Spannendverhaaltje.nl

Een ochtend om niet meer te vergeten

-
21-10-2010
Het is nog niet heel lang geleden, het was misschien wel verkeerd, heel verkeerd ?

We zijn al jaren goede vrienden, hebben van alles meegemaakt, van sterfgevallen, de geboorte van onze kinderen, ruzies bijgelegd, gefeest en nog veel meer gefeest...
Over en weer logeren, voordat de kinderen er waren, was geen probleem, na het stappen een bank of leeg bed uitzoeken en lekker een eind het weekend in slapen, de eerste die wakker
was, maakte ontbijt... dus rondlopen in ondergoed, ochtendjas, met of zonder kater, het zijn geen geheimen meer.

En zo werd de band sterker, er kwamen aan beide kanten kinderen, zij twee jongens, wij twee meisjes en die logeren ook regelmatig bij elkaar als wij of zij er eens een avondje tussenuit willen. prima geregeld zo.

Tuurlijk kon het niet uitblijven, de dames hadden besloten dat we ook wel eens een keer met zijn allen op vakantie konden gaan.
Ik had er zin in, want wat is er nu leuker dan met goede vrienden op vakantie ?

Ieder een eigen appartement, wel bijna naast elkaar, met voldoende rust en privacy om ook gewoon lekker als gezinnetje samen te kunnen zijn.
Alles verliep voorspoedig, tot ze op een vroege ochtend met een migraine aanval terug naar bed moest. Wel sneu natuurlijk dat dat net op vakantie moest gebeuren.

Er werden plannen gemaakt voor de rest van dag, de kinderen wilden "weer" naar die grote speeltuin en ik had het al een paar dagen staan op een klim langs een waterval, waarvoor de kids nog te klein waren om mee te kunnen. De beslissing was snel genomen, onze partners met de kids op pad, ik wandelen en zij rusten tot haar hoofdpijn over zou zijn.

-2-

Ik heb twee sleutels en een telefoon bij me, voor het geval er iets zou zijn met haar, dat ik terug kan naar de appartementen. Ik zal waarschijnlijk toch eerder terug zijn dan de rest, aangezien die ook nog wat gaan eten bij de speeltuin.

Nog geen kwartier onderweg en het begint te regenen.. balen ! Ik besluit even te wachten en loop dan maar weer terug. Ik sms nog even naar de vrouw, maar krijg al snel terug dat het even verderop het gewoon nog droog is. Ik klop aan bij het appartement van onze vrienden, ik wil even checken hoe het met haar gaat. Ik krijg geen gehoor en besluit om toch even te gaan kijken. Ze ligt te slapen en ik merk dat ik net wat langer blijf kijken dan misschien goed voor me is. Ik heb haar altijd al een leuke meid gevonden, mooi atletisch figuur, niet heel erg groot, sprekende ogen... en nu ligt ze daar te slapen, lekker ingestopt haar hoofdpijn weg te dromen..

Een glas water is wat ik zacht op haar nachtkastje zet als ze haar ogen even opent, ze kijkt me vragend aan en ik fluister snel iets over regen en dat ik mezelf ga omkleden.
Een snelle douche en een snack verder loop ik weer terug naar de buren, ze zit inmiddels een beetje rechtop en ik vraag of ze wat wil eten. "Dat laat ik me geen twee keer zeggen, ik krijg nooit ontbijt op bed" lacht ze me toe en doet er een knipoog achteraan. Ik bedenk mezelf dat als er grapjes gemaakt worden, het met die hoofdpijn ook wel mee zal vallen. Al snel heb ik wat klaargemaakt en plof naast haar neer op het bed.

Ik krijg een kus op de wang en een "dankje schat" te horen en ze eet haar bord snel leeg.

Ze zakt weer wat onderuit en we kletsen wat over de kids, de vakantie. Het gesprek krijgt een andere wending als ze verteld dat ze gisterenavond woorden heeft gehad en haar hoofdpijn wat aangedikt heeft om vandaag niet mee te hoeven.

