Ik kon me er niet op voorbereiden omdat ik niet kon inschatten waar de volgende klap zou komen. De spanning in mijn lichaam, de opwinding werd steeds groter. Mijn spleetje schreeuwde om aandacht. Die aandacht werd gegeven, maar niet op de manier die ik nodig had. Ik kreeg alleen de aandacht van de zweep. Mijn dijbenen kregen tussendoor ook nog aandacht van de liniaal en de spatel. Af en toe gebruikte mijn meester een hand erbij.
De klemmen werden van mijn tepels verwijderd wat me erg veel pijn bezorgde. Wat ook wel een heerlijk gevoel was dat er weer bloed door kon stromen. De klemmen verhuisde naar mijn lipje. Dat voelde goed aan, die pijn was lekker en goed te verdragen. Mijn kutje was ondertussen aardig nat geworden. Opeens voelde ik iets naar binnen glijden, ik kon niet echt voelen wat het nou was maar het voelde zeer goed. Dit was wat ik nodig had. Het oppervlak was geribbeld wat voor extra sensatie zorgde. Heerlijk was het. Mijn meester begon me te plagen door het voorwerp heel langzaam in en uit te bewegen, ik wilde meer, ik wilde het sneller. Ondertussen trok hij een aantal keer aan het klemmetje op mijn lipje, wat een heerlijk gevoel. Dat gevoel van een klein beetje pijn, maar niet te veel. Daar kan ik opgewonden van raken. Terwijl het voorwerp steeds sneller in en uit gleed klom ik steeds verder in de richting van mijn hoogtepunt. Op het moment dat mijn meester zijn vingers tegen mijn klitje zette moest ik moeite doen niet te gaan spartelen. Dat kon overigens ook niet omdat ik nog steeds vastgebonden lag. Mijn meester stopte, nee dit kon niet, ik was er bijna. De zweep werd er weer bij gepakt en ik kreeg over mijn hele lichaam verspreid nog een paar klappen. Dit verhoogde mijn opwinding alleen maar meer. Mijn meester ging gelukkig verder met het verwennen van mijn spleetje en klitje. Niet lang daarna bereikte ik zuchtend en kreunend mijn hoogtepunt. Wat was dat heerlijk zeg. Door de spanningen van de hele avond was het een bijzonder hoogtepunt. Nadat mijn meester me losgemaakt had hebben we heerlijk in elkaars armen na liggen genieten.
Aantal keer gelezen:
642
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)