Spannendverhaaltje.nl

Een nieuw vriendje

-
16-08-2010
Hoi ik ben renée en ik ben een leuk uitziend meisje van 21 jaar. Ik heb lang donkerblond haar, groen blauwe ogen, redelijke borsten (cup c) en ben voor de rest erg slank. In dit verhaal zal ik jullie iets vertellen over een ervaring die ik een paar jaar terug heb beleefd. Ik was toen 18 jaar Het was op een zaterdag en mijn vriendje Bart genaamd moest voetballen. Omdat we toch wel erg close met elkaar zijn ging maar kijken maar eigenlijk had ik helemaal geen zin. Toen ik bij de wedstrijd aan het kijken was zag ik een hele leuke jongen op het veld staan. Hij had kort donker haar in stekels, blauwe ogen en was erg gespierd. Het was precies de jongen waar Bart tegen moest dus kon ik hem goed in de gaten houd. Wat ik nu deed kon natuurlijk niet maar ik kon mijn ogen niet van zijn mooie gespierde lichaam houden.
Na de wedstrijd kwam Bart weer naar me toe en zei dat hij het leuk vond dat ik was gekomen en gaf me een zoen op mijn mond. We gingen nog even naar de kantine van de sportclub om een drankje te halen. Toen Bart wat drinken ging halen voor ons zag ik die mooie jongen weer. Hij zat aan de bar en hij zag mij alleen zitten. Op dat moment keken we elkaar recht in de ogen. Ohh wat hij een mooie blauwe ogen. Hij kwam naar mij toe en vroeg waarom ik helemaal in mijn eentje zat. Ik zei dat Bart wat drinken aan het halen was. Hij stelde zich voor. Zijn naam was David, ik stelde mezelf ook voor en we praatte wat totdat Bart weer terug kwam. Snel stapte David op, snel zei hij nog dat hij vanavond uitging naar De Piste (een bar bij ons in het dorp) en weg was David. Bart kwam weer aan het tafeltje zitten en vroeg wat die jongen bij me deed. Ik zei dat hij me kwam feliciteren met jouw overwinning op hem. We dronken ons drankje op en kletsten onder tussen met elkaar maar ik was er met mijn gedachten eigenlijk niet zo bij.
Ik moest elke keer denken aan David. Vanavond zouden we ook naar De Piste gaan dus zou ik hem weer zien. Om halfelf was het zover. Ik had speciaal een mooi wit doorschijnend topje aan gedaan zodat je mijn borsten in mijn BH kon zien zitten. Hier onder een strakke zwarte broek waar mijn kont goed uit stak, en naaldhakken. Bart kwam me op halen en we gingen met een groep van 15 man naar de bar toe. Daar aangekomen zochten we een hoekje op en pakte ons eerste drankje. Na een tijdje ging ik en mijn beste vriendin die ook was mee gekomen een rondje door de zaal. We kwamen veel bekende tegen in deze dan ook echte dorps kroeg. Maar helaas geen David. Na een aantal mixjes later probeerden we weer een rondje want nu zou hij er toch moeten zien. En je hoor, daar stond hij met een groep jongens aan de bar. Hij zag mij en gaf mij een knipoog. Hoe kon ik nou verliefd zijn op hem dacht ik bij mezelf, ik had toch zeker al een vriend.
Hoe hard ik ook probeerde ik kon deze gevoelens niet onderdrukken en zocht hem later alleen op. Ik wist niet hoe ik moest beginnen maar hij maakte me wat losser en bood me een drankje aan. Na een tijdje moest ik naar de wc en hij moest ook dus gingen we naar de wc. Toen we uit de wc kwamen trok hij me mee naar buiten en liepen we naar het tegen overgelegen park. We gingen op een bankje zitten en hij zoende mij op mijn mond. Ik beantwoorde deze door mijn tong te werk te laten en zo waren begonnen aan een werkelijk overheerlijk tong gevecht. Ondertussen streelde hij me over mijn borsten en maakte mijn tepels hard. Hij schoof zijn hand onder mijn topje en kneedde mijn borsten. Ik was ontzettend geil geworden en wist gewoon dat ik door deze jongen genomen zou worden. Ik streelde hem over zijn edelen delen en voelde hem stijf worden. Hij had onder tussen mijn topje uit gekregen en was nu mijn BH proberen af te doen.
Dit koste hem geen moeite en zo zat ik snel met een ontbloot bovenlichaam in de buitenlucht. Hij kuste mijn borsten en sprak allemaal lieve woordjes. Hij deed mijn broek uit en streelde over mijn slipje. Het was helemaal nat van het geil dat uit mijn kutje was gelopen. Het slipje ging uit en zo zat ik naakt in het parkje. Zoiets spannend had ik nog nooit meegemaakt. Iedereen kon ons zo betrappen maar ik was zo geil dat het mij niks meer kon schelen. Ik zou door deze jongen geneukt worden. En daar was hij al flink mee op weg. Hij was onder tussen flink mijn kutje aan het likken. Hij deed het echt super, alle plekjes werden onder handen genomen. Dan weer snel dan weer diep. Ook zijn vingers kwamen er aan te pas en ik voelden ze diep naar binnen gaan. Mijn sap begon al rijkelijk te vloeien. En zo kreeg ik ook mijn eerste orgasme. Ik probeerde me zo stil mogelijk te houden maar dit lukte nauwelijks, hij deed het ook zo lekker.
Hij deed snel zijn broek uit en stootte in één keer naar binnen. Oowhh wat was hij zwaar geschapen. Ik had al drie jongens gehad maar deze had zeker de grootste, mijn kutje werd dan ook flink opgerekt. Hij stootte flink hard door en mijn hele lichaam beefde bij mijn tweede orgasme. We namen een ander standje aan. Ik boog over het bankje en hij nam me van achteren. Zo kon hij nog dieper in me komen. Hij pakte mijn borsten en nam me hard. Hij praatte lief in mijn oor en mijn derde orgasme zat er aan te komen. Ook hij zat tegen zijn orgasme aan en trok zich uit me. Hij trok één keer aan zijn penis en spoot zijn eerste lading sperma in mijn gezicht, ik deed mijn mond open en voelde een tweede lading in mijn mond komen. Ik slikte door en het smaakte erg lekker. Er kwamen nog twee ladingen. Hierna vielen we elkaar in de armen.
Na een aantal minuten zijn we terug gegaan naar de kroeg en heb ik het uitgemaakt met Bart. Hij wist niet wat hem overkwam. Maar ik ben hand in hand met David weg gelopen. En zeiden dat we nooit meer zonder elkaar zouden zijn. Deze belofte hebben we tot nu toe gehouden. Ik heb het uitgemaakt met Bart door de waarheid te vertellen. Ik heb nu al ander half jaar met David en we zijn erg gelukkig met elkaar. -xxx- Renée
Aantal keer gelezen:
692
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)