Spannendverhaaltje.nl

Een opwindende middag

-
16-08-2010
Ik ben al de hele week zenuwachtig van mijn plannetje. En vandaag is het dan zo ver. Ik neem de tijd om me voor te bereiden. Ik neem een douche en verzorg me van top tot teen. Mijn mooiste lingerie komt uit de kast en ik neem de tijd om het aan te trekken. Zwart. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Mooi ben ik. Ik verlustig me aan mijn lekkere lijf. Mijn poesje scheer ik tot er nog maar een baantje van twee centimeter breed over is. Langzaam trek ik mijn slipje en bh aan. Dan een kort rokje en een strak hemdje. Mijn tepels priemen door de stof. Ik doe mijn bh weer uit. Nog parmantiger prikken mijn harde tepels erdoorheen. Dan trek ik ook mijn slipje weer uit. Ik ga shoppen. En ik laat mijn slipje thuis! De gedachte alleen al zorgt er voor dat ik me tot het uiterste moet beheersen om niet nu meteen al klaar te komen. Lopend over straat voel ik de wind onder mijn rokje. De koele bries streelt langs mijn blote spleetje en geeft een prikkelend gevoel. Ik loop een kledingzaak binnen en snuffel wat in de rekken. Het is niet zo druk. Een man loopt verveeld op zijn vrouw te wachten. Hij slentert wat heen en weer tot hij mij in het vizier krijgt. Hij doet alsof hij mij amper opgemerkt heeft, maar hij kan eigenlijk zijn ogen niet van mij afhouden. Ik neem een rokje maat 36 en een shirtje mee de paskamer in, maar trek het gordijn niet helemaal dicht. Het duurt niet lang of hij komt voorbij en werpt een blik in mijn pashokje. Ik heb ondertussen mijn rokje uit en sta in mij blote billen. Terwijl ik het rokje voor me hou, zie ik uit mijn ooghoeken dat hij een strategische positie ingenomen heeft. Ik doe alsof ik hem niet zie. Hij heeft plotseling bijzondere interesse voor een paar jurkjes, maar gluurt ondertussen naar mij. Ik leg het rokje weg en trek mijn shirtje uit. Dan pas ik het andere. Het is een kort ding van dun nylon. Ik bekijk op mijn gemak in de spiegel hoe het staat. Ik draai en keer, met mijn onderste helft nog steeds helemaal bloot. Oei, ik wordt nat. Dan kijk ik plotseling zijn kant op. Hij schrikt zich het apelazerus. Met een woeste ruk trek ik het gordijn dicht. Dan ga ik op het krukje zitten en doe mijn benen helemaal wijd. Ik spreid mijn schaamlippen. Mijn clitoris is helemaal opgezwollen en zo groot als een erwt. Zachtjes draai ik met mijn vingertop rondjes rond mijn gezwollen knopje. Er is maar weinig voor nodig om klaar te komen. Al na enkele seconden beginnen mijn kutlipjes te trillen en schieten de schokken door mijn kutje.
