Spannendverhaaltje.nl

Een heerlijk avontuurtje

-
21-08-2010
Het is nu ongeveer 2 maanden geleden toen ik een ontzettende zin had om te gaan stappen. Dus zo gezegt zo gedaan. Ik belde daarom een vriend en vroeg of hij zin had om te gaan stappen. Hier had hij wel oren naar en spraken af tegen 11 uur in de kroeg. Ik was al een poos niet meer weg geweest en daarom wilde ik er iets speciaals van maken. Ik ging me eerst even opfrissen om vervolgens mijn beste kleren aan te trekken. Het was bijna 10 uur toen ik gebeld werd door mijn vriend en deze deelde mee dat hij een andere afspraak vergeten was. Oftewel hij kon niet. Ik liet me niet uit het veld slaan en ging alsnog naar de kroeg. Daar aan gekomen blijkt het erg rustig te zijn, er is namelijk een feestje in de stad en iedereen is daar naar toe gegaan. Omdat ik de gezelligheid wil opzoeken ga ik hier ook maar naar toe. Deze keuze bleek later de beste te zijn geweest die ik me maar kon voorstellen. Het feestje was in een grote kelder. Het was al redelijk druk toen ik binnen kwam. Gelijk zag ik een paar bekenden en raakte aan de praat. Daarom had ik niet door dat ik bekenen werd door een meisje van 18 jaar. Ik ben zelf 21 maar zie er wat jonger uit. Na een poosje gepraat te hebben met mijn vrienden ga ik de dansvloer op en kom zo tegenover haar te staan. Ze had halflang blond haar, een gaaf gezichtje en een goddelijk lichaam om naar te kijken. En dat wist ze maar al te goed. Ze had een wit bloesje aan met een extreem lage v-hals, een iets te kort rokje en mooie zwarte nylons eronder.
Ze danste een tijdje sensueel voor me, terwijl ze ervoor zorgde dat ze iedere keer mij recht in de ogen bleef aankijken. Ik kon mijn aandacht niet bij haar ogen alleen houden en nam haar van top tot teen op. Dit zag ze ook en kwam tegen me aan staan, zodat haar jonge borsten tegen me aan voelde drukken. Ik voelde duidelijk 2 harde puntjes voorop dat zachte vlees. Hieruit kon ik opmaken dat ze geen BH aan had. Ze fluisterde in mijn oor of ik misschien zin had in een spannnend avontuurtje. Nou graag!! Ze zei kom over 5 minuten naar de meisjes wc. Zo gezegt zo gedaan. Daar aan gekomen zag ik haar zo niet maar ze kwas al snel de wc uitgelopen en stopte iets in mijn broekzak. Toen ik voelde was het haar stringetje, ze zei tegen mij als je me wilt wil ik ook jou onderbroek hebben. Dus ging ik naar de wc om daarna mijn boxer aan haar te geven. Ze stopte deze in haar tas gaf me een innige tongzoen en trok me achter haar aan richting uitgang. Ik legde mijn hand op haar kontje en ging met mijn hand onder haar rokje. Ik knede haar billen en ging plagerig met mijn vinger door haar gleufje. Wat was ze nat, wat moest ze geil zijn. Buiten aan gekomen liepen we naar mijn auto toe en stappen in. Ze zegt rij maar naar mijn huis, dat is niet zo ver weg. Ik vind het allemaal best en start de motor. Terwijl ik dat doe, voel ik een hand op mijn bobbel in mijn broek en voordat ik het weet is mijn broek open en glijd ze langzaam met haar lippen over mijn eikel heen. God wat is dat lekker zeg, ze begint lange langzame halen te maken en neemt mijn ballen in haar hand. Ze begint steeds harder te zuigen en me sneller te pijpen, ik voel gewoon dat ik zo ga spuiten, zo lekker. Ze voelt dat ook en stopt meteen met pijpen.
