Spannendverhaaltje.nl

Een laatste kans - 3

-
21-08-2010
Toen we klaar waren in de douche spoelden we ons beide lekker af en gingen wat lam op de bank naar de tv kijken. Je krijgt na een goeie beurt altijd een lekker lam gevoel over je heen. Normaal is het één en al gehaast in het dagelijks leven maar na een goede beurt is alleen lekker lam tegen elkaar aan hangen en niets doen bijna net zo lekker als de daad zelf. In ieder geval waren we beide heerlijk aan het nagenieten. Zo erg zelfs dat we beide in slaap vielen en pas de volgende ochtend weer wakker werden. Dit was wel een teken hoe ontspannen we allebei waren geworden van dit weekend die vandaag helaas ten einde kwam.
Voordat het zover was besloten we om lekker te gaan wandelen. We hadden gisteren al een paar broodjes en wat drinken gekocht bij de plaatselijke supermarkt om deze lekker in het bos te nuttigen. Om één en ander spannender te maken als dat het al was besloot Linda om geen slipje aan te trekken onder haar losse rokje en geen BH en besloot ik om geen short aan te trekken. Normaal gesproken doen wij dit niet omdat Linda heel gevoelige en harde tepels krijgt omdat deze tijdens het lopen of fietsen licht langs haar T-shirtje schuren. Ik krijg daarentegen vaak een stijve omdat mijn blote eikel langs mijn pijpen heen er weer beweegt waardoor deze lekker gevoelig wordt. Dit is niet zo heel erg, maar in een drukke stad niet heel erg praktisch, maar omdat we nu toch de natuur in gingen en waarschijnlijk niet veel mensen tegen kwamen was deze bijkomstigheid niet zo heel erg. De wandeling ging van St-gemain naar Dondermande en liep door een bebost en licht heuvelig terrein. Omdat het vannacht geregend had hing er een lichte, laaghangende mist in het bos waardoor er een sprookjesachtige sfeer hing. Dit werd nog eens versterk door het feit dat het heel vroeg was en dus ook heel erg stil, op wat kwetterende vogeltjes na dan. Het hele bos rook naar de in bloei staande kamperfoelie, een licht zoetige, ietwat bedwelmende lucht. Toen we een tijdje gewandeld hadden besloten we om even wat te gaan eten en drinken.
We waren beide al behoorlijk geil. Ik liep al twee uur met een behoorlijke stijve in mijn broek rond, omdat mijn broek best wel strak was werd mijn penis als het ware bij elke stap extra gemasseerd waardoor ik nu eigenlijk wel moest stoppen omdat ik anders de warme inhoud van mijn penis in mijn korte broek zou lozen in plaats van in Linda. Linda liep al de hele tijd naar mijn broek te kijken en zij dat ze er behoorlijk geil van werd. Wat mij extra stimuleerde is dat ik zag dat als Linda dacht dat ik niet keek, zij stiekem over haar constant harde tepeltjes wreef en er af en toe zelfs in kneep. Dit kon zij doen omdat zij de rugzak droeg en af en toe haar handen langzaam over de banden liet glijden waarbij ze onderweg haar tepeltjes tegenkwamen.
Toen we wat hadden gegeten en mijn penis een wat praktischer formaat (althans, om te lopen dan) had aangenomen omdat deze niet meer heen en weer bewoog, wilden we weer verder gaan. Ineens hoorden we ergens uit de bossen een soort van gehuil of geklaag komen, net of er ergens een baby lag te huilen. Omdat je tegenwoordig veel rare dingen hoort besloten we om op onderzoek uit te gaan en te gaan kijken waar het geluid vandaan kwam. Na een tijdje te hebben rondgekeken en de richting hadden bepaald kwamen we dichterbij het geluid. Omdat we het niet vertrouwden maakten wij allebei nauwelijks geluid. Het geluid bleek te komen uit een oude ruïne, die je in de Belgische bossen wel vaker tegenkomt, op een open plek in het bos. Langzaam slopen wij dichterbij tot we achter een oud muurtje met veel klimop kwamen. Omdat deze zo oud was vielen er af en toe gaten in en toen we door deze gaten heen keken waren we allebei verrast en beschaamd tegelijkertijd. Achter het muurtje, ongeveer twee meter van ons vandaan zagen we een naakte, jong vrouw op haar rug in het gras liggen en zij stootte de licht kermende kreunen uit. Tussen de opengeslagen benen van de vrouw lag een man haar heerlijke grotje met zijn tong onder handen te nemen. Licht geschokt omdat ik dit niet verwachtte deinsde ik zachtjes achteruit. Tot mijn grote verbazing bleef Linda gewoon zitten kijken en keek mij van een afstand ontdeugend en uitdagend aan. Zachtjes kwam ik weer richting het muurtje gelopen en knielde langs Linda neer die geïnteresseerd door een opening in de muur keek. “Waarom niet” dacht ik en ik keek met haar mee.
