Spannendverhaaltje.nl

een onverwachte wending

-
20-07-2012
Dit verhaal is geschreven door Na 2 hele gezellige afspraakjes met Erik, een keertje uit eten en gezellig naar de film, is wel duidelijk dat het klikt tussen ons. Het etentje was heel gezellig en ontspannen en na de film sloeg de vonk over. We zoenden en ik moest mijn best doen om je niet mee naar huis te nemen, zo lekker. Ik voelde je gespierde lichaam tegen me aan terwijl je me heerlijk zoende. En nu heb je me bij je thuis uitgenodigd voor een etentje. Gezien de spanning tussen ons en hoe aantrekkelijk ik je vind hoop ik dat we meer gaan doen dan eten. Maar ik wil nog geen sex, dat moet je langzaam opbouwen als je een relatie wilt.
Ik bel bij je aan, zenuwachtig. Je doet open en lacht aardig, je mooi tanden bloot. Je ziet er goed uit in een spijkerbroek en t-shirt, dat was ik alweer bijna vergeten en ik weet dat het goed is.
Je laat me binnen en vraagt of ik wat wil drinken. Een glaasje wijn lust ik wel, zeg ik. Je schenkt een glas rode wijn voor ons in en hij smaakt heerlijk. We zitten op je bank, we kletsen en lachen, het voelt goed. Ik voel dat de wijn gaat werken en als je vluchtig je hand op mijn knie legt krijg ik het warm.
Je vraagt of ik nog wat wijn wil maar ik zeg nee. Ik drink niet zoveel en wil niet nu al aangeschoten raken. Ik kijk je aan en jij mij. Opeens weten we allebei waarom ik bij je ben. Het voelt goed, ik vertrouw je en vooral..je windt me op. Je staat op, je pakt mijn hand en trekt me mee de slaapkamer in. Bij je bed aangekomen trek je me tegen je aan. Kust me, heerlijk. Je warme lichaam tegen me aan terwijl je tong met mijn tong speelt. Ik geef me over en zoen hartstochtelijk mee. Ik voel je handen op mijn rug, ze strelen me teder. Dan glijden ze langzaam omlaag, op mijn billen. Je houdt in maar merkt dat ik niet protesteer. Ik streel jouw rug terwijl ik je blijf zoenen.
Opeens voel ik dat je mijn jurkje omhoog trekt. Je handen glijden eronder. Ik heb een mooie string aan en voel je warme handen op mijn blote billen. Voel je lichaam tegen me aan, warm en ik voel je hard worden in je broek. Je streelt zachtjes mijn billen terwijl je me dicht tegen je aanhoudt. Dan laat je los en ik voel hoe je de bandjes van mijn jurk van mijn schouders laat glijden. Je trekt mijn jurkje omlaag tot mijn middel. Ik zie dat je mijn beha mooi vindt. Ik heb met zorg iets moois aangetrokken. Toch maak je mijn beha los. Je trekt m uit en kijkt naar me. Je bent prachtig, zeg je. Ik lach verlegen. Dank je.
In mijn jurkje half aan, mijn borsten bloot sta ik voor je. Voel me wat ongemakkelijk. Je trekt me naar me toe en zoent me. Ik trek jouw shirt uit. Onze naakte bovenlichamen tegen elkaar aan, warm en zacht. Je legt je hand op mijn borsten en streelt ze. Zachtjes en teder. Ik voel dat mijn borsten erg gevoelig zijn en ik geniet van je aanraking. Als je vingers mijn tepels strelen trekt een rilling door mijn lijf. Heerlijk. Door je aanraking worden ze snel hard. Je merkt het en streelt zachtjes door. Dan maak ik je broek open. Je riem los, je knoop, je rits. Je trekt m uit en staat nu in je boxer voor me. Ik kom weer tegen je aan staan. Zoen je heerlijk, vol passie. Je handen liggen op mijn billen en je trekt me tegen je aan.
