Spannendverhaaltje.nl

Een lekkere ontmoeting na een chat

-
16-08-2010
Het begon zoals gewoonlijk heel simpel, een cyberchatje op een kanaal waar ik wel’s wil opduiken op de gekste momenten van de dag. Hij noemde zich David, en hij bleek dan ook nog echt zo te heten. Onze conversatie begon heel beschaafd, wat studeer je enzo, en wat doe je zoals in het dagelijks leven blabla. Maar heel vaak na zo’n lange gewone conversatie stelt een man of jongen zich uiteindelijk de vraag hoe je sexleven wel zou zijn. Heel aarzelend begint hij dan een paar nog redelijk onschuldige vragen te stellen totdat hij vaststelt dat ik bepaald geen problemen heb met een beetje erotische conversatie. Dan begin je met elkaar op te schieten, het wordt met de minuut erotischer totdat je regelmatig lange pauze’s ziet in de antwoorden van de andere. Dan denk ik meteen van, ow, die heb ik blijkbaar behoorlijk opgegeild. Als ik dan vraag “Wat ben je aan het doen nu ?” krijg ik steevast een verontschuldigend antwoord, “Sorry, maar je foto’s wonden me dusdanig op dat ik aan het masturberen ben” Dan heb ik het soms niet meer, zulke bekentenis moet ik toegeven windt me behoorlijk op, en sla ik zelf aan het werk.
Vaak eindigt een en ander met getypt gekreun en gehijg, heel soms komt er iets anders van. Zo ging het echter niet met David, er werd nauwelijks erotisch gebabbeld, een paar vragen van hem wel in de aard, maar helemaal niet met het gewoonlijke resultaat. David boeide me, en dat gebeurd niet zo heel vaak op irc, in die mate dat ik hem vroeg naar een ontmoeting, iets wat ik zelden of nooit doe. Zulke ontmoetingen vallen immers maar al te vaak tegen. David ging erop in, we zouden elkaar de dag erna in Genk treffen, in het Molenvijver park. Nou prima, toevallig een leuke plek waar ik een leuk gesprek met iemand kon doen, het idee sprak me meteen aan. De volgende dag, een maandagnamiddag liep ik in mn uppie langs de grote fontein en een trits eenden in de richting van het kleine brugje waar we hadden afgesproken. Ik had de avond tevoren een foto van David gekregen dus ik wist hoe hij eruit zag. Ik herkende hem meteen, een slanke jongeman van nauwelijks 19 jaar die verlegen naar de grond keek toen ik op’m toeliep. “Hallo, ik ben Elin” begon ik, hij glimlachte verlegen en drukte me de hand “David, van gisteravond dus, en uh.. ik weet niet wat ik moet zeggen, je bent zo mooi...” Ik lachtte zijn opmerking weg en stelde voor om wat te gaan wandelen.
We liepen het pad rond het park op en na een kwartiertje ontdooide hij, hij legde me uit dat hij het moeilijk had thuis, zijn ouders waren half puriteins, hij werd heel kort gehouden vroeger, en had totaal geen idee hoe hij behalve op irc met een meisje een contact moest leggen. Want een relatie wilde hij wel, hij hield van meisjes, liefst dan nog van mooie. Hij had een paar keer geprobeerd op fuiven en op cafébezoek om een meisje te versieren maar het lukte hem nooit. Ik was een beetje onder de indruk en ook bepaald verbaasd, want de jonge man die naast me liep te slenteren zag er eigenlijk best wel knap uit. Onder dat verlegen scherm zat volgens mij een lieve, eerlijke en dus knappe jongen. “Heb je dan nog nooit met een meisje gevrijd ?” vroeg ik , hij schudde zijn hoofd. “Nee, ik heb enkel toen ik zestien was ooit iemand van mijn klas op de mond gekust, maar dat was met ijsblokjes doorgeven” bekende hij, en hij werd kreeg een kleur van die bekentenis. Ik kon mn oren niet geloven. Nochtans, hij werd niet gepest ofzo, er bestond van vrouwelijke en ook mannelijke kant in zijn schooltijd gewoon totaal geen interesse voor hem. Hij moet het die jaren behoorlijk zwaar gehad hebben, al die eenzaamheid in je mooiste jaren!