De vrouw was aan haar gerief gekomen en was nu bezig om de man te pijpen. Nu ik van de schrik was bekomen had ik wat meer tijd om naar de personen zelf te kijken en ik moest toegeven dat de vrouw een heel erg lekker figuurtje had. We waren heel erg dichtbij zodat we alles goed konden zien. Zij was een jaar of twintig. Haar poesje was helemaal gladgeschoren en droop een beetje van het geil waarin de zon wat reflecteerde. Zij had volle borsten, ik schat een maatje 80 D, met daarop een paar fier omhoog priemende tepels. Een kontje om een puntje aan te zuigen en benen die niet ophielden. Ik was al erg geil van te voren, maar mijn arme penis kreeg het flink krap daar beneden bij het aanschouwen van deze mooie, geile dame. De man zei zachtjes iets tegen de vrouw en deze ging op haar rug liggen met haar benen wijd waarna de man direct zijn stijve penis recht in haar gladde grotje stootte. Dit was totaal iets anders als wat ik gewend was met Linda, wij hebben altijd een heel lang voorspel en een lange daad. Misschien dat het daarom wel zo geil was. Verandering van spijs doet nu eenmaal eten. De borsten van de vrouw gingen in golven heen en weer, waarbij zij ze af en toe in haar handen nam en er hard in kneep en ze zelfs af en toe likte door ze iets omhoog te brengen Ze kreunde zachtjes omdat ze dachten dat ze alleen waren.
Ik ging helemaal in het schouwspel op en werd eigenlijk verrast door zacht smakkende geluiden langs mij en een zwaar gehijg. Toen ik opzij keek zat Linda op haar hurken met haar hand tussen haar benen zichzelf te vingeren. Op de één of andere manier ging ze zo in het schouwspel op dat ze niet merkte dat ik naar haar keek. Mijn penis, waarvan ik dacht dat deze al zijn maximale omvang had bereikt, rekte zich nog een stukje uit. Ondertussen ging de hand van Linda steeds sneller op en neer in haar poesje en versnelde ook haar ademhaling terwijl ze geboeid en gefixeerd naar het neukende stel keek. Op een gegeven moment ging haar andere hand ook naar beneden en nu betrok zij haar klitje bij haar spel. Ze wreef sneller en sneller en haar hijgen ging over in zachtjes kreunen. Op een gegeven moment was ze zichzelf niet meer aan het vingeren maar neukte zij haar vingers. Haar heupen gingen steeds sneller heen en weer en op en neer en maakte een soppend geluid. Na een paar tellen viel ze schokkend en hijgend op haar knieën en ze scheen te weten dat ze zachtjes moest zijn want op wat zachte kreunen na en enkele hevige schokken van haar onderlichaam was het nagenoeg stil.
Ze deed na een paar tellen langzaam haar ogen open. Op het moment dat ze mij zag werd haar hele gezicht rood en keek zij mij niet meer aan. Toen ik vroeg wat er was, zij ze dat ze zich schaamde omdat ze mij vergeten was en alleen aan zichzelf dacht. Om haar duidelijk te maken dat ik dat alleen maar geil vond, want wat is er nu geiler dan een masturberende vrouw die helemaal in haar spel opgaat, ritste ik mijn broek open en haalde mijn penis te voorschijn. Toen ze mijn penis zag schrok ze een beetje omdat ze niet had verwacht dat hij zo groot en hard kon zijn, maar ik ben van mening dat als je al drie uur een stijve penis hebt dat hij alleen maar groter word als normaal. Haar schrik ging over in een geile blik en ze nam mijn penis in haar mond. Op het moment dat haar tong mijn penis raakte, raakte ik in een soort trance en vergat alles om mij heen. Het was daar beneden zo gevoelig dat ik het bloed door mijn aderen in mijn penis voelde stromen en bij iedere hartslag voelde ik een schokje omdat er bloed ingepompt werd wat nergens heen kon. Toen Linda even naar adem hapte vertelde ze mij dat ze mijn penis echt bij elke hartslag zag bewegen. Ze nam mijn penis helemaal in haar mond en begon er als een bezetene aan te zuigen en met haar vrije hand kneedde ze mijn ballen. Dit zorgde voor een raar maar heel lekker gevoel in mijn onderbuik. Ik zat nu op mijn knieën en Linda ook waarbij haar lekkere kontje omhoog stak. Ik deed haar rokje omhoog schoof mijn hand langs haar billen naar beneden tot ik een warm grotje vond. Toen ik een vinger naar binnen schoof slaakte Linda een schel kreetje van genot en begon nu zachtjes aan mijn ballen te trekken waarbij mijn voorhuid heel langzaam heen en weer over mijn eikel meebewoog.