Dat goedje willen we ergens anders in kwijt. Inmiddels zijn we bij haar huis aan gekomen en lopen naar de voordeur toe. Binnen aan gekomen zet ze een muziekje op en schenkt een wijntje in. Dan trekt ze ineens haar blousje en haar rokje uit en staat naakt voor me. Ze heeft mooie puntige borsten met voorop een paar harde vooruitstaande tepels, onder haar stakke buikje heeft ze een klein driehoekje haar met daar onder een paar mooie slanke benen. Ze loopt op me af en begint me te tongen. Ondertussen begint ze mijn broek los te knopen en trekt ook mijn shirt uit. Zo staan we een paar minuten tegen elkaar aan te tongen en elkaar te strelen. Ik ga vanaf haar kontje omhaag naar haar borsten en ga deze masseren. 1 voor 1 zuig ik aan de tepels en deze worden nog harder. Met mijn andere hand ben ik op onderzoek gegaan tussen haar benen. Daar voel ik de grote lippen iets openstaan terwijl de kleine schaamlippen haar kutje mooi afsluiten. Al gauw hebben mijn vingers haar klit gevonden, deze neem ik tussen duim en wijsvinger en knijp er zachtjes in. Dat had ze niet verwacht en er ontsnapt haar een zucht van genot. Dan pak ik haar op en leg haar op de bank neer en ga tussen haar benen zitten en heb uitzicht op een mooie roze flamous. Geen uitgelebberde neukdoos maar een poesje dat nog niet vaak genaait was. Langzaam bigin ik haar liezen te likken en te kussen om steeds dichter bij haar kut te komen. Dan leg ik voledig beslag op haar kut en neem haar klit tussen me lippen en ga er als een gek met mijn tong overheen.
Hierdoor en omdat ze al drijf was houdt ze het niet meer en begint steeds zwaarder te hijgen en te kreunen, tot ze haar bekken omhoog gooit en mijn hoofd tussen haar benen perst. Hijgen komt ze klaar en haar sappen vloeien rijkelijk uit haar kutje. Ik doe mijn best om alles op te likken maar het is gewoon te veel. Nu is het jouw beurt zeg ze en ze gaat voor mij staan, gaat door haar knieen en zuigt weer heerlijk mijn lul naar binnen. In no time was mijn 23 cm weer klaar voor het echte werk. Dat vond zij ook en duwt me op de grond. Tergend langzaam laat ze mijn eikel tussen haar schaamlippen verdwijnen en zakt zo verder over mijn penis totdat hij helemaal in haar poes zit. Haar lippen zitten strak om mijn penis heen, god wat is ze lekker. Langzaam begint ze op en neer te wippen, mijn handen zoeken haar tieten en vinden deze ook. Ze voert het tempo steeds verder op en begint zelf ook weer te hijgen. Mijn ballen klappen bij iedere stoot van haar tegen haar kontje mijn eikel raakt soms wel en soms niet haar baarmoeder, wat is dat geil zeg!! Diep in mijn ballen begin ik het sperma te voelen koken en daarom leg ik haar op haar rug en ram mijn lul in 1 keer weer in haar kut, zo neuk ik haar hard en diep door, sneller en harder gaat het, harder en harder beginnen we te kreunen en dan hou ik het niet meer. Tegelijk komen we klaar en ik spuit haar hele poesje vol met sperma. Uitgeput liggen we even op elkaar en dan trek ik mijn lul uit haar poesje. Gelijk begin ik haar te beffen en proef mijn eigen zaad. Wat is dat geil zeg, de combinatie van vrouwen geil en mijn zaad. Dit had zij ook niet verwacht en al snel ligt ze weer te kronkelen onder mijn tong. Met een zucht komt ze heerlijk klaar. Daarna zijn we onder de douche gaan staan om daar lekker verder te geilen maar lees dat maar een andere keer.
Aantal keer gelezen:
701
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)