Hij ging soms wel naar fuiven, maar stond daar meestal een beetje alleen aan een tafeltje te wachten op wat ging gebeuren, hetgeen echter nooit gebeurd was bij hem. Hij vertelde me honderduit rustig nu dat hij al die tijd had toegekeken hoe jongens en meisjes van zijn school met elkaar omgingen en relaties hadden. Hij had liefdesverdriet gezien bij beide partijen, maar nooit zelf die fase mogen meemaken. Ik wist me geen raad, hierover hadden we het gisteravond wel kort even gehad, maar dat het zo erg was, (ja ik vind dat heel erg zoiets) had ik geen idee van. Ik wilde vanalles doen, om hem te helpen, een goed gevoel te geven , om het even, maar ik wist niet hoe of wat. Hij keek een beetje ongelukkig aan het einde van zijn verhaal en stuurde het gesprek op mijn kant af. Ik babbelde een hele tijd over mijn leven, pijnlijke punten zoals relaties enzo totaal vermijdend, tot hem dat op een bepaald moment begon op te vallen. “Je hoeft me niet te sparen” zei hij “ Ik weet heus wel dat je sex, relaties enzo hebt gehad, dat kan ook niet anders”.
Ik zweeg even en vertelde hem dat dat inderdaad zo was, maar dat ik het een beetje moeilijk vond daar met hem over te spreken, niet omdat ik dat allemaal zo graag geheim wilde houden, maar ik was bang om hem te kwetsen. Bang dat hij zich abnormaal zou gaan voelen, bang om oude wonden nu helemaal open te rijten. Ik mocht hem graag, het klikte, eigenlijk wilde ik zijn arm nemen, me tegen hem aanvleien en zn lichaam voelen. Maar ik durfde niet, hoe zou hij immers reageren ? Zoiets had hij nog nooit meegemaakt immers, en ik wist totaal niet wat te doen. Hij merkte dat en we begonnen over totaal andere dingen, zoals de oorlog in Afghanistan. Ik voelde me een trut omdat ik zo laf was, en dacht dat hij me helemaal niet moest hebben, integendeel, dat hij behoorlijk verveeld zat met mij hier, en met de hele afspraak die we gemaakt hadden. Het tegendeel bleek echter waar. Hij kwam los, en lachtte zelfs regelmatig, bekende me dat hij nog nooit met een meisje had kunnen praten zoals met mij, en dat hij zich helemaal niet meer verlegen voelde zoals vroeger als hij met een meisje probeerde te babbelen.
Het luchtte me een beetje op, en ik begon meer te ontspannen. Het begon te klikken tussen ons, maar ons gesprek bleef ver van alles wat relaties aanging. Maar het werd echt leuk, we waren intussen al drie keer het park rondgewandeld en David was totally relaxed, ik voelde me er goed bij. Maar ik moest echt wel plassen, en er was geen toilet in de buurt uiteraard, en om nu het gesprek met hem af te breken en ergens een café te gaan zoeken wilde ik ook niet omdat het goede gevoel bij hem dan misschien helemaal weg zou zijn. Niet nadenkend vroeg ik hem om even op wacht te staan terwijl ik drie minuutjes de bosjes indook, er was immers niemand te zien, en even snel plassen leek me perfect te lukken. Hij fronste zijn wenkbrauwen even en vroeg “Waarom, naar wat moet ik kijken , en wat ga je in de struiken doen dan ?” Uh.. meteen werd me zijn ontwetendheid weer totaal duidelijk, maar ik kon niet meer terug uiteraard. “Ik moet even plassen, als jij even over het pad uitkijkt en even fluit als er iemand aankomt dan kan ik nog snel terug eventueel”. Hij bleef stil, en werd rood. “Ok” zei hij, “Dit heb ik nog nooit gedaan”.