Het lekkere gevoel in mij onderbuik begon zich langzaam uit te breidden, omdat ik dit nog nooit had meegemaakt en het goed voelde besloot ik het gewoon te ondergaan. De vinger die in haar grotje op en neer ging ondervond niet veel wrijving waarna ik er maar twee van maakte. Linda slaakte weer een kreetje maar nu harder als de vorige keer. Het sap uit haar grotje begon nu naar buiten te stromen en zorgde ervoor dat mijn hand kletsnat werd en dat haar lipjes zich om mijn vingers heen sloten en er bij elke stoot hard aan zogen. De bewegingen werden steeds harder en ik betrapte mijzelf erop dat ik bezig was Linda met drie vingers tegelijk te vingeren en dat ze er bloedgeil van werd. Nu zoog ze keihard aan mijn penis, kneedde met haar ene hand mijn ballen en trok met de andere hard mijn voorhuid over mijn eikel die zo hard was dat hij glom als een spiegel .
Het rare gevoel in mijn onderbuik had zich nu uitgebreid over mijn hele romp en centreerde zich langzaam in de buurt van mijn ballen die nu ook keihard waren. Linda kreunde keihard met haar volle mond toen ik met mijn vrije hand over haar klitje wreef en er zelfs rustig in kneep. Toen voelde ik haar klitje in heel korte tijd snel opzwellen en niet kort daarna werd de bloedtoevoer naar mijn vingers bijna afgesloten en liet ze mijn penis los. Ze kreunde en schreeuwde “harder, harder” “ niet stoppen” . Nu stopte ik toch en draaide haar snel om waarbij in mijn penis hard en diep van achteren in haar grotje stak. Haar lippen omsloten mijn penis en het zuigen ging bij elke stoot door. Linda’s lijf begon te schokken en ze gilde het uit, ineens spoot er een warme vloeistof langs mijn penis tegen mijn buik en heel mijn penis werd omsloten door een warme, natte en heftig samentrekkend grotje. Het schokken ging door en er kwam steeds meer geil uit haar grotje druipen zoveel zelfs dat het langs haar benen naar beneden liep en mijn penis een keihard zuigend geluid maakte bij elke stoot die ik in haar grotje maakte. Het fijne gevoel dat zich in mijn ballen had verzameld trok zich nu langzaam naar buiten en ik voelde een orgasme naderen zoals ik nog nooit had meegemaakt. Mijn hoofd werd helemaal rood en het begon mij letterlijk en figuurlijk te duizelen en te draaien. Ik kon nog net overeind blijven en voelde alle spieren in mijn benen en onderbuik zich tegelijk samentrekken waarbij dit gevoel zich met elke stoot die ik deed zich versterkte. Met een harde gil spoot ik mijn sperma in golvende stoten in haar grotje uit waarbij mijn lichaam schokte als dat van haar. Waarbij de golven zo krachtig waren dat ik elke golf vanuit mijn ballen door mijn zaadleider naar buiten voelde persen. Mijn zaad spoot zo hard en krachtig in haar volle grotje dat het er gelijk weer lang haar benen uitliep.
Toen werd het even zwart voor mijn ogen en wij gingen samen in het gras liggen. Het neukende stel was onderhand vertrokken en dat was op zich best wel komisch. We wisten zeker dat ze ons gehoord moesten hebben en ze zijn in plaats van te blijven kijken zoals wij deden er vandoor gegaan. Wat kon ons het schelen. Na dit weekeind hadden we elkaar op seksueel gebied beter leren kennen en hadden we opnieuw leren vrijen.
Aantal keer gelezen:
772
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)