Spannendverhaaltje.nl

Een opwarmertje

-
16-08-2010
Het is avond en ik rij alleen op mijn fiets naar huis. Het regen en het is hardstike koud. En dan heb ik (*&^%$#@ ook nog eens wind tegen! Wat een dag voor mijn auto om stuk te gaat. Zo fiets ik mokkend een end naar huis. Ik probeer mijn gedachten van het weer af te houden en begin een beetje te fantaseren. *Ik ben thuis lekker op de bank, en mijn vriend komt met een heerlijke kop chocolade melk bij me zitten. Hij slaat een arm om me heen,”ahhhhh lieffie heb je het zo koud?”. Hij zoent me langzaam in mijn nek en werkt zo zijn weg naar beneden. Als hij bij mijn broek is aan gekomen merk hij op “hij is wel heel nat schat, die moet echt uit”. Hij werkt mij uit mijn broek en begint tussen mijn benen te strelen. Ik doe deze gewillig uit elkaar. Dan richt hij zijn aandacht op mijn slipje, hij vertelt mij dat hij zich afvraagt of hij die uit kan krijgen.
Ik klem mijn benen bij elkaar en zeg “probeer maar”. Met een harde ruk aan mijn slipje springt de stof en* “*(&^%$#@! Eikel! Kan je niet uit kijken” dacht ik dat ik een slechte dag had word ik aangereden! Gelukkig heb ik niets maar mijn fiets ligt helemaal in de prak. Er komt een man uit de auto stappen. “Sorry, het was niet mijn bedoeling, ik bedoel ik zag u niet, ukwam uit het niets” ik werp hem een boze blik toe en kijk dan weer wanhopig naar mijn fiets. “Waar ging u naar toe”? Vroeg hij beleeft. “Ïk hoopte naar huis te gaan…” nu werd ik wanhopig, ik was hier zeker nog een half uur van huis verwijderd en mijn fiets kon ik onmogelijk nog gebruiken als vervoer middel. Hij ziet dat ik niet weet wat ik moet doen, en hij steld voor dat hij me een lift geeft naar zijn huis en dat ik daar iemand kan bellen.
Aangezien ik echt wanhopig was besloot ik om op het voorstel in te gaan. Ik stap bij hem in de auto ondertussen legt hij mijn fiets in de achter bak. Ik bekijk hem, hiij is eigenlijk nog niet eens zo slecht. Hoge kaakbeen, blauwe ogen, best wel gespiert. Dan worden mijn gedachtes verstoord, “het spijt mij echt ik zag je niet aan komen, en je zou toch denken dat ik zo een schoonheid als jij toch wel zag”. Op dde een of andere manier maakte bij met deze worden mijn hele dag goed. Natuurlijk liet ik heb dat niet merken en bleef stug voor me uit kijken. Hij hield zijn ogen op de weg maar ik zag ze afentoe afglijden naar mij. Als we bij hem thuis zijn vraagt hij aan me of het niet beter is als ik uit die natte kleren kom. Ik bedenk me en mompel dat ik geen kleren bij me heb, alleen een exstra stringetje. “Dan mag je wel een shirt van mij” zo gezegt zo gedaan. “Daar staat de telefoon ik ga even douchen” ik loop verlegen naar de telefoon en draai mijn moeder haar nr, in gesprek… later nog een keer proberen dan maar. Ik loop van rond in het huis. Ik ben toch wel nieuwschierig en loop zachtjes naar de bad kamer toe. Hij heeft de deur opengelaten!
Ik kijk stiekem door het kiertje heen. Ik zie hem, o mijn god, hij heeft zo een mooi lichaam! Zijn lul steekt sierlijk voor hem uit, hij had een stijve! Ik werd geil bij het zien van dit verschijnsel en kon het niet laten om mijn kutje te maseren. Ik bleef naar hem kijken, terwijl ik langzaam over mijn clit heen ging met mijn vinger top. Ow ja dit was heerlijk, ik kreunde zachtjes en sloot mijn ogen. Toen ik ze weer open deed stond hij recht voor me! O jeetje ik was betrapt, wat moet hij wel niet denken! “Zozo jij dacht laat ik mezelf maar eens bezich houden zei hij met een glimlach” hij was nog steeds naakt en het maakte hem kennelijk niet uit dat ik hem zo zag. Hij had zich ook nergen om voor te schamen. “Maar je bent een gast in mijn huis” ohoh nou gaat het komen, ik krijg een preek. Maar nee hoor. Hij zakte door zijn knieen en voor hij begon te likken mompelde hij “dat moet ik jou van alles voorzien” Ik kon het zelf niet geloven! Ik werd hier gewoon door iemand met een adonis lichaam heerlijk gebeft!
Ik begon te kreunen en ik legde mijn handen op zijn hoofd. “Dus je houd hier wel van?” Wat een domme vraag hij was me goddelijk aan het beffen en hij vraagt dan of ik het lekker vind! Hij gaat met zijn tong over mijn clit heen en tegelijk stop hij zijn vinger diep in me. Zo likte hij me naar mijn hoogte punt. Ik dacht dat ik flauw ging vallen zo lekker was het! Als ik bij gekomen ben staat hij op en zegt “zo nou mag je ook wel wat voor mij doen” ik kijk hem aan en neem langzaam zijn lul in mijn mond. Ik begin eraan te zuigen. Ik draai met mijn tong rondjes om zijn eikel. Met een hand maseer ik zachtjes zijn ballen en met de andere houd ik zijn lul vast. Wat is zijn lul groot! Wel niet zo groot als die van mijn vriend maar wel dikker. Hij kreunt zachtjes en ik ga beter mijn best doen. Ik zuig heel zachtjes een teder.
Dan pakt hij mijn hoofd beet en begin stoot bewegingen in mijn mond te maken. Hij gaat zo snel dat ik bijna geen adem maar kan halen maar ik zuig dapper door. Met een harde stoot spuit hij alles in mijn mond en aangezien hij mijn hoofd nog steeds stevig beet houd moet ik alles wel doorslikken. Ik laat het hier niet bij zitten, ik wil hem in me voelen. Ik blijf zachtjes over zijn eikel likken en hij begint al een beetje op te komen. Hij is natuurlijk nog niet op vollekracht, maar het begint te komen. Dan draai ik me om. Neem me achterlangs in mijn kutje. Eerst zet hij zachtjes zijn lul tussen mijn schaamlipjes dan stoot hij hard naar binnen. Eerst doet het een beetje pijn maar ik was er al snel aan gewend. “jaa ow wat heerlijk!!!” Hij beukte echt hard in me. Ik begon mijn clit te maseren en dat maakte het nog lekkerder “ja!!! Ga door! Harder ja!!” Hij deed wat ik van hem vroeg. Hij ging zo snel, ik wist dat het niet lang meer duurde of we zouden allebij komen.
Met een harde laatste stoot kwam hij,”ik kom! Ik kom” en ook ik kwam klaar. We lieten ons uitgeput op de vloer vallen. Daarna heeft hij me een lift naar huis gegeven. En we hebben elkaar nooit meer gezien. Ik heb alles aan mijn vriend bekent en we geven het een 2e kans. Maar ik kan niet stoppen met vreemd gaan. Hij weet er nu niets van, maar als hij er ooit achter komt.
Aantal keer gelezen:
672
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)