Ik krijg een verhaal te horen over zorgzaamheid en inleven in andere mensen. Ik zeg haar dat ik ook geen heilige ben, maar dat had ze natuurlijk allang gehoord van mijn vrouw. "Maar je neemt wel de tijd voor een glas water en een ontbijtje", krijg ik als dankbaar weerwoord. Inmiddels ligt ze lekker tegen me aan, gewoon, zoals goede vrienden doen en als ze haar been optrekt, glijden de lakens eraf en zie ik dat ze een zwarte slip onder haar slaapshirt aanheeft. Ik bedenk mezelf dat ik niet eerder op deze manier alleen met haar geweest ben en onwillekeurig vind ik het opeens een beetje spannend."Ik ga even onder de douche" zegt ze, "je mag wel even blijven hoor, anders zitten we allebei alleen en dat is ook suf" zegt ze terwijl ze de kamer uitloopt.
Mijn ogen volgen haar benen omhoog tot onder haar shirt. Ik betrap me op het feit dat ik haar eigenlijk wel eens bij me zou willen hebben zonder kleding....maar die gedachte laat ik snel varen, want dat is natuurlijk iets wat toch niet gaat gebeuren...

-3-

Ik zak onderuit op het bed en doezel een beetje weg. Ik schrik weer op als de deur open gaat. Je komt binnengelopen in een veel te ruime badjas, die ik herken als die van je mannetje.
In mijn gedachten zie ik je op me afkruipen als een tijger op zijn prooi, maar je bij de rand van het bed draai je je om om gewoon naast me te gaan zitten.. Je vraag of ik lekker lig en geef je te kennen dat dat zo is...

Je vraagt of je er nog wel bij mag komen liggen en als ik je zeg dat dat mag, kijk je me wel even recht in mijn ogen aan.. of beeld ik me dat in ?
Je gaat op bed liggen, je ligt op je rug met je hoofd tegen mijn borst en je benen richting de hoek van het bed.. je badjas is stevig dicht geknoopt, maar zo van bovenaf kan ik net tussen je borsten doorkijken.. je windt me op, maar ik probeer het verborgen te houden..

Ondertussen hou je het gesprek op gang en kletsen we over de vakantie, kinderen, relaties... over vanalles en nog wat... mijn blik glijdt als vanzelf onder de rand van de badjas door en ik zie je borstkas op en neer gaan als je ademhaalt... zie hoe de rondingen van je borsten tegen de zachte badstof aandrukken... en voel hoe mijn opwinding toeneemt.. je hebt ontspannen een hand op je buik liggen en je arm op mijn been, je hand net boven mijn knie en ik hoop maar dat je niet merkt dat er wat gebeurd daar in mijn broek...

Ik leg een arm om je heen en mijn hand rust op je elleboog.. je haalt je hand van je buik en pakt mijn arm beet.. vriendschappelijk en een beetje meer misschien.. even zijn we stil, liggen gewoon gezellig tegen elkaar aan.. of zijn we aan het knuffelen... ik ben er van in de war...

Je wil jezelf een beetje op je zij draaien en zet je even af met een been.. de badjas glijdt een stuk open en ik kijk over je heup heen naar een bloorgevallen been.. mijn blik glijdt naar de binnenkant en zie dat je onderbuik is blootgevallen... ik krijg het warm, ik zie dat je geen slipje hebt aangetrokken en dat je dus naakt naast me ligt... mijn blik glijdt van tussen je benen weer omhoog over je heup, je been volgend...

Het zijn fracties van seconden, maar het lijkt een eeuwigheid te duren...maar in mijn hoofd is het druk.. in een reflex leg ik even mijn hand op je bil en knijp er even in..