Je twijfelt even en dan neem ik het initiatief. Mijn hand glijdt in je boxer en ik voel je harde paal. Langzaam masseer ik je, je glijdt door mijn hand. Ik voel je hand mijn billen strelen en je ademhaling versnelt. Je geniet van mijn hand die je streelt.
Dan glijdt je andere hand tussen mijn benen. Ik voel je vingers over de stof van mijn string glijden. Langzaam strelen je vingers me. Je begint bij de rand van mijn broekje. Langzaam naar beneden, zachtjes over het gevoelige plekje en dan met 2 vingers over mijn lipjes omlaag. Ik kreun en een warme golf van genot trekt door mijn lichaam.
Zachtjes streel je me, je vingers volgen mijn lipjes weer omhoog, tot aan mijn klitje. Je zoent me en ik voel de warmte van je lijf tegen het mijne. Je paal is zo hard nu en ik klem mijn hand eromheen, beweeg zachtjes op en neer.
Dan laat je me los. Je trekt mijn jurkje omlaag en helemaal uit. Ik schop mijn schoenen uit. Je komt bij me staan...en trekt mijn string uit. Vervolgens trek jij je boxer uit en naakt staan we tegen elkaar aan. We zoenen, je warme lichaam tegen het mijne, je houdt me vast en ik voel je harde paal tegen me aan. Dan pak je me op en legt me op mijn rug op je bed. Ik zie dat je naar me kijkt. Even ben ik in verwarring. Ik ken je net en kwam voor een etentje. En opeens lig ik naakt op je bed. Waar ben ik mee bezig? Aan de andere kant, je bent mooi, lief en teder, en ik ben opgewonden. Maar vind je me wel mooi? Zijn mijn borsten niet te klein, ben ik niet te dik? Je ziet dat ik twijfel en ik bespeur ook twijfel in jouw ogen. Aan de andere kant zie ik ook verlangen in je ogen, verlangen naar mij zoals je naar me kijkt. En je ziet waarschijnlijk ook verlangen in mijn ogen. Je bent echt heel mooi, zeg je. Ik zie je blik over mijn lichaam gaan en ik zie dat je het meent.
Mijn borsten waarvan de tepels hard zijn van verlangen. Mijn lekkere plekje, zorgvuldig bijgewerkt, niet helemaal kaal maar met een mooi streepje schaamhaar. En mijn lipjes die zich voor je openen, het glinsterend vocht zichtbaar. Ik kijk naar jou zoals je voor me staat. Je paal hard en rechtop voor me. Je bent geschoren en ik zie je ballen, glad en je paal, mooi groot en dik. Opeens verlang ik er enorm aan om je in me te voelen. Ik steek mijn hand naar je uit en je komt boven me hangen. Zoent me verder. Ik voel de zachte kop van je harde paal tegen mijn lipjes duwen. Voel hoe je ze openduwt en dan glij je in me. Je vult me met je heerlijke harde paal. Stoot diep in me. Terwijl je me kust, ga je helemaal in me. Je houdt me stevig vast terwijl je paal in mij stoot. Ik voel je warmte, je zoent me terwijl je in me bent. Ik merk dat ik heel erg opgewonden begin te raken. Ik twijfel niet meer, ik denk nergens meer aan behalve het gevoel van jouw hardheid diep in mij en je handen op mijn lichaam. Ik voel dat jij ook erg opgewonden bent en ik kijk in je verlangende ogen. Mijn ogen spreken voor zich en ik merk aan je dat je weet wat ik wil.
Ik voel je lippen op mijn tepels, voel hoe je zachtjes zuigt, je tong er omheen laat draaien. Ze zijn zo gevoelig nu dat ik kreun. Mijn tepels die verwent worden, mijn natte grotje gevuld door jouw paal, je handen die mijn lichaam verkennen, in combinatie met een ongelooflijk opgewonden gevoel zorgen ervoor dat ik de controle over mezelf verlies en ik een orgasme voel aankomen. Ik klem me stevig tegen je aan, draai mijn heupen wat zodat ik je dieper in me voel en je onderbuik over mijn klitje wrijft. Je stoot in me met korte diepe stoten, stevig tegen me aan geklemd. Ik klem me benen om je heen, ik voel een hand op mijn billen, je lippen die mijn tepels omsluiten, zachtjes zuigen. Je paal diep en me en mijn klitje tegen je gladde onderbuik. En opeens kom ik klaar. Voel de heerlijke tinteling door mijn lichaam trekken. Ik kreun en schokkend hou ik je vast terwijl het orgasme me laat trillen. Langzaam voel ik het gevoel wegtrekken. Ik ben verrast door het snelle hoogtepunt en schaam me een beetje dat ik me zo snel heb laten gaan.
