Spannendverhaaltje.nl

Een lange droom

-
21-10-2010
'T was al lang een droom om eens vreemd te gaan met een lekkere jonge meid van zo'n 20-22 jaar, alleen de mogelijkheid had zich nog steeds niet voorgedaan.
Ik ben inmiddels alweer zo'n 10 jaar bij mijn vrouw waarvan 3 jaar getrouwd, zij was de eerste en tot nu toe de enige vrouw in mijn leven met wie ik sex heb gehad.
Zij vind sex op zijn tijd lekker maar meestal is het voor haar een verplicht nummertje met bijna altijd het zelfde ritueel, strelen, beffen, pijpen en erop.
Af en toe eens wat heftiger maar dan had je het wel gehad niets experimenteren ofzo.
Mijn dromm is dan ook al lange tijd zoals ik boven mee begon om het eens met een lekkere jonge meid te doen die wel in is voor wat meer.
Maar het werd geen jonge meid maar een oudere ervaren vrouw, hoe is dit gebeurt.

Mijn vrouw werkt in de 24-uurs dienst en ik werk veel op de zaak derhalve als ik eens vrij ben is zij vaak aan het werk, het volgende deed zich voor tijdens mijn werk.
Ik moet voor mijn werk voor adviezen ook regelmatig naar klanten aan huis zo ook deze keer op een mooie zonnige middag ik was eigenlijk 's middags vrij maar had met de klant afgesproken omna mijn werktijd nog even langs tekomen om dat het toch op de route naar huis was.

Bij de klant aangekomen, ik parkeeerde de auto op de riante oprit, enliep naar de voordeur alwaar ik aan belde, en prachtige vrouw deed open, ik schatte haar op een jaar of 40-45 maar ze zag er voor haar leeftijd verschrikkelijk aantrekkelijk uit.
Na de eerste aanblik zie ik"Goedemiddag ik ben .. van .. en kom voor het advies" "Wel "zei zij" je bent mooi op tijd "
Ze ging mij voor naar de riante woonkamer en na dat ik mijn verplichte verhaalte had afgedraaid stelde ik haar voor op voor het advies een rondje door de woning te maken.
Na de kamer de keuken en de ers van de begane grond ging de reis naar boven, onderwijl was het mij al wel op gevallen dat zij steeds als ik enkele dingen nader bekeek en het een an ander opschreef zij wel heel dicht bij mij kwam staan en zij mij ook steeds met een hele speciale blik aankeek.
Afijn boven aangekomen hadden we net een kamer gehad toen ik ineens naar het toilet moest, ik vroeg haar waar deze was en en zij wees mij de badkamer.
Nadat ik mij sanitair had ontspannen liep ik terug naar de kamer waar we waren gebleven, dit was de grote slaapkamer, wat ik daar bij aankomst aantrof deed mij in eerste instantie aan de grondgenageld staan, maar alsnel stiegerde mij lul mijn boxer uit.
Mevrouw had het namelijk nodig gevonden om zich helemaal uit te kleden en in een zeer uitdagende pose op bed te gaan liggen.
Wat ik zag was niet het lichaam van een 40jarige maar van een vrouw van 25, haar opgestoken haar was nu los en haar bortsten waarvan mij in eerste instantie de groote niet was opgevallen waren minimaal DD-cup maar hingen bijna nie en hadden mooie grote dongere tepels welke stijf vooruit stonden.
Haar poes kon ik niet goed zien maar voor zover zichtbaar was deze mooi bijgeknipd en goed verzorgd.
Na mijn eerste reaktie zei ze van mijn man is al een week op zakenreis en ik ben zo ontzettend geil ik wil je. Ik had mij in middels weer hervonden en liep verder de kamer in, kleed je uit zie ze ik wil wel eens zien wat je in his hebt, normaal ben ik niet zo driest maar de aan blik van deze geile vrouw maakte dat ik in no-time al mijn kleren had uitgetrokken en helemaal naakt voor haar stond met mijn lul rechter dan recht omhoog.
Ik zag aan de glinstering in haar ogen dat dit haar wel beviel, voor we verder gaan zie ze gaan we eerste lekker douchen, hier had ik geen bezwaar tegen en ging haar voor naar de badkemer welke ik inmiddels wel wist te vinden.
Hierstapten we samen onder de douche en raakte onze naakte lichemen elkaar voor het eerst aan wat mij een siddering van genot over mijnrug deed gaan.