Je slaat de badjas terug.. en zegt kortaf, "afblijven"..met een ietwat rode blos op je wangen..als ik je aankijk sla je je ogen neer, maar ik zeg er vrijwel meteen achteraan dat ik dat wel jammer vind en geef je een knipoog..

Of ik het wel mooi vond wat ik zag.. en ik bevestig je vraag... "en het voelde ook niet verkeerd" gooi ik eruit voor ik er erg in heb...
Inmiddels heb je je op je buik gedraaid en zijn onze hoofden vlak bij elkaar.. je badjas is wat omhoog geschoven en ik volg je benen tot net boven je knieholtes, waar ze verdwijnen onder de badjes.. ik volg de golving van de jas over je billen en kijk vervolgens in je ogen...

Ik leg mijn hand brutaal op je onderrug en je fluistert nog een keer of ik je echt mooi vindt.. ik zeg eerlijk dat ik je altijd al mooi heb gevonden en ik heb die woorden nog niet uitgesproken of je drukt je lippen op de mijne.. ze voelen warm en zacht aan.. en ... ik krijg nog een kus.. onze lippen blijven wat langer tegen elkaar aanzitten..en je voelt mijn hand wat verder omlaag voorbij je billen glijden...

Dan openen we onze monden en vinden twee tongen elkaar in een aftastende zoen, die steeds heftiger word...

-4-

Ik loop naar de douche, hem op bed achterlatend. Ik heb mijn hoofdpijn gefaked om maar even geen vent om me heen te hoeven hebben, maar plots was hij daar in de kamer en met wat aandacht en lieve woorden voor me. Hij heeft me niet helemaal onberoerd gelaten, het is gewoon even fijn met hem te kletsen, zo vaak gebeurd dat niet en ik vind hem prettig gezelschap. Hoe vaak zijn we niet samen dronken naar huis gefietst in de afgelopen jaren.. altijd was hij daar, met wat hoffelijkheid en hulp bij het zoeken naar het slot van de deur... ik glimlach bij die gedachte... zoveel kansen gehad, nooit genomen.. of nooit van hem gekregen ?

Ik lag mezelf net te bedenken dat hij eigenlijk wel heel leuk is. Leuk koppie, lang lijf, vol met humor... Ik voel me geborgen bij hem en zou het liefst in hem kruipen vandaag.. maar ja, hij is niet van mij en dus probeer ik maar zo onopvallend mogelijk mezelf tegen hem aan te drukken.. de warmte en rust van hem overnemend..

Voelen doe ik het wel, als hij naar me kijkt, als zijn ogen afdwalen naar mijn slaapshirt.. of beeld ik me maar in, dat hij vanochtend meer interesse in mijn lijf lijkt te hebben dan in mijn gespreksonderwerpen...Helemaal op mijn gemak ben ik, maar toch voelde ik de spanning die er leek te hangen..en vreemd genoeg betrapte ik er mezelf op dat ik er opgewonden van raakte.. ik wil eigenlijk meer dan tegen hem aanhangen.. ik krijg het er warm van en trek een been op, de lakens glijden er af en ik zie je blik afdwalen, maar verder geen reactie... je moest eens weten...

Ik zeg hem dat ik ga douchen en ga uit bed, zoals ik normaal nooit doe, op zo'n manier dat het bijna uitdagend is, zo met mijn shirt wat omhoog en mijn slip net zichtbaar tijdens het opstaan... wat bezield me eigenlijk..

Om te voorkomen dat hij weggaat, vraag ik hem te blijven en dat vindt hij geen probleem, hij zakt wat verder onderuit en blijft lekker relaxt op bed liggen... Als ik de deur van de badkamer open doe, voel ik de kriebels in mijn buik...

De douche is kort, lauw, maar toch heet.. mijn vingers doen hun werk en ik ril als ik mijn orgasme door me heen voel trekken... ik zucht diep... het moest er gewoon even uit.... dat ik hem in mijn gedachten heb is niet de eerste keer, maar wel dat hij dan ook op nog geen 4 meter van me vandaan is..