Jij lijkt er echter niet mee te zitten. Je houdt me vast en kijkt vol verlangen in mijn ogen. Je houdt me teder in je armen terwijl je weer zachtjes in me stoot. Al snel laat ik het gevoel van schaamte varen en geef me aan je over. Vind je het fijn, fluister je in mijn oor. Ik kreun en hoor mezelf met schorre stem ja zeggen. Ik geniet ook, voel hoe hard je bent in me, hoe je lippen afwisselend mijn lippen en mijn borsten zoeken en hoe je met je ene arm dicht tegen me aan trekt terwijl je andere hand mijn rug, mijn billen en mijn been streelt. Ik ben opgewonden, en ik wil niet dat het stopt.
Je laat me los en komt omhoog. Leunt op twee armen en hangt boven me. Je kust me en kijkt me aan. Ik streel je rug en mijn handen glijden omlaag naar je billen. Ik leg ze op je heupen en trek je dieper bij me naar binnen. Draai mijn heupen zodat ik je beter voel. Langzaam stoot je in me. Lange rustige stoten, steeds dieper. Ik geef het ritme aan met mijn handen en je volgt het op. Steeds harder stoot je in me, ik voel je paal heerlijk uit me schuiven om vervolgens krachtig weer in me te komen. Ik kijk in je ogen en zie al je verlangen, ik zie hoe graag je me wilt en van me geniet.. Ik voel me steeds natter worden en hou het niet meer. Ik vind het zo lekker, ik wil meer. Ik durf het je niet te zeggen maar volgens mij raad je mijn gedachten.
Je komt overeind en gaat op je knieŽn tussen mijn benen zitten. Je pakt mijn been en zoent me langzaam op mijn kuit. Je warme lippen volgen mijn ben van mijn knieholte naar mijn voet. Dan pak je mijn andere been en herhaalt het terwijl je nog steeds in me zit. Spannend als je dat doet. Dan pak je allebei mijn benen en houdt mijn enkel tegen mekaar. Mijn benen rechtop tegen je borst en langzaam stoot je weer in me. Doordat mijn benen tegen elkaar liggen voel ik het heel goed. Ik voel de warmte van je borst tegen mijn kuiten en de warmte van je paal diep in mijn binnenste. Mijn benen leunen tegen je borst en met je vrije handen streel je mijn borsten. Je masseert ze zacht en stevig tegelijk, verwent mijn tepels met je vingers en de zachte gevoelige huid met je warme handen.
Dan laat je me los. Je pakt mijn enkels vast. En je spreidt mijn benen. Je stoot in me, hard en diep. Je gaat bijna uit me en stoot weer diep in me. Met lange halen schuif je je heerlijke paal nu in en bijna uit me, met krachtige stoten vul je mijn grotje. Ik merk dat je je terughoudendheid en tederheid laat varen en je overgeeft aan je lusten. Je blijft mooi en vol respect, maar we weten allebei dat we willen genieten. Ik laat je gaan, kijk je verlangend aan en je merkt dat ik geniet. Met harde diepe stoten verwen je mijn grotje. Je duwt mijn benen wat achterover zodat je met grote kracht helemaal in mij verdwijnt. Met lange stevige stoten vul je me, verwen je me. Ik kreun en mijn handen grijpen de lakens vast. Mijn ademhaling wordt dieper terwijl de kracht van elke stoot door mijn lichaam trekt, mijn binnenste dat gevoelig is en onophoudelijk wordt gemasseerd door je eikel. Zo verwen je me lange tijd tot je opeens stopt. Ik kijk je vragend aan. Verontschuldigend zeg je dat je even rustig aan moet doen omdat je bijna komt. Ik realiseer me dat je geen condoom om hebt maar om een of andere reden maakt het me niet uit.
