Spannendverhaaltje.nl

Een ontmoeting op de camping

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Hans meer verhalen van Hans Mijn naam is Hans en ik ben 21 jaar en woon samen met mijn vriendin Carla. Omdat we de laatste maanden steeds onenigheid met elkaar hadden besloten we dat ik een paar maanden ergens anders zou wonen, zodat we beide alles eens op een rijtje konden zetten en Carla kon studeren voor haar eindexamen.
Via kennissen vond ik bij Eindhoven op een kleine camping een onderkomen. Het was een tourcaravan en een uitbouw en afdak waar een toilet en douche waren.
Het was eind mei toen ik daar introk, er waren nog geen andere kampeerders. Ik studeerde wat en deed wat klusjes op de camping en boerderij. Ik zat op een avond onder het afdak een pilsje te drinken het was erg warm en de voorspelling was onweer en regen.
Opeens zag ik dat er een jongen het terrein op kwam fietsen, hij kwam naar mij toe en zei ik ben bij de eigenaar geweest en kon overal gaan staan weet jij waar een goed plekje is? Ik zei geen idee want ik ben hier ook nog niet zo lang. Wil je een pilsje vroeg ik, trouwens ik heet Hans hij zei en ik heet Sven. Ik haalde 2 blikjes bier we raakte wat aan de praat Sven was op doortocht naar Friesland waar hij bij een oom op de boerderij ging werken en om eens over zijn toekomst na te denken hij zat nogal in de knoop met zichzelf. Na een tijdje ging hij weg zette zijn leger shelter op. Hij had die nog maar net overeind staan toen er een complete wolkbreuk kwam .Na een tijdje kwam hij aanrennen om te schuilen onder het afdak, het bleek dat het zijn tentje in een laag gedeelte van het veld had gezet en de gehele zaak stond blank. Het water liep uit zijn kleren ik pakte een handdoek en gaf hem die. Hij trok zonder enige verlegenheid zijn kleren uit en droogde zich af. Ik zag een 1,80 lange slanke jongen van ongeveer 18 jaar met alleen nog een minuscuul slipje aan voor mij staan. Hij had breede schouders en een redelijk gespierd onbehaard bruin lijf. Hoewel ik normaal niet op jongens val kreeg ik bij Sven een vreemd gevoel in mijn maag. Hij hing zijn kleren aan de drooglijn en ging in een stoel zitten. Ik pakte nog een paar blikjes bier en raakte verder aan de praat. Mijn blik werd steeds naar zijn kruis getrokken waar ik een flinke bobbel in zijn slipje zag. Sven zag dat en vroeg ben je ook homo, ik kreeg een rooie kop en zei nee dat ben ik niet maar jij hebt een prachtig lichaam en ik heb een vreemd gevoel daarvan. Hij keek mij doordringend aan met zijn werkelijke knal blauwe ogen en zei ik ben denk ik wel homo ik heb een paar maal seks met een jongen gehad daarom ga ik ook al fietsend naar Friesland om voor mijzelf alles op een rijtje te zetten. Ik zei ik zei nou ik heb nog alleen seks gehad met meisjes maar als ik voor een jongen zou kiezen dan zou jij mijn type zijn. Hij lachte wat verlegen ik keek eens goed naar zijn gezicht hij had geen baardgroei alleen wat haar op zijn bovenlip maar omdat hij blond haar had zag je dat bijna niet. Het was inmiddels 8 uur geworden en de regen kwam nog steeds met bakken uit de hemel. Je kunt wel wat eten bij mij we aten wat soep en brood. Sven ging eens kijken of zijn kleren al droog waren maar dat was niet zo. Je kan wel wat van mij lenen zei ik nee dat was niet nodig hij vond het niet erg om zo te lopen. Toen vroeg hij mag ik vannacht hier slapen want alles is nat in de tent.
Ik aarzelde even en stemde toe maar er is maar 1 tweepersoons bed als je dat niet erg vindt hij keek mij eens onderzoekend aan en zei helemaal niet. Tegen 12 uur gingen we naar bed, ik ging onder de douche ik ging met een opgewonden gevoel in mijn boxer op bed liggen. Sven ging douchen hij kwam daarna de caravan binnen met een handdoek om zijn middel. Deze was wat klein zodat zijn blote bovenbeen zichtbaar was. Hij ging op zijn rug liggen we praten wat en hij vertelde dat hij vorige week 18 was geworden. Hij draaide zich op een gegeven moment om op zijn buik ik zag dat de handdoek los geschoten was en ik zag nu zijn ronde gespierde bruine blote billen. Hij deed geen poging om de handdoek goed te doen. Ik zei zelfs je billen zijn bruin van de zonnebank zeker? Ja zei hij, ik kon mijzelf niet bedwingen maar ik legde mijn hand op zijn kont en kneep in zijn billen. Ik schrok van mezelf en trok mijn hand terug, hij draaide zich om en zei ik vind het niet erg . Ik zag nu zijn geheel naakte lichaam dat mij toch wel opwond. Hij zei je mag ook wel aan mijn lul komen, ik zette mijn verstand op nul en pakte zijn lul beet, dat was de eerste keer dat ik de lul van een ander in mijn hand had. Ik begon hem af te trekken zijn lul groeide toen hij echt stijf was zat zijn eikel bij zijn navel, ik denk dat hij wel 18/20 cm lang was. Ik ging door terwijl ik zijn gehele lichaam streelde. Na een paar minuten ging zijn ademhaling sneller en ik voelde dat hij zijn spieren spande ik trok nog een paar maal zijn voorhuid geheel naar beneden over zijn glimmende eikel en toen riep hij stop even, deed zijn benen wat uit elkaar stopte een vinger in zijn anus. Nu door gaan.
Ik pakte zijn lange dunne staaf weer beet en ging verder, harder riep hij ik trok nu bij ieder beweging zijn voorhuid hard naar achter, Sven kwam met zijn billen omhoog en spoot het sperma over zijn borst en buik ik ging voorzichtig door tot ik zijn lul voelde verslappen en kneep de laatste druppels er uit. Er lag een plasje in zijn navel ik pakte de handdoek wat anders liep het sperma op het bed. Svens lag met gesloten ogen en mompelde over een kwartier kan ik wel weer en dat kan ik wel 3 keer. Hij draaide zich op zijn buik, ik had een nog steeds een keiharde lul ik trok mijn boxer uit en begon me af te trekken terwijl ik naar de billen van Sven keek.
Ik stopte ging op Sven liggen met mijn 13 cm stijve in zijn bilnaat ik voelde dat hij zijn billen van elkaar trok ik begon neuk bewegingen te maken en voelde dat hij zijn gespierde billen samen trok ik voelde het zaad al snel bij mij komen en spoot het over zijn rug ik pakte de handdoek veegde zijn billen, rug en mijn buik droog. Trok het dekbed over Sven heen draaide mij op mijn zij en viel met verwarde gedachten in slaap. Tegen 7 uur werd ik wakker van Sven die aan mijn eikel lag te likken.
Hoe mijn volledige inwijding verder ging vertel ik een volgde keer.
Aantal keer gelezen:
1535
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)