Ik sla mezelf voor mijn hoofd als ik de douche uitloop.. mijn schone ondergoed ligt in de koffer in de slaapkamer... en ik pak de badjas van mijn mannetje dan maar.. ik trek hem strak aan en zie in de spiegel alleen een wat lager decolleté.. ik voel me nog steeds niet helemaal op mijn gemak.. het rommelt nog wat in mijn buik en ik kan het niet stoppen.. ik hoop maar dat hij het niet merkt...

Als ik weer in de slaapkamer ben, ligt hij lekker te doezelen, maar schrikt op als ik de deur sluit. Zijn ogen lijken dwars door mijn badjas heen te kijken.. ik smelt van binnen... zijn donkerbruine ogen doen het hem... even aarzel ik, zal ik mijn kleren pakken en weer omdraaien ?

Ik wil toch bij hem Op bed liggen, alsof er niets aan de hand is... Hij ligt languit en ik plof scheef op bed.. ga op mijn rug liggen en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas aan... hij is even stil.. en ik heb het idee dat hij me compleet naakt ziet liggen..

dat hij zo door de jas heenkijkt.. ik voel mezelf warm worden en voel het bloed in mijn onderbuik sneller stromen..

Ik probeer het gesprek op gang te houden, om mezelf af te leiden, mijn arm ligt ontspannen op zijn been, af en toe kan ik zo eens spontaan in zijn bovenbeen knijpen... en ik heb een hand op mijn buik gelegd, gewoon lekker kletsen met een goede vriend dat is wat er gebeurd toch ?

Maar dan leg je je arm verder om me heen en voel ik jouw hand op mijn arm.. het liefst zou ik mijn badjas open gooien en je hand tegen mijn, inmiddels weer vochtig geworden, onderlijf willen aandrukken.. ik wil niet meer kletsen.. ik wil verwend worden..Ik besluit me op mijn zij te draaien, voordat ik aan mijn foute gevoelens toegeef... heel even liggen we zwijgend tegen elkaar aan, mijn ademhaling is wat dieper en ik voel me opgewonden...

Als ik wil gaan draaien zet ik me af met een voet, maar die staat op de badjas en als ik draai trek ik de jas half van mezelf af.. dat was niet de bedoeling! Ik schrik en zie zijn ogen over mijn lijf glijden... ik weet me even geen raad en dan voel ik zijn hand op mijn bil... we maken er maar een grapje van en ik wijs hem even op het feit dat dat niet voor hem is... hij geeft me een knipoog en zegt me dat hij dat jammer vindt.. en nu ben ik zeker in de war...

Ik rol mezelf verder door en vraag hem net iets te brutaal of het hem is bevallen.. hij reageert met een grote glimlach en zegt me dat hij het niet verkeerd vond voelen... ik weet het eigenlijk wel zeker, ik ben niet de enige die zich gespannen voelt... nu ik op mijn zij lig zie ik zijn spijkerbroek en vraag mezelf af hoe die bobbel daar mij ontgaan kan zijn...

Als ik opkijk zijn mijn lippen vlakbij de zijne.. zenuwen gieren door mijn keel... ik wil hem zoenen, maar durf niet goed de eerste stap te nemen... ik draai me verder door op mijn buik... hang nu half op hem.. mijn borstkas tegen de zijne gedrukt.. ik voel zijn hand op mijn onderrug en langzaam omlaag bewegen.... ik span mijn bilspieren even aan en voel zijn hand weer over mijn billen glijden...

Ik fluister hees of hij het prettig vindt, ik hoor zijn zachte antwoord eigenlijk al niet meer.. ik druk mijn lippen tegen de zijne.. en nog een keer, maar dan wat langer...
ik voel zijn hand mijn badjes omhoog trekken en zijn warme vingers op mijn billen...Onze monden gaan open en heerlijk is de zoen die volgt... van aftastend traag naar steeds feller.. ik klem mijn benen om zijn been en mijn hand glijdt over zijn kruis...

ik kreun als ik zijn vingers tussen mijn natte lippen door voel glijden..


