Spannendverhaaltje.nl

Een SMS-je

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door JayJay meer verhalen van JayJay Half slaperig grijp je naar je telefoon. Je werd wakker door een SMS die binnenkwam. Je opent hem en bent op slag klaarwakker. "Zet de deur op een kier en ga naakt met je rug naar de deur staan en kijk NIET om. Je hebt 10 minuten." Nerveus spring je uit bed. Springt snel onder de douche, droogt je af en loopt naar de deur. Met trillende hand zet je de deur op een kier, doet een stap naar achter en draait je om. Van de opwinding staan je tepels al recht vooruit en je kutje begint al aardig te tintelen. Wat gaat hij nou weer doen?
Dan hoor je zachtjes de deur open gaan. Je blijft staan maar door de spanning begin je te beven. Je wordt geblindoekt en je overige zintuigen nemen alles veel scherper waar. Je hoort elk klein geluidje, je voelt elke minime luchtverplaatsing en je ruikt zijn geur. Een geur waarvan je altijd opgewonden wordt. Maar nu nog veel meer omdat je niks kan zien.
Bij de eerste zachte streling in je hals schokt je lichaam een beetje. Zacht strelen de vingers in je nek, over je schouders, langs je rug, je armen. Dan gaan ze naar je billen en heel zachtjes voel je de vingers over je zachte vlees strelen. Dan gaan ze verder langs de achterkant van je benen, door je knieholtes naar je voeten. Ineens voel je de vingers niet meer. Je hoor zachte stappen en je ademt hijgend. Gek van verlangen naar zijn aanraking. Je voelt geen angst. Alleen maar geil verlangen. Je vertrouwd hem volledig. Dan zijn de vingers er weer. Eerst over je voeten dan gaan ze zachtjes omhoog. Als ze bij je bovenbenen zijn begin je zwaarder te ademen. Vol verlangen naar zijn aanraking sprijd je je benen een stukje in de hoop dat hij je kletsnatte kutje zal bewerken. Maar plagend zorgt hij ervoor dat hij je daar niet aanraakt. Een gefrustreerde kreun ontsnapt aan je lippen. Zijn vinger gaan verder omhoog. Over je buik, richting je borsten. Weer stijgt je opwinding als hij dichter bij je borsten komt. Maar zijn aanraking wordt zo zacht dat je het nauwelijks nog voelt. Je verlangen wordt er alleen maar groter van. zijn vingers gaan langs de gevoelige zijkanten van je borsten, dan glijden ze langs je hals. En tenslotte pakt hij je gezicht in zijn handen en voel je zijn lippen op de jouwe.
Het volgende moment zijn jullie heftig aan het tongzoenen. Je knieen knikken en je wilt je armen om hem heen slaan. Hem dicht tegen je aan voelen. Al je zenuwen staan gespannen. Ze schreeuwen om een verlossend orgasme. Maar op het moment dat je je armen om zijn nek wilt slaan, laat hij los en pakt je polsen vast. Zonder iets te zeggen draait hij je polsen op je rug en bindt ze met een zijden sjaal vast. Heel zacht fluistert hij in je oor: "Had ik gezegd dat je dat mocht doen?" Verlegen schudt je zacht je hoofd.
Dan voel je zijn hand weer over je wang strelen. Langzaam glijdt hij omlaag naar je hals. Ineens sluit de hand om je keel. Je krijgt bijna geen lucht meer en bang begin je te kreunen. Met zijn mond dicht bij je oor fluistert hij: "Vanaf nu doe je alleen maar wat je gezegd wordt en verder niks. Begrepen?" Je knikt en zijn aanraking wordt weer zacht, zijn hand streelt verder en zachtjes aait hij over je rechterborst. Heel licht raakt hij hem aan en streelt heel zacht over je tepel. Je opwinding stijgt weer en je ademhaling wordt weer zwaar. Je verlangt naar meer, naar harder. Je lichaam staat in brand van verlangen.