Ik maak me los uit je handen en kom omhoog. Nu duw ik jou op je rug op je bed. Ik kom op je buik zitten en kus je. Mijn hand glijdt onder mijn benen door en vindt je hard paal. Mijn heupen komen omhoog en langzaam duw ik mijn grotje naar achteren. Ik voel je warme eikel tegen mijn lipjes en voorzichtig duw ik door. Je eikel duwt mijn lipjes opzij en ik laat me op je zakken. Mijn natte grotje omsluit je heerlijke paal en ik voel hoe je in me schuift als ik me op je laat zakken. Langzaam beweeg ik mijn heupen. Ik voel je paal op en neer bewegen in me. Ik kom op je liggen, mijn borsten op jouw borst en we zoenen. Je handen strelen mijn rug en zakken dan naar mijn billen. Ik voel je warme handen op mijn billen, je streelt ze maar beweegt ook mijn billen op en neer. Ik kom omhoog en leun op mijn armen. Beweeg mijn heupen heen en weer, langzaam maar ik neem je diep in me. Opeens voel ik je handen op mijn borsten. Je lippen op mijn tepels. Ik zit half rechtop op je en mijn borsten voor je gezicht kon je niet weerstaan. Je streelt de zachte gevoelige huid van mijn borsten en zuigt op mijn tepels die keihard zijn van genot. Ik beweeg op en neer op je paal en voel mijn klitje op je gladde onderbuik. Je handen, je lippen, je harde paal die mij vult, het is zo lekker dat ik opnieuw een hoogtepunt voel komen. Ik beweeg sneller en neem je dieper in me, jij voelt wat er gaat gebeuren en verwent mijn borsten vol overgave. Opeens trekt een heftige tinteling, een golf van lust en genot door mijn lichaam. Mijn grotje spant om je paal en schokkend, kreunend kom ik voor de tweede keer klaar. Golf na golf van genot trekt door mijn lichaam en ik merk dat het lang geleden is dat ik zo lekker ben klaargekomen. Als het gevoel wegtrekt kijk ik naar je. Ik merk dat ik tijdens het klaarkomen sneller ben gaan bewegen. En ik merk dat jouw ademhaling opeens versnelt, je lichaam zich aanspant. Met schorre stem fluister je nog dat ik moet stoppen. Maar ik stop niet, omdat ik dat niet wil en omdat het al te laat is. Ik laat me diep op je zakken, draai mijn heupen, span de spieren van mijn grotje en neem je diep in me. Je kreunt en schokt.....je pakt me vast en trekt me tegen je aan. Je warme lichaam tegen het mijn en dan voel ik met kracht je warme zaad diep in mij spuiten. Ik voel je warmte herhaaldelijk en ik merk dat je erg opgewonden was. Dan is het klaar en ik kijk naar je. Je opent je gen en kijkt me aan. Schuldbewust, en zegt sorry. Ik kijk je in je ogen en lach. Geeft niet zeg ik, ik vond het heerlijk!
Ik glij van je af en kom naast je liggen. Je neemt me in je armen en kust me. Wauw, zeg je, dat had ik niet verwacht. Nee, zeg ik, ik ook niet. Blijf je wel eten, vraag je me en ik knik. Graag. En daarna blijf ik ook wel. Je kijkt me aan en ik merk dat ik verliefd ben. Je warme lichaam tegen het mijne, onverwachte sex en het voelt fijn en vertrouwd. En het was geweldige sex. Ik voel de tinteling nog in mijn lichaam en ik merk dat ik nog steeds naar je verlang. Ik kruip dicht tegen je aan.....en word een uur later wakker. Je ligt nog steeds tegen me aan, naar me te kijken. Je bent zo mooi, zeg je. Heb je honger? Ik knik. Graag......