- 5 -

Mijn hart gaat als een razende tekeer.. ik voel jouw vingers over mijn kruis glijden en je slaat een been over het mijne, jezelf vast klemmend.. we zoenen alsof het de laatste keer kan zijn en het is meer dan heerlijk... ik trek je badjes zo hoog mogelijk en zie uit mijn ooghoek je billen... mijn vingers strelen, nee grijpen er in vast en ik druk je onderlijf tegen mijn bovenbeen aan... Ik voel jouw tong rond de mijne draaien.. je vingers die mijn inmiddels harde pik strelen en ik geniet als ik mijn vingers tussen je billen omlaag druk... ik voel de hitte tussen je benen en hoe nat je bent...je kreunt als ik een tweetal vingers in je druk...

Je gaat op je handen en knien over me heen hangen en we tongen wild.. ik laat mijn vingers over je borsten glijden... voel je harde tepels en druk mijn vingers in het zachte vlees...
Ik kreun als je je onderlijf omlaag beweegt en over mijn broek tegen mijn harde paal aandrukt...ik voel je onderlijf op en neer schuren en hoor je steunen...Mijn handen glijden van je borsten af langs je zij naar je onderrug... je voelt ze om je billen klemmen.... ik geniet van je.. onze tongzoen is heftig... nooit gedacht dat we ooit zo intens zouden zoenen....

Ik til je lijf wat omhoog en druk mijn mond op een tepel.. ik zuig er op .. lik er overheen... een vrije hand heeft de andere borst vast en jij pakt de stang van het bed boven mijn hoofd..
Je gaat even rechtop zitten.. ik van onderaf tegen je mooie borsten aan en voel hoe je vingers mijn shirt vastpakken en het over mijn hoofd uittrekken...

Mijn handen grijpen je heupen vast en ik druk je verder omhoog... met je stijve tepels en openstaande natte lippen straalt je lijf sex uit... we zijn geil en ik druk je verder omhoog tot je met je clit vlak voor mijn mond bent... je hebt meteen door wat ik wil en met twee handen grijp je de stang boven mijn hoofd vast... je voelt mijn handen op je billen en ik druk je tegen mijn mond aan...

Ik zuig op je natte lippen...proef je geil en lik gretig tussen je lippen door.. ik voel dat je je billen aanspant en op mijn tempo over mijn mond en kin aan het rijden bent.. je kreunt mijn naam als ik weer mijn tong over je clitje laat glijden en ik zie hoe je met een paar vingers in je tepel knijpt van geilheid...

Ik besef dat een van mijn stoutere dromen aan het uitkomen is, ik heb jouw bezwete, hete lijf hier in mijn handen en ik mag je verwennen.. ik druk mijn tong zo ver mogelijk in je en laat hem weer over je gezwollen clit glijden...

Mijn vingers knijpen en masseren je billen... mijn duimen voel je tegen de binnenkant van je benen geklemd zitten... dan laat ik een hand omlaag gijden.. twee vingers langs je bilnaad en druk ze achterlangs diep in je natte kutje.... je kreunt en ik voel je spieren schokken...

Weer kreun je mijn naam... je knokkels worden wit als je je handen om het bedframe knijpt... je onderlijf schokt een aantal keer en mijn tong likt zacht langs de buitenkant van je lippen.. als ik je clit weer lik, gaat er nog een schok door je lijf... heerlijk was het orgasme waar je al op aan het hopen was onder de douche en je laat je handen vanuit je nek over je lijf omlaag glijden... en dekt je gevoelige plekje voor me af..