Ik voelde me ontroerd door zijn verlegenheid. Ik liep de bosjes aan de rechterkant in en zocht een plekje uit het zicht uit, net toen ik mijn jeans naar beneden wilde laten kwam hij mijn richting uit gelopen. “Er komt het eerste kwartier zeker niemand aan Elin” zei hij en keek toen star naar de grond “Mag ik je iets vragen ?” Hij werd knalrood, ik knikte, mijn hand aan mijn broeksriem nog. “Zou je het erg vinden als ik toekeek terwijl je plast ? Als je niet wil zeg het eh, dan ga ik meteen weg, maar het is zo, ik heb nog nooit een vagina gezien, en we babbelen lekker, en ik voel me op mijn gemak bij je, en .... sorry, dit had ik nooit mogen vragen” hij werd nu nog roder en liep terug naar het pad waar we op gewandeld hadden. Ik wist even niet wat er gebeurde, maar reageerde meteen impulsief, riep zijn naam “David, kom even terug ?” Hij draaide zich om en keek me eigenlijk voor het eerst heel de namiddag recht in mijn ogen. “Kijk maar als je wil, ik vind het geen probleem” zei ik heel zacht, en hij knikte. Ik voelde me enorm rustig, en wist dat ik hem misschien wel niet correct behandelde maar ik kon hem dit niet ontzeggen, ik wilde dat hij het zag.
Ik trok mn jeans en broekje naar beneden en liet hem vooraleer ik neerhurkte een paar seconden naar mijn ontbloote kut kijken. Hij zuchtte en slikte en ik hurkte neer en plastte, ervoor zorgend dat hij het water uit me kon zien vloeien. Ik nam een tissue en veegde mijn kutje terug af en stond recht, maar liet mn jeans en broekje op mn enkels hangen. “Kom even hier” fluisterde ik bijna, en hij nam drie stappen in mijn richting zodat hij bijna vlak voor me stond. “Heb je echt nog nooit een kut gezien ?” vroeg ik zachtjes, en hij schudde zijn hoofd. Ik nam zijn hand en plaatste die op mijn billen, hij streelde heel voorzichtig erover. Tegelijkertijd schoof ik mijn bloes omhoog zodat mijn tieten bloot kwamen. Hij keek er met grote ogen naar. “Mag ik ze aanraken even Elin ?” vroeg hij, en ik knikte. Hij streelde met zijn ene hand mijn kontje en met de andere bewoog hij heel zachtjes over mijn borsten.
Ik realiseerde me dat ik bijna naakt in een park stond achter een stel struiken en wist dat ik het niet te lang moest laten doorgaan. Maar hij had een enorme erectie, ik keek in zijn kruis, en zag dat zijn pik in zijn broek klopte. Ik denk niet dat ie ooit zo geil was geweest. Ik kuste hem even op zijn voorhoofd, en vertelde hem dat hij me niet moest loslaten, en laten gebeuren wat ik ging doen. Ik opende zijn gulp en haalde zijn stijve pik eruit, en trok hem zachtjes af met mijn rechterhand, het duurde nauwelijks een seconde of tien eer een een sliert sperma uitspoot die half op mijn ontblote onderbuik terecht kwam en half op mijn broek die nog steeds om mn enkels lag. Hij kwam vrijwel meteen klaar, en hijgde alsof hij net een marathon had gelopen. Ik glimlachte lief naar hem “Vond je het lekker ?” Hij lachtte verlegen en knikte heftig, maar kon geen woord uitbrengen. Ik gaf hem een tissue waarmee hij zich afkuiste, en ik kuistte mijn eigen buikje en zo goed mogelijk mijn jeans, die een paar vlekken had. In de verte kwam een man met een hond aan, en we haastten ons met aankleden snel terug het wandelpad op.