Dan slaat hij een arm om je buik en tilt je op alsof je niets weegt. Zachtjes legt hij je over de leuning van de bank. Je bovenlichaam hangt omlaag en met je tenen kan je nog net bij de grond. Zo laat hij je even liggen. Je hoort dat hij zich uitkleed en je voelt golven van verlangen door je kutje stromen. Dan ineens schuift hij heel langzaam met zijn harde paal in je kutje. Hij had de spanning zo hoog opgevoerd dat je zonder waarschuwing, hard schreeuwend klaarkomt. Langzaam trekt hij zich weer uit je kutje en je hoort hem lopen.
Aan je haren trekt hij je hoofd omhoog. En nog naheigend voel je zijn pik tegen je lippen. Je opent je mond en proeft je eigen geil op zijn lul. Gretig laat je hem toe in je mond en likt al je sappen op. Dan haalt hij zijn pik uit je mond en je zakt weer voorover op de bank. Zo laat hij je liggen. Je hoort hem rondlopen maar je hebt geen idee wat hij aan het doen is. Dan ineens zonder waarschuwing voel je de scherpe pijn van zijn leren riem over de volle lengte van je rug. Je schreeuwt het uit van de schrik en de pijn. Weer slaat hij je op je rug, en nog een keer. Tien slagen. Dan stopt hij. Snikkend en kermend lig je te wachten. Je rug staat in brand. "Had ik je toestemming gegeven om klaar te komen?" Fluistert hij plotseling in je oor. "Nee" snik je, "Het spijt me"
Hij pakt je op en legt je, nog steeds met je handen op je rug gebonden, op je rug op de bank. En weer zijn daar zijn handen die over je hele lichaam gaan, behalve over je kutje en je borsten. Alleen, nu is zijn aanraking minder zacht. Ruw eigenlijk. Af en toe knijpt hij in je benen of in je buik. Of hij krast met zijn nagels over je huid. Je siddert van genot en kreunt bij elke aanraking. Dan stopt het en fluistert hij in je oor: "Je wilt zo graag klaarkomen? Ik ga je nu met een houten lineaal op je tieten en je kutje slaan totdat je klaarkomt." Van angst begin je zwaar hijgend te ademen. De eerste klap is op je linker borst. Net onder je tepel. Je krijst van schrik. De volgende klap is op je rechter borst, net boven je tepel. Waar de lineaal je huid heeft geraakt voel je een brandende pijn. Maar de pijn trekt als stromen van genot door je lichaam. Je kutje begint steeds natter te worden. Dan een klap pal op je spleet. Hithete flitsen van pijn trekken door je lichaam maar de pijn maakt het genot alleen maar hoger. Snel achter elkaar volgen er 2 klappen op je tepels. Je gilt het uit van pijn en genot. En als de volgende klap weer vol je kutje raakt. Begint je lichaam hevig te schokken en barst een orgasme los zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Terwijl het orgasme door je lichaam raast als een zware orkaan voel je de lineaal genadeloos neerkomen op je borsten, keer op keer je genot verhogend. Dan gaat de storm liggen en zak je weg in een zwart gat. Volledig uitgeput ontspand je lichaam en van uitputting je verliest je je bewustzijn.
Je hebt geen idee hoe lang je weg bent geweest maar als je weer bijkomt lig je op hem en je voelt zijn pik diep in je kutje zitten. Je kijkt hem aan en vol passie kust hij je en een geile tongzoen is het begin van een heftige vrijpartij. Langzaam begint hij je te neuken. Nog steeds is je kutje overgevoelig van opwinding. Het duurt dan ook niet lang voordat je lichaam je duidelijk maakt dat je weer gaat klaarkomen. Met een hese, geile, hijgende stem vraag je: "Mag ik klaarkomen?" "Ja, laat je maar gaan" antwoord hij en terwijl hij met zijn handen je aan je billen op zijn paal trekt, komt je hevig sidderend en kreunend voor de derde keer klaar. Terwijl jij je hoogtepunt bereikt gromt hij zwaar en spuit zijn zaad in je kutje. Als jullie alle twee weer tot rust zijn gekomen, maakt hij je handen los en lig je stil op hem na te genieten.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar dajo18plus@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
653
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)