- 6 -

Ik moet even bijkomen.... mijn onderlijf staat in brand en ik lijk zijn tong nog steeds te voelen.. heerlijk deed hij dat... Ik ga op mijn knieen naast hem zitten en geef hem een zoen.. ik wil hem zoenen... veel en hard.. hij voelt me goed aan.. is niet te overheersend, maar speelt mijn spel goed mee... mijn borsten voelen zwaar van opwinding en mijn vingers glijden omlaag..

Ik voel zijn broek gespannen staan.. daarin zit zijn stijve pik en nu is het mijn beurt... ik wil hem hebben.. voor mij ! en mijn vingers beginnen knoopjes los te maken... er gaat een rilling door mijn lijf als ik zijn hand op mijn bezwete rug voel... de hand glijdt omhoog en pakt in mijn nek... onze lippen sluiten om elkaar heen... heerlijk zoenen we...

Als ik een paar knoopjes los heb, wring ik ongeduldig mijn hand onder de rand van zijn strakgespannen boxer door... ik voel zijn eikel onder mijn vingers.. verder omlaag lijden mijn vingers en ik voel zijn bloevaten kloppen onder mijn aanraking... ik kreun even als ik voel hoe lang en dik gezwollen hij is....

Mijn lippen verbreken de kus en ik kijk in zijn donkere glimmende ogen.. volgens mij is ons gevoel hetzelfde en weten we wel waar we mee bezig zijn, maar is de drang naar elkaars lichaam groter dan het verstand.. hij zegt me dat ik lekker ben.. en ik voel zijn grote handen even over mijn lijf glijden.. ik sluit mijn ogen en ril er van... ik voel een hand vanuit mijn nek over mijn rug glijden en de andere vanaf mijn onerbuik langs mijn borsten omhoog, waar hij twee vingers op mijn lippen legt.. ik zuig er op.. heerlijk !

Zijn handen verdwijnen van zijn lijf en helpen me de broek van zijn lijf te stropen.. zijn gezwollen pik leunt achterover tegen zijn onderbuik.. hij is netjes getrimd en zijn ballen zijn gladgeschoren... ik laat verlekkerd mijn vingers er overheen glijden en buig me voorover... traag lik ik rond zijn navel en mijn vingers masseren zijn ballen... hmmm ze voelen zo heerlijk kneedbaar aan... ik knijp even zacht en hoor hem kreunen... dan glijdt mijn tong van zijn navel omlaag en lik ik langs zijn eikel..

Zijn handen glijden over mijn rug en ik ga een beetje verzitten... langs mijn billen en tussen mijn benen door... heerlijk masseert hij mij met zijn vingers en ik heb geen zin om verder te teasen.. ik wil hem proeven.. mijn vingers klemmen rond zijn stijve en mijn lippen glijden over zijn eikel heen.. hmmm ik zuig er op en proef zijn voorvocht... hij is lekker... ik trek hem langzaam af en probeer zijn harde pik dieper in mijn mond te laten glijden, hij is wel lekker dik...

Ik zuig, ik lik, ik bijt even zacht.. mijn hand glijdt over zijn ballen en ik masseer ze... er gaat een rilling door mijn lijf als hij weer twee vingers in mijn natte kutje drukt... ik zuig harder.. verhoog het tempo... hij kreunt en zijn vingers stoten hard in mijn natte kut..

Dan is plots mijn mond gevuld met zijn warme zaad.. ik voel een krachtige warme straal in mijn keel spuiten en nog een er meteen achteraan... hmmm hij smaakt lekker en ik trek en zuig nog even door aan zijn stijve paal, die niks aan kracht lijkt te verliezen... hmmm ik slik zoveel mogelijk door en lik rond zijn eikel... hij kreunt mijn naam en ik geniet er van..


-7-

Ik voel mijn ballen samentrekken.. ik hou het niet meer en laat alles gaan... hmm je verwent me ook zo lekker met je mond en tong... je vingers zitten overal en ik hou het gewoon niet meer.. met krachtige stralen spuit ik .. en voel dat je me gewoon blijft afzuigen.. lekker hoor...

