Spannendverhaaltje.nl

Een heerlijk meisje

-
16-08-2010
Ik was afgelopen zomer met mijn ouders naar Kroatie, dat ligt naast Italie. het was er saai, ik was alleen met mijn ouders en moest dus in mijn eentje op pad. Op de laatste camping stonden we vlakbij een heerlijk chickie (ook met haar ouders). Ik liep langs haar tentje naar het toilet. Ik zag haar in haar tentje zitten, en ze zag mij ook meteen. Toen ik terug kwam was ze in haar tentje gebleven, om mij te volgen, om arachter te komen waar ik campeerde, denk ik. Hoewel ik normaal best veel pukkels heb, hier viel het mee, ik denk dat de zon en de zee erg goed waren voor mijn huid. Het duurde even voordat we contact hadden, maar toen het moment daar was. Ze vraagt me of ik vanavond mee ga naar het strand, ik zeg meteen ja.
Op het strand hou ik me eerst in, ze krijgt het koud en ik sla mijn arm om haar heen om haar warm te houden. Al gauw komen onze hoofden en lippen bij elkaar en we beginnen te zoen. Terwijl we aan het zoenen zijn pak ik haar ene been en leg die over de mijne heen. Zij legde meteen haar andere been erbij. Het kwijl druipt langs onze monden. Mijn hand zoekt een weg via haar been naar haar warme middelpunt. Ze laat het allemaal toe, en ik wil hem er in steken. Maar dan stopt ze met zoenen en zegt me dat ze het koud heeft en dat ze liever naar haar tentje gaat.
In het tentje aangekomen trekt ze meteen haar trui en haar broek uit, en ik de mijne, we blijven zitten in ons ondergoed, gloeiend heet! Ik trek haar bh uit, en sabbel op haar kleine harde koude tepels, zodat ze warm worden. Ze zegt me dat ik moet gaan liggen op mijn rug en ik doe dat. Ze geeft me nu steeds kusjes op mijn keiharde lid, mijn slip scheurt bijna open zo hard is ie. Ze haalt hem eruit en begint er zachtjes aan te trekken en vraagt of ik dit lekker vind, ik laat haar dat weten door een beetje te kreunen. Ze trekt steeds harder, en ik kronkel van genot. Dan gaat ze weer langzamer en geeft hem steeds een likje, en neemt hem in haar mond. Met haar hand erbij is ze mij heerlijk aan het zuigen. Ik kom, maar ben nog zo geil als twee minuten terug, ik laat haar doorzuigen, eerst een beetje pijnlijk maar al snel weer heerlijk!
Dan plaatst ze haar natje slipje op mijn neus, terwijl ze mij nog zuigt. Ik ruik en lik haar, en ik trek haar slipje uit, ik vind dit een heerlijke positie, en lik haar teder langzaam. Ze komt. Ze moet even bij komen van dit hevige orgasme, maar wil al snel verder. Ze wil HET. en ze wil boven, ik laat dit toe en langzaam kruipt ze boven op me en laat zichzelf langzaam zakken, van pijn en genot kreunen we allebei harder dan eigenlijk de bedoeling is, hierdoor moeten we zachtjes lachen. Ze gaat steeds sneller op en neer, en laat me je vertellen: Nueken is het lekkerste wat er is, het is mijn eerste keer, en ik hoe nu niet langer te wachten, ik kom en laat dat duidelijk merken.Ze kruipt weer van me af want het is een klein tentje.
Ze zegt dat zei ook nog een keer heerlijk wil komen en zegt dat ze nog een keer soixant-neuf wil. Ik moet echter effe wachten, want zo snel kan ik niet. Vijf minutes later komt ze weer op me liggen, ik bef haar alsof mijn leven ervan af hangt en ze kreunt en ze zuigt voorzichtjes, en dan word ze steeds natter, en natter, en hoor ik haar klaarkreunen. Dit is de geilste nacht van mijn leven, en kan je vertellen, ik ga morgenochtend wel weer terug naar mijn eigen tentje. Toen ik wakker werd was het al best laat, mijn ouders waren al op en ik moest snel terug voordat ze ongerust zouden worden. Daar aangekomen staren ze me met een blik aan van: was het lekker?
Ik kon hier niet onderuit en vertelde waar ik vannacht gesla, gebleven was, ik vertelde dat ik het veilig had gedaan, en ze vonden het niet erg. Die vakantie heb ik s'nachts niet veel geslapen, ik was alleen nog maar bij Petra. Volgend jaar ga ik weer met mijn ouders mee naar dezelfde camping, en als Petra daar weer is.
Aantal keer gelezen:
832
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)