We liepen een beetje zoals eerder die middag, maar het was duidelijk dat er iets in hem veranderd was. Hij zag er totaal anders uit, misschien een beetje gelukkiger. Ik wilde hem eigenlijk alles geven wat hij in al die jaren had moeten missen en besloot hem mee naar mn flat te nemen, ik wilde met hem naar bed. “Kom je mee naar mn flat in Brussel ?” vroeg ik, en hij had nauwelijks een seconde tijd nodig om te antwoorden. “Ja, nu meteen ?” ik knikte, “gaat er gebeuren wat ik denk dat er gaat gebeuren” vroeg hij nog, nu bepaald niet meer verlegen. Ik moest lachen, “Ik wil met je naar bed ja, als het goed is voor je breng ik je morgen terug naar Genk.” Hij belde met mijn gsm naar zn ouders om te zeggen dat hij bij een vriend bleef slapen om computergames te spelen en we haasten ons naar mijn auto. De rit naar Brussel was gelukkig kort, weinig verkeer, en in nauwelijks een uurtje opende ik de deur van mn flat. Heel de rit wisselden we nauwelijks een woord, maar ik kon de anticipatie van zijn gezicht aflezen.
Een binnen vroeg hij me of ik het toch echt wel zeker wist, en ik wist het zeker. “Eerst douchen “ zei ik “Kom maar mee” en ik sleepte hem de badkamer binnen. Ik kleedde me uit, en hij deed hetzelfde, toen zijn onderbroek zakte zag ik meteen weer zijn stijve pik kloppen. Ik nam hem even in mijn handen en speelde er een beetje mee, en nam hem toen mee onder de douche. Ik wastte me en keek toe dat hij dat ook zorgvuldig deed, en toen ik tevredengesteld was draaide ik de kraan dicht en droogden we ons af in één grote handdoek. “Ik heb geen woorden” hijgde hij “weet niet wat ik moet zeggen” Ik zei’m dat woorden even niet nodig waren en trok hem mee naar de slaapkamer. Op mijn bed ontspande hij een beetje, maar had nog steeds een joekel van een erectie. Ik boog me naar zijn kruis en nam zijn pik in mijn mond, ik pijpte hem heel even want ik wilde niet dat hij opnieuw zo snel zou klaarkomen. Hij hijgde “dit is zaaaaalig Elin” en ik trok mijn mond terug en lachtte.
Kustte hem op de mond en dirigeerde zn hand naar mn intussen toch wel hunkerende kutje, hij begroef instinctmatig zijn vingers erin en vingerde me bijna te pletter zo hard. Ik genoot enorm, hij duidelijk ook, en nam terwijl hij me vingerde opnieuw zijn pik vast en masturbeerde hem redelijk hard. Hij steunde en kreunde, en ik liet los. “Mag ik hem in je kutje steken ,” vroeg hij half rauw, half lief, en ik knikte, legde me op mijn rug op bed, en nam opnieuw zn pik terwijl hij bovenop me kwam liggen en dirigeerde hem in mn kutje. Hij had na een paar seconden meteen beet wat lekker was blijkbaar, want hij begon me hard hijgend te neuken, terwijl hij keek hoe zn eigen pik in mijn kutje in en uit schoof, ik hijgde nu ook, want hij maakte me geiler dan iemand ook maar, plots steunde ik en sloeg ik kreetjes van genot, hij stootte heel diep in mn kletsnatte geslacht. “Voor je klaarkomt haal’m er wel uit lieverdje” hijgde ik, en hij knikte hijgend van ja ok. Hij hield het nog een minuutje of drie vol, en haalde toen zijn pik uit me, en trok zich af en spoot vrijwel meteen mn buik en tieten vol met een enorme lading zaad.
Ik was niet klaargekomen maar vingerde mezelf terwijl hij zich boven me aftrok snel klaar, en slaakte een halve gil toen ik mijn hoogtepunt bereikte. We hebben die avond nog uren gepraat, en zijn uiteindelijk tegen negen uur iets gaan eten een paar straten verderop, wat er die nacht gebeurde kan je wel raden zeker ? David en ik deden het nog drie keer, vooraleer ik hem totaal vermoeid terug naar Genk reed. Maar geen nood, je leest nog meer over mij en David, hij is nu mijn lief, en vrijdag komt hij opnieuw naar hier.
Aantal keer gelezen:
715
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)