Je voelt mijn vingers in je drukken, maar ik laat los om even op adem te komen... je draaait jezelf naar me toe en geeft me kleine kusjes vanaf mijn navel over mijn borst omhoog.. in mijn nek... onder mijn oor, over mijn wang en dan voel ik jouw mond weer op de mijne.. onze tongzoen is rustig, maar het gevoel is zo intens...zo lekker...Ik voel je warme lijf op het mijne drukken... je borsten op mijn borst.. je benen langs die van mij.. je handen hebben mijn hoofd vast en we zoenen vol passie.. ik voel jouw tong de mijne steeds opzoeken.. er heerlijk omheen draaien.. dan weer even terug.. met de puntjes over elkaar.. heerlijk..

Jouw onderlijf is heet.. en ik voel je heuveltje tegen mijn pik aandrukken... terwijl we zoenen beweeg je je onderlijf wat heen en weer.. je kronkelt een beetje over me heen en ik voel dat mijn opwinding snel weer toeneemt.. mijn stijve drukt steeds harder tussen je natte lippen door en je laat je clit harder over mijn harde paal glijden.. Mijn handen rusten op je billen en ik voel je je bilspieren steeds een beetje verder aanspannen als je je tegen mijn harde pik aandrukt...

Onze ademhaling wordt zwaarder.. ik voel je onderlijf steeds dwingender over mijn stijve glijden...je zet je handen in de lakens en kreunt zacht mijn naam...
Je onderlijf glijdt steeds sneller over mijn stijve.. ik kreun van genot en voel hoe je vocht mijn pik helemaal glad maakt.... je drukt jezelf wat omhoog en ik zie dat je ogen gesloten zijn.. en je bijt wat op je onderlip..Het zweet loopt van onze lichamen..en je drukt je nog verder omhoog.. ik druk mezelf ook een beetje op en lik het zweet van je tepels af.. mijn handen glijden over je mooie lijf en ik geniet van je...

Dan verlaag je je tempo en kijkt me even doordringend aan... we weten allebei dat we toch al alle regels overtreden hebben en op een of andere manier gaat het zo natuurlijk, zo lekker.. dat hadden we vanochtend allebei niet durven dromen, ja dromen misschien nog wel...

Je drukt je lippen weer tegen de mijne en ik voel je hand rond mijn stijve klemmen... je gaat iets verzitten en ik voel je warme kutje om mijn stijve glijden... mijn pik is zo glad van jouw vocht, dat hij zonder moeite helemaal in je verdwijnt, je kreunt zacht als je voelt dat hij je helemaal opvult en je met je heuveltje op mijn onderbuik drukt...

Je houdt je onderlijf nog even stil..onze zoen is vol vuur.... we proeven elkaar en twee tongen zijn vol in gevecht.. mijn vingers glijden over je lijf en ik wil je gewoon overal voelen... van tussen je billen eroverheen.. je rug.. schouders... achterop je hoofd.. je tepels, borsten.. heupen.. ik geniet van je..

Dan laten je lippen de mijne los en druk je je wat omhoog... je gaat iets verzitten en begint langzaam op en neer te bewegen... je spant je spieren aan en ondanks dat we beide goed nat zijn, voel ik je over mijn harde pik heen schuiven... je bent heet van binnen, heet van buiten.. ik kreun en noem je naam en voel je nagels in mijn borstkas drukken als reactie...

Ik begin een beetje tegen te stoten.. als je jezelf laat zakken voel je mijn dikke paal diep in je drukken... ik verhoog langzaam mijn tempo en jij blijft even stilzitten... genietend van mijn stijve die ik in hoog tempo steeds weer diep in je druk...Je buigt voorover...zoent me...wrijft met je heuveltje over mijn onderbuik.. kreunt zacht en ik glij uit je...