Maar ik wil eerst even douchen. Ik ben bezweet en voel je zaad op mijn benen. Je laat zien waar de douche is en ik stap eronder. Ik was me en geniet van het warme water. Opeens merk ik dat de deur opengaat. Je stapt bij me in de douche. Je komt achter me staan en zoent me in mijn nek. Je pakt de zeep en wast me. Mijn schouders, mijn rug, mijn billen en benen. Als je de binnenkant van mijn dijen wast voel ik je hand langs mijn lipjes glijden. Een tinteling trekt door mijn lijf maar dan sta je alweer achter me. Ik voel je handen op mijn borsten, langzaam zeep je ze in. Je warme handen, zacht van het zeep, masseren me, glijden over mijn tepels die al snel hard worden. Je komt tegen me aan staan en ik voel je harde paal tussen mijn billen. Mijn hand glijdt tussen ons en en ik vindt hem. Ik pak je vast en masseer je terwijl jij mijn borsten streelt en in mijn nek kust. Dit is zo lekker dat ik je loslaat en mijn handen tegen de muur zet. Ik geniet van je aanraking en je lippen. je duwt met je voet mijn benen iets uit elkaar. Je pakt je harde en duwt tegen mijn lipjes. Door het warme water en mijn eigen vocht ben ik nat, en opgewonden. Soepel glij je in me en met 2 langzame stoten vul je me helemaal. Je handen omsluiten mijn borsten, je lippen in mijn nek en langzaam begin je in me te stoten. Een hand glijdt over mijn buik omlaag. Je vingers verkennen zachtjes mijn klitje, je andere hand streelt mijn borsten, je mond kietelt mijn nek en je harde verwent mijn binnenste met korte diepe stoten. Op zoveel plekken tegelijk door jou gestreeld en verwend worden is te veel en ik kreunend, schokkend kom ik klaar. Ik sta te trillen op mijn benen als mijn lichaam tintelt en een golf van genot verspreidt zich vanuit mijn liezen door mijn hele lijf. En verdwijnt weer langzaam...
Als ik een beetje bijgekomen ben duw ik je uit me en draai ik me om. Ik kijk je aan, verlangend, kijk naar je gespierde lichaam, je paal zo hard, je ogen vol verlangen. Je legt je handen op mijn billen en trekt me dicht tegen je aan. Zoent me heerlijk. Dan til je me op. Je duwt me met mijn rug tegen de warme muur, en ik doe mijn benen om je middel. Langzaam laat je me zakken. Ik voel je harde tegen me aan, en dan in me terwijl je me voorzichtig op je laat zakken. Als je helemaal in me bent hou je me stevig vast en al zoenend stoot je in me. Ik voel je sterke warme lichaam tegen me aan, je lippen op de mijne en je heerlijke paal diep in me terwijl je me tegen de muur vasthoudt. Het warme water stroomt langs onze lichamen terwijl je mij heerlijk neemt. Mij vol passie zoent en tegelijk vol verlangen in mij stoot.
Na een tijdje genieten duw ik je voorzichtig naar achteren. Je gaat uit me en laat me los. Ik loop de douche uit en pak een handdoek. Ik droog me af en jij volt mijn voorbeeld. Als we zo goed als droog zijn laat ik de handdoek vallen. Je pakt mijn hand en we lopen terug naar de slaapkamer. Daar aangekomen loop ik naar de rand van het bed. Jij komt achter me staan en pakt me vast. Je streelt mijn borsten en kust me weer heerlijk in mijn nek. Ik ga op mijn knieŽn op de rand van het bed zitten en geniet van je strelingen en zoenen. Dan duw je me voorover, op mijn handen en knieŽn op het bed terwijl jij achter me naast het bed staat. Opnieuw voel ik je harde tegen me aanduwen, mijn lipjes opengeduwd worden en je eikel naar binnen glijden, je harde in mijn schuiven tot ik nat en strak om je heen zit.
