Spannendverhaaltje.nl

Een nacht met An

-
16-08-2010
Het gebeurde allemaal in de vakantiedagen na het zomer examen. Ik had besloten om met An te gaan kamperen. Dit gebeurde ook. Ik en An hadden een verkering van 1 maand. We zouden de tent opzetten en wanneer An de tent wou in kruipen zag ik dat ze geen slipje aanhad. Algauw kreeg ik een behoorlijke boebel in mijn broek. Het was ondertussen al 9 uur en An moest gaan plassen. Ik besloot haar te gaan begluren.
Ze zat met haar rok omhoog te plassen en ik zag haar kaalgeschoren kutje. Ik kon me niet meer houden en begon me te rukken.Terug de tent ingekropen zei An dat ze had gezien dat ik haar stond te begluren. Onmiddellijk werd ik rood, maar ze zei dat ze het wel opwindend vond om begluurd te worden terwijl ze staat te plassen. We besloten ons om te kleden om te gaan slapen en ik zei dat ik wel even weg zou gaan terwijl An zich staat om te kleden. An zei dat dit niet hoefde dus bleef ik maar. Ze trok haar bloes omhoog en ik zag haar heerlijke borsten in een witte bh die een beetje te klein was.
Weer kreeg ik een stijve en ik kon dit niet verstoppen dus An zag dit ook. Ze greep mín lul direct vast en begon er aan te trekken. Ik moest me bedwingen of ik spoot de tent vol. Ze liet me even los en zo kreeg ik de kans om haar stijve tepels te likken. Ik zoog eraan en An begon zachtjes te kreunen. Ik zakte langs haar buik likkend af naar haar kaal kutje en stak mín tong er zo diep mogelijk in. Ze zei dat ik mijn lul in haar mond moest stoppen en dat deed ik dus. We lagen in 69. Ze was me heerlijk aan het pijpen. An zei dat ik nog niet mocht klaarkomen en dit deed ik dus ook niet. Ik wou haar nu in haar kutje nemen en ging van haar af.
Haar kutje was nog erg nauw wat het binnendringen niet gemakkelijk maakte. Na enkele keren hevig schokken kwam An luidkeels klaar. Op dat moment voelde ik een dildo in mín reet gepropt worden. Ik draaide me om en daar stond Mieke. Ze was ons achtervolgd toen we een kampeerplaats gingen opzoeken. Mieke begon me te pijpen terwijl ik Ans kutje aan het droog likken was. An wou even naar buiten om af te koelen dus had ik vrijspel met Mieke die me nog altijd hevig aan het pijpen was. Ik voelde dat ik ging komen en trok me een beetje terug maar Mieke hield mijn lul in har mond.
Ik kwam klaar en Mieke probeerde alles weg te slikken maar een deel viel op haar kleren die nog steeds aanwaren. Mieke moest om 2 uur thuis zijn en nu haar trui vol met sperma hing ging dit niet. Ze belde naar haar moeder om te zeggen dat ze bij An bleef slapen. Ze trok haar trui, blouse , en bh uit en ik zag nu haar heerlijk roze tepels. An was ook al terug de tent in gekomen en zag dat Miekes kleren vol met mijn sperma lagen en zei dat ze wou dat ik nog eens bij haar klaarkwam. Dit aanbod sloeg ik niet af en trok meteen haar kleren weer uit en stak mijn lul in haar kut.
Na 5 minuten kwam An schokkend klaar en door haar klaarkomen kon ik mij ook niet meer houden en spoot haar kutje vol. We lagen al zoín 2 uur te slapen maar ik kon de slaap niet te pakken krijgen en de rest ook niet. Ik stelde voor om naakt buiten te gaan rondlopen want het was veel te warm in de tent. We waren een hele tijd aan het wandelen toen er een politiewagen voorbijreed. Hij stopte en vroeg wat we aan het doen waren. We zeiden dat onze kleren gepikt waren en dat we ze aan het zoeken zijn. Toen we op de terugweg waren stond de politiewagen er nog steeds en Mieke zei dat ze het wel eens met een agent wou doen.
We keken binnen en zagen dat de flik zich aan het rukken was. Mieke deed de deur open en begon hem te pijpen. Ik en An gingen weer naar de tent maar mieke bleef bij de police om een beurt te krijgen. An was moe en wou direct slapen maar ik wou ook nog wel een beurt. Ik lag naakt naast An die ook nog steeds naakt was aan het slapen. Plots zag ik Miekes string in de hoek van de tent liggen en begon er aan te ruiken. De mengeling van de pis en haar kutsap wond me op. Ik likte eraan en proefde Miekes kut. Ik hoorde de rits van de tent en dacht dat het Mieke was en zei dat ik een beurt van haar wou. Maar het was Miekes moeder.
Ik ging naar buiten om haar uit te leggen wat er gebeurd was maar ik was vergeten dat ik nog steeds naakt was. Ik keek naar Miekes moeder die er voor een vrouw van 40 er nog heel goed uitziet. Ze kreeg stijve tepels bij het zien van mijn naakte lichaam. Ik kreeg ook een stijve bij de gedachte dat ik het met een vrouw van 40 zou doen. Miekes moeder vond het geen erg dat we een sexorgie hebben gehouden; Maar ik moest wel een straf uitzitten en dat was dat ik haar ook een beurt moest geven. Dit vond ik zeker geen erg en deed haar kleren uit en begon haar te beffen. Ze zei dat ze ging komen en dat wou ik niet dus stopte ik ermee.
Ik begon haar reet te likken. Daarna haar tepels en toen zei ze dat ik haar in haar kutje moest nemen. Dit deed ik ook en plots begon ze te pissen. Ik voelde de pis langs mijn lul over mijn balzak naar beneden lopen. Ik vond dit best opwindend en net als ik klaar wou komen zei ze dat ik haar langs achter moest nemen. Haar kontje was erg nauw en ze kreunde van de pijn toen ik binnen wou dringen maar met harde stoten bleef ik volhouden en Miekes moeder kwam met een luide kreun klaar. Bij mij zou het ook niet lang meer duren en na nog enkele keren stoten spoot ik op haar rug al mijn sperma. Mieke was terug en ging mee met haar moeder naar huis van beide kreeg ik nog een tongkus en een kneep in mijn ballen.
Aantal keer gelezen:
680
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)