Als ik en beetje bijgekomen ben pak in een tissue uit mijn tas en droog me een beetje af. Het rokje dat ik wil passen blijkt nog korter dan het mijne. Yes! Precies goed. Die neem ik en ik hou hem meteen aan. Nu loop ik echt bijna in mijn blote kont. Het wordt tijd om ergens wat te gaan drinken. Het is heerlijk weer, dus zoek ik een leuk terrasje en bestel daar een colaatje. Ik haal mijn palmtop uit mijn tasje en ga wat zitten werken. Er lopen twee jongens voorbij. Als ze mij zien zitten gaan ze hier ook wat drinken. Ze zitten een paar tafeltjes verderop, recht tegenover mij. Zonder ze een blik waardig te keuren, blijf ik met mijn handcomputertje in de weer. Mijn knien een klein stukje uit elkaar. De n stoot de ander aan en ze gniffelen wat. Ze hebben mijn ontbrekende lingerie dus al ontdekt. Wat is dit geil! Ik blijf een beetje met mijn beeldschermpje knoeien. Dan kijk ik ze ineens recht aan. De ene jongen slaat beschaamd zijn ogen neer. De andere kijkt mij onbevangen recht in mijn ogen en glimlacht. Ik schat hem een jaar of drie jonger als mijzelf, een jaar of zestien. Hij is lang, heeft een leuke kop en is behoorlijk gespierd. De ene jongen weet zich met zijn houding geen raad en giechelt wat. De blonde reus lijkt niet gentimideerd door mijn blote onderkant. Ik ben benieuwd of hij iets durft te ondernemen. "Als je nog een leuke baan zoekt. Ze vragen hier personeel." Hij wijst naar een bordje achter het raam. "Ze zoeken een leuke, vlotte meid, en beetje een luchtig type." Zijn glimlach verbreedt zich en met een vrolijke twinkeling in zijn blauwe ogen kijkt hij mij aan. Ik moet er om lachen. Het ijs is gebroken. Wat en openingszin. Daar smelt ik van. "Ik weet niet of dat wat voor mij is hoor" Zeg ik. "Ik ben nog al verlegen." Nu lacht hij een rij parelwitte tanden bloot. "Kom" Zegt hij. "Ik zal je even laten zien waar het om gaat. Ik ken dit zaakje wel." Meteen staat hij op. In een split-second neem ik een besluit en sta ook op. Ik loop voor hem uit het pandje in. k ga even naar het toilet" Zeg ik en kijk hem veelbelovend aan. Hij loopt brutaal achter mij aan het damestoilet in. "Deze is vrij ruim" Hij trekt de deur van het invalidentoilet open. Hij laat er dus geen gras over groeien. We gaan het toilet binnen. Meteen neemt hij met in mijn armen en zoent me vol op mijn mond. Ik tong hem hartstochtelijk terug. Hij maakt zijn riem los en knoopt zijn broek open. Wat een pik! Hij heeft een lange slanke penis met een forse knop. Hij pakt mij onder mijn billen en tilt me schijnbaar moeiteloos op. Met n hand houdt hij mij omhoog met mijn rug tegen de muur en met zijn andere hand richt hij zijn fiere knuppel op mijn gaatje. Langzaam zak ik over zijn staalharde pik. Ik kom nu al klaar geloof ik! Ho! Niet te snel. Ik wil er nog even van genieten. Ritmisch beweegt hij in me op een neer. Wat een gozer. Wat een neukbeest!
Zijn tong speelt geoefend met de mijne. Ik houd het niet meer. Ik ga klaarkomen. Ah Ah Ahhh. Steeds harder hoor ik mijn eigen stemgeluid. Ik hoop dat er verder niemand in het toilet is. "Stil, Shannon. Hou je koest." Denk ik. Maar ik kan het niet zachter. Ik kerm en kreun. Ah Ah Ahh Ooohhh. Hij houdt het ook niet lang meer, zie ik. "Niet in me klaarkomen." Kreun ik. "Haal hem er uit." Na een laatste woeste stoot verstrakt zijn lenige lijf en spuit hij zijn lading in me. "Sorry, dat lukte even niet meer." Hij ontkoppelt zich van me en loopt naar de wasbak. Hij wast zijn verslappende penis. "Hoe heet je?" "Ik heet Shannon." "Een mooie naam voor een mooi meisje. Wil jij nog wat drinken? Ik haal vast wel even wat." Wat een bravourmannetje! Alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is! Als hij het toilet uitgaat trek ik de deur snel achter hem dicht. Ik wil de kraan ook wel even gebruiken. Het sperma loopt langs mijn dijbenen naar beneden. Als ik weer buiten kom is die andere snuiter verdwenen en zit hij aan mijn tafeltje met voor mij een cola en voor hemzelf een biertje. Hij blijkt niet alleen een goede minnaar maar ook een vlotte prater. Nadat ik hem duidelijk heb gemaakt dat ik zoiets nog nooit gedaan had en dit wat mij betreft een eenmalig avontuurtje was geweest hebben we daar nog wat gegeten. Hans blijkt een ontzettend leuke jongen. Eigenlijk wil ik hem toch wel iets beter leren kennen. Liefs, Shannon
Aantal keer gelezen:
326
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)