Spannendverhaaltje.nl

Een lekker uurtje wiskunde

-
16-08-2010
Wat duurde zo'n uur wiskunde toch lang het leek wel of er geen eind aan kwam. Ik zat naast anouk ze vond het volgens mij net zo saai als mij, ze was een beetje in haar schrift aan het tekenen. Ik vroeg haar hoe laat het was, ze keek me heel geil aan en zij we hebben nog lang genoeg. Op dat zelfde moment voelde ik haar hand over mijn been strelen. Het voelde goed, haar hand kwam steeds dichter bij mijn kruis. Mijn lul werd al aardig hard en ik was niet de enige die dit merkte. Ze maakte mijn knopen los en liet haar hand achter mijn boxershot glijden, Oh wat voelde dat goed lekker die koude hand bij mijn lekkere warme lul ik werd er ontzettend geil van.
Ze begon mijn ballen te kneden steeds sneller, wat voelde dat goed. Ik voelde dat ik niet erg ver meer van mijn hoogtepunt afzat, ze greep nu mijn lul vast en begoner heerlijk aan te trekken. Het was al aardig nat daar beneden, Ik voelde dat ik bijna ging komen ohh. Opeens hoorde ik mijn naam de hele klas keek mij aan mijn hoofd werd helemaal rood, anouk had haar hand snel terug getrokken en niemand had het volgens mij gezien. Blijf jij na de les maar even zitten zij de lerares, en de buurvrouw ook. Zo gezegd zo gedaan na de les bleven Anouk en ik nog even zitten, we kregen een paar sommen die we moesten maken, de lerares ging weer weg. We zaten nu alleen in het lokaal en hadden nu vrij spel. Waar waren gebleven vroeg anouk, jij wou mij net gaan pijpen zij ik. Anouk ging op haar knieen voor mij zitten en deed mijn broek omlaag.
Ze nam mijn lul in haar handen en begon te likken, ik voelde haar tongetje langs mijn eikel glijden dit voelde lekker ik werd er eg geil van. ik zij haar dat ze mijn hele lul in haar montje moest doen en dat deed ze, ze had mijn hele lul in haar mont en begon heerljk te zuigen, ga door ga door kreunde ik. Ik voelde dat ik nu snel zou gaan komen. Ik schreeuwe ik kom ik kom maar ze bleef gewoon door pijpen, ik spoot haar hele montje vol. Nu was het mijn beurt, ik deed haar shirtje en haar bh uit en begon haar volle borsten te strelen. nu begon ik ook aan haar tepels te likken en beet er zachtjes in, hier werd ze erg geil van aan haar gekreun te horen. Mijn hand zakte nu naar haar kutje, die al behoorlijk warm en vochtig was. Ik streelde haar klitje en stak twee viners in haar vochtige holletje.
Ze kreunde zachtjes enzei dat ik door moest gaan, dit deed ik dan ook maar en ging op mijn knieen voor haar zitten en begon haar te beffen, ze begon steeds harder te kreunen ze werd steeds natter, ik ging door met beffen en ze begon te schreeuwen dat ze ging komen steeds harder en harder. ze bereikte haar hoogtepunt naar zo'n 5 minuten. Mijn paal was nog steeds keihard en dit liet anouk niet ongemerkt, ze draaide zich om en zette haar handen op het bureau en stak haar kontje in de lucht, ik kon dit niet weerstaan en ging achter haar staan, pakte mijn lul in mijn hand en drukte hem in haar poesje het ging redelijk makkelijk voor een eerste keer, dit kwam waarschijnlijk om dat we alle bij nog erg geil en nat waren.
Ik begon haar zachtjes te neuken, en zij begon steeds harde te kreunen. We neukten steeds harder en harder tot dat we allebei precies op het zelfde moment een gigantisch orgasme kregen het was heerlijk. Maar we noesten ons nu snel aankleden want de leerares kon er nu elk moment aankomen. We gingen weer in onze school banken zitten en nog geen minuut later kwam de lerares er weer aan. Laat is zien wat jullie hebben gedaan zei ze, ze keek naar onze blaadjes en zei blijven jullie nog maar een uur zitten. We deden het dat uur nog eens fijn over.
Aantal keer gelezen:
188
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)