Spannendverhaaltje.nl

Een nieuwe liefde

-
16-08-2010
Ze keek naar haar vriendin, ze waren al jaren dikke vriendinnen maar toch bewonderde ze haar. Ze was mooi en lief en hulpvaardig. Ze betrapte zichzelf erop dat ze haar vriendin mooi vond en het gevoel moest onderdrukken om haar niet even aan te raken. Josien en Saskia twee vriendinnen, samen giechelen over jongens en Josien begint zich anders voor haar te voelen. Kriebels in haar buik alsof ze verliefd was. In het rustige zwembad zaten ze even naast elkaar op een bankje bij te komen. Saskia zag er prachtig uit in haar badpak, Josien keek naar haar borsten die waren versierd met harde tepels. Josien keek bijna door de zwarte stof van het badpak heen. Natuurlijk wist ze hoe de borsten van Saskia eruit zagen maar haar gevoelens waren niet meer te stuiten.
Saskia had wel gemerkt dat Josien zich anders gedroeg de laatste tijd en vroeg zich af wat. Ze wist wel dat ze zich geen betere vriendin kon bedenken dan Josien. Saskia vergeleek zichzelf altijd stiekem met Josien. Hun borsten en billen leken een beetje op elkaar al vond Saskia de grote tepels van Josien mooier dan die van der zelf. Saskia was weleens jaloers geweest op de vriendjes van Josien die zomaar aan die mooie tepels mochten zitten. Josien stond het eerste op en wilde zich gaan omkleden, Saskia wilde nog 1 keer het water in en met een sierlijk boog dook ze te water. Na de verfrissende duik liep ze samen met Josien naar de kleedhokjes. Toen Josien een ex zag lopen trok ze Saskia vlug een kleedhokje in zodat ze niet gezien werden.
Wat doe je riep Saskia. Josien vertelde haar dat je Jan Willem zag lopen en nu konden ze hem horen ook want voor hun hokje stond hij met iemand te praten. Dan moeten we ons hier maar omkleden was de conclusie van Sakia. Josien genoot ervan want in een klein kleedhokje naakt met Saskia zitten was haar droom. Ik ben Jan Willem ik ga je nemen zei Saskia zachtjes. Met haar handen uitgestoken naar Josien kwam ze dichter bij. In plaats van haar als Jan Willem af te wijzen trok Josien haar bikini hesje uit en duwde haar borsten naar voren, oh ja neem me ik wil je. De vingertoppen van Sakia raakten de borsten van Josien al aan en voor ze haar handen terugtrok pakte ze Josien der borsten stevig vast en natuurlijk ook die mooie harde tepels. Wacht is even jij bent Jan Willem niet, Saskia schrok van de woorden van Josien, jij bent nog lekkerder dan Jan Willem , Josien trok Saskia naar toe en drukte haar tegen zich aan.
Wat doe je gekkie probeerde Saskia nog, ik ga je zoenen en Josien drukte haar mond op de mond van Saskia en zonder moeite wist ze haar tong tussen de mooie lippen heen te krijgen zodat de kus uitmonde in een tongzoen die langer duurde dan de gemiddelde kus die ze een jongen ooit had gegeven. Na de kus trokken de meiden hun kleding aan en fietsten ze even later naar huis. Ze gingen naar het huis van Saskia en vertrokken meteen naar haar slaapkamer. Eenmaal onderuitgezakt op het bankje naast elkaar bekende Saskia hoe lekker ze de kus had gevonden. Ze vertelde ook dat ze met een jongen niet eerder een ervaring had gehad waarbij ze zo intens had genoten. Josien straalde en was sprakeloos ze speelde met haar hand door de lange haren van Saskia. Ik wil je overal wel kussen zei Saskia met een verliefde blik.
Ze stonden op en gingen vlak tegenover elkaar staan. Josien begon als eerste de knoopjes van het bloesje van Saskia los te maken. Kledingstuk voor kledingstuk trokken ze bij elkaar uit tot de ze helemaal naakt waren. Josien sloeg haar harmen om de middel van Saskia en stonden ze naakt tegen elkaar aangedrukt. Ze voelde de zachte huid en liet haar handen naar de mooie billen van Saskia glijden. Met alleen de stilte in de kamer bleven ze minuten lang staan. Ze genoten van elkaar het voelde puur en het voelde goed. Je wilde me toch overal kussen, de fluistertoon van de stem van Josien verbrak de stilte. Saskia Knikte en toen Josien op bed lag kuste Saskia haar voeten. Teentje voor teentje werd Josien gekust.
Hoewel het kietelde was het een lekker gevoel voor Josien. Toen Saskia haar voeten gekust had gaf ze Josien een kus op haar mond en zei, nu kus ik iets wat ik al zo lang wil doen. Ze tuitte haar lippen en drukte haar mond op een tepel. Ze zoog er aan en toen ze zachtjes likte voelde ze hem groeien in haar mond. Het voelde precies zo als Saskia had gedacht of liever gezegd had gehoopt. Josoien duwde het hoofd van Saskia naar beneden en kussens bereikte Saskia de plek tussen haar benen die nat wachtte om verwend te worden. Josien deed haar benen wijd en en sidderde toen ze de eerste aanraking met de tong van Saskia voelde. Ze kon alleen nog maar denken dat ze het zelfde bij Saskia wilde doen. Saskia kon waarschijnlijk gedachten lezen want automatisch ging ze met haar vragende natte poes boven het gezicht van Josien zitten.
Twee vriendinnen al jaren lang likten elkaar alsof hun leven er van af hing. Josien voelde haar Orgasme en het duurde lang zo lang ze hield het gevoel gewoon vast. Ook Saskia kwam vol overgave klaar. Het voelde alsof ze 1 waren en kwamen samen 4 keer zo lekker klaar. Ze lagen weer naast elkaar Josien liet Saskia lekker aan haar tepels zuigen. Die avond slipen ze naakt en in elkaars armen en morgen mocht de hele wereld weten wat ze voor elkaar voelden, ze hielden van elkaar.
Aantal keer gelezen:
464
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)