Langzaam stoor je in me. Eerst zachtjes, voorzichtig, wel diep maar teder, lief. Langzaam ga je sneller, harder. Je bouwt het langzaam op tot je me heerlijk diep neemt, met langzame stevige stoten. Ik kreun, dit is zo lekker, een rustig tempo met je heerlijke grote paal in me.
Opeens ga je uit me. Ik weet niet wat er gebeurt en kijk om. En opeens voel ik je gezicht tussen mijn benen. Ik voel je warme ademhaling tegen mijn billen en dan je tong over mijn lipjes. Langzaam begin je me te likken. Je tong volgt mijn lipjes naar voren, over mijn klitje en weer terug. Glijdt in me en weer uit me . Afwisselend verwen je zo mijn klitje en dan weer mijn binnenste. Dan glijdt je tong weer op mijn klitje...en voel ik je vingers in mij glijden. Langzaam stoot je ze in me terwijl je mijn klitje verwent met je tong. Dat is weer teveel voor me en opnieuw kom ik klaar. Een heftig orgasme trekt door me heen en schokkend duw ik mezelf dieper op je vingers en je tong. Ik kreun van genot, want zo vaak en zo lekker klaarkomen gebeurt me niet vaak. Dan laat je me los en gaat weer achter me staan. Even niets..en opeens voel ik je paal weer in mij verdwijnen. Ik ben nu zo nat dat je er zo in glijdt.
Je stoot langzaam diep in me, met lange halen. Mijn binnenste is zo gevoelig nu dat ik je eikel in mij voel bewegen. Ik kijk om, verlangend en ik zie een wilde blik in je ogen. Je bent heel geil nu. Ik zie dat je naar me kijkt, naar mijn rug, mijn billen, naar je paal die in en uit me glijdt. Dan merk ik dat je je overgeeft aan je geilheid. Je legt je handen op mijn heupen en houdt me stevig vast. Hard stoot je in me. Diep stoot je in me. Je verhoogt het tempo tot je me keihard neemt. Met lange harde snelle diepe stoten vul je me keer op keer. Je bent zo groot en dik nu dat iedere keer als je helemaal in me verdwijnt een heftig gevoel door mijn lichaam trekt. Mijn handen grijpen in de lakens terwijl je me steeds harder neemt. Je laat je nu helemaal gaan. Er is geen ander woord voor, je neukt me nu gewoon, kei en kei hard. Dit is zo lekker dat ik steeds harder kreun. Het is zo heftig, zo lekker, dat ik niet meer kreun maar half schreeuw. Schreeuw van genot, schreeuw om meer. Ik verlies volledig de controle over mezelf, ik kan niet anders dan voorover op het bed zitten, mijn handen stevig in de lakens en mij overgeven aan jou. Genieten en verwend worden. Elke terughoudendheid is weg en ik wil alleen nog maar jou.
Je neemt me nu zo hard en lekker dat ik geen vingers, geen tong, geen hulp nodig heb. Ik ben zo gevoelig van binnen en het gaat zo hard dat ik kom... zo heftig als ik niet gewend ben. Bij elke stoot trekt een lekker en heftiger wordende golf van genot door mijn lichaam. Maar je houdt niet in, neukt me door, harder en harder, en het gevoel wordt zo heftig nu...ik kan niet meer, het is teveel en je gaat maar door. Het is nu een lang heftig orgasme en ik ben het helemaal kwijt, ik zie sterretjes en ik merk dat ik het uitschreeuw. Dan merk ik dat je langzamer stoot. Ik wist niet meer wat er om mij heen gebeurde maar opeens hoor ik jou ook weer. Terwijl het ergste gevoel wegtrekt voel ik dat je stopt. Nog een stoot en dan heerlijk, ik voel je warme zaad opnieuw in mij spuiten. Je kreunt en ik geniet, ik voel het tintelen en branden, maar wat was dat fijn....
Uitgeput val ik voorover op het bed. Je komt naast me liggen en slaat je arm om me heen. Je lacht naar me en ik...ik giechel. Wat was dat lekker....
Nu zijn we alweer 3 jaar samen en nog geen dag spijt!(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar endlesssummer0000@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
655
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)