Spannendverhaaltje.nl

Een spannend weekendje

-
16-08-2010
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Ron, 19 jaar en was alweer een maandje vrijgezel. We hadden met wat vrienden afgesproken om gezamenlijk voor het stappen een filmpje onder het genot van een biertje te gaan kijken bij mij thuis. Aangezien mijn vrienden een film mee zouden nemen had ik geen idee wat voor een film dat had kunnen zijn. Ik had me net gedouched en weer een beetje opgefrist en aangekleed toen mijn vrienden al voor de deur stonden. We besloten te wachten op Jimmy die de film zou mee nemen. Na een kwartier gewacht te hebben belde hij eindelijk aan. Tot onze grote verassing had Jimmy 3 sexfilms meegenomen. Iedereen was er mee eens dat dit nu wel een topavond moest worden. Ik zette de tv aan en we genoten van de film. Na ander half uur een paal in mijn broek gehad te hebben wist ik het zeker; ik moest vanavond scoren.
We gingen vol goede moed naar de altijd zo gezellige Korenmarkt in Arnhem. Op de Korenmarkt aangekomen zagen we het een en ander lopen wat onze aandacht trok. Op een gegeven moment besloten we naar een jongeren cafť te gaan. Naar wat lekker geswingd te hebben en het nodige bier achterover geslagen te hebben trok een blond meisje mijn aandacht. Na een tijd oog contact te hebben gehad besloot ik op haar af te stappen. Ik stelde me voor als Ron en zij als Marije. Op dat moment wist ik al dat er een soort magie tussen ons ontstond. Na wat gepraat te hebben wisselden we onze telefoon nummers uit, omdat ze zei dat haar vriend hier ook aanwezig was en niet wilde dat ik eventueel tussen hun relatie in kwam te staan. Ze vond me duidelijk interessant. En zij boeide mij even meer.
Toen we later besloten op de avond besloten naar huis te gaan was ze nog niet uit mijn gedachte verdwenen. Toen ik daadwerkelijk thuis was, was ik met mijn gedachten bij haar en besloot haar een sms te sturen met het bericht dat ik haar snel weer wilde ontmoeten. Ik heb zeker nog een uur gewacht maar kreeg geen sms terug. In de loop van de week kreeg ik een sms. Ik keek op mijn telefoon en ja het was van de vrouw die nog niet van mijn netvlies was verdwenen. Ze wou wat afspreken. Ze vroeg of ik het leuk vond om bij een hockeywedstrijd te komen kijken. Ik stemde toe en zij dat ik haar zal bezoeken bij haar eerst volgende wedstrijd. Eindelijk was het dan zover. Ik zou de vrouw van mijn dromen weer zien. Ik had mijn beste kleren aangetrokken en het geurtje waar ik nooit komen van mijn vader gebruikt.
Ik was er helemaal klaar voor. Na een tijd over een lange dijk gefietst te hebben, kwam ik eindelijk aan bij hockeyvereniging HCM. Ik keek rond en zag haar niet. Plotseling zag ik haar op de reservebank zitten aan de overkant van het veld. Na ongeveer 5 min kreeg ze mij ook in de gaten. In de rust (terwijl de rest van het team op het veld bleef) liep ze langs me heen en keek me glimlachend aan. Ik bleef haar volgen met mijn ogen en zag voordat ze de kleedkamer in liep, dat ze mij een knipoog gaf en ze verdween achter een blauwe kleedkamerdeur. Ik heb toen al mijn moed bij elkaar gegrepen en liep langzaam maar zeker richting de blauwe deur. Bij de deur twijfelde ik even maar zette toch door en deed de blauwe deur open. Ik keek om het hoekje maar keek tegen een grijze muur. Ik stapte het hoekje om en toen zag ik toch wat moois staan, de bloedmooie Marije die mij op een hele geile manier aan keek.
Ik had meteen een paal in mijn broek en zij keek me aan en zei verder niks en ging op het bankje zitten. Ik liep op haar af en ging naast haar zitten. Ze keek me heel geil aan en zonder een woord te spreken begonnen we elkaar te zoenen. Wat was Marije toch lekker. Ik legde mijn linkerhand op haar bovenbeen en wreef er even over heen. Langzaam liet ik mijn hand in haar rokje verdwijnen. Ze keek me aan en ze stemde toe. Ik liet twee vingers in haar slipje verdwijnen. Ik ging op verkenning en vond haar nog droge liefdesgrotje. Eerst ging ik met een vinger het paradijs binnen, maar de tweede volgde al snel. Na haar eerst met mijn vingers verwend te hebben, vond ik het tijd om haar nu natte liefdesgrotje met mijn tong te bespelen. Na enige tijd bereikte ze haar hoogtepunt. Ze keek me ondeugend aan en ging op de knieŽn, alleen het zien stemde me al tevreden. Ze maakte mijn broek behendig open en trok hem naar beneden.
Mijn lul zocht duidelijk een uitweg uit mijn strak zittende boxershort. Ze liet twee vingers tussen mijn huid en boxershort glijden en trok ook deze behendig naar beneden. Mijn lul stond fier overeind. Ze kuste eerst plagend mijn navel en ging langzaam naar beneden. Toen ze mijn lul bereikte likte ze er behoorlijk op los. Haar mond sloot om mijn kloppende lul. Ohhh wat had ik zin in haar. Na een tijdje genoten te hebben vroeg ik of ik in haar liefdesgrotje mocht komen. Waarnaar ze zich omdraaide en voor over boog om mij alle gelegenheid te geven. Ik zette mijn lul tegen haar grotje en stootte hem door in een keer naar binnen. Ze gaf een klein gilletje. Ik pakte haar borsten goed vast en leverde het nodige glij- en stootwerk. Op een gegeven moment kon ik het niet meer houden en haalde mijn lul uit haar kletsnatte grotje. Ik trok er nog een keer aan en spoot mijn productie over haar onder rug heen. Wat een genot'.
Na nog een lange tijd nagenoten te hebben en veel gekust te hebben moest zij weer terug naar het veld waar ze mogelijk haar invalbeurt kon maken. Ze trok haar slipje omhoog en deed haar knotje weer goed. Na nog een lange vurige tongzoen verliet zij de kleedkamer. Ik heb nog een tijdje in de kleedkamer zitten na genieten en ben toen weer vlug op mijn fiets gestapt om richting huis te rijden.
Aantal keer gelezen:
237
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)