Even kijk je me aan en er zijn geen woorden nodig.. ik draai je om en met je billen naar me toe druk je mijn stijve weer in je... je zit voor me op je knieen en je voelt mijn handen op je billen als je je zelf steeds weer omhoog drukt... Ik zie aan je lichaamstaal dat je met je handen over je borsten gaat.. zie je handen afdalen en voel ze over mijn ballen glijden..

Met een hand steunend net boven mijn knie en je andere hand spelend je clitje en met mijn ballen zie ik je billen voor me op en neer gaan, mijn stijve steeds diep in je mooie lijf dringend..
Mijn vingers glijden over je onderrug.. heupen... billen en ik laat een vinger door je bilnaad glijden...

Mijn duim maakt een paar rondjes rond je kringspier en zonder al te veel moeite druk ik hem een stukje in je... je kreunt mijn naam en dat je toch zo verdomme geil bent... ik druk mijn duim verder en voel je spier er omheem klemmen... zacht maar ik draaiende bewegingen en je past je tempo wat een... je voelt nu afwisselend mijn stijve en dan weer mijn duim in je dringen...

Je gaat rechtop zitten.. kijkt een keer achterom en pakt mijn stijve vast... mijn paal glimt gewoon van jouw geile vocht wat ook langs de binnenkant van je benen loopt...
Je drukt mijn glimmende top tegen je kontje aan en laat jezelf langzaam zakken... hmm ik voel je strakke spier om mijn paal klemmen... je blijft zakken en bent nat genoeg om me te kunnen hebben...

Ik kreun van genot en trek je achterover.. mijn handen vinden je borsten en ik knijp even in je harde tepels... wat ben je lekker... je gaat verder naar achteren en je benen leg je buitenom langs de mijne.. je ligt nu met je rug op me en mijn dikke paal drukt in je kontje.. mijn vingers glijden over heel je lijf.. maar zoeken de weg naar beneden.. naar je gevoelige plekje...

Het duurt niet heel lang of je kreunt als mijn vingers je clit masseren.. ik wrijf in hoog tempo en je onderlijf kronkelt over me heen... ik stoot zacht mijn opgewonden pik tussen je billen door en voel de hitte die van je af lijkt te stralen... hoe lekker is het om jou hier tussen mijn handen en lijf te hebben liggen.. heerlijk gewoon..

Jouw handen grijpen de lakens en ik voel dat je je benen tegen de mijne aanspant.. je hapt naar adem als je onderlijf schokt.. ik voel je spieren heftig reageren en ik hou het zo ook niet langer.. ik spuit met een aantal flinke stralen mijn zaad diep in je... en je blijft nog even schokken als mijn vingers nog traag langs je clit glijden...

Dan draai je je om... je lijf ligt uitgeput en zwaar op het mijne.. ik krijg een kusje op mijn wang en je slaat je armen om mijn nek... zo blijven we even liggen...
Als ik naar je kijk, zie ik een traan over je wang lopen... je pakt hem met een vinger en fluistert zacht... "die is van geluk, voor jou"...

Een kwartier later lijkt het of er niets gebeurd is.. er kletteren twee douches in de vakantie-appartementen.. Samen waarschijnlijk in gedachten verzonken, maar toch alleen...

Nog een keer loop ik wat gehaast naar je appartement, wetend dat ook jij inmiddels klaar moet zijn met douchen.. ik vind je in de slaapkamer, waar je ietwat besluiteloos voor je koffer staat.. naakt.. je draait je om als je me hoort en je blik glijdt naar de camera die ik in mijn hand heb... We geven elkaar een vluchtige tongzoen en ik druk je op bed... maak 1 foto en dan gaan er twee telefoons tegelijk... ik zeg je dat ik je lief vindt en even sla je je ogen neer... "ik jou ook" komt er zachtjes uit... ik moet gaan.. er zijn mensen onderweg naar ons vakantie huis...

Een ochtend om niet meer te vergeten !


..laten jullie wat weten ?..
Aantal keer gelezen:
574
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)