Nadat we elkaar lekker hadden iegzeept en afgespoeld stonden we nog even leker onder douche waarbij onze handen over elkaars lichamen gleden, en ineens zonder er op verdacht te zijn gag ze mij een lekkere lange geile tongzoen en ziei kom nu is het tijd voor het echte werk.
We droogden elkaar vluchtig af waarbij mij opviel dat ze wel een hele lekker malse kut had.
Eenamaal terug in de slaapkamer trok ze mij op het grote bed en begon mij overal te zoenen en te strelen zonedr aan mijn nog steeds omhoog staande pik te komen, tot ze mij geil aan keek en zei zal ik je eens lekker pijpen, het enige wt ik uit kon brengen was en bevestigd uh.
Hierna begon ze aan een pijpbeurt die ik nooi zal vergeten, ik ben niet klein geschapen maar het leek wel of na dez beurt mijn pik nog 3cm langer was.
Ze begon methaar tong onder aan mijn zak terwijl ze met haar habden mijn pik heerlijk masseerde en ging zo steeds verder omhoog tot ze bij de voorkant van mijn eikel kwam, een plekje waar ik zeer gevoelig ben, hierdoor sidderde ik helemaal, vind je dat lekker vroeg ze uh, was het enige wat ik kon antwoorden.
Na dit plekje enige tijd te hebben gemaseerd met haar tong nam ze in een keer mij volle 18com in haar mond en begon als een bezetene te pijpen, waar bij haar heerlijke titten steeds tegen mijn dijen aan kwamen, na enige tijd voelde ik een vreselijk orgasme opkomen, en normaal als mijn vrouw mij pijps stopt ze, maar de vrouw ging maar door en toen ik kwam keek ze mij geil aan mar slikte alles door.
Vervolgens kwam ze naast me liggen en we tongende enige tijd waarbij ik mijn eigen zaad proefde, dit maakte mij zo geil, dat mijn pik weer stijf werd en ik vervolgens de vrouw begn te verwennen eerst haar lekkere grote titten met heerlijk grote tepels die zo stijf waren dat het leek als of er een klein titje op haat tit zat, en vervolgens over haar slanke buik naar beneden naar haar geile kut, ik spreide haar benen en zag vervolgens een kut zoals ik ze alleen nog maar op internet had gezien, grote vette lippen met daartussen een klit zogroot inmiddels als een klein pikkie, ik bleef daar even naar staren maar ging vervolgens voorvarend aan de gang , de grote lippen de kleine lippen en uit eindelijk haar klit dez was zo gezwollen dat ik dez gewoon kon pijpen, hiervan werd de vrouw helemaal gek en wist niet meer hoe ze moest bewegen ze kreunde en steunde dat het een lus was.
Tot ze opeens kreunde ik kom, ik kom wat er tien gebeurde was ik niet op verdacht maar er spoot een flinke straal uit haar kut en haar kut krampte helemaal .
Ik wist niet hoe ik het had en kon alleen maar toekijken, nadat ze weer wat tot rust was gekomen zei ze zo lekker ben ik lang niet meer klaar gekomen.

Nadat ze weer enig sinds op adem was gekomen zei nu wil ik die pik van je in mijn kut voelen,
ze drukte mij op mijn rug op bed en ging vervolgens over mij heen zitten en pakte mijn pik en zette die tegen haar nog steeds gezwollen lippen, en vervolgens was het of mijn pik in een keer in een vacuum werd gezogen.
Ze zat nu boven op mij en begon langzaam op en neer te bewegen, onderwijl haar massieve titten knedend, onderwijl knede ik haar lekkere strakke billen.
Na zo enige tijd bezig te zijn geweest zei ze nu wil ik wat anders en ging van mij af en ging op handen en knieen voor mij zitten, hierdoor ahd ikeen fantastiche blik op haar heerlijke vette kut en kon het derhalve niet nalaten haar nog een heerlijk te beffen waardoor mevrouw nog geiler werd dan ze alwas en kaat klitin vol ornaat tussen de lippen uitstak.
KOm zei ze neuk me, ik wilde daar op mijn pik in haar kut steken, maar zij zei nee in mijn kont.
Ik wist niet wat ik hoorde want dit was altijd al een wens van mij geweest om eens anaal te neuken.
De glijmiddel ligt in de la , zei ze, nou die zijn we niet nodig sprak ik waarop ik haar aars een flink begon te beffen en onderwijl niet een, maar drie vingers in haar kut op en neer sopte, na enige tijd was haar aars opgezet van het likken en goed vochtig, ik pak wel je eigen glijmiddel zei ik zo geil als ik was en drukte mijn pik in haar kut en bewoog een paar keer in eu uit.
Nu kwam voor mij het moment ik zette mijn pik tegen haar aars en drukte langzaam door, ze kreunde ligt mar toen zat mijn eikel er in en ik begon langezaam in en uit te bewegen steeds verder in haar kont, ondertussen had ik ook haar memmen vastgegerpen en begon deze te masseren, onderwijl het neuk tempo op voerend, ze had in middels de hand aan zich zelf geslagen en was zich zelf heftig aan het vingeren en ik voelde hoe ze steeds enekel vingers in haar kut schhof en hiermee ook probeerde mijn pik te masseren, onderwijl voelde ik een vreselijk orgasme opkomen en greep haar bij de heupen en ging als een wilde te keur, ze wist niet wat haar overkwam en kreubed nu zeer luidtuchtig.
VErvolgens kwam ik verschrikkelijk klaar en bleef haar nog even neuken waarbij de sperma al it haar aars werd geperst.
Toen plotseling hoorde we mbeneden de voordeur en een meisje stem die riep"Mam ben je thuis" Ik dacht van O shit, maar tot mijn verbazing riep ze ja ik ben boven.
Ik had inmiddelsmijn pik uit haar kont gehaald , welke touwens nog open bleefstaan en keek haar vragend aan, oh zei ze luchtig dat is mijn dochter , inmiddels was het meisje boven gekomen en kwam de slaapkamer in.
Even stond ze stil en toen vroeg ze, wat is dit. Niets nu je vader weg moet ik toch aan m'n trekken komen, ik was inmiddels op bed gaan liggen met een laken over en wist me met de situatie geen raad.
Oh zei het meisje en liep weg naar haar kamer.
Maak je geen zorgen zei de vrouw, haar vader eb ik laten elkaar toch vrij, maar ik moet even naar het toilet blijf rustig nog even liggen ik ben er zo weer voor meer.
Ja ja zei ik en dacht waar ben ik in verzeilt geraakt.

Na nige tijd hoorde ik voetstappen en gingde deur open, en wat scherts mijn verbazing staat de dochter daar poedelnaakt ik wist niet hoe ik het had en waar ik moest kijken, ik dacht ditis toch niet waar.
Zo sorak de dochter als je mijn moeder kunt naaien dan wil ik je ook naaien en ze liep naar het bed.
De dochter had in tegenstelling tot haar moeder hele kleine stveige bortsen en haar poes was licht behaart, ze stapte bij mij op bed en begon mijn te zoenen, ik dacht dit is niet goed en probeerde een excuus teverzinnen zo van ik ben al twee keer gekomen ik kan niet meer.
Maar hier had zij geen boodschap aan en voelde onder de lakens met haar hand naar mijn pik en begon deze te masseren waardoor deze weer vier omhoog kwam, hoezo geen zin sprak ze geil.
Vervolgens dook ze onder de lakens en gaf mijn net als haar moeder een herlijke pijbeurt, hierbij parkeerde ze haar benen aan weerszijden van mijn hoofd waardoor haarv kut heerlijk boven mijn neus hing en ik eigenlijk niet anders kon dan haar te beffen, dit was schijn baar lekker want ze begon met nog meer overgave tepijpen waardoor ik bijna weer kwam ze stopt en keerde zick om en pakte mijn pikde en stopte deze tussen haar heerlijke kutlippen en begon mijn heerlijk te berijden, ik schatte de dochter op ongeveer twintig jaar, doordat ik al twee keer was gekomen duurde het nu aan merkelijk langer voor ik een orgasme voelde komen, toen plotseling kwam ma de slaapkamer weer binnen, maar dez schrok blijkbaar niet en zei ga door, ze ging op bed naast ons zitten en trok uit haar nachtkastje een enorme dido die ze zonder meer in haar nog steeds natte kut rampe en zich mee naar een hoogte punt werkte.
Ondertussen nederde dochterlief en ik ook ons hoogte punt waarop we met z'n drieen heerlijk klaar kwamen.
Na nog enige tij zo te hebben gelegen zei ik ik moet nu echt gaan want ik zag dat er inmiddels drie uren waren verstreken en ik had belooft om thuis nog enige dingen te doen.
Ik kleede mij aan en zei de offerte breng ik zo snel mogelijk en haaste mij naar de auto, onderweg naar huis kon ik nog niet geloven wat mij was overkomen, zoiets lees je alleen in die verhalen dacht ik, maar dit verhaal is de waarheid.
Inmiddels was ik bijna thuis en heb thuis nog snel de beloofde werkzaamheden uitgevoerd,en heb 's'avonds het nog eens volgens de vaste rituelen gedaan maar was met mijn gedachte bij die middag.
Aantal keer gelezen:
692
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)