Spannendverhaaltje.nl

Een lekkerding

-
16-08-2010
Ik was 18 jaar oud en ging die avond uit (wat ik elke week deed). Ik deed een extra kort rokje aan dat er voor zorgde dat mijn tieten er zowat uitpuilde. Ik kwam een gezellige kroeg binnen en er werd goede muziek gedraaid ik raakte in oog kontakt met een enorm lekkerding, ik begon een beetje met hem te dansen met mijn tieten tegen zijn buik. Toen de kroeg ging sluiten vroeg hij of ie mij naar huis mocht brengen. Ik vertelde onderweg waar ik woonde, maar hij zei dat hij wel wat beters wist, hij reed het bos in en stopte de auto. hij kwam op me liggen en we begonnen te zoenen, hij deed zijn shirt en broek uit en ik mijn jurkje.
Hij vond dat ik mooie borsten had (ik had geen bh aan) en begon aan mijn tepels te zuigen ik vond het lekker en begon zachtjes te kreunen, toen kwam hij weer naar boven en begon te tongen. Weer begon hij mijn tieten te likkken, ze werden helemaal hard hij kuste zich een weg naar beneden en kwam bij mijn gevoelige plekje en begon me heerlijk te likkken ik kwam heerlijk klaar. Toen deed ik zijn onderbroek uit hoewel dat eigenlijk niet meer hoefde want hij paste er zowat niet meer in omdat ie zo stijf was, ik was er erg geil van geworden en begon hem gelijk te pijpen, hij maakte neuk bewegingen diep in mijn keel en hij spoot na een tijdje een hele lading sperma in mijn mondje ik vond het heerlijk en likte hem helemaal schoon.
Toen vroeg hij of ik nog maagd was, ik was dat niet meer en hij ook niet, maar ik wou toch dat hij eerst zachtjes deed en dan ons tempo op voeren. Hij kwam zachtjes in me, hij lag eerst bovenop zodat hij het tempo bepaalde na een tijd je begonnen we steeds sneller te bewegen en toen hij bijna op zijn hoogtepunt kwam begon hij steeds harder te stoten en spoot mijn kutje vol, ik was nog niet klaargekomen en ging op hem zitten, hij had ook nog genoeg pit en begon weer harder te stoten zodat ik ook klaarkwam. Toen draaide hij mij om en nam me van achteren en hij kwam weer klaar, hij befte mij ook klaar en toen gingen we toch maar naar huis want het begon al te schemeren.
Aantal keer